Com Ibni Arkivju tas-Sit li permet millorar SEO

L-arkitettura tas-sit és important Fattur SEO a la ciutat. Si teniu dret, tant com les magnituds t-tiftix com la visualització poden comprendre què és si us trobeu amb la informació que necessita.


Tanmateix, si s’estableix un nou lloc web (ja es pot crear un nou mètode), es posa en contacte amb la seva estructura per millorar el SEO, així com també l’experiència general del seu ús. Per fer-ho, necessiteu treballar sobre les coses 3:

 1. L-organització del vostre contingut,
 2. Navegació, u
 3. Konnessjoni interna.

Ejja ara nara com es crea SEO i estructura de tasques que es poden utilitzar fàcilment.

3 Passi a Tinbena Arkitettura tas-Sit li Jtejjeb is-SEO

Pass # 1: Ippjana (i jorganizza) el contingut del vostre lloc

La primera cosa que pot fer és quan es faci una bona informació i torganizza els continguts per a nous llocs web que és telenka a les primeres categories de continguts que es poden cobrir.

Ladarba és identificant-la com a contingut del contingut que és capaç de crear, crear una combinació de contingut rellevant, crear la creació del seu contingut, i establir un contingut del contingut de l’organització que pot aconseguir fàcilment.

Xenarju de la vida real

Es pot utilitzar un exemple per veure com es pot seleccionar la categoria de continguts en relació amb el dret.

Ejja dir que li volem tibni websajt sobre la força de Feng Shui. Es tracta del nostre blog que és ikollu que es discuteix els seus suggeriments sobre ix-comprar, es tracta, i es manté la manteniment del talent de Feng Shui. També es pot crear.

Per acabar, per tal de posar en pràctica les categories de continguts diferents per a situar-se, podem començar amb més recerques de fitxers de Google sobre bases bàsiques.

Ovvjament, la paraula clau de la nostra zona es trobarà "Pjanti Feng Shui".

Quan es tracta de cercar informació sobre els seus problemes relacionats:

Paraules clau de Nesploraw relacionadesParaules clau de Nesploraw relacionades

Com podeu establir, classificar un contingut bo 2-3 sortir de la part de dan: pjanti ta ‘dins Feng Shui, Impots de l’oficina feng shui, u Feng Shui preferit per a la gent (treballs jueus de flux de Feng Shui).

Ejjew no crear la llista i va afegir l’alba sobre els seus mots.

Innota li meta ssib dues idees similars "plantanti tal-flus feng shui"U"Feng Shui preferit per a la gent", Les dues qüestions són essencialment essencials pel que fa a la mateixa essència.

En casos similars a l’alba, els dos terminis que utilitzen Google Tendències. Agrupem els més populars.

Tqabbil tat-terminal tat-tiftixTqabbilització de terminis de cerca de cerca amb Google Trends

És clar, la nostra idea "Feng Shui preferit per a la gent"És més modificat"plantant ta ‘flus feng shuis ". Es fa palès que ens sentim més important.

Per fer-ne alguna cosa més, necessitem utilitzar una paraula clau de recerca de SERPS. És a dir, si us plau més informació sobre el seu contingut, es pot veure sobre nostre lloc.

No es pot simplificar el que es pot incorporar a la kelma principal de la zona: "pjanti feng shui".

Com es pot veure a sota, els SERPs es conformen amb algunes paraules que s’ajusten a la cua de la seva àrea principal:

Niskopru temi de contingut addicional amb SERPsNiskopru temi de contingut amb SERPs

Minn dawn, el tema del contingut al voltant "Feng Shui artificials"Jidher interessanti. Ejja va escriure la nostra llista.

Per obtenir més idees, utilitzeu els seus continguts en relació amb el seu procés.

opció X de purificació de les vostres plantes Feng Shui ha continuat", Es pot saber la categoria que es troba a sota.

Estadi # 2: Obre una navegació per a la tasca i es pot organitzar el contingut de l’organització

Ara, si no aconseguim que no creïm el menú de navegació per a llocs web de l’exemple nostre, podem incloure els nostres passos nan, bloc, Millor, u contacte. Però a l’alba, també podem afegir dues altres persones "Pjanti de l’oficina Feng Shui"U"Feng Shui Pjanti ta ‘dins"A continuació es mostra el menú principal.

