Revisió Host1Plus

Host1Plus, basat a Londres, ofereix des del 2008 serveis d’allotjament premium a tot el món.


La companyia, fundada per Vincentas Grinius i Andrius Kazlauskas, actualment té cinc ubicacions de servidors a Sud-àfrica, Brasil, Alemanya i els Estats Units (Los Angeles i Chicago). L’objectiu de l’empresa és l’estabilitat i la fiabilitat del servidor a tots els seus serveis, alhora que proporciona a particulars i empreses un allotjament segur i de qualitat.

Els serveis que ofereix Host1Plus inclouen allotjament web, servidors al núvol i allotjament VPS, cada un amb múltiples opcions de paquets. El que és conegut per Host1Plus és la seva fiabilitat, assequibilitat i un excel lent servei al client.

Prova i seguiment des del maig del 2017

Per veure com s’atura el suport de Host1Plus, em vaig inscriure a un compte (mitjançant crèdits gratuïts donats per l’administració de Host1Plus) el maig de 2017.

De seguida em vaig adonar que els paquets d’allotjament compartits incloïen dominis addicionals, subdominis, bases de dades i un domini gratuït. Una IP dedicada va costar 2 dòlars més a menys que us registreu al pla Business Pro, que inclou la IP dedicada.

Hi ha sis paquets de servidors en núvol. El cost de cadascun depèn del nombre de nuclis de CPU i de la quantitat d’espai de disc, RAM i amplada de banda necessària.

L’allotjament VPS també inclou sis opcions, i el cost es determina pel nombre de nuclis de CPU i la quantitat de RAM, l’espai del disc i l’amplada de banda necessaris..

Em van fascinar les opcions disponibles. El que necessitava per provar Host1Plus era un compte d’allotjament web Business Pro per a un domini únic, que només em va costar 171 dòlars durant 12 mesos. Fins i tot he pogut triar la ubicació del servidor que volia.

Un cop d’ull més detallat en els plans d’allotjament Host1Plus

Plans d’allotjament compartits

CaracterístiquesPersonalBusinessBusiness Pro
Emmagatzematge / transferència de dadesIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Dominis Addon310Il·limitat
IP dedicada2 dòlars / mes2 dòlars / mesGratuït
Preu des5 dòlars / mes10 $ / mes15 $ / mes

Elecció d’ubicacions del servidor: 1) Los Angeles, Estats Units, 2) São Paulo, Brasil, 3) Frankfurt, Alemanya, 4) Chicago, Estats Units i 5) Johannesburg, Sud-àfrica.

* Tingueu en compte que l’allotjament VPS Host1Plus són plans no gestionats. Això vol dir que sou un mateix a l’hora de configurar el servidor i instal·lar les aplicacions necessàries.

Plans d’allotjament al núvol

CaracterístiquesLIN 1LIN 2LIN 3LIN 4LIN 5LIN 6
Emmagatzematge / transferència de dades20 GB / 2 TB40 GB / 4 TB100 GB / 7 TB200 GB / 14 TB500 GB / 19 TB1000 GB / 24 TB
Elecció del sistema operatiuLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / Windows
CPU Core / RAM1/512 MB2/2048 MB4/4096 MB4/8192 MB6/16384 MB8/32768 MB
Preu des8,00 dòlars / mes16,00 dòlars / mes30,00 $ / mes50,00 dòlars / mes90,00 dòlars / mes156,00 dòlars / mes

La meva experiència a Host1Plus: el que m’agrada fins ara?

1- Fiabilitat

El servei d’allotjament Host1Plus és extremadament estable.

Tot i que l’empresa promet un 99,5% de temps de vida en termes escrits, he tingut un 100% de temps de vida (excloent el manteniment programat d’1 hora més). El lloc no ha baixat durant els darrers 7 dies en el moment d’escriure.

2- Preu

Si comparem Host1Plus amb altres hostes, sembla evident que el mercat està sent molt competitiu.

El meu cost anual (en cas que hagi de pagar per pagar) pel compte d’allotjament compartit és de 57 dòlars.

El pla VPS de nivell d’entrada, amb nucli de CPU de 0,5 i 256 MB de RAM, està començant fins a 2,25 dòlars / mes.

L’allotjament al núvol comença a partir de 8 € / mes.

Els preus de Host1Plus són extremadament competitius.

Si es compara amb GoDaddy, que cobra aproximadament 96 dòlars anuals pel seu pla bàsic d’allotjament de WordPress, l’allotjament Host1Plus és una oferta excel·lent.

Se us oferirà diverses opcions quan us registreu al hosting Host1Plus. El pla de dotze mesos té un descompte del 5% en comparació amb el cost del cicle de 6 mesos. Si us inscriviu durant 24 mesos, el descompte hauria augmentat fins al 10% i el vostre cost per a un allotjament compartit es reduiria fins a 108 dòlars durant dos anys. Host1Plus us permetrà registrar-vos per un termini de fins a 36 mesos, quan el descompte augmenti fins al 15%.

3- API interna

L’API desenvolupada per a servidors de núvol de Host1Plus està en funcionament des de juliol de 2016. L’API permet als usuaris programar i gestionar còpies de seguretat i supervisar l’ús de la CPU i l’amplada de banda..

Segons Juras Sadauskas, la versió actual de l’API s’està desenvolupant contínuament amb l’objectiu de millorar l’experiència dels usuaris de Host1Plus i mantenir-se al capdavant de la competència..

La companyia es prepara per introduir una API per a VPS, llançar l’API renovada de Cloud Servers i introduir un nou mòdul del sistema de facturació WHMCS que permet als usuaris tenir un control complet amb el servei i simplificar el procés de revenda..

L’objectiu d’aquestes tres noves funcions de l’API és millorar l’experiència del client mitjançant la simplificació de l’estructura, la millora de la funcionalitat general i la rendibilitat dels serveis més útils. Host1Plus acull l’èxit dels clients, per la qual cosa és molt important mantenir-se en línia amb les necessitats del client i les noves tecnologies.

– Gestor de vendes de Host1Plus, Juras Sadauskas

4- Eleccions a Ubicacions del servidor

Els usuaris d’allotjament compartit d’Host1Plus, amb un preu inferior a 5 dòlars mensuals, arriben a escollir la ubicació del servidor entre el Brasil, Alemanya o els Estats Units.

La distància entre el servidor web i l’usuari afecta el temps de càrrega del vostre lloc web. Com més a prop del servidor estigui a la vostra majoria de visitants, més ràpid es carrega el vostre lloc des de la percepció d’un usuari.

La característica d’ubicació del servidor sol estar disponible només en serveis de hosting d’amplitud superior. És molt generós d’Host1Plus incloure aquesta funció en els seus plans d’allotjament compartits.

Per encarregar, visiteu: https://www.host1plus.com/
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map