Ngawangun ramatloka WordPress geulis teu sains rokét.


Kawas kumaha unggal situs-boga ngabogaan set unik tina tujuan، loka WordPress mibanda kamungkinan konfigurasi sajajalan. Jeung salaku pamaké WordPress، tujuan utama anjeun pikeun ngaidentipikasi kombinasi sampurna plugins، eusi، jeung pilihan styling pikeun pangalaman pamaké sabenerna مقنعة.

نشر الرسائل ، الترحيل في التقاليد البانغالوسنا بايكون بونغبو نيبي توليسان أنجون جونج جاليري غامبار.

لونكاتا كا:

Hayu urang meunang cracking!

ميتودا # 1: نجاجوناكيون فوجاليري

Mun aya hiji hal masarakat WordPress kedah bersyukur pikeun، éta nu plugin Repository bébas nu matak ngamudahkeun pikeun ngahijikeun fitur mangpaat kana situs maranéhanana.

FooGallery mangrupa salah sahiji plugins pang populerna anjeun tiasa nganggo mun nyieun galeri gambar-pos. Eta ngidinan Anjeun pikeun nyieun geulis، mobile responseif، sarta rétina-siap galeri tanpa nulis garis tunggal kode.

Jalan panggancangna masang FooGallery nyaéta ngaliwatan dasbor WordPress. الإضافات بوكا> Tambahkeun Anyar، tipe di "FooGallery", ترك تركيب تومبول.

Saatos instalasi tur aktivasina، Anjeun bisa ngamimitian nyieun galeri munggaran anjeun ku ngaklik FooGallery> Tambahkeun Galeri.

Nyelapkeun judul anu bakal nulungan urang ngaidentipikasi naon galeri nyaéta sakabéh ngeunaan. Ieu moal bisa ditingali ka pamaké، jadi ngarasa Luncat ngagunakeun sagala judul rék.

Nambahkeun poto kana galeri Anjeun، klik dina Tambah Media dina "البند جاليري".

Ieu kedah mawa nepi antarbeungeut akrab حيث Anjeun bisa milih hiji gambar tina persustakaan média، atawa unggah nu anyar ku ngaklik tab ngamuat koropak.

Nalika nambahkeun gambar ka galéri anjeun، nengetan caption file gambar file urang jeung judul anjeun bisa milih pikeun nembongkeun boh dua lamun pamaké hover leuwih aranjeunna.

Milih Citakan أ

Sakali anjeun tos diunggah sakabeh gambar nu peryogi، buka payun na ngaluyukeun setelan anjeun tingali fit. قالب Mimitian ku milih pikeun galeri Anjeun.

citakan dasarna تملي kumaha galeri anjeun bade muncul.

Contona، dina responseif Gambar Galeri template nembongkeun sadaya gambar salaku grid nu otomatis ngaluyukeun dumasar kana ukuranana layar:

Di sisi séjén، anu Gambar Viewer template template mintonkeun hiji gambar dina hiji waktu bari nyadiakeun nu mibanda tombol navigasi:

Candak dicatet yén sesa setélan nu sadia gumantung kana citakan Anjeun. Sababaraha setélan anjeun tiasa manggihan nu alignment nu galeri urang، ukuran gambar leutik، hover épék، dipasing network، lightbox plugin، jeung saterusna.

Ngarasa Luncat ka maénkeun kalayan setelan ieu dugi ka ngahontal pintonan rék. Hiji Strategici alus nyaeta anu boga galeri kabuka dina hiji tab tur kaca uji on sejen.

Hal ieu jadi marga pikeun lengkah saterusna – nambahkeun galeri gambar kana tulisan.

إدخال جاليري كانا تايون

Aya dasarna dua cara pikeun nambahkeun galeri gambar kana eusi anjeun: via shortcode tur ngaliwatan pos redaktur WordPress.

Manggihkeun shortcode pikeun galeri nu tangtu، buka FooGallery> galeri ti dasbor. Klik dina shortcode ka otomatis nyalin ka clipboard Anjeun.