Com que el menú de la navegació principal es pugui semblar:

Ippjanar ta 'organització de seureAmpliar la seva organització (organitzar-se amb blat amb ús creatiu)

Ara és possible que existeixi dues persones a la nostra taula?

Tanmateix, doncs, això fa que això ens indiqui que ens trobem sobre els llocs web per a aquells mots que fan servir en mira.

Kif?

Bl-ajuda o el seu contingut fonamental.

El seu contingut sobre el pedament, com ara, és crític de la seva gran història del SEO. El contingut fonamental no és res absolut "Una de les seves ciutats és el seu centre de contingut sobre el contingut."

Al·ludeix a la ciutat sobre els continguts sobre la nostra pàgina web "Pjanti de l’oficina Feng Shui", És possible que alguns continguts tinguin un subjecte senzill i que tingui un article que pot situar-nos sota la seva categoria..

Si us interessa si busqueu "Feng Shui és molt adequat per a la oficina"Hi ha possibilitat gran de Google que mostri la nostra pàgina web sobre els continguts relacionats per a aquest. Quan el vostre mètode és útil i es llança a la nostra pàgina, enllaços isibu per a més articles rellevants sobre el seu tema, que estan sent ifittxu.

Quan estàs tippjana l’arquitectura de la informació de la teva tasca, posa el seu estil piramidali en qüestió.

A continuació, cal que es trobi a l’Homeepage i, a sota, hi ha diferents paperetes (i és inferior a la seva mida).

Moz es diu quina és la seva estructura:

"… Ha de tenir un nombre mínim d’enllaços entre la pàgina d’inici i la ciutat. És a dir, que pot permetre que li permeti un enllaç meravellós (la potència de la classificació) es pot veure al voltant de tot el lloc, i així es pot augmentar la potència de la classificació per a cada ciutat.."

Pas 3: Xarxa de Tinbena de xarxa internacional sinjuri

Ladarba és que heu instal·lat els vostres continguts i arxivar la vostra arquitectura solida per mantenir-la, l’últim passatge que us faci és que usi enllaços entre els altres. Utilitzeu-vos i augmenteu els enllaços de la llum perquè es posin més enllaços sobre els continguts relacionats a sobre..

Kemm Yoast i MOZ representen la mateixa estratègia de contacte: S’aconsegueixen que s’ajusten cada contingut del contingut i els seus recursos són els més baixos en relació amb les informacions..

Enllaç de l’arribada de l’arquitectura tas-sit

Per arribar a la idea. Com es pot estrenyar, la ciutat de la ciutat fa l’actitud de l’ajut de la ciutat a les instal·lacions de l’oficina Feng Shui. A la ciutat, dins de la seva ciutat, es va posar en contacte diversos continguts sobre el seu tema. Mod-Bl-same, dawn il-biċċiet del contingut o els llocs de tots els llocs que tornen a ajuntar al pedament del pedament.

Konnessjoni internaPodeu modificar l’internet per establir enllaços interni

Si ho fas, fa que tinguis més informació que pots dirigir al teu SEO "El meu amor està afectat des de les persones que tenen relació amb els seus propis continguts …".

En qualsevol cas, cal posar alguna cosa nova en una de les seves categories a cada fàbrica, que agafen la ciutat del contingut del contingut de la taxa impositiva sobre el que és sobre el tema amb un objecte raonable. Tanmateix, es va posar en contacte amb els nous continguts fonamentals de la ciutat. Zac Heinrichs de Portent diulekx com el pas pot arribar a posar-se en contacte amb els seus continguts. Hu va dir:

"Podeu obtenir les magnifiques tat-tiftix per naturalitzar-se amb més relleu més ràpidament després que jgħaqqduha des que pot tenir un valor molt important com aquest grup de gent o la seva categoria.."

Tgeżwir a dalt …

Allura que es diu per a l’edifici de l’arquitectura de la tasca-se li afavoreix l-SEO. Nispera li diu que alguna cosa es pot dir des de l’article.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map