Les paraules clau de LSI poden ajudar-vos a classificar-vos més ràpidament

Un mite obsolet és que si voleu classificar el contingut del vostre lloc web en els motors de cerca, heu d’incloure-hi paraules clau el major nombre possible, el que es coneix com a farciment de paraules clau..


Heus aquí el tret de sortida: si poseu aquesta manera de classificar el contingut en joc, no només la vostra còpia semblarà antinatural i desagradable per als lectors, els motors de cerca poden marcar el vostre lloc per una sobre-optimització i fins i tot penalitzar-lo, cosa que seria una desgràcia. pels vostres esforços de creació de contingut.

Aquí teniu un exemple de contingut farcit de paraules clau:

“Els nostres serveis de spa de salut a San Diego utilitzen el coneixement i l’expertesa de professionals líders per oferir-vos els millors serveis spa a San Diego. Amb professionals spa de San Diego especialitzats en… ”

Penseu-hi, us agradaria llegir alguna cosa així, o alguna cosa que us parli amb més naturalitat? Google i altres motors de cerca volen premiar els seus usuaris amb aquests últims, de manera que sempre serà millor escriure contingut amb una naturalesa.

Introduïu paraules clau LSI (Índex semàntic latent) – els peus d’or sense explotar que tenen com a objectiu la part pràctica del contingut que prefereixen els lectors i els motors de cerca.

Què són les paraules clau LSI?

Si cerqueu una definició universal de les paraules clau LSI (també denominades paraules clau de cua llarga), trobareu respostes a tot el lloc. Però en paraules simples, la indexació semàntica latent implica identificar sinònims i plurals a les vostres paraules clau principals.

La perspectiva és que si trobeu paraules similars per a les vostres paraules clau principals, podeu afegir un element natural al vostre contingut. La capacitat dels motors de cerca per trobar una analogia entre les paraules clau principals i les paraules clau LSI també ajuda a mantenir la rellevància natural (a la qual es refereix el semàntic en LSI: “pertanyent als diferents significats de les paraules o símbols principals).

Els motors de cerca utilitzen paraules clau LSI per determinar de què es refereix el vostre contingut. Per exemple, si les vostres paraules clau principals són “smartphone Apple”, no voldríeu que els motors de cerca relacionin el vostre contingut amb termes com ara “smartphone Samsung” o “smartphone LG”..

Amb les paraules clau LSI, els motors de cerca examinen el contingut i intenten descobrir altres termes associats a les vostres paraules clau principals. Per tant, si teniu termes relacionats amb “telèfon intel·ligent d’Apple” al vostre contingut com ara “iPhone”, “iOS”, “earpods”, etc., els motors de cerca indexaran el contingut pel terme “smartphone Apple”..

Així, en ser més específic amb les paraules clau relacionades amb les vostres paraules clau principals, podeu orientar els motors de cerca mantenint el contingut natural natural. Com a resultat, podeu fer que es classifiqui el contingut en funció de les paraules clau principals sense omplir paraules clau ni optimitzar sobtimament el vostre lloc web. A més, minimitzeu les possibilitats de ser penalitzats pels motors de cerca amb aquest plantejament.

Mostres de gràfic lsiCrèdit d’imatge – Gerald Benoit, doctor. Professor associat

Avantatges d’utilitzar paraules clau LSI en el contingut

Hi ha diversos avantatges d’augmentar els vostres articles, publicacions de blocs, guies de forma llarga, fons blancs, etc. amb paraules clau LSI, incloses les següents:

# 1 Millora els teus rànquings

Com s’ha comentat abans, els motors de cerca busquen paraules clau LSI mentre indexen el contingut d’un lloc web. Concretament, utilitzen aquestes paraules clau com a pal de mesura per determinar la qualitat del contingut, de manera que el contingut que inclou paraules clau primàries amb moderació i les seves variacions LSI té les millors possibilitats de situar-se altament en els motors de cerca..

# 2 Mantenir-se a la seguretat de sancions algorítmiques o manuals

Si utilitzeu paraules clau LSI en el vostre contingut, es diferenciarà que es marque com a correu brossa a causa de la pràctica d’emplenar de paraules clau. El motiu és que no haureu de repetir les paraules clau principals en diverses ocasions del text (cosa que fa que no sigui natural), sinó que utilitzeu mons relacionats amb les paraules clau principals per donar marge al contingut i obtenir resultats de cerca per a consultes específiques..