Hareup، kantun nempelkeun nu shortcode dina aréa eusi sagala pos atawa kaca. Lamun jalan، anjeun kedah tingali hiji galeri placeholder kosong jeung shortcode ditampilkeun di handap.

Ulah salempang – عنصر نائب teu ngagambarkeun naon galeri bakal kasampak kawas nalika kaca sabenerna geus dimuat.

Alternatif séjén nya nyelapkeun galeri lempeng kana pos atawa kaca. Ti dasbor WordPress، muka halaman atawa posting hayang ngagunakeun teras klik tombol Tambah FooGallery di sanésna.

Ieu bakal mawa nepi ka "مليح جاليري" Jandela mana anjeun bisa manggihan sagala galeri nu sadia bisa ngagunakeun. Anjeun oge bisa nyieun hiji galeri anyar ti scratch liwat di dieu.

Nambahkeun galeri a، klik dina gambar leutik na lajeng klik tombol Selapkeun Galeri.

Mun anjeun teu bu manggihan galeri nu Anjeun hoyong pake، anjeun bisa kakarék dijieun tina hiji tab misah. Nu hal، ngan klik tombol ngamuat mun Refresh jandela.

ngaronjatkeun FooGallery

التوسيع mangrupakeun salah sahiji kaunggulan pangbadagna ti FooGallery. Ku akang FooGallery> Setélan، Anjeun bisa ngarobah sababaraha aspék kumaha plugin karya.

Contona، dina tab Gambar، anjeun tiasa nyaluyukeun kualitas gambar leutik ti galeri ka maksimum 100.

Tungtungna، FooGallery ngarojong sababaraha ekstensi خفيفة الوزن béda anu nambahkeun pungsionalitasna. Anjeun tiasa ngotéktak toko ekstensi ku akang FooGallery> ekstensi.

ميتودا # 2: ملحقات Nyieun galeri Tanpa

Lamun nuju teu entured ku pamanggih maké plugins pikeun sagalana، mangka anjeun bisa mertimbangkeun ngagunakeun diwangun-di fitur WordPress gantina.

Pikeun nyieun di-pos galeri tanpa plugins، buka WordPress pos redaktur teras klik Tambahkeun Media.

تي دينيا ، بيليه "جون جاليري" pilihan jeung pilih gambar nu Anjeun hoyong pake.

Sakali anjeun gaduh sakabeh gambar dipilih، klik Jieun tombol galeri anyar.

Ieu bakal mawa anjeun ka jandela Edit Galeri mana anjeun bisa nangtukeun runtuyan gambar، jumlah tina kolom hayang ngagunakeun، sarta ukuran anu galeri urang.

Ulah poho nulis caption cocog pikeun tiap gambar méré pamaké saeutik konteks. Anjeun oge bisa ngarobah paripolah يربط gambar unggal.

Atur ieu "Euweuh" mun anjeun teu hayang galeri anjeun janten interaktif sagala cara.

ميتودا # 3: ليانا البرنامج المساعد البديل

Urang ayeuna geus digali dua tina pilihan paling populér pikeun nambahkeun di-pos galeri pikeun tulisan WordPress.

Pikeun masihan anjeun malah leuwih kalenturan، di dieu aya sababaraha alternatif séjén pikeun FooGallery bisa mertimbangkeun:

Portopolio Galeri ku IT badag

لوكا: www.imagely.com/nextgen-gallery/ ؛ Harga: مجاني / 69 دولارًا

Dina watesan pamasangan aktip، NextGEN Galeri nyaeta di pisan luhur kalawan leuwih 1 juta pamaké. Hijina alesan naha FooGallery geus diulas di pos ieu bedah lungkawing na. Éta ogé ngabogaan bagian setélan langkung بالتفصيل nu bisa janten sakedik ngabingungkeun pikeun pamaké anyar. Tapi، eta mangrupakeun plugin padet nu bisa nulungan anjeun nyieun galeri geulis tur responseif.

Instagram Gebang WD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me