詹姆斯·雷诺兹(James Reynolds),唱《维塔沃》(stem Verake),《搜索引擎优化》(Seo Sherpa lan Klik Jam),《搜索引擎营销》。 Veravo nawakake sawetara piranti gratis kanggo pamilik situs web sing bisa nggawa lalu lintas menyang tingkatsabanjuré.


Kita Seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James ing pemasaran,amarga dheweke uga dadi主持人lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran媒体sosial.

詹姆斯·雷诺兹访谈

詹姆斯·雷诺兹WHSR:嗨詹姆斯,谢谢kanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan市场营销karo pembaca kita.

马库图文(Iku Pakurmatan).

WHSR:Sampeyan nyritakake和bio sampeyan yen entuk企业 "啊哈!" Wayahe。 Apa Wayahe lan apa sing anaing "啊哈!"?

Wirausaha帕林格德 "啊哈" Nemokake asil kasalametan.

Kanggoakèhtaun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang唱ora mesthi。投资Potret Potret Minangka Salah Sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan,dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya sing aakeake dungwe lan nggawe。 ku.

Ing satunggaling dinten,北达尼耶尼照片:sekolah taunan。 Aku nglawan iki pisanan amarga volume dhuwur,karya kreatifitas fotografi kurang adoh saka tembok studio dhuwur唱歌arep kita lakoni。 Nanging sawis​​e ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5,tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5,aku ngomong "亚!"

Kabeh Layananku Saiki基础Langganan.

WHSR:Sampeyan mbukak西图斯唱首歌 Veravo ngendi fokus kanggo获得lalu lintas西图斯网。 Apa sawetara piranti ing situs iki sing bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

Inv veravo.com,kita nyebarke tulisan博客lan信息图表ngajari teknik-teknik唱歌dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang西图斯网站lan nggawe liyane dodolan。 Situs Web Uga Dadi播客Lalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan唱kita diterbitake,免费下载kita uga nyedhiyakake laporan analisis网站。 Ing laporan iki kita netepake situs web kanggo iku fungsionalitas technical lan SEO lan menehi tips babagan carane nggawe iku luwih apik Kita nyedhiyakake laporan kasebut免费,兰帕莎邦吉普罗勒.

WHSR:Survei nuduhake manawa pengunjung西图斯saiki asring nganggo piranti seluler。 Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah? Apa pikirane babagan algoritma paling anyar ing Google ing arah iki?

Nggawe西图斯网上演唱会piranti seluler iku kudu。 Wong ngakses互联网nalika onten lan saka macem-macem piranti。 Ora bisa ditindakake,Google博客Google Miningka faktor peringkat utama amarga luwih akeh panelusur saiki wis kelakon ing piranti seluler tinimbang saka桌面。移动Wis dadi penting banget supaya kita kudu nganggep pengalaman移动pisanan,台式机liyane。 Saiki Kita重新设计Situs SEO Sherpa Lan Miwiti Pisanan Karo Desain Seluler.

WHSR:黄锡伯。 Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak。 Apa ana wong sing kudu weruh ing wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu垂坠手镯。 Panliten Kita Nuduhake JPY Kanggo Saben Detik Wektu Tundha,Sampeyan Bakal Kelangan Kurang Luwih 7%saka konversi lan 5%saka tayangan gol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

托管的Entgo主机唱sing paling cepet kanggo站点网sampeyan lan ateges ukuran文件唱diminimalake。 Situs Web Perusahaan Kita Dhewe dibangun ing WordPress lan kita wis ketemu WPEngine托管kanggo nindakake托管apik banget,Munggaran ngemot ping sak 50%.

WHSR:Apa kesalahan nomer唱sampeyan ndeleng wong nganggo西图斯网站isi?

Padha发布banget asring.

Ana yakin sing ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur; punika mitos。 Sing luwih penting yaiku nggawe isi sing paling apik sing bisa,banjur entuk eyeballs sei isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan lan nggawe is sing mung ditemtokake ing pandhuane target lan luwih akeh wektu ing jangkah。 Kurang Nanging Luwih apik Bakal ngasilake asil sing Luwih Gedhe.

WHSR:Ngomongake dhasar babagan节目免费播客。 APA Sampeyan Bisa Nemokake日元Sampeyan Nderek播客Sampeyan?

播客kasebut取消播客Lalu Lintas Jam。 Iki minangka pertunjukan唱偏头痛mingguan唱saya共同主持karo pamimpin营销kaya Rand Fishkin,Joe Pulizzi,Perry Marshall lan liya-liyane.

Kita Bareng Tenan Strategy Sing Bisa Ditindakake Kanggo Ningkatake Lalu Lintas Lan Mbangun Online Penonton Sing Duwe Bathi.

WHSR:Akeh播客lan postingan博客sampeyan nyentuh topik mbangun komunitas。 Sampeyan bisa nggedhekake iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitas在线唱歌melu?

Nggawe帕米尔萨·克里蒂斯·阿玛尔加·坦帕·帕米尔萨·桑佩扬·奥拉·杜威·比斯尼.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan唱pancene lestari。克朗蓬彭古玛·塞蒂亚·西西里·邦格·巴卡勒·宁卡塔克·比斯尼·桑佩扬·兰姆班图·潘耶巴拉·佩森·桑佩扬.

Liwat Pemasaran Isi,Nemmbangake Sesambungan lan Mbangun "粉丝群" 卢维·阿克·廷宁邦·萨杜伦格.

WHSR:Sampeyan wis nglakokake sawetara bisnis唱sukses sajrone pirang-pirang taun。 Apa Sampeyan Mikir Minangka Bahan Utama Sing Bisa Dadi Sukses?

Aku Steve Jobs Masang Paling Apik Karo "错" 泰特普·路易斯,泰特普·波多 " 威卡拉。 Wirausaha唱sukses duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik,lan jumlah tartamtu唱ora sopan唱ngidini entuk manfaat ing usaha唱ora bakal bisa dicoba.

WHSR:Sampeyan minangka mantan pemain rugbi semi-pro。凯皮耶 olahraga kaya比斯尼斯? Konsep Apa Bisa Diterapake Kanggo Loro Usaha?

Loro-lorone kudu laku,rencana game(strategi),kauntungan lan kerja sama。 Ana akeh persamaan安塔拉内bisnis lan olah raga,saengga akeh atlet唱歌sukses dadi bisnis唱歌sukses.

谢谢kanggo James Reynolds

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik sukses唱bisa digunakake kanggo mbangun西图斯网唱luwih kuat。 Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut,panginten sampeyan bakal bisa ndelengprabédanlalu lintas situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low,kayata 5 Efektif Cara Tuwuh博客Panjenengan Lalu Lintas.

Sampeyan kudu nyetel James’Traffic Jam播客kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs网站SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me