# 3 Augmenta l’interès del lector

Els lectors d’Internet necessiten una raó sòlida per adherir-se al vostre contingut. La majoria de les vegades tindran pressa i desnatada a través de la majoria del contingut que es troben, però les paraules clau LSI poden ajudar a cridar l’atenció. Aquestes paraules clau us permeten reformular la paraula clau principal de diverses maneres diferents de crear contingut. Això pot ajudar a augmentar la participació dels lectors.

# 4 Més paraules clau per orientar

No hi ha frases de paraules clau més redundants ni obligacions a fer consultes primàries al contingut: podeu utilitzar tantes paraules clau LSI que vulgueu per tal de fer que el vostre contingut sigui únic i rellevant per al vostre nínxol / indústria. Sigues creatiu i podràs avantatjar sobre els teus competidors i mantenir-te al capdavant de tots els reptes que puguin sorgir.

Descoberta de paraules clau LSI

Aleshores, com esbrina quines són les millors paraules clau LSI a utilitzar en el contingut? Podeu obtenir una mica d’ajuda d’un diccionari estàndard, però les eines següents fan que sigui molt fàcil descobrir frases clau LSI relacionades amb la vostra paraula clau principal:

# 1 Suggeriments de cerca de Google & Resultats

Aquest és el mètode més convenient per descobrir les paraules clau LSI de la vostra paraula clau principal. Tot el que heu de fer és obrir “google.com” al navegador web i escriure les vostres paraules clau principals a la barra de cerca, sense prémer Enter. El motor de cerca presentarà automàticament consultes addicionals que puguin servir de paraula clau LSI.

Així, per exemple, les paraules clau principals són “millors coques”: introduïu-les a la barra de cerca i no premeu Enter. Google us oferirà una llista de suggeriments LSI com ara “millors coques de sempre” i “millors receptes de pastissos”.

1

La cerca a Google també us permet descobrir paraules LSI per a cada paraula. Al prémer Enter, se us mostrarà una llista de resultats que poden incloure equivalents a paraules individuals que componen les vostres paraules clau principals. Seguint l’exemple anterior, cercant els “millors pastissos” obtindrem els resultats següents:

Termes de LSI: Best = top i Cake = Forns

Tingueu en compte que el mètode per descobrir termes LSI individuals no sempre retorna els resultats esperats. És possible que no pugueu trobar equivalents per a les vostres paraules clau principals si no tenen associacions de paraules clau LSI.

# 2 Cerques relacionades amb Google

Google i altres motors de cerca tenen un lloc a la part inferior de la pàgina de resultats de cerca on suggereixen altres cerques que l’usuari pugui desitjar. Aquesta ubicació mostra frases LSI per a la frase de paraula clau exacta que vau cercar. Aquests termes també indiquen que les persones els han estat utilitzant en el contingut i els motors de cerca coneixen el seu ús:

Per a la paraula clau “millors coques”, podeu obtenir els termes següents a les cerques relacionades:

3 (2)

Cada vegada que cerqueu una paraula clau, Google us oferirà almenys 8 paraules clau LSI a la secció de cerques relacionades. Aquestes paraules clau LSI es podrien fer servir conjuntament amb termes LSI que descobriu d’altres fonts quan escriviu contingut per a la vostra paraula clau principal, és a dir, “millors coques”.

# 3 Planificador de paraules clau de Google

El planificador de paraules clau de Google us permet “cercar idees de paraules clau i grups d’anuncis”, que bàsicament us proporciona una llista de paraules clau LSI que podeu utilitzar al vostre contingut. Per utilitzar el planificador de paraules clau, creeu un compte de Google nou o utilitzeu-ne un ja existent per iniciar la sessió a l’URL següent:

https://adwords.google.com/KeywordPlanner

3

Després d’iniciar la sessió, el planificador de paraules clau preguntarà “què voldríeu fer a continuació”. Seleccioneu la primera opció “cerqueu idees noves per a paraules clau i grups d’anuncis” i introduïu les vostres paraules clau (el nostre exemple és el millor de les coques) a la barra de cerca “el vostre producte o servei” i feu clic a “Obtenir idees”.

Seleccioneu la segona pestanya “idees de paraules clau” per veure una llista de paraules clau rellevants. L’eina mostrarà paraules clau LSI juntament amb la competència mensual i el cost mitjà per clic.

Hi haurà diverses paraules clau amb poca competència a l’hora de fer cerques mensuals: aquestes són les que voldríeu incloure al vostre contingut, ja que donen al vostre text una possibilitat més alta de classificar-se bé als motors de cerca..

