DreamHost va començar el 1997 a la sala d’un dormitori universitari. Un grup de quatre amics amants de la tecnologia es van unir per produir una tecnologia de codi obert que ajudaria a particulars i propietaris d’empreses a connectar-se millor a la xarxa.


Avui en dia, DreamHost s’ha mudat de la cambra i a les oficines de San Diego. Ara ajuda a més de 400.000 clients que acullen prop de 1,5 milions de llocs web. DreamHost tracta sobre un gran programari de codi obert, un excel·lent servei al client i solucions fiables i flexibles.

Què hi ha al paquet? Plans d’allotjament DreamHost

DreamHost ofereix una àmplia gamma de plans d’allotjament que serveixen de tot, des de blogs individuals fins a llocs web corporatius complexos i d’alta circulació.

Tots els plans d’allotjament disposen d’instal·ladors automàtics personalitzats, eines automatitzades de seguiment i reparació de programari maliciós, integració CloudFlare i una garantia de vida al 100%. Sí – DreamHost garanteix un temps de vida 100% al seu TOS. Ho aprofundirem més endavant, però primer fem un cop d’ull al pla d’allotjament de DreamHost.

Hosting compartit

El pla d’allotjament compartit de DreamHost comença a partir de 9,95 $ 7,87 $ al mes (consulteu el nostre descompte especial). Amb aquest pla, el vostre lloc web estarà allotjat en discs d’estat sòlid (SSD). El pla inclou un nom de domini gratuït i ofereix un ample d’ample i banda d’emmagatzematge il·limitat.

Aquesta opció és ideal per a llocs senzills sense tones de trànsit, inclosos blocs, carteres, llocs per a petites empreses, llocs personals i llocs basats en bases de dades.

Hosting de WordPress gestionat (Dream Press 2)

Amb 19,95 dòlars mensuals, aquesta és l’opció ideal per a aquells que busquen un allotjament complet i optimitzat per WordPress.

El pla inclou allotjament en servidors privats virtuals amb 30 GB d’emmagatzematge SSD, PHP 5.5 amb OpCache i HHVM opcional, instal·lació automàtica de WordPress i actualitzacions bàsiques. Un dels principals avantatges d’aquest pla és que obtindreu assistència relacionada amb WordPress 24/7 per part d’experts de DreamHost mitjançant xat en directe, Twitter o correu electrònic sobre qualsevol tema o complement de WordPress..

Servidors privats virtuals

A partir de 15 dòlars mensuals, aquesta opció és ideal per a empreses, llocs de comerç electrònic, dissenyadors i desenvolupadors que busquen una opció potent, ràpida i estable per executar llocs web i aplicacions web que rebin una quantitat important de trànsit. Els serveis d’allotjament de servidors privats virtuals de DreamHost tenen quatre mides diferents. Totes ofereixen amplada de banda il·limitada, dominis il·limitats, IPv6, suport a la xarxa 24/7 i temps de funcionament de la xarxa del 100 per cent..

4 opcions a DreamHost VPS: el preu comença a partir de 15 dòlars / mes i va fins a 120 dòlars per mes per 8 GB de RAM i emmagatzematge SSD de 240 GB.4 opcions a DreamHost VPS: el preu comença a partir de 15 dòlars / mes i va fins a 120 dòlars / mes per 8 GB de RAM i emmagatzematge SSD de 240 GB.

Servidors dedicats

Tots els servidors dedicats de DreamHost ofereixen fins a 1 TB d’emmagatzematge per a tots els vostres fitxers, CPU de grau del servidor, accés complet a l’arrel, processadors multi-nucli, còpies de seguretat gestionades automàticament, amplada de banda il·limitada i assistència il·limitada les 24 hores. Per 169 dòlars al mes, rebrà 4 GB de RAM; per 209 dòlars al mes, rebrà 8 GB de RAM; i per 249 dòlars al mes, rebrà 16 GB de memòria RAM. Tots els plans d’allotjament dedicats a servidors es facturen mensualment, de manera que no hi ha cap compromís continuat.

Descompte especial DreamHost: WHSR25

Descompte DreamHost: 7,87 dòlars per mes per primer contracte
Utilitzeu el codi promocional: WHSR25 per activar el descompte de 25 dòlars a la primera factura.

Per activar aquest descompte especial, .

(Heu de fer clic en aquest botó per activar el nostre descompte especial.)

DreamHost vs altres empreses d’allotjament

Com DreamHost aplega altres persones –

Serveis d’allotjament
DreamHost
Una Taronja Petita
InMotion Hosting
A2 Hosting
SiteGround
Pla en revisióHosting compartitPetit PlaProTurboGrowBig
Unitat d’estat sòlid (SSD)?No
Escaneig automàtic del programari maliciósNoNoNo
Domini AddonIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitatIl·limitat
CDNFlama de núvol gratisNoNoFlama de núvol gratisFlama de núvol gratis
Prova de devolució completa97 dies90 dies90 dies30 dies45 dies
Preu de la inscripció *7,87 dòlars / mes8,80 dòlars / mes13,99 dòlars / mes9,31 dòlars / mes5,95 dòlars / mes
Aprèn mésRevisió ASOInMotion ReviewRevisió A2HostingRevisió de SiteGround

Comparació de costat amb altres

  • DreamHost vs A Small Orange
  • DreamHost vs InMotion Hosting
  • DreamHost vs A2 Hosting
  • DreamHost vs SiteGround
  • DreamHost vs BlueHost
  • DreamHost vs HostGator

Avantatges: preu senzill, raonable, gran suport

Vaig comprar el paquet més barat que van oferir (15 dòlars dòlars al mes), vaig passar per la fàcil instal·lació d’allotjament per a WordPress en pocs clics, i cinc mesos després encara em sento força satisfet amb l’elecció. Què és el que més m’agrada de DreamHost? Resumit en tres paraules: simple, preu i útil.

Per ser un escriptor i no una persona tècnica, necessito una cosa que no sigui massa complicada. Vull ser capaç de configurar ràpidament i esbrinar les coses pel meu compte en cas que s’hagin de fer canvis al meu compte. DH compleix tots aquests requisits (i des del primer dia utilitza els seus serveis).

Després de comprovar la línia en línia, em vaig adonar força ràpidament que els preus de DreamHost són els més raonables per a allò que s’ofereix. Mentre que altres proveïdors cobren 20 dòlars o més per obtenir el més bàsic dels paquets d’allotjament, DH ofereix un al voltant de 15 dòlars al mes, ideal per a les persones que no necessitin res de luxe i tinguin un pressupost..

Per acabar, vull un servei d’atenció al client útil! No hi ha res pitjor que trobar un problema i esperar que algú et torni a trobar sobre com solucionar-lo. Cada vegada que he trobat un problema i necessita ajuda, l’equip d’atenció al client de DreamHost m’ha tornat a trobar amb una solució en qüestió d’hores. A més, els membres de l’equip amb qui he parlat són polits en totes les seves correspondències de correu electrònic i clares en les seves explicacions. Guanya!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me