Revisió DTS-NET

DTS-NET enumera l’objectiu de convertir-se en el “millor proveïdor de serveis d’Internet de la regió”. Tenint en compte aquest objectiu, han realitzat un parell de coses que les fan destacar, incloses la utilització de servidors d’última generació i una infraestructura de suport que els permet mirar els problemes del client i resoldre’ls ràpidament. Tenint en compte això, ofereixen atenció al client les 24 hores i també tenen una garantia de coincidència de preus.


Actualment la companyia té la seu a Richlands, Carolina del Nord i opera 2 centres de dades propietaris a Dallas, Texas i Las Vegas, Nevada..

Nota: es tracta d’una revisió no provada; això vol dir que no tenim un compte DTS-NET en el moment de la revisió. Tanmateix, vam fer un esforç dur en la investigació i vam fer tot el possible per entendre l’empresa el màxim possible abans de publicar aquesta revisió. Per obtenir més informació, també podeu llegir la meva Q&Una sessió amb el fundador de DTS-NET, Craig Gendrolas, aquí.

Què hi ha als plans d’allotjament DTS-NET?

DTS-NET ofereix diverses opcions quan es tracta de solucions d’allotjament, com ara allotjament web compartit, allotjament de distribuïdors, servidors privats virtuals i servidors dedicats.

Web Hosting

Si simplement voleu iniciar el vostre propi lloc web, aquest és el vostre pla. Comença a només 1,95 dòlars per mes per 10 GB d’emmagatzematge i la possibilitat d’utilitzar un creador de llocs web gratuït. Si necessiteu una mica més d’espai, podeu accedir al pla de 50 GB per 5,95 dòlars al mes o al pla il·limitat per 8,95 dòlars al mes..

Hosting per a distribuïdors

DTS-NET realitza allotjament de distribuïdors de forma interessant. En lloc de limitar l’espai o el nombre de llocs que podeu tenir, ofereixen tres paquets basats en sistemes operatius diferents. El sistema Linux només funciona 9,95 dòlars al mes per començar i compta amb cPanel. També ofereixen Windows Server amb control de Plesk per 29,95 dòlars al mes o Apple OS X Server per 99,95 dòlars al mes.

VPS & Servidors dedicats

Les tarifes de VPS comencen a tenir un preu molt raonable de 9,95 dòlars al mes, però els plans comencen a partir d’1 GB i pugen des d’allà a la memòria RAM i comencen a 50 GB i augmenten per l’espai. Per obtenir una tarifa exacta, heu de consultar amb els especialistes de DTS-NET ja que comprovaran les vostres necessitats i us proporcionaran un paquet que s’adapti millor a aquestes necessitats. Cada servidor inclou centenars d’IP IP disponibles. Els servidors dedicats funcionen més, però el cost final dependrà de nou de les vostres necessitats.

Funcions i plans d’allotjament 10 GB50 GBlimited
Instal·lacions de WordPress1050Il·limitat
Comptes FTPIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Servidor web de CDN Cloud
cPanel
Comptes POP3Il·limitatIl·limitatIl·limitat
Bases de dades MYSQL1050Il·limitat
SubdominisIl·limitatIl·limitatIl·limitat

DTS-NET Descompte exclusiu – Codi de promoció: WHSR

Exclusiu: 50% de descompte en tots els plans d’allotjament DTS-NET
DTS ha ofert als clients WHSR un descompte exclusiu del 50% en qualsevol paquet o servei. Simplement utilitzeu el codi promocional: WHSR.

El que m’agrada de DTS-NET

Una cosa que em va agradar molt de DTS-NET va ser que podeu estalviar molts diners, sobretot si teniu un nom de domini únic que voleu allotjar.

Per exemple, diguem que aneu amb el pla d’allotjament web de 10 GB. La taxa de sortida és de 1,95 $ / mes. Tanmateix, si pagueu durant tot l’any, el cost baixa fins a 1,50 dòlars el mes; dos anys, baixa fins a 1,25 dòlars el mes; i tres anys, només cau a 1,00 dòlars el mes.

Feu servir el nostre codi exclusiu de descompte (WHSR) i estalvieu encara més. Si acabeu de començar, no haver de pagar centenars de dòlars a l’any en el lloc d’allotjament web pot ser absolutament vital per al vostre èxit general.

Escalabilitat: actualització al servei Business Pro a 59,95 dòlars / any

paquet dts-netNo hi ha cap host que exerceix una venda a 18 dòlars anuals; ampliar i actualitzar el servei Business Pro a 59,95 dòlars l’any.

També m’agraden les funcions afegides disponibles a DTS-NET, que seran útils a mesura que el vostre negoci creixi. Per exemple, per 59,95 dòlars / any, podeu accedir al servei de serveis comercials. Això us donarà:

 • Ràpid velocitat tant en càrregues com en descàrregues
 • Allotjament en servidors professionals de negocis
 • CPU addicional
 • Memòria addicional
 • Transmissió multimèdia (Shoutcast)
 • Major seguretat
 • Adreça IP dedicada
 • Certificat SSL
 • Assistència telefònica prioritària si teniu problemes

Això només es descompta a 4,99 dòlars mensuals addicionals per obtenir assistència i hosting d’allotjament un a un, que equival a paquets premium de moltes empreses d’allotjament..

 

Nota: DTS ha ofert als clients WHSR un descompte exclusiu del 50% en qualsevol paquet o servei. Simplement utilitzeu el codi promocional: WHSR.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map