Cara Nulis Post Blog Օրագիր Pinunjul Nalika Donya Ngeculke Loose (Ing lan Luar Sampeyan)

Pancen angel eling sampeyan duwe blog kanggo njaga nalika kabeh iku nguripake sampeyan – lan sampeyan uga bakal rusak.


Saka depresi dadi penyakit dadi kerugian, nalika jagad iki ora kesel banget utawa ing gelo sampeyan bisa dadi angel banget kanggo nulis postingan blog, sing bisa dingerteni para pamaca. Pikiran sampeyan ana ing papan liya, ora ana drive sing arep menyang meja lan nulis, lan kabeh katon ora pati jelas.

Wis ana, rampung sing, kaping pirang-pirang ing uripku.

Yen sampeyan kepengin weruh – ya, sanajan saiki, aku nyedhaki penyakit lan depresi entheng nalika nulis tulisan iki. Nhing sing ngarahake aku menehi postingan iki paling apik – aku ngerti Aku bisa nulungi kowe amarga aku dhewe.

Carane sampeyan bisa ngatasi kesusahan gesang lan isih bisa nulis post blog Երգիր luar biasa?

Ing ngisor iki ana dhaptar Strategi sing bisa ditrapake kanggo sampeyan nalika kabeh karya tumrap usaha blogging ing urip sampeyan.

1. Gunakake wektu ing dina nalika pikiranmu արթուն

Kanggo kula, esuk, nganti awan. Sawise PM 1 aku njaluk serangan kuatir sing entheng utawa nglawan moyo sing depresi, nganti PM 5, dadi saya ora ana gunane. Dadi, aku kerja ing enjing lan, yen aku isih duwe tugas blog, aku bakal nindakake ing wayah sore, naking սղոց PM 5.

Penting kanggo mirsani kepiye pikiran ing wayah awan, kepiye tingkat energi lan nalika aran luwih aktif lan kreatif. Iki pancen bener kanggo kabeh, napped luwih penting nalika sampeyan ngatasi wektu երգել angel utawa sampeyan lara.

Menulis nalika sampeyan aktif, positif lan energik lan nggunakake wektu kurang ngendhokke, nonton film sing apik lan waras.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Pangeling: Gawe jam weker sampeyan muni yen wis diwiwiti kanggo nulis lan yen sampeyan kudu mungkasi nulis lan ngendhokke. Sampeyan bisa nggunakake telpon utawa jam apa sing wis wis ana weker sing dibangun. Minangka alternatif, ana layanan առցանց անվճար երգել ngidini sampeyan nglakoni, kaya onlineclock.net lan MetaClock.

2. Tulis sekedhik, pindhah mate, banjur nulis luwih akeh

Tulis, banjur musha mlaku-mlaku

Tinimbang dipeksa supaya tetep dienggoni ing meja sampeyan suwene jam, ngurangi wektu nulis sampeyan nganti ora luwih saka siji utiji utawa rong jam, banjur munggah lan metu kanggo mlaku utawa nindakake sesi latihan sing cendhak utawa malah maha maha maha maha maha maha maha maha maha maha maha mbmbak engtang engngang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engtang engt jn gantang engtang t jn jt delt delt delt delt delt delt delt delt delt delt delt delt delt deltt t delt t delt tan tt ուղարան seger.

Owah-owahan mbantu pikiran sampeyan nemokake kekuatan anyar lan sambungan karo alam uga marasake awakmu, saengga bakal entuk manfaat kanggo nulis lan uga kesehatan մտավոր. Yen sampeyan duwe laptop lan minangka dina sing anget, sampeyan bisa nimbang tetep ing njaba lan nulis saka taman տեղական utawa kafe sampeyan.

Aja nggawe nulis liyane sing angel sampeyan kudu diadhepi lan tahan. Nulis sampeyan minangka semangat sampeyan, iku kanca sampeyan, iku sesambungan karo manungsa liyane sing mbutuhake pitulung sampeyan liwat konten sing diasilake.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Teknik Pomodoro: Ngatur wektu nulis nganggo alat iki kanggo ngelingake dhewe nalika wektu kanggo nulis lan kapan mandheg. Deleng saran lan alat sing diwenehake ing Way 1.
  • Gambar Healing. Բեռնեք Pixabay- ը և այն պետք է օգտագործեք տարբեր խաղեր, ինչպես նաև ուտել, anak kirik, մոլորակ, utawa bayi: Deleng gambar kasebut nalika sampeyan pengin ngendhokke.

