Wix преглед

Wix далеч не е един от създателите на сайтове, който е наблюдавал метеорен ръст на поглъщането за сравнително кратък период.


Разбивайки се само през 2006 г., до 2017 г. компанията предяви смело искане към зашеметяващите 100 милиона потребители. През този кратък период от време той въведе множество надстройки от редактор на HTML5 до тяхната версия за плъзгане и пускане 2015.

Функции на Wix

Едно от първите неща, с които ще се сблъскате в повечето създатели на сайтове, е хранилището на шаблони и това е същото в Wix. Сайтът се гордее с над 500 шаблона, които са спретнати категорично за вашето проучване. Преглеждайки повечето от тях, намирам, че Wix предлага правилна комбинация от стилове, от минималистичен до цялостен.

Редактирането на шаблона е чудесно, като интерфейсът предлага много опции в истински стил на плъзгане и пускане. След като получите предметите, където искате, просто попълнете детайлите и тя ще работи. Освен това, наистина е забележително, че Wix непрекъснато добавя и обновява функции, които точно се съчетават с актуалните тенденции и технологии.

Един пример за това се крие в наскоро представения му SEO Wizard. Това е в съответствие с много повече хора, които осъзнават колко SEO може да помогне с присъствието си в мрежата. Съветникът позволява на Wix да ви помогне да оптимизирате уебсайта си с лекота.

За онлайн продавачите Wix има не само опциите за плащания чрез електронна търговия, но дори ще можете да планирате резервации на вашия сайт. Това се грижи за ниша от потребители, която не съм виждал лесно достъпна другаде.

Снимки от играта

Wix предлага шаблони в голямо разнообразие от стиловеОбзор на таблото за управление на Wix (Вход > Управление на сайта > Преглед). Конфигурирайте опциите за сайт и акаунт тук.

Wix интерфейсът е чист и опростенДобавяне на приложения и функции към уебсайта на Wix (Вход > Управление на сайта > Настройки на сайта).

Демонстрация на Wix шаблони

Както споменахме, Wix може да се похвали с над 500 предварително проектирани теми, които са спретнати категорично за вашето проучване. Следващите изображения демонстрират някои от темите, които намерих. Кликнете върху изображенията по-долу, за да ги увеличите.

“Carpenter” – Wix шаблон за бизнес сайтове; безплатно за всички потребители на Wix. Кликнете, за да увеличите изображението.„Ресторантен сайт“ – Wix шаблон за ресторанти; безплатно за всички потребители на Wix. Кликнете, за да увеличите изображението.

„Paperie” – Wix шаблон за онлайн магазин; достъпно за потребители на електронната търговия на Wix. Кликнете, за да увеличите изображението.„Фотографи-мечта“ – шаблон за уебсайт за фотография; безплатно за всички потребители на Wix. Кликнете, за да увеличите изображението.

$ 14.95 / година$ 14.95 / година$ 14.95 / година$ 14.95 / година Сравнете плановете на Wix: www.wix.com/upgrade/website 

Истории за успеха

Потребителите на Wix създадоха възхитителен масив от уебсайтове, които изглеждат най-малкото, достойни, функционални и подходящи по предназначение. Лапи за кауза, управлява се от фотограф, който помага на приютите за животни да промотират таксите си за осиновяване.

Сайтът е опростен, но пасва добре на темата му с милички животни, представени в пълен, славен цвят.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map