Բլոգային ֆայլեր Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dina 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Contents

Dina pituduh blogging ieu, anjeun bakal diajar:

    Naha pituduh բլոգավարություն, այսինքն? Sakedik perkawis diri kuring

    Հաշվի առնելով, որ Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR) – ը 2008 թվականն է, այն կարող է լինել այլ նոր սեյվերի պիկունների հետ կապված խնդիրների բլոգեր, որոնք բլոգավարում են համայնքային բլոգերներով, որոնք պարունակում են անգլերեն, ինչպես նաև tina kakuatan ka kakuatan: Ti saprak ETA, WHSR parantos Janten Janten Salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat վեբ հոստինգ, sareng kuring parantos narik Kana sababaraha merek anu ցցապատ kuat dina բլոգերներ kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna Kana buku sareng situs Ռեֆերալները, nyieun ETA sumber – daya kanggo anu Aya pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalaman kuring soraaananaananananananananananananananananananananana.

    Halaman profil pangarang problogger- ի կորիզըԻմ halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog di 2020.

    Ծրագրաշարային բլոգավարում, կամ WordPress.org, անվճար: Téma WordPress ծրագրային ապահովման պլաներ téma profésional henteu անվճար. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blog, nyéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; tapi umumna diomongkeun, blogging tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun բլոգ kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeun տիրույթում DNS- ը կամ հյուրընկալողն ունենալու համար
    3. WordPress- ի պաստառի հյուրընկալողը կցանկանայի անցկացնել (ցանկացած տարբերակ տեղադրելու համար).
    4. Մուտք գործեք WordPress- ի հետ կապված տարբերակները փակցնելու համար անհրաժեշտ հաղորդագրությունները.
    5. Սարենգ … éta sadaya.

    Hurung gampang? Անջյուն գրազ!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih հյուրընկալող wéb sareng nami domain anu saé

    Ikeանցային բլոգի կամ այլ հյուրընկալողների միջև, երբ դուք կարող եք տեղադրել այս կամ այն ​​դոմեյնը, դուք կարող եք գտնել վեբ կայք.

    Domain an mangrupikeun nami blog anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domain anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Հոսթինգ wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap, téma blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Նամի տիրույթ – Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com aya sababaraha- ն գրանցում է գրանցվածներին, կամ էլ այն մարդկանց.

    Catet yen penting pikeun misahkeun pendaptaran տիրույթի tina host wéb anjeun. Ngan kusabab հյուրընկալող wéb anjeun nawiskeun տիրույթն անվճար է սրահների նկարում anjeun kedah ngantepkeun perusahaan hosting հյուրընկալող pendaptaran տիրույթի anjeun. Pribadi, Կապալառուներ NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domain domaining; tapi registrars domain ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu, kuring tiasa ngarobih domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Օրագիր?

    Sedengkeun pikeun վեբ հոստինգ, պարունակում է նոր nyokot հյուրընկալող wéb pangsaéna jeung indéks ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian, kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng հյուրընկալող wéb anu dibagi.

    Dina host anu dibagikeun – Sanaos sumber-sumber hosting langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, awan sareng sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 / mo di signup) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih host wéb pikeun blog anjeun, ieu mangrupikeun lima faktor pertimbangan:

    1. Հուսալիություն – Օրագիր anjun kedah կայուն sareng sayogi առցանց 24 × 7.
    2. կագանկանգան – Anjeun peryogi host anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng բարձրաստիճան զինվորական.
    3. bedah – Հոսթինգ sareng <$ 5 / mo mangrupikeun ngamimitian anu saé, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fit tambahan, langkung seueur tanaga server, sareng sajabana) sakumaha Օրագիր anjeun tumuwuh.
    5. սոկոնգան – Internét kantos-robih, éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    Անջատել հոստինգի բլոգը `Newbies- ին

    1. InMotion հոստինգ

    ngamimitian բլոգ nganggo InMotion HostingՀյուրընկալող դուա բլոգ di InMotion Hosting- ում `$ 3,99 / ամսվա համար.

