Revisió del servidor M3Server

Fundada el 1996, M3Server compta amb més de 10 centres de dades a Missouri; Utah; Califòrnia; Virgínia; Washington dc; Londres; i Amsterdam. M3Server no és la companyia de hosting habitual que veieu a la nostra llista de revisions d’amfitrió. En canvi, és un proveïdor d’allotjament web d’alt rendiment amb tecnologia a nivell d’empresa. La companyia ofereix servidors virtuals dedicats, dedicats i gestionats, juntament amb una àmplia gamma de serveis web, com ara Network Delivery Network (M3Server CDN) i servidors d’anuncis (Adserver XS) i servei de còpia de seguretat del servidor fora de lloc (M3SafeVault).


Hosting a nivell d’empresa per a bloggers individuals?

Tot i que això pot semblar aclaparador per als blocaires mitjans, la companyia s’enorgulleix de ser accessible per a tothom. Com a blogger individual, la meva experiència amb l’allotjament a nivell d’empresa és molt limitada. Per això, probablement us estareu preguntant per què fins i tot he trigat en revisar M3Server. La resposta és bastant senzilla. M3Server ofereix alguna cosa que crec que busquen blocaires / propietaris de llocs web amb molt trànsit. Proporciona un servei d’allotjament a nivell d’empresa que ofereix tranquil·litat sense necessitat de coneixements i coneixements informàtics avançats. És a dir, obteniu el poder d’una solució a nivell d’empresa sense necessitar el coneixement. FYI, fa dos mesos que vaig provar un compte de servidor virtual M3 v30 sense cap problema tècnic. Ara que ja ho tenim fora, mirem què podeu esperar amb aquesta empresa des del punt de vista d’un blogger, així com la meva experiència personal amb M3Server..

M3Server Hosting & Serveis Web

Servidors VPS i SSD virtuals

Allotjament VPS estàndard de M3Server (anomenat “Alt rendiment”) de quatre paquets per triar, que van dels 20 als 100 dòlars mensuals. El paquet bàsic inclou 30 GB d’espai de disc, 512 MB de memòria RAM i dos nuclis de CPU. El paquet superior té un excel·lent 300 GP d’espai en disc. També té 4 GB de RAM i quatre nuclis de CPU. D’altra banda, l’allotjament VPS SSD de M3Server (VPS estàndard amb maquinari de rendiment SSD) consta de quatre plans diferents, d’entre 20 i 80 GB d’espai de disc SSD. El pla bàsic té 512 MB de RAM i dos nuclis de CPU, mentre que el pla superior té 6 GB de RAM i sis nuclis de CPU. Aquests plans costaven de 20 a 100 dòlars al mes. Independentment del pla que trieu, tindreu la configuració gratuïta, la transferència de 5 TB, els dominis il·limitats i l’accés al tauler de control de l’administració M3. Aquests servidors virtuals són compatibles amb diverses aplicacions MySQL i PHP, incloses Joomla, Drupal i WordPress.

Allotjament de WordPress completament gestionat

M3Server també ofereix un allotjament de WordPress completament gestionat, que inclou una gran quantitat de funcions premium addicionals, com ara el servidor web NGIX per a la transmissió de suports i programes de programari maliciós programats. Per a allotjament de WordPress totalment gestionat, els usuaris han de seleccionar entre quatre paquets, segons les vostres necessitats. El pla més baix costa 20 dòlars al mes, i el pla més car costa 100 dòlars al mes. La capacitat del servidor oscil·la entre 20 GB d’espai en disc SSD, 1 GB de RAM i dos nuclis de CPU fins a 300 GB d’espai en disc, 4 GB de memòria RAM i quatre nuclis de CPU. Tots els plans inclouen un nom de domini gratuït, dominis il·limitats, configuració gratuïta i eliminació automàtica de programari maliciós.

Servidors dedicats completament gestionats

Per als servidors dedicats gestionats, els plans de M3Server comencen a partir de 200 dòlars al mes i pugen a 779 dòlars al mes. Capacitat del servidor des d’1 espai de disc TB, 16 GB de RAM, CPU de quatre nuclis fins a 8 TB d’espai, 64 GB de RAM i CPU dual de sis nuclis.

AdServer XS

AdServer XS és una solució de servidor d’anuncis que permet als usuaris allotjar i supervisar el rendiment de les seves campanyes publicitàries. AdServer XS inclou cinc paquets que van des de 29 dòlars al mes fins a 650 dòlars al mes. El paquet bàsic inclou 3 milions d’impressions, mentre que el paquet superior inclou 300 milions d’impressions.

Serveis CDN

Els serveis CDN del M3Server allotgen imatges estàtiques i la transmissió de vídeos. Si aneu amb aquest pla d’allotjament, els visitants vénen al vostre lloc web i sol·liciten contingut en memòria cau CDN. Després, el servidor CDN proporciona el contingut. Els serveis CDN de M3Server costaven 80 dòlars al mes.

Important saber: Hosting per a adults

A més de WordPress, el M3 Server admet una àmplia gamma de hosting CMS, incloent-hi Hosted X Hosted i Tube Scripts (dos scripts de CMS per a adults molt populars). L’amfitrió és obligatòria per a aquells que desitgen executar un lloc per a adults o un lloc de reproducció de vídeos.

Embolicar

Recomano M3Server a les persones que desitgin un rendiment, però no volen fer front al mal de cap tècnic amb què tindran l’ús d’una empresa d’allotjament a nivell d’empresa. Tot i que no és necessari que algú obtingui uns quants visitants al mes, és una excel·lent opció per als blocaires i els propietaris de petites empreses que tinguin molt trànsit regularment..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map