3. Takon բլոգերներ, ովքեր զբաղվում են jaringan kanggo pitulung- ով

Աջ լեոնա wae. Takon karo jaringan blog blog langsung – yaiku, para blogger sing sampeyan ceblok karo – kanggo mbantu sampeyan nganyari blog ing wektu butuh.

Mungkin dheweke bakal seneng nulis postingan tamu, menehi jeneng sing apik kanggo dijaluk wawancara utawa supaya diwawancarai dhewe supaya sampeyan ora kudu nulis akeh tulisan sampeyan. Sampeyan bisa tansah ngganti nikmat mengko.

Njupuk apa-apa sing cocog sing bisa ditawarake, amarga prioritas sampeyan saiki yaiku kanggo ngaso lan ngrasakake energi nalika penyakit utawa depresi ditangani utawa sampeyan duwe darurat.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Jaringan MyBlogU: Situs iki ngidini sampeyan nemokake panemu lan kerjo bareng karo blogger liyane kanggo nulis konten sing menarik, sumber.
  • Komunitas Kinggedane: Sampeyan bisa maca lan komentar ing kiriman dening anggota komunitas lan pesen pribadi kanggo nyuwun wawancara email singkat babagan topik sing sampeyan umumake.
  • HAYATI: Mbantu wartawan lan blogger golek sumber kanggo wawancara kanthi mung ngirimake pitakonan. Maca pedoman sadurunge sampeyan ngirim pitakonan.
  • MyBlogGuest lan BloggerLinkUp: Iki minangka համայնքային բլոգեր գրելուց հետո tamu sing bisa ngajak penulis blog, kanggo nulis tamu kanggo blog blog sampeyan. Dadi spesifik babagan apa sing digoleki lan tetep komunikasi.

4. «Singidaken» բլոգեր antarane kegiatan liyane

Kadhangkala, nulis bisa krasa kaya yen mung pengin ditutup lan ‘merga’, nanding sampeyan ngerti sampeyan ora bisa mateni blog nalika sampeyan kerja keras kanggo ngrampungake masalah ing urip sampeyan lan ngadhepi para dhemit.

Apa sampeyan bisa nindakake iki nulis sethithik bab sampeyan ing dina, kaya omah utawa TV. Iku bakal mbantu sampeyan terus blog tanpa mikir babagan blogging banget.

Priksa manawa sampeyan kudu ngenteni wektu iki nalika nulis iki. Tulisen kanthi gratis, ing swasana ati sing tenang; sampeyan bisa ngowahi sabanjure.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Daftar apa sing kudu dilakoni: Tulis daftar tugas rumah tangga lan barang-barang liyane, banjur golek panggonan sing bisa digunakake kanggo nulis; kontone, yen sampeyan duwe kunjungan ատամնաբույժներ sing dijadwal kanggo dina kuwi, sampeyan bisa njupuk notebook utawa laptop bebarengan lan nulis nalika sampeyan ana ing kamar tunggu. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak online kanggo nggarap / tugas kaya Todoist lan HiTask.

5. Nyuwun kanca kanggo mriksa karya sampeyan

Gampang kanggo ngganti nada utawa gaya, utawa supaya swasana sampeyan ora apik menyang kiriman sampeyan, saengga sampeyan ora dilengkapi kanthi gampang kanggo menehi bukti lan ngowahi karya sampeyan nalika pikirane ora cocogog.

Kanca bisa mbantu sampeyan ngrampungake karya lan nyekel kesalahan sing diabaikan nalika nggawe proofread dhewe. (Kanca apik apik ora nggawe sampeyan aran ala!)

Kanca sampeyan ora kudu dadi panulis, nong wong sing ngerti basa kasebut cukup kanggo nemokake kesalahan.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Alat pambiyantu gratis: Yen sampeyan ora duwe kanca sing bisa dipercaya, sampeyan bisa nggunakake Grammarly, PolishMyWriting lan (favoritku paling mutlak) Hemingway Editor.

6. Coba sawetara latihan nulis sing beda yen sampeyan diblokir

Նկարներ փոխելու համար nyisihake pemblokiran penulis!

Acara sing kaget, tugas բլոգ երգիր stres utawa wektu երգել angel ing urip sampeyan bisa nyebabake blok penulis.

Saran paling apik ing kasus iki yaiku nulis. Iki bisa uga ora cocog, ning ora ana cara liya sing ora dikunci kajaba sampeyan nindakake perkara sing dirasakake sampeyan ora bisa nindakake.

