Com crear enllaços en l’era post-Penguin

La creació d’enllaços solia ser status quo per a SEO, però els algorismes que canvien constantment de Google han fet que es creés un enllaç completament nou, sobretot en el món de l’AP (After Penguin)..


Aleshores, podríem comprar enllaços a distribuïdors i obtenir els resultats, obtenint SERPs més alts de Google. Ara, no tant.

Ja no es tracta de quantitat, disminuint el ROI dels enllaços de compra a través de concessionaris, sinó de qualitat. Hem de crear enllaços a partir de dominis de confiança de Google … una tasca aparentment senzilla que, en realitat, no és fàcil. Però una vegada més, quan val la pena i fàcil de fer sempre ha estat sinònim?

En aquest article, analitzem set tècniques de construcció d’enllaços que funcionen en l’època post-Penguin.

1. Viatge de notícies

Ja sabeu què diuen: l’au primerenc aconsegueix el cuc. Amb la recepció de notícies, s’aprofita aquesta idea, fent-se entre els primers a publicar i comentar notícies de primera hora.

Aquesta obra primera a escena arriba amb Google, aconseguint un impuls temporal en els rànquings de la cerca de Google.

La idea és que si sou dels primers a publicar-vos, sou una de les poques fonts limitades disponibles per a un tema determinat: aquesta frescor, combinada amb fonts alternatives limitades, funciona per partida doble, no només aconseguint l’alt rang. , però també us permetrà estar més enllaçat com a font.

Exemple de la vida real

Es tracta d'una pantalla capturada de BSN, un lloc de notícies més popular per als jugadors. Tingueu en compte que l’autor s’enllaça a Game Spot com a font de notícies en lloc del blopost original de SonyEs tracta d’una pantalla capturada de BSN, un lloc de notícies més popular per als jugadors. Tingueu en compte que l’autor s’enllaça a Game Spot com a font de notícies en lloc del blopost original de Sony

2. Fer ús de HARO

HARO: curtmetratge per a Help a Reporter Out és el cervell de Peter Shankman. Inicialment arrencat com a manera de vincular periodistes amb fonts, aquest recurs gratuït ha florit convertint-se en una forma principal de guanyar cobertura. Sameep Shah va obtenir el seu primer enllaç d’Inc.com –una publicació notable– a través d’HARO i hi ha moltes altres victòries a gairebé totes les indústries sota el sol..

Vés al carro de banda per rebre alertes diàries i sol·licituds de periodistes gratuïtes visitant HARO. Desplaceu-vos pels llistats i, a continuació, envieu el vostre pitch per conèixer temes i peticions rellevants per a la vostra experiència Quan obtindreu la tinta, és probable que tingueu un enllaç i, entre molts, pubs de primer nivell amants de Google.

Exemple de la vida real

Un enllaç d’Inc ,? Dolç!Un enllaç d’Inc ,? Dolç!

3. Crear eines gratuïtes

La gent busca constantment els mètodes com a cada tema sota el signe: es converteix en un recurs i és probable que la gent comparteixi aquest contingut.

Hi ha una raó per la qual personalment he invertit tant temps i diners en la creació de WHSR Uptime Monitor: la gent en vol. Creant aquesta eina gratuïta i oferint-la a altres persones, m’he posicionat com un recurs útil i, per fer-ho, he obtingut nombrosos enllaços enllaços d’altres llocs que mencionen el meu recurs gratuït. El truc és ser útil i oferir alguna cosa que realment compleixi una necessitat … i, per descomptat, fer que aquest recurs sigui rellevant per al vostre bloc real.

Exemple de la vida real

Monitor de funcionament WHSRMonitor de funcionament WHSR

4. Feu publicacions d’abastament de multitud

Oferir informació sobre un tema mitjançant dades originals és un recurs impagable. I, quan anuncis aquest coneixement, és probable que altres persones de la indústria vulguin aportar la seva pròpia perspectiva i, quan ho facin, és molt probable que s’enllacin amb vosaltres com a font de les dades que inclouran..

