جيمس رينولدز ، يغني ditemokake saka Veravo ، SEO Sherpa lan Klik Jam ، njupuk sawetara wektu kanggo ngobrol karo kita babagan تسويق محرك البحث. Veravo nawakake sawetara piranti free kanggo pamilik situs web sing bisa nggawa lalu lintas menyang tingkat sabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James ing pemasaran، amarga dheweke uga dadi host lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran media sosial.

مقابلة مع جيمس رينولدز

جيمس رينولدزWHSR: مرحبًا جيمس ، شكرًا على kanggo setuju kanggo nuduhake sawetara wawasan babagan marketing karo pembaca kita.

Maturnuwun ، iku pakurmatan.

WHSR: Sampeyan nyritakake ing bio sampeyan yen entuk Entrepreneurial "آها!" Wayahe. Apa wayahe lan apa الغناء ana ing "آها!"?

Wirausaha paling gedhe "آها" nemokake asil kasalametan.

Kanggo akèh taun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi. Investasi ing potret potret minangka salah sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan، dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya sing awake dhewe lan nggawe keuntungan. Iku nyenengake.

Ing satunggaling dinten، kita badhé nyedhiyani foto sekolah taunan. Aku nglawan iki pisanan amarga volume dhuwur، karya kreatifitas fotografi kurang adoh saka tembok studio dhuwur sing arep kita lakoni. Nanging sawise ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5، tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5، aku ngomong "نعم!"

Kabeh layananku saiki أساس langganan.

WHSR: Sampeyan mbukak situs تغني disbut Veravo ngendi fokus kanggo كسب lalu lintas situs web. Apa sawetara piranti ing situs iki sing bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

ing veravo.com، kita nyebarke tulisan blog lan infographics sing ngajari teknik-teknik sing dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang situs web lan nggawe liyane dodolan. Situs web uga dadi podcast Lalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan يغني kita diterbitake ، kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web free free. الإنجليزية laporan iki kita netepake situs web kanggo iku fungsionalitas technical lan SEO lan menehi tips babagan carane nggawe iku luwih apik. Kita nyedhiyakake laporan kasebut free، lan padha banget populer.

WHSR: Survei nuduhake manawa pengunjung situs saiki asring nganggo piranti seluler. Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah؟ Apa pikirane babagan algoritma paling anyar ing Google ing arah iki?

Nggawe situs web sing apik ing piranti seluler iku kudu. Wong ngakses internet nalika onten lan saka macem-macem piranti. Ora bisa ditindakake، Google bakal ngleksanakake kinerja situs web seluler minangka faktor peringkat utama amarga luwih akeh panelusur saiki wis kelakon ing piranti seluler tinimbang saka desktop. Mobile wis dadi penting banget supaya kita kudu nganggep pengalaman mobile pisanan، desktop liyane. Saiki kita إعادة تصميم الموقع SEO Sherpa lan miwiti pisanan karo desain seluler.

WHSR: وونغ سيبوك. Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak. Apa ana wong sing kudu weruh ing wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu penting banget. Panliten kita nuduhake yen kanggo saben detik wektu tundha، sampeyan bakal kelangan kurang luwih 7٪ saka konversi lan 5٪ saka tayangan gol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbukak situs web، entuk hosting sing paling cepet kanggo situs web sampeyan lan ateges ukuran file sing diminimalake. الموقع على الشبكة العنكبوتية WordPress lan kita wis ketemu WPEngine استضافة kanggo nindakake استضافة apik banget ، munggaran ngemot ping sak 50٪.

WHSR: مرشح Apa kesalahan يغني سامبيان نديلينج وونج نجانغجو situs web isi?

بادا نشر asring asring.

آنا ياكن تغني ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur؛ punika mitos. الغناء penting yaiku nggawe isi الغناء paling apik الغناء bisa ، banjur entuk مقل العيون الغناء isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan lan nggawe isi sing mung ditemtokake ing pandhuane الهدف lan luwih akeh wektu ing jangkah. Kurang nanging luwih apik bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

WHSR: برنامج Ngomongake dhasar babagan مجاني. Apa sampeyan bisa nemokake yen sampeyan nderek podcast sampeyan?

بودكاست kasebut disebut بودكاست Lalu Lintas Jam. Iki minangka relunjukan تغني الحامل mingguan تغني سايا المضيف المشارك karo pamimpin تسويق kaya Rand Fishkin و Joe Pulizzi و Perry Marshall lan liya-liyane.

Kita bareng tenan Strategici sing bisa ditindakake kanggo ningkatake lalu lintas lan mbangun online penonton sing duwe bathi.

WHSR: مدونة Akeh podcast lan postingan blog sampeyan nyentuh topik mbangun komunitas. Sampeyan bisa nggedhekake iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitas online sing melu?

Nggawe pamirsa kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan sing pancene lestari. Klompok penggemar setia sing cilik banget bakal ningkataké bisnis sampeyan lan mbantu panyebaran pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi، ngembangake sesambungan lan mbangun "قاعدة المعجبين" luwih akeh tinimbang sadurunge.

WHSR: Sampeyan wis nglakokake sawetara bisnis يغني sukses sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan mikir minangka bahan utama sing bisa dadi sukses?

Aku Steve Jobs masang paling apik karo "misuwur" tetep luwe ، tetep bodho " الويكارا. Wirausaha الغناء sukses duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik، lan jumlah tartamtu الغناء أو sopan الغناء ngidini entuk manfaat ing usaha الغناء ora bakal bisa dicoba.

WHSR: Sampeyan minangka mantan pemain rugbi semi-pro. Kepiye أولاهراغا كايا بيسنيس؟ Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone kudu laku ، لعبة rencana (استراتيجية) ، kauntungan lan kerja sama. أنا أكيه برسمان عنتران بيسني لان أولاه راجا ، سينغا أكيه أتليت يغني sukses دادي بيسنيس يغني sukses.

شكرا kanggo جيمس رينولدز

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik sukses sing bisa digunakake kanggo mbangun situs web sing luwih kuat. Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut، panginten sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan lalu lintas situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low، kayata 5 Efektif Cara Tuwuh Blog Panjenengan Lalu Lintas.

Sampeyan kudu nyetel James ‘Traffic Jam Podcast kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs web SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me