    Didatangan halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hosting anggaran, Hostinger nayarkeun ton fitur hosting premium anu cocog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    ngamimitian բլոգ nganggo SiteGroundSiteGround bayaran $ 3,95 / ամսվա կտրամադրի հիգիենայի բլոգը.

    հուշումNgan kusabab host wéb anu populer, san des hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur տիրույթի DNS- ն ունի հյուրընկալող

    Ծրագրային ապահովում, խնդրում եմ, որ դուք պետք է DNS ձեր էլեկտրոնային փոստով տիրույթում (մի քանի անգամ է, որ տիրույթում է # 1) # 1) pikeun nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hosting, Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS- ի պաշպանման համակարգեր, դոմեյն դոմեյնների ցանցը պարունակում է մի շարք այլ գործիքներ, որոնք կապվում են IP հեռախոսահամարով սերվերի հետ: Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" rékaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Nunjukkeun տիրույթի անունների սերվերներConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting nameservers di GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy or Namecheap.

    3. Pasang WordPress կանա հյուրընկալող wéb anjeun

    WordPress- ի հետ կապի բլոգերների ցուցահանդեսներ, որոնք կօգտագործվեն զանգվածային համակարգի միջոցով, որը կարող է հյուրընկալել ձեր ընկերությանը: Ieu tiasa dilakukeun sacara ձեռնարկ, atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangan Manual WordPress

    Dina հայացք gancang, այսինքն mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Խնդրում ենք հաշվի առնել, որ WordPress- ի PC համակարգչային տեղական Anjeun- ը.
    2. Ծրագրային ապահովման տվյալների բազա WordPress dina սերվերը կներկայացնի այն, եթե դուք ցանկանում եք տեղադրել այն MySQL- ի կամ բոգայի աղյուսակի կարգավիճակը, որը թույլ կտա փոխել փոփոխությունները.
    3. Ngaganti ngaran wp-config-sample.php ֆայլ ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci տվյալների շտեմարան anjeun.
    5. WordPress- ի ֆայլեր WordPress dina- ի հետ կապված տարբերակների սերվերի համար.
    6. WordPress- ի տեղադրումը տեղադրված է որպես wp-admin / install.php տեղադրելու դեպքում: Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress dina subdirectory sorangan disebut blog, contona, Անշարժ գույքի հետ կապը. http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    WordPress- ը Instalasi Hiji Klik- ում

    Kaseueuran բլոգեր, որը հնարավորություն կտա գտնել WordPress- ին, որը պահպանում է ձեռնարկը.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host wéb anu anjeun anggo), prosés installasi langsung pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Խնդրում ենք զանգահարել WordPress- ին, սեղմելով այս կամ այն ​​փորձնական տեռասը, թեթևամիտ petunjuk dummy-buktina – համակարգված WordPress anjeun kedah naék dugi ka kirang ti 5 menit.

    Տեղադրեք otomatis Hostinger WordPress- ըConto: WordPress- ի կողմից ձեր հյուրընկալող ծրագիրը կարող է խթանել ձեր ցանցը կամ սեղմել Hostinger Auto Installer- ը (N Host Hostinger Di Dieu).

    Hal-hal sigana béda pikeun հյուրընկալող wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di Dieu.

    Naha WordPress?

    WordPress- ի նոր բլոգի բլոգեր հանձնելուց առաջ նոր ծրագրեր է առաջադրվել: Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku, langkung ti 95% blog di Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Գլոբալ, aya ampir 27 millyar blog dijalankeun dina WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng Մուտք

    WordPress, WordPress, WordPress- ի հետ կապ հաստատելու դեպքում, դուք կարող եք մուտք գործել URL, եթե դուք մուտք եք գործել WordPress համակարգչի համար: Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL այսինքն sareng log log in nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun բլոգ-կապ ամեն դեպքումWordPress Gutenberg- ի ցանկացած էջում կա բլոգի էջ.

