James Reynolds, sing ditemokake saka Veravo, SEO Sherpa lan Klik Jam, njupuk sawetara wektu kanggo ngobrol karo kita babagan շուկայավարման որոնման համակարգ. Veravo nawakake sawetara piranti gratis kanggo pamilik situs web sing bisa nggawa lalu lintas menyang tingkat sabanjuré.


Kita seneng entuk kesempatan kanggo milih otak James ing pemasaran, amarga dheweke uga dadi host lalu lintas Jam Podcast lan pinter babagan mesin telusuran lan pemasaran media sosial.

Հարցազրույց Jamesեյմս Ռեյնոլդսի հետ

Եյմս ՌեյնոլդսըWHSR: Ողջույն, James, շնորհակալություն kanggo setuju nuduhake sawetara wawasan babagan marketing marketing karo pembaca kita.

Maturnuwun, iku pakurmatan.

WHSR. Sampeyan nyritakake ing bio sampeyan yen entuk ձեռնարկատիրական "Ահա!" Վայհայ: Apa wayahe lan apa sing ana ing ing "Ահա!"?

Wirausaha- ը գոլ խփելով "Ահա" nemokake asil kasalametan.

Kanggo akèh taun aku nglakoni bisnis potret potret ing ngendi para pelanggan bakal ngasilake barang-barang sing ora mesthi. Investasi ing potret potret minangka salah sawijining kulawarga sing rata-rata saben taun mung sapisan, dadi amarga iki kita terus-terusan perlu nggolek pelanggan anyar kanggo nemokake biaya sing awake andwe lan nggawe keuntungan. Iku nyenengake.

Ing satunggaling dinten, kita badhé nyedhiyani foto sekolah taunan. Aku nglawan iki pisanan amarga volum dhuwur, karya kreatifitas fotografi kurang adoh saka tembok studio dhuwur sing arep kita lakoni. Nging sawise ngerti yen sekolah-sekolah mau melu kontrak kontrak 5, tegese pendapatan dijamin saben taun kanggo taun 5, aku ngomong "յա!"

Kabeh layananku saiki basic langganan.

WHSR. Sampeyan mbukak situs- ը հուսախաբ է երգում Veravo ngendi ուշադրության կենտրոնում ձեռք բերեք կայքէջը: Apa sawetara piranti ing situs iki sing bakal mbantu nonton kita ningkatake lalu lintas?

Ing veravo.com, kita nyebarke tulisan blog, lan infographics sing ngajari teknik-teknik sing dibutuhake kanggo ngasilake lalu lintas liyane menyang situs web lan nggawe liyane dodolan. Situs web uga dadi podcast Lalu Lintas Jam.

Saliyane isi pendidikan sing kita diterbitake, kita uga nyedhiyakake laporan analisis situs web gratis. Եթե ​​դուք պետք է ունենաք ցանցային ցանցեր Վեբ կայքէջի համար, ապա դրանք պետք է ունենան տեխնիկական միջոցներ SEO lan menehi խորհուրդներ babagan carane nggawe iku luwih apik. Kita nyedhiyakake laporan kasebut gratis, lan padha banget populer.

WHSR: Surveyi nuduhake manawa pengunjung situs saiki asring nganggo piranti seluler. Apa pentinge nggawe situs sampeyan gampang ramah? Apa pikirane babagan algoritma paling anyar ing Google ing arah iki?

Nggawe situs web sing apik ing piranti seluler iku kudu. Wong ngakses internet nalika onten lan saka macem-macem piranti. Եթե ​​դուք ցանկանում եք գտնել Google- ը, դուք պետք է օգտագործեք վեբ կայք ընտրող minangka faktor peringkat utama amarga luwih akeh panelusur saiki wis kelakon ing piranti seluler tinimbang saka desktop. Mobile իմաստուն dadi penting banget supaya kita kangu nganggep pengalaman բջջային մասնագիտացված, աշխատասեղան liyane. Saiki kita- ն վերափոխում է կայքի SEO Sherpa lan miwiti pisanan karo desain seluler.

WHSR: Wong sibuk. Ora ana cara wong bakal ngenteni wektu suwe kanggo situs sampeyan mbukak. Apa ana wong sing kudu weruh ing wilayah iki sing bisa mbantu mbangun lalu lintas situs lan kesetiaan pelanggan?

