9 Լավագույն Kaca badarat na Naon Tiasa Anjeun Diajar tina eta

Aya rarancang tunggal nu ngajadikeun kaca badarat sampurna, tapi aya sababaraha bahan konci nu bisa nulungan.


Urang parantos ngobrol ngeunaan seueur barang-barang ieu saatos sababaraha bulan kapengker di WHSR, sapertos:

  • Unsur Dursasana pamaké
  • Cara pikeun ngaronjatkeun ongkos konversi
  • Suksés Telepon kana Aksi (čta) Paréntah

Sababaraha unsur séjén anu dipikabutuh pikeun halaman badarat anu henteu ngan ukur narik kunjungan sémah situs anjeun tapi nungtun aranjeunna dimana anjeun badé lebetna sareng tetep di dinya:

  • խորագիր Ալուս
  • Ենթածրագրեր
  • Kuat tapi խտացրած eusi kaca badarat
  • Վկայություններ
  • navigasi basajan
  • pamakéan տեսողականորեն հաճելի gambar anu nambahkeun nilai

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun neuleuman kumaha carana ngawangun hiji kaca badarat éndah tangka ngakibatkeun դարձի nyaéta pikeun diajar kaca badarat ti usaha lianna. Ku nempo kumaha maranéhna ngalakukeun katuhu, anjeun tiasa ngulang usaha maranéhanana jeung dipikaresep kasuksésan maranéhna.

Wishpond

Kaca badarat- ի մաղթանք

[Ikon հղում] URL Loka ՝ http://blog.wishpond.com/

Hal kahiji anu terjadi nalika anjeun nganjang kana situs mangrupikeun kotak oranyeu ngabagéakeun anjeun, naroskeun anjeun ngadaptarkeun blog sareng tetep terang. Navigasi bazajan sareng pos blog anu ditampilkeun calik di luhureun kaca pikeun ngarujuk pangunjung ngiringan kontes. Naon anu sigana dianggo badé ngeunaan halaman badarat այսինքնu mangrupikeun teu pati sesak. Anjeun tiasa sacara gampil milarian daérah anu anjeun hoyong napigasi sareng fokus dina eusi dina situs sareng ngalanggan. Ieu jelas yén Wishpond hoyong parantos ngarobih sémah pikeun palanggan sareng ngagaduhan fokus anu tunggal.

Bear CSS

CSS բիրվան
[Ikon հղում] URL Loka ՝ http://bearcss.com/

Bear CSS ծրագրային ապահովման համակարգիչ, եթե դուք պետք է միանգամայն օգտագործեք ֆայլեր HTML ֆայլ HTML dasar kana citakan CSS. Եթե ​​դուք չեք ցանկանում, այս կայքը կարող եք գտնել ձեր ուշադրության կենտրոնում. Ստորգետնային HTML HTML կամ ավելի հեշտ է գտնել ձեզ համար: Bear CSS geus dugi կետ dina kaca supados sadayana nu difokuskeun té tombol "Pépéling HTML". Malah biruang téh ngarah di tombol čta pikeun ngarojong anjeun pikeun ngamuat koropak anjeun. Pamakéan hiji gambar pilari arah atanapi ngarah di čta anjeun pohara efektif pikeun meunangkeun jalma keur neuteup ka item nu ogé. Kaca ieu ngagunakeun karakter kartun, tapi anjeun oge bisa make gambar jalma nyata.

PPC անալիզատոր

ppc անալիզատոր badarat

[Ikon հղում] URL Loka: http://www.ppcanalyzer.com/

PPC անալիզատորներ, որոնք պարունակում են encapulasi inpormasi: Situs kawas Unboun nyarankeun metoda یعنی pikeun ngagambar panon anu maca upami anjeun badé angkat. Salaku konto, perhatikeun kumaha kotak biru biru ngalawan latar biru poék langsung ngagambar panon anjeun? Tujuanana nyaoskeun pengunjung halaman kanggo ngadaptar pikeun buletin. Sakali anjeun parantos ngalakukeun éta, panon anjeun ditarik ka tilu kemungkinan:

  • kanaékan Փոխարկումներ
  • պանուրունան Գինը
  • Simpen ժամանակը

գոգնոց

գոգնոց

[Ikon հղում] URL Loka ՝ http://apple.com

Fokus Apple kanggo halaman badarat maranéhanana biasana puseur dina ngaleupaskeun produk anu pangahirna. Dina Conto screenshot di luhur, éta écés Apple Watch. Gambar anu langkung alit kanggo nyalira kanggo jalma anu milarian inpormasi anu sanés, tapi inpormasi sapertos model MacBook énggal. Gambar anu éndah pikeun produk anjeun tiasa ngadorong pangunjung situs pikeun méréskeun poto éta sareng langkung seueur ngeunaan produkna. Perhatoskeun yén navigasi tetep sederhana. Pencét gambar sareng angkat ka halaman produk atanapi klik tautan di luhur. Teu aya tombol CTA anu terang pikeun narik perhatian tina produk pangénggalna.