    WordPress- ը Versi WordPress- ի միջոցով նշանակում է, որ անհրաժեշտ է տեղադրել ձեր համակարգչի 5.3.2 – աղքատների ստանդարտ մասի և այլ բառերի WordPress- ի Gutenberg- ի միջոցով: WordPress- ի հետ կապված Gutenberg- ի նոր տարբերակների հարթակ: Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun նախազգուշացնել latar sareng sanésna deui butuh կոդավորումը: Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar, arahkeun basajan ka sidebar kénca, klik ‘taeun’> ‘Tambahkeun Anyar’ jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), klik ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réngsé.

    Հոլա: Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    դեդատանգան. Diréktori Téma WordPress

    WordPress- ի համար անվճար է բոլոր տխուր տառերը: Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab éta, pendapat kuring, այսինքն mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téma téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profesional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan, studio Pencét, sarta artisan Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur Daily aya – sababaraha klub malah cater ka Արդյունաբերություն տուն Ապրանքներ Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar klub թեմանElegan Téma Sampel – Leuwih ti téma 80 պրեմիում WordPress, սեղմեք այդպիսի տարբերակների ցուցակի ցուցադրում թեմաներով շաբաթաթերթ.

    դեդաթանգան. StudioPress.com: Harga: 129,95 $ / téma atawa 499,95 $ / hirupna

    Այսպիսով, դուք կարող եք օգտագործել WordPress- ը WordPress- ի կողմից, որը հնարավորություն է տալիս օգտվել StudioPress- ից: Popta populér pikeun anak Ծննդոց սերվերը, Word Word WordPress- ը նվազագույն սպառնալիք է SEO- ի համար հարմարավետ ծրագրեր Ստեղծող ստանդարտ StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. The Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59,99. Tema premium nu ngawengku kerangka Ծննդոց, $ 99 թեյ: Եթե ​​դուք կարող եք գտնել այս տարվա մայիսը, այն կազմում է $ 499.

    արհեստավոր Թեման

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma artisan.

    Diajar deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi բլոգ WordPress anjeun

    Լրացուցիչ հավելվածների էջի բլոգը կամ այլ լեզու

    W3 plugin cache WordPress- ը ընդհանուր է

    Nalika ngeunaan optimasi kinerja blog, W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua plugin prestasi anu sanés anuun ogé kedah terang awan flare, sarta WP Super Cache. Cloud Flare- ը լրացնում է անվճար plugin CDN, Cloud Flare; WP Super Cache- ի ցուցահանդեսներ, որոնք կօգտագործվեն Automattic- ի կողմից, ինչպես նաև պահանջվում է խթանել WordPress- ը.

    Plugin cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan loading halaman.

    Այս բլոգը պետք է օգտագործի EWWW պատկերի օպտիմիզատոր: Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun ֆայլ gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar, anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diajar deui: SEO 101 pikeun բլոգեր munggaran

    Plugin pikeun blok Gutenberg

    Պատվերով Գուտենբերգի բլոկ

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0, բլոգեր նախքան ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara ստանդարտ, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, կարճ կոդ, sareng anu sanésna. Եթե ​​դուք չեք կարող ավելացնել այն, ինչ Gutenberg Blok- ն է, այն պետք է օգտագործի իր էլեկտրոնային փոստով կամ այլ գրառումներով (զուգահեռ Conto – FAQ, akurasi, profil pangarang, carousel, klik-to-tweets, blok GIF, sareng sajabana) kana blog.

    Stackable, Blok պատկերասրահներ, Sart CoBlocks- ի հետ մեկտեղ plugin Gutenberg Blok- ը կամ ծրագրագրաշարեր, անվճար.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blog, aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo, sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog այսինքնu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Advertiser ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés, anjeun kedah milarian Էկոլոգիական.

    Kumaha milih Էկոլոգիական բլոգավարություն anu leres?