Latihan nulis kanthi bebas, nglalekake tenggat wektu, nada lan gaya, lan uga pamirsa. Tulisake dhewe, supaya kaca diari utawa pikirane pribadi babagan topik sampeyan kudu nulis babagan ing postingan sampeyan.

Kaya sing իմաստուն dakcritakake sadurunge ing kirim iki, aku nulis iki liwat serangan kuatir lan depresi sing entheng. Wiwitane durung diwaca lan angel banget amarga ora bisa luwih fokus marang sing maca nalika setengah saka pikirku sibuk nglawan kuatir lan kudu nangis.

Dadi aku miwiti kirim maneh karo:

Բլոգեր,

Iku angel elinga kita minangka blogger nalika ngadhepi kuatir utawa depresi utawa penyakit…

Դումադական, aku ngomong karo kanca, երգիր բլոգեր liyane ing layar sing ngadhepi masalah sing pad padha aku ngadhepi sapunika.

Iku entuk aku ing zona, tembung mlayu metu saka pikirane liwat ստեղնաշար lan aku nangis mbebasake luh.

Aku entuk unstuck.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • A generator saka latihan nulis acak: Sampeyan bisa nggunakake latihan kasebut kanggo ngilangi pemblokiran utawa nyingkirake kekerasan lan bali menyang aliran nulis.
  • 20 post post blog nalika sampeyan ora bisa nganggo ide sampeyan: Pos Lori Soard ing WHSR minangka permata, menehi saran kepala 20 sampeyan bisa nggunakake ing macem-macem kahanan lan miturut pesen singing pengin dikirim menyang sing maca. Sampeyan bisa nglengkapi saran kasebut generator idea blog 15 iki.

7. Yen nyoba kabeh lan ora bisa digunakake … ayo musha

Tundha publikasi saka kiriman sampeyan utawa panjaluk tanggal mati yen kiriman tamu utawa kirim kolaborasi.

Yen sampeyan isih nulis, tulis kanthi cilik – kiriman ringkes, Q&Ա, վավանկարան: Ing tembung liyane, tulis konten sing bisa cepet metu tanpa kelangan որակitas.

Asile yaiku blog sampeyan bakal njaga minat para pamiarsa, nanging sampeyan bakal ngetrapake istilah sing luwih cilik lan nyuda resiko nambah stres ing kahanan sampeyan.

Yen sampeyan wis ditundha lan pembaca digunakake kanggo ndeleng kiriman ing dina tartamtu, priksa manawa diwenehake supaya bisa diwenehake liwat media sosial sing bakal nerbitake isi anyar sedina utawa rong dina mengko, lan tetep disetel kanggo men men.

Apa sampeyan bisa nggunakake:

  • Խմբագիրների խմբագիրներ WordPress. Լրացուցիչ ընտրանքներ, որոնք կարող են օգտվել gawe jadwal lan ngatur jadwal maneh tanpa mundhut աշխուժություն ակտիվացնել իրանական penerbitan.

Yen wis rampung karo tugas blog langsung, STOP

Tulis cepet – nyenengake nyenengake, nulis, nerbitake utawa jadwal: Gunakake Daftar Pranikamu kanggo ndeleng apa sampeyan wis nate ditutupi kabeh.

Banjur aja ngrancang liyane. Menehi wektu dhewe kanggo aran luwih apik. Pikiran lan awak sampeyan kudu golek imbangan anyar sadurunge bisa mikir kanggo nulis luwih akeh kiriman utawa nggarap luwih akeh idea.

Sampeyan bisa njupuk dina mati yen sampeyan seneng, nanging malah mung wayah turu sing nonton film bakal mbantu.

Carane Apa Bloger Liyane Cope?

Amarga cara kanggo nggawe blogging ing kahanan sing angel ora mung cara, aku takon sawetara blogger kanggo nuduhake Strategi nanggulangi karo aku.

Christopher Jan Benitez bali menyang akar motivasine kanggo blog blog lan carane blogging ngidini wong kanggo seneng ing bab seneng lan wong ing urip:

քրիստոսAku mung menyang papan sing seneng. Aku mikir babagan sing nggawe aku seneng – kulawarga, kanca, wong sing ditresnani – lan kepiye aku ora bakal bisa nikmati nganti luwih akeh yen ora nindakake bageanku kanthi nggawe blog.

Iki dhewe uga angel digoleki, nanding mbantu aku narik kawigaten lan terus nglakokaké saben tindakan aku ora mung minangka blogger nanging uga minangka wong.