Per exemple, no fa massa temps, vaig enquestar als bloggers sobre els seus propis errors de blog. A partir d’aquestes dades obtingudes, vaig crear una publicació original que oferia una visió única i original sobre un tema rellevant per a milers. La publicació va rebre centenars d’accions de xarxes socials així com alguns enllaços entrants naturals. La bellesa era que, no només la publicació va rebre compartiments perquè era interessant i útil per a mi i per a les audiències de les xarxes socials, sinó que els blocaires esmentats volien compartir-la als seus propis públics (i, per fer-ho, es van relacionar amb la meva publicació. dels seus blocs).

Com en qualsevol cosa, hi ha una cosa massa o massa bona. Tingueu cura de no abusar d’aquesta tàctica, ja que corre el risc de perdre la vostra veu al vostre bloc. Com diuen, totes les coses amb moderació …

5. Es visualitza

La infografia és una ràbia i, per una bona raó, permeten obtenir un punt ràpid i dinàmic d’una manera interessant i digerible. La infografia i els GIF són dues maneres fantàstiques de prendre les coses visuals i d’obtenir resultats compartibles i connectables. Prenguem, per exemple, aquesta publicació que ha assegurat més de 60 enllaços, sense ni tan sols demanar-los. Funciona!

Exemple de la vida real

infografia de gran a granLa publicació Infographic, 7 must have eleman of a Great Blog Post, ha adquirit més de 72 backlinks segons Majestic SEO en el moment d’escriure.

6. Escriure articles útils i útils

Com a recurs i aviat trobareu la menció (i l’enllaç) d’altres blogs i publicacions en línia. Escriviu estudis de cas detallats, 101 llistes úniques, entrevistes exclusives completes, etc. Però no ho deixeu només escrivint-les i publicant-les, esperant que es descobrin.

Feu el següent pas i dirigiu-vos a la promoció, connectant la vostra peça a través de les xarxes socials. A més, poseu-vos en contacte amb altres usuaris amb intel·ligència per veure si hi pot interessar els seus propis lectors. Aquesta promoció i promoció proactives marquen la diferència en el món.

7. Blog de convidats

D’acord, de manera que els blocs de convidats en qualsevol forma o forma no funcionen; de fet, Google ha atacat obertament publicacions de convidats que es van escriure només amb finalitats de creació d’enllaços..

Tot i això, les publicacions de convidats continuen sent les millors i més reeixides maneres de crear un bloc de lectura i enllaços legítims al vostre bloc.

Una vegada més, es tracta de saber-ho. La rellevància és enorme al món de l’AP. de manera que heu de ser increïblement selectius sobre els blocs que publiqueu. Per un, heu d’assegurar-vos que els blocs tinguin rellevància en el vostre propi bloc, expertesa i públic. En segon lloc, heu de confirmar que els blogs tenen un seguiment establert. Tercer, heu d’escriure un missatge de qualitat, de qualitat, que estigui ben escrit, original i interessant.

Exemples de la vida real

Per a la seva referència, aquí teniu algunes de les publicacions de convidats que vaig fer durant els darrers 6 mesos per WHSR.

 • Tota la veritat que hi ha darrere d’allotjament il·limitat – Feu públic al Blogger Wizard al febrer de 2014.
 • 8 maneres de portar el vostre bloc des de l’existència al gran. Publicat a Problogger.net el desembre de 2014.
 • Com créixer com si Google no existís mai – Publicació de convidats a Firepole Marketing el juliol de 2014.

Ara, vés a jugar!

Ara teniu els meus set consells personals en la creació d’enllaços. És el moment d’anar construint alguns enllaços i obtenir alguns nous tràfics!

Advertència

Com que el nostre focus principal en aquest article és SEO, discutirem com s’ha de fer la creació d’enllaços per maximitzar el vostre esforç de SEO.

Tingueu en compte que, no obstant això, la creació d’enllaços realitzada exclusivament amb finalitats de classificació del motor de cerca no és simplement una bona idea de negoci. Com a blogger de WHSR que ho va dir en el passat –

L’edifici d’enllaços és el màrqueting pur, senzill i bonic – Luana Spinetti, 14 raons L’edifici d’enllaços pertany al màrqueting.

Hi ha moltes oportunitats de negoci més sorprenents a la part superior de tràfics de cerca en la creació d’enllaços.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map