    Pikeun milari Էկոլոգիական բլոգավարություն anu leres, այսինքն ՝ այն ցույց է տալիս, թե ինչպես է կցվում pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusian kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kure hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Օրագիր inaինա, գրկախառնություն սամբուրնան, Museurkeun di nulungan moms երեխաները մեծացնում են kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anuun gumbira

    Inget yén anjeun bakal nulis, maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi մշտադալար)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat, teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag Shërb tina busana nu bakal mundur tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" ատավա "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag Ժամանակն է նորաձևություն, բլոգ Անուններ bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    Օրագիր anedun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Եթե ​​դուք չեք ցանկանում, որ դուք ունեք մի բլոգ, եթե դուք չեք ցանկանում, մի՞թե, այս բլոգը ցանկանում եք գտնել: Upami anjeun nuju blog Օրագրեր – Անգլերեն լեզու?

    kying make SpyFu, alat iklan Pay-per-klik, pikeun estasi kauntungan tina Ecological sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - Appearels olahragaConto # 1: Ieu stats iklan pikeun produsén հագուստ հագուստ olahraga (նկարներ, ինչպիսիք են Adidas atawa New Balance tapi leutik): parusahaan, այսինքն, բելառուսական եկամուտը $ 100,000 ԱՄՆ դոլարին համարժեք դրամ DW AdWords nurutkeun Spyfu.Էկոլոգիական թիվ 3 - IT panyadia solusi - a pasar global, nu urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran- ը 3,846 konci- ի վրա Google- ում ծախսում է $ 60,000 մեկ շնչի հաշվով:Conto # 2. Ieu- ն վիճակագրության գովազդի իրավունք է տալիս IT- ի համար: Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ecological ieu. parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan- ը Google- ի վրա ծախսել է 3,846 դոլար, իսկ մեկ գումարի դիմաց $ 60,000 ծախսել.

    Diajar deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Օրագիր

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1,000 pageviews anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan, sareng sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima Strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Day 1 dugi ka 1,000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, feed berita, email, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Գոյություն ունեցող, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Էկոլոգիական anjeun, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Public milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan Հիմնաբառը pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ecological Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" geus euweuh nami խաղ.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta Twitter- ում: Մեկնաբանություն kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun hetp ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur محدود sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana, դուստր ձեռնարկություններ դարձրեք Tumbu maranéhanana, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun զորակոչել բլոգեր տվյալների բազա, բլոգեր այսինքն `bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun բլոգ anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu Judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong կուրացնելով ջահ.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur, բլոգ, այնուամենայնիվ, henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo header, sub-headers, bullet point, atanapi nomer wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Ngomentaran բլոգ

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas, pagueman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Կառուցվող, բլոգային բլոգը mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun բլոգ.

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan discusi, ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu կոկոգ: Entong lepatna, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng discusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Պլատֆորմ Q&Ա

    Ֆորում sareng պլատֆորմ Q&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ecological anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetar – tapi sab) Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé, sapertos Feedly, kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku Conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka, dina bagian Q&A situs, ngabales naraséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog, anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina watesan պլատֆորմ Q&A anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, sareng Yahoo! Awավաբան – այսինքն ՝ mangrupikeun tilu հարթակ Q&A umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – upami anjeun penerbit an ngajual buku ծրագիրը.
    • Tripadvisor – Kanggo բլոգեր ամենատարածված

    Diajar deui: Միլարյան ծովային շրջանի դրամական միջոցները վաստակում են բլոգը, որը կարող է օգտվել Kevin Muldoon Studi- ի հետ, ինչպես նաև BloggingTips.com- ի $ 60,000.

    Bab 7. Nganggo Alat Blogging Gratis

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online, masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. Good tuah, sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan բլոգեր Anjeun.

    տուլիսան

    • Saatos termin nu – Advance ոճ sareng քերականական ստուգիչ.
    • Քերականություն – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway հավելված – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis gratis gangguan.
    • Evernote – Salah sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    Գամբար Նգեդիտ

    • Fotor – sdit sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial, poster, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat gratis sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – Ngurangan ukuran ֆայլ .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran ֆայլ .png.
    • Skitch – Nyandak կատեթական գամբար.
    • նկար Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pangalusna favicon գեներատոր.

