Velocitat, fiabilitat i potència bruta: el vostre lloc web al núvol … és el que Omnis Network ofereix als seus clients. No són una empresa d’allotjament de pressupost, però els seus preus són raonables, fins que comenceu a afegir totes les funcions que realment voleu i necessiteu (que s’inclouen amb moltes altres empreses d’allotjament). Això pot fer que aquesta empresa fora del vostre pressupost per a allotjament de llocs web, però encara tenen molt a oferir.


Voleu saber-ne més? Segueix llegint.

* Nota: Ja no tenim cap compte d’allotjament web amb Omnis Network.

Serveis d’allotjament web Omnis

Omnis ofereix dos paquets d’allotjament compartits: Linux Cloud Hosting per 5,95 dòlars al mes i Windows Cloud Hosting per 7,95 dòlars al mes. Com podeu decidir quin és el que més us convé? Si voleu utilitzar scripts PHP i Perl per al disseny web dinàmic, el compte Linux és una opció millor. Si preferiu utilitzar les aplicacions ASP o .NET, aneu amb el compte d’allotjament basat en Windows.

Fora d’aquestes diferències, tots els paquets d’allotjament en núvol d’Omnis inclouen el següent:

 • Nom de domini gratuït
 • Espai de disc no transferit i transferència de dades
 • Domini il·limitats, àlies de domini i subdominis
 • Certificat SSL compartit
 • Crèdits publicitaris en motors de cerca
 • Bústies de correu electrònic il·limitades (POP3 o IMAP4) i alias de desviament
 • Correu web a través de Roundcube, Horde o Squirrelmail
 • Comptes d’usuari de FTP múltiples (només Linux)
 • PHP, Zend Optimizer, Guard & Ioncube Loader, script de Python, Ruby
 • 40+ CMS, inclosos els més populars, com WordPress
 • Bases de dades de MySQL il·limitades
 • Suport dinàmic HTML, Javascript i fitxer AJAX

Hi ha diverses funcions disponibles com a complements per un suplement. Aquests inclouen una adreça IP dedicada, un certificat SSL privat i un creador de llocs web Pro o Comerç electrònic (el creador de llocs gratuït només permet un lloc web de tres pàgines). Si és la vostra primera experiència de creació de llocs web, és possible que vulgueu trobar una de les altres empreses de hosting que ofereixi un creador complet de llocs de forma gratuïta..

Tot i que Omnis fa publicitat que els seus paquets inclouen un espai il·limitat, el límit és realment de 1,7 TB. Hi ha molt d’espai, però un límit de 46.000 fitxers contradiu aquest ampli emmagatzematge.

Pel costat brillant, un usuari no va comunicar cap problema en fer cinc transferències simultànies de FTP. Si preferiu fer servir aquesta forma de transferència de fitxers sobre el mòdul del tauler de control, serà ràpid.

Quin tipus de panell de control ofereix Omnis?

Sembla que l’estàndard de la indústria – almenys a dia d’avui – per als quadres de control és el sempre popular cPanel. Malauradament, Omnis no proporciona això. En canvi, proporcionen un tauler de control propietari a què es diuen “Gestor de comptes”. El disseny és agradable i net, però no sembla haver-hi tantes eines de gestió com podríeu trobar a cPanel o Plesk.

Com que sens dubte dedicareu molt de temps al backend del vostre lloc web, el tauler de control és important. Si no t’agrada aprendre sistemes nous o tens el cor en l’ús de cPanel, és possible que l’Omnis Network no sigui el més adequat per a les teves necessitats.

Infraestructura: centre de dades i servidors

Igual que moltes empreses nord-americanes d’allotjament, Omnis utilitza l’edifici One Wilshire a Los Angeles, Califòrnia per a les seves connexions de xarxa. També conegut com “l’edifici més connectat al món” (o la costa oest, segons qui sol·liciti), One Wilshire és on els proveïdors de xarxa de fibra òptica de Tier-1 proporcionen connectivitat a centenars d’empreses..

Juntament amb les seves oficines administratives, el centre de dades d’Omnis Network es troba a Torrance, Califòrnia. Omnis utilitza Cisco per al seu maquinari de xarxa. També proporcionen una matriu RAID SSD (Solid State Drive) que utilitza processadors Intel Xeon de doble processador, quad core, hiperfils per proporcionar una velocitat òptima. Omnis es refereix a això com el seu “MySQL SSD RAID” per “ultra velocitat”.

Una garantia de temps o no?

Tota aquesta velocitat a la xarxa fa que el funcionament de Omnis Network sigui millor que altres empreses? Garanteixen un 99,9 per cent de temps de vida als seus clients, que està disponible si un lloc web baixa de 44 minuts o més, de forma acumulada, en un determinat mes.

Tot i que aquesta garantia hauria de ser tranquil·litzadora, és difícil esbrinar com s’hi pot implicar. El lloc web i les Condicions del servei de l’empresa no diuen res sobre les especificitats, ni tan sols si podeu esperar rebre un reemborsament o un crèdit al vostre compte..

He trobat una estadística recent que indica que la mitjana de vida d’Omnis durant els darrers vuit anys és del 99,98 per cent amb un mínim del 99,58 per cent i un màxim del 100 per cent. Es considera excel·lent. Potser ningú no els ha de demanar que s’aconsegueixin bé amb la seva garantia de temps?

Servei d’atenció al client

Les opcions d’assistència d’Omnis són pràcticament estàndard: telèfon, xat en directe i correu electrònic. Aquestes opcions es proporcionen 24 hores al dia i els seus especialistes d’assistència es basen en la seu de l’empresa Torrance, Califòrnia. També proporcionen una base de coneixement i una biblioteca de vídeo tutorials en línia.

A partir d’una revisió dels comentaris d’usuaris en línia, els representants del servei d’assistència tècnica Omnis obtenen grans notes generals per la seva ajuda ràpida, atenta i amb coneixement. Molts clients també prediquen la velocitat i el temps de funcionament dels seus llocs i la voluntat de l’empresa a treballar amb els propietaris de llocs que experimenten grans pics en el trànsit que podrien fer que superin els límits de l’ample de banda. Segur, hi ha algunes ressenyes negatives sobre aquesta empresa d’allotjament de pàgines web, però les positives les superen.

Beneficis

 • Un bon servei d’atenció al client / suport tecnològic, això és realment beneficiós per als principiants.
 • Les pàgines de velocitat es carreguen ràpidament a causa de la matriu RAID SSD.
 • Fiabilitat: el 99,9 per cent de la garantia de temps de vida sembla ser superflu perquè gaudeixen d’una excel·lent estadística mitjana de temps de vida.
 • A l’interior, les tecnologies d’assistència nord-americanes: un bonus si es tracta de clients de parla anglesa (però no necessàriament per a clients estrangers).

Comanda ara Omnis

Per obtenir més detalls o encarregar Omnis, visiteu (l’enllaç s’obre en una nova finestra): http://www.omnis.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me