Beban wektu penting banget. Panliten kita nuduhake yen kanggo saben detik wektu tundha, sampeyan bakal kelangan kurang luwih 7% saka konversi lan 5% saka tayangan gol.

Beban wektu nyebabake lalu lintas lan konversi.

Kanggo nambah waktu mbukak situs web, entuk hosting sing paling cepet kanggo situs web sampeyan lan ateges ukuran ֆայլ երգել diminimalake. WPEngine հոստինգ kanggo nindakake հոստինգ apik banget, munggaran ngemot ping sak 50%.

WHSR: Apa kesalahan- ի անվանակոչողը երգում է sampeyan ndeleng wong nganggo situs web isi?

Padha- ն փակցնում է բանգտրի asring- ը.

Ana yakin sing ngeposake isi seger menyang situs web sampeyan iku pawadan utama pangkat mesin telusur; punika mitos. Sing luwih penting yaiku nggawe isi sing paling apik sing bisa, banjur entuk eyeballs sing isi karo marketing efektif.

Aku nyaranake supaya kreator isi luwih akeh ngentekake wektu kanggo nggawe perencanaan lan nggawe isi sing mung mung ditemtokake ing pandhuane target lan luwih akeh wektu ing jangkah. Kurang nanging luwih apik bakal ngasilake asil sing luwih gedhe.

WHSR: Ngomongake dhasar babagan program Podcast gratis. Apa sampeyan bisa nemokake yen sampeyan nderek podcast sampeyan?

Podcast kasebut- ը հրաժարում է Podcast Lalu Lintas Jam- ին: Iki minangka pertunjukan sing biasane mingguan sing saya co-host karo pamimpin marketing kaya Rand Fishkin, Joe Pulizzi, Perry Marshall lan liya-liyane.

Kita bareng tenan Strategi sing bisa ditindakake kanggo ningkatake lalu lintas lan mbangun online penonton sing duwe bathi.

WHSR: Akeh podcast lan postingan blog, sampeyan nyentuh topik mbangun communitas. Sampeyan bisa nggedhekake iki rada lan nuduhake apa penting banget kanggo mbangun komunitas online online sing melu?

Nggawe pamirsa kritis amarga tanpa pamirsa sampeyan ora duwe bisnis.

Kevin Kelly nulis babagan gagasan 1000 penggemar sejati lan kanggo paling bisnis iki bakal cukup kanggo mbangun perusahaan sing pancene lestari. Klompok penggemar setia sing cilik banget bakal ningkataké bisnis sampeyan lan mbantu panyebaran pesen sampeyan.

Liwat pemasaran isi, ngembangake sesambungan lan mbangun "օդափոխիչ" luwih akeh tinimbang sadurunge.

WHSR: Sampeyan wis nglakokake sawetara bisnis sing հաջող sajrone pirang-pirang taun. Apa sampeyan mikir minangka bahan utama sing bisa dadi հաջող?

Aku Steve Jobs masang paling apik karo "misuwur" tetep luwe, tetep bodho " վիկարա: Wirausaha sing հաջող duwe keluwen nyata kanggo nindakake lan nggawe luwih apik, lan jumlah tartamtu sing ora sopan sing ngidini entuk manfaat ing usaha sing ora bakal bisa dicoba.

WHSR: Sampeyan minangka mantan pemain rugbi կիսամյակային. Կեպիյե olahraga kaya bisnis? Konsep apa bisa diterapake kanggo loro usaha?

Loro-lorone kudu laku, rencana խաղ (ստրատեգիա), kauntungan lan kerja sama: Ana akeh persamaan antarane bisnis lan olah raga, saengga akeh atlet sing հաջող dadi bisnis sing հաջող.

Thanks kanggo James Reynolds

Terima kasih khusus kanggo James Reynolds amarga mbutuhake wektu kanggo ngomong babagan taktik հաջող երգել bisa digunakake kanggo mbangun situs web sing luwih kuat. Sanajan sampeyan mung ngetrapake sawetara ide kasebut, panginten sampeyan bakal bisa ndeleng prabédan lalu lintas situs sampeyan.

Sampeyan bisa uga pengin nggabungake gagasan iki kanthi saran saka pangadeg WHSR Jerry Low, kayata 5 Efektif Cara Tuwuh Օրագիր Panjenengan Lalu Lintas.

Sampeyan koyu nyetel James ‘Traffic Jam Podcast kanggo gagasan malah luwih kanggo pembangunan lalu lintas lan situs Վեբ SEO.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me