Louie Luc ngelingake արթնացեք և մենք երգում ենք ora saben pekerja seneng kebebasan lan hak istimewa երգել padha karo blogger lan carane blog bisa dadi uwal sing sampurna saka kabeh kesusahan ing urip:

Լուի ԼյուսAyo diadhepi, sampeyan bisa duwe proyek sing paling apik ing donya, kanthi kabeh kebebasan sing sampeyan butuhake nyetel jadwal dhewe, netepake tugas saben dina lan dadi pimpinan dhewe, nanding isih ana siji sing sampeyan ora bakal ngontrol:

Կյանք.

Nalika urip nemu dalan lan ndadekake sampeyan rumangsa mudhun, bali menyang lapangan minangka perkara pungkasan singing pengin sampeyan pikirake.

Apa sing dakkarepake nalika nandhang susah?

Aku mikir kabeh proyek liyane sing metu ana ing ngendi wong-wong pancene "dipeksa" digarap dening para bos, kolega, lan tanggung jawab.

Ora ana uwal ana ing kana.

Wong ora mung bisa nundha apa wae sing kudu dilakoni sawetara dina liyane.
Padha kudu bali menyang nggarap apa wae.

Aku wis cukup beruntung amarga bisa milih bisnis gaya urip lan salah sawijining tugas utama yaiku kanthi asring kiriman blog anyar.

Yen aku arep nginep ing bisnis iki, aku kudu "մեքսա" وwe kanggo terus ngarahake.

Dadi aku nyoba mbusak sirah sing paling apik lan bisa fokus marang apa sing kudu aku lakoni.

Aku miwiti nulis lan terus fokus nganti rampung.

Apa sampeyan ngerti apa sing kedadeyan?
Aku ngerteni manawa bali maneh nyambut gawe lan nyinau tenan, apa sing paling becik kanggo nyegah aku mikir babagan masalah lan masalah.

Tinimbang nggoleki minangka tugas sajrone wektu sing Angel, mikirake yen bisa lolos.

Nylametake sing sampurna:
Sampeyan bisa nggawe karya rampung PLUS sampeyan mbusak sirah kanggo nalika.

Doyan Wilfred nemoni kekuwatan ing dheweke bocah lan nindakake aktivitas santai:

Դոյան ՎիլֆրեդNalika aku ngatasi capting pirang-pirang, lan isih kudu blog, aku sing biyen wis kepengin banget ngglundhuk ing endi wae lan ora bakal pengin ndeleng maneh. Nanging sing anyar aku ora duwe kemewahan kasebut. Amarga aku dadi tanggung jawab kanggo anak-anakku.

Dadi, aku coba priksa manawa aku ora ngetren-elingake արթնացեք ևwe.

Liyane saka [sing], metu kanggo mlaku-mlaku utawa ngomong karo sawetara dhuwit jero ati sing dipilih saka kanca-kanca.

David Leonhardt luwih milih nulis nganti ngeculake banyu udan ing omah:

Դեվիդ ԼեոնհարդտSisih paling angel kanggo fokus. Nalika sampeyan nggarap omah, ana փախչող yen kabeh neraka ngeculake sampeyan. Aku manggon ing omah karo papat wanita emosi, lan kabeh neraka ora ngeculake հիմք երգել kerep banget lan ora bisa diprediksi.

Ora ana sing bisa dakwenang kaya mengkono, kajaba ngetokake nulis. Begjanipun, aku duwe paling dina kanggo արթուն ևwe; yen aku ora, aku bakal nyedhaki perpustakaan kanggo tentrem lan tentrem. Yen ana perpustakaan sing luwih cedhak, aku kepengin mlayu ana ing kono, mung kanggo owah-owahan sesawangan (երգել bisa tansah dadi motivasi nalika ana wong sing rada kurang).

Philip Turner- ը առաջնահերթություն է տալիս տուգաս բլոգերին.

Ֆիլիպ ԹաններըԱռաջնահերթություն է տալիս aku ngatasi kanthi- ին: Ana uga sawetara tugas sing bisa ditindakake nganti dina liyane nalika aku luwih seneng. Yen aku duwe tugas kanggo nindakake luwih saka siji blog, ban akur առաջնահերթություն բլոգը երգիր luwih penting kanggo aku. Sing paling angel yaiku yen aku duwe postingan blog, kanggo nulis sing but but kreativitas. Aku biasane njeblug nganti dina liyane lan entuk nulis prasaja utawa ora ana apa-apa.