    Ֆոտո & Գամբար Բուրսա Գրատիս

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350,000 gambar kanggo panggunaan komerial.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Ազատ ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Ռուժուկան & Պանալիտին

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • Համաշխարհային փաստերի գիրք – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Մարկետինգի Sherpa – Laporan pamasaran gratis.
    • առևտրի պանդոկ – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun email alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO- ն

    • Bing վեբ վարպետ Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Google- ի Alat վեբ վարպետ – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – Stalk pesaing Anjeun
    • Հոյակապ SEO – Դեպի Պատկերներ, թե ինչ կապ ունի ձեր պրոֆիլը հղման էջի (CF / TF) հղման համար.
    • kalibet Bay – Ամեն ինչ մեկ շուկայավարում, վաճառք & սպասարկման պլատֆորմի հարթակ
    • Էջի ստուգիչ sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha akun Twitter dina hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Tag տախտակ – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – dyebarkeun eusi dina sababaraha հարթակ média sosial gampang.

    Վեբ վերլուծություն & Արտադրանքներ

    • Google Analytics – Statistik անվճար.
    • Google – Google Analytics dikurangan Google.
    • YouTube Analytics – Statistik dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – Bandingkeun բլոգ WordPress- ի հետ կապված գործողությունների սրահ.
    • prosés Street – արձանները sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Պարատոսյան բլոգավարումը համացանցում է

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian բլոգ?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog, an kalebet nami domain na wéb host sahandapeun 100 $ sataun ($ 10 $). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress): Periduksi tina biaya anu bakal: $ 15 $, բայց պետք չէ $ 60 $.

    2. Kumaha բլոգեր dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahaan at peranahaan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi պրեմիում (էջ կա)
    – iklan langsung
    – Ngajual produk Anjeun
    – Papan Damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian blog haratis?

    Այցելեք պլատֆորմը, որը հնարավորություն կտա օգտվել բլոգից, իսկ kalebet WordPress.com- ին, Tumblr at Blogs Blogger- ին: Pikeun nyieun բլոգը անվճար է, այնուհանդերձ, որ դուք պետք է լաքուկունի նյաետա դափթար sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontenn anjeun.

    4. Naon nyekel éta հարթակի բլոգը անվճար?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha karugian sareng հարթակ բլոգավարում gratis:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran տիրույթի բլոգ, որը պարունակում է ենթադոմեյնային սապերտներ "myblogname.wordpress.com" ատանափի "myblogname.tumblr.com"
    – Եթե ​​դուք կցանկանաք, կցորդներ, պլանշետներ, որոնք կցանկանայի teyma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana, platform bébas ngabatesan kasempetan pikeun monetizing blog anjeun

    WordPress.org- ի միջոցով WordPress.org- ի կամ այլ հաղորդաշարի հյուրընկալող (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu) Kang wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog. Salian ti ngatasi watesan blog, free kamkaran blog, an hengu terbatas.

    Այցելեք պլատֆորմը, որը հնարավորություն կտա օգտվել բլոգից, իսկ kalebet WordPress.com- ին, Tumblr at Blogs Blogger- ին: Pikeun nyieun բլոգը անվճար է, այնուհանդերձ, որ դուք պետք է լաքուկունի նյաետա դափթար sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontenn anjeun.

    Tapi, այսինքնu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran տիրույթի բլոգ, որը պարունակում է ենթադոմեյնային սապերտներ "myblogname.wordpress.com" ատանափի "myblogname.tumblr.com"
    • Եթե ​​դուք կցանկանաք, կցորդներ, պլանշետներ, որոնք կցանկանայի téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • Biasana, platform bébas ngawatesan kasempetan pikeun monetizing blog anjeun

    WordPress Advertising- ի գովազդային էջ Sarat jeung Kaayaan Էջ.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map