Unbounce

բացելու

[Ikon հղում] URL Loka ՝ http://unbounce.com

Ieu ukur ngajadikeun rasa nu Unbounce bakal boga hiji halaman badarat endah, saprak aranjeunna dina bisnis ngawangun Kaca badarat. Fokus sawaktos Anjeun pertama anjog di lokasi anu dina set band biru ngalawan bodas sarta hiji jeruk čta vivid nanyakeun anjeun "Bangun nu badarat Page High-Jang ngarobah Kiwari". Sanajan kitu, Unbounce manten hal sejenna anu hade ogé ngayakinkeun pembaca anjeun sah sarta anu mangrupakeun pamakéan ցուցմունքներ, kaasup poto maranéhanana méré eupan balik teh. Ես պետք է անիմաստ վավերականության վկայություններ ունենանք: The nganjang loka bisa ningali cutatan asalna ti jalma nyata.

iCracked- ը

սառցե

[Ikon հղում] URL Loka ՝ http://icracked.com

iCracked նոր ծրագրեր, որոնք կարող են խթանել Pegat layar iPhone- ը և նորոգում է Apple- ը: Badarat kaca dieu téh basajan. Aranjeunna nyoba ngalakukeun salah sahiji dua hal:

  • Ngajual maneh ka layanan of alat Anjeun
  • Beuli alat Anjeun nu euweuh ռեկ

Kaca badarat Ieu ogé migunakeun poto badag pikeun ngeset nada, tapi aya dina mued, kelir nétral nu- ն նկարում է panon kana dua pilihan encapsulated. The CTAs aya tombol vivid di biru caang jeung héjo.

U-haul

badarat uhaul

[Ikon հղում] URL Loka: http://uhaul.com

U-haul manten sababaraha hal béda dina kaca badarat maranéhanana anu hade utamana ogé jeung nu bisa emulate dina situs anjeun sorangan. Kahiji, aranjeunna ngagunakeun capsules pikeun misahkeun hal béda datang bisa jadi pilari, kayaning gudang atawa suplai pindah. Éta kabéh ogé maké stiker jualan keur nandaan na entice sémah loka pikeun klik link nawaran pangalusna maranéhanana. Poto anu kualitas profesional sarta dipaké pikeun ngagambar panon ka téks, sapertos nu awéwé kalayan kotak nyanghareupan Tumbu suplai pindah béda. Tungtungna, kaca nyokot pamaké persona kana tinimbangan. Sakali anjeun punch kaping tur lokasi nu peryogi di, U-haul tiasa mantuan Anjeun cagar a pindah treuk atawa trailer rent. navigasi éta geus cukup gampang for geus dewasa umur sagala mun gampang make eta.

badag Barker

Barker badag

[Ikon հղում] URL Loka ՝ http://bigbarker.com

Nalika kuring munggaran dimimitian nulis ieu studi kasus kaca badarat migunakeun téhnik alus pikeun nyieun conversions, abdi terang mah hayang kaasup kaca badarat nu disorot faktor amanat. Najan kitu, kuring kungsi waktos teuas nyungsi hiji yén ieu ngamangpaatkeun ulasan dina cara anu atra ka nganjang situs. Կատարելով կապի միջոցներ, դուք կարող եք գտնել այս կամ այն ​​WordStreamTapi ակնարկ maranéhanana desain ieuuuuu 100u positif. Kuring satuju jeung aranjeunna nu aya sawatara hal anu bisa ningkat di dieu, kaasup cara leuwih atra kana tatanan ranjang jeung ngabogaan anjing nyanghareupan téks tinimbang jauh ti téks.

Sanajan kitu, naon kaca badarat ieu henteu bener éta nambahan faktor trust sababaraha nu maos bakal nyaritakeun. Heula, rata Amazon review nyaeta 5 béntang sarta aranjeunna nyorot nu katuhu handapeun gambar tina ranjang anjing maranéhanana. Ta ogé nambah "Google dipercaya խանութ" banner mun ngantep anjeun terang yen aranjeunna geus digawé teuas dina kapuasan հաճախորդ. Aranjeunna համարձակորեն քեչափ "Թերջամին" na di luhur maranéhna nyieun jelas yén aya hiji jaminan 10-taun sarta eta mangrupakeun dijieun ranjang kualitas anu mangrupakeun produk dijieun AS. Ieu kabeh indikator trust nu datang loka bakal ngabales. Կալավան սաբաբարահի կսմթել, փոխանակում, այսինքն `բիսա նինգալի հիջի նամբահան վատ դրվագների փոխարկումներին.

Բաժնետոմս

բաժնետոմս

[Ikon հղում] URL Loka` https://sharelock.io/

Halaman badarat Sharelock ngajantenkeun sababaraha hal anu jelas pikeun pamaca tanpa ngagunakeun sarébu kecap pikeun ngarengsekeun tugas éta. Mimiti, Sharelock tiasa dianggo sareng alat-alat sélulér, naon anu seueur produk anu sami henteu hasil. Fokusna aya dina poto perangkat lunak anu dimuat kana layar telepon. panon teras gerak ka katuhu sareng dua kalimat anu ngajelaskeun naon anu di lakukeun ku Sharelock. Éta nyéta inpormasi anu swasta. Tungtungna, anjeun tiasa milih dua kapsul sareng langkung jéntré atanapi ngadamel Sharelock anjeun sorangan pikeun ngamimitian. Aya ogé link undeuran leutik di sisi katuhu luhur sareng cara pikeun ngabagi halaman di Twitter. Tautan sanésna leutik, kulawu sareng di juru kénca handap bisi anjeun peryogi aranjeunna. Halaman jadi sederhana sahingga anjeun henteu kedah ngagulung ka handap pikeun ningali sadaya dina halaman badarat.

Tetep Tés- ը և ուսումը

Kaca badarat sampel ieu bakal mere Anjeun hiji pamanggih sababaraha elemen bisa ngawengku dina kaca badarat sorangan mun entice datang kana hiji aksi, mésér produk atawa malah mun percanten ka anjeun beuki. Sanajan kitu, naon lumaku pikeun hiji loka bisa teu dianggo keur demografi nganjang Anjeun. Anjeun tambahkeun elemen anyar jeung cobaan desain anyar, neruskeun do A / B nguji tur tingal kumaha jalan pangalusna keur anjeun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map