# 4 Eines pagades

Eines com Market Sumari i Long-Tail Pro són similars en funcionalitats com a planificador de paraules clau de Google, però us proporcionaran més paraules clau LSI per a la vostra paraula clau principal. L’usuari, però, ha de pagar una quota de subscripció mensual per accedir al conjunt complet de funcions que ofereixen aquestes eines.

Podeu fer una prova gratuïta (que limita el nombre de paraules clau que podeu cercar i els resultats) per obtenir una idea de les coses abans d’anar amb l’opció de subscripció. Els usuaris de WordPress també poden aprofitar plugins LSI com ara SEOPressor. Aquests complements entren dins de la categoria “complement premium” i costen de 30 a 50 dòlars per a tota la vida. No obstant això, pot ser que els seus suggeriments LSI no siguin tan detallats com les eines basades en la web que siguin exclusives per descobrir les paraules clau de LSI.

Consell important

Abans de començar a bombardejar les paraules clau LSI al contingut, convé organitzar les coses. Feu una llista de totes les paraules clau que es podrien utilitzar per a un tema i comenceu a agrupar-les. Trieu els que probablement escrivien els motors de cerca quan busquen el tema.

Trieu de tres a cinc que vagin junts i continueu fent grups reduïts de tres a cinc paraules clau fins que totes les paraules clau noves que descobriu estiguin en grup. A continuació, inclou aquestes frases claus al contingut de les seves pàgines del lloc web.

I si us plau! No obligueu les paraules clau perquè intenteu optimitzar el contingut. Si heu realitzat l’agrupació correctament, hauria de ser fàcil adaptar-los a les paraules clau al contingut. Pot ser que fins i tot us sorprengui veure alguns ja presents al vostre text.

Paraules clau LSI & Títols de contingut

Les paraules clau LSI també poden ampliar els temes de contingut que trieu publicar al vostre lloc web. Podeu utilitzar aquestes paraules clau per descobrir temes de contingut nous de les maneres següents:

Suggeriments de cerca de Google

Al igual que amb les paraules clau de LSI per incloure al contingut, els suggeriments de cerca de Google són una manera fantàstica de descobrir temes de contingut amb termes LSI. En aquest cas, podeu afegir una paraula genèrica abans o després de les vostres paraules clau principals per veure una llista de suggeriments, que es podrien utilitzar com a títols per al text.

5

Per exemple, posar la paraula “a” després de la paraula clau principal “millors coques” us proporcionarà aquests suggeriments;

Tots els suggeriments són temes de contingut potencial que es poden utilitzar per crear contingut únic al lloc web.

Google Alerts

Amb Google Alerts, podeu configurar una alerta per a la vostra paraula clau principal. Això us notificarà cada vegada que es publiqui contingut nou al web i s’indexi a Google en relació amb les vostres paraules clau principals. El contingut arriba directament a la safata d’entrada per correu electrònic.

7

Per exemple, la configuració d’alertes per a “millors pastissos” us proporcionarà suggeriments sobre el títol a la pestanya “Vista prèvia d’alerta” publicada recentment i indexada a Google, mentre que el contingut futur d’aquesta paraula clau us serà enviat per correu electrònic. Podeu examinar el contingut per cercar temes nous i paraules clau LSI al vostre nínxol / indústria.

Per crear una alerta, introduïu l’URL següent:

https://www.google.com/alerts

Introduïu la vostra paraula clau principal al quadre de cerca i feu clic a “crea alerta”. No obstant això, recordeu seleccionar el correu electrònic al qual voleu lliurar el contingut fresc i la freqüència amb què voleu que es publiqui: podeu configurar-los a la configuració de les opcions de presentació..

Pensaments finals

Si utilitzeu paraules clau LSI, a més de les vostres paraules clau principals, us podeu evitar l’ompliment de les paraules clau i complir l’algorisme i les directrius del motor de cerca. També teniu una major flexibilitat en el vostre contingut i al final proporcionareu una experiència més natural i natural tant per als visitants del vostre lloc com per als robots de cerca..

Espereu que aquestes paraules clau aportin més trànsit de cerca al vostre lloc web i augmentin la vostra classificació en SERPS. No cal posar primer els motors de cerca ni la segona gent ni al revés … Que el contingut sigui valuós per a tots dos mitjançant termes LSI.

Coneixeu les paraules clau LSI? Quins són els vostres pensaments? No dubteu a deixar comentaris.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map