Kanggo blok penulis, aku takon kepiye cara menehi hasil.

Քրիստոֆեր ngandika:

Aku terus mandheg. Aku ora meksa babar pisan yen aku ora bisa nulis. Aku biasane nggawe prekara-prekara sing bisa nyegah supaya bisa nulis lan ngrampungake. Contone, yen aku ora bisa nulis amarga aku pengin menyang Reddit (ngrusak sampeyan, Reddit), banjur aku menyang Reddit lan ngilangi astu ing situs kasebut. Sawise iku, aku ora duwe alesan maneh kanggo ora nulis.

Louie ngandika:

Yen ana tembok ing antarane aku lan kegiatan nulis, aku biasane nindakake sawetara perkara (mesthine ora kabeh):

  • Aja mikir babagan sing kudu daktulis sedhela lan miwiti nindakake barang liya.
  • Waca kiriman blog liya babagan topik sing bisa uga disenengi.
  • Munggah saka meja lan mlaku-mlaku, mung kanggo tetep adoh saka komputer. (Lucu: gagasan paling apik nalika teka menyang kamar mandi …: P)
  • Wangsulan էլ. Փոստ, մեկնաբանություն, մեկնաբանություն [ing] kiriman wong liya, tulisen sing ora ana gandhengane karo tugas sing sejatine.

Yen aku ndherek siji (utawa luwih) stratei / teknik kasebut, aku biasane njupuk tembok blok penulisku lan wiwit nulis.

Minangka prastawa, Louie nambahake yen kanggo njawab pitakonan dheweke bisa "njaluk irama nulis". Gampang krungu, Louie!

Doyan ngandika:

Blok panulis minangka wedi! Wedi ora dingerteni. Sampeyan ngerti sampeyan kudu nulis. Գոյություն ունեցող հրեշ iki ala iki nuli endhas. A yuta ‘what ifs’ wiwit mudhun sampeyan.

"Apa yen aku diadili"

"Apa yen wong mikir aku iki wong bodho"

"Երգիր kepengin ngrungokake aku"

"Aku ora duwe apa-apa"

Mangkene sing aku lakoni. Nalika pikirane ngrusak iki, aku ngelingake kabeh wong sing dakgayuh kanggo mbantu. Aku ngelingake wong liya sing butut pitulungku. Sapa aku nolak dheweke?

Sampeyan bisa nindakake iki uga. Sampeyan kudu nindakake iki.

Sang Prabu Dawud ngandika:

Pertahanan paling apik minangka pelanggaran apik. Simpen gagasan kanggo dina udan. Sijine ֆայլ kasebut ing ֆայլ Excel. Kirimana siji-siji kanggo sampeyan, utawa gawe postingan ing WordPress kanggo saben gagasan. Yen sampeyan ora duwe gagasan, yen pancen ana, sampeyan bisa langsung menyang bank gagasan lan bisa mlebu.

Փակցնելով iki dibangun ing idea udan: Dadi iki iki lan iki.

Mulai saiki. Google- ի հոսք Facebook utawa հոսքի Google Plus utawa հոսքի Twitter- ում: Saben kutipan babagan motivasi, saben foto perjalanan, saben kartun, saben komentar sing penting sing wis wis ditinggalake sapa wae – iki kabeh wiji gagasan, yen sampeyan ngenteni kanggo ndeleng saben lan takon dhewe, "Kepiye carane bisa mbangun postingan blog iki? Apa analogi apa iki nggawe? Apa krita aku bisa ngomong? Apa pengalaman sing dakkandhakake babagan iki? "

Ora ana gagasan երգել kurang. Kita mung kudu njupuk wektu kanggo nggoleki wong-wong mau, lan nggawe wektu kanggo nyimpen kanggo nggunakake ing wayah sore ing dina udan.

Filipus ngandika:

Blok penulis dhewe minangka asil ngidini aku dadi keganggu karo acara urip cilik. Siji-sijine cara sing ditemokake yaiku yaiku ngrancang apa sing bakal tak tulisake ing wayah wengi sadurunge; Aku nyelehake ing subhead lan Judhul – Esuke esuk tangi ing 4 am lan miwiti nulis dening 4.30. Aku ora mriksa email utawa apa wae, aku mung fokus ing potongan sing dak tulis.

Kepiye carane ngatasi kesulitane urip nalika sampeyan duwe tugas nyunting blog? Apa Panjenengan nangani Strategi?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map