25 Nggantheng Web Aman字体Kanggo网站Sampeyan

Apa sampeyan minangka pemilik toko电子商务utawa博客作者,dadi budidaya,siji-sijine prekara umum karo kabeh situs网站yaiku nggunakake teks kanggo konten。 Mikir sawetara teks sing ditampilake(utawa desain印刷)ora pati penting nalika nggawe estetika situs sampeyan kabeh lan njamin kesuksesane.


Mangkene bab kasebut,sampeyan bisa uga duwe模板WordPress sing apik banget utawa nyelehake gambar sing apik banget ing situs web sampeyan DENGAN yen sampeyan nggunakake字体dhasar singsingsyanka webaungsak aksungsak yasakingsaknak santakasaknak wissingka兰恩格拉萨。专业.

Kajaba iku,sampeyan wis ora ana kon konteks tip web web唱apik banget唱kasedhiya在线.

Mesthi,日元sampeyan pengin nggawe manawa字体sing sampeyan pilih bakal andal ing komputer liyane,sampeyan kudu milih "网络安全字体".

Nganggo font safe web 25 sing nggantheng,sampeyan mesthi bakal duwe tipografi web sing apik banget kanggo situs web sing bisa digunakake kabeh,ing pungkasan artikel iki!

APA Web Aman字体?

Web aman字体sing字体s s s biasdanane diinstal kanggo paling piranti-komputer,telpon seluler,TV pinter,lan tablet.

APA字体AMAN网站Penting?

Ing donya becik,sampeyan kudu nduweni kemampuan kanggo milih字体唱歌pengin kanggo situs web sampeyan。 Ing kasunyatan,ana larangan kanggo jinis字体sing bisa digunakake.

Paling komputer lan浏览器网络teka karo设置了字体,并使用了diinstal dend产品,Nanging desain则使用了bisa(lanbiadane)beda。 Ora ana set字体standar sing dienggo bareng karo kabeh manufaktur beda.

Yen字体sing sampeyan gunakake ora diinstal ing komputer pangguna,banjur situs web sampeyan mung bakal bali menyang字体Generik,sing kadhangkala bisa uga ora bisa diwaca.

Ing liyane kanggo supaya,perancang web wis nggunakake Fon inti kanggo Web唱Microsoft 1996 Minangka Standar kanggo pirang-pirang situs网络字体。 Anggur字体iki pungkasane dadi "网络阿曼字体", amarga ora ono komputer,字体bakal kanthi aman katon ing situs web sampeyan.

Apa Aku Gunakake字体网站Aman Kanggo网站ku?

Jawaban singkat:Pancen.

Yen sampeyan pengin nyimpen desain lan merek visual saka situs web sampeyan konsisten,banjur nggunakake字体aman web njamin situs web sampeyan katon persis kaya sing wis dituju.

Ing kasunyatan,meh kabeh situs web saiki nggunakake sawetara wangun web aman字体。 Desainer web bakal tansah nyaranake milih字体sing aman web supaya ora duwe字体Generik,Kayata Times New Roman,katon nalika pangguna ngunjungi situs web sampeyan yen ora nganggo字体khusus utawa khusus.

Carane Aku Nambah Iku Web Aman字体?

Ana sawetara cara sing bisa digunakake kanggo nambah字体iki menyang kaca web,nanging yen sampeyan ora ana ing ing utawa duwe pengalaman teknis sing sethithik,sampeyan bisa kanthi gampang nyalin mende gakeangakak kanggoak kanggo kanggo kanggo kanago lana lang paste lang.

Yen sampeyan isih ora yakin,mula tututi sawetara langkah sing gampang iki:

  1. Muat文件header.php
  2. Nyalin Kode Sumber / Kode Standar
  3. tempel kode ing sisih ndhuwur文件头.
  4. Ngunggah gaya.css panjenengan,sijine kode字体kanggo ngowahi teks字体sing dipilih.

Ing Pungkasan,Sampeyan kudu duwe样式表演唱katon kaya iki:

25 Cantik Web Aman字体Kanggo网站Sampeyan

1. Arial

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

3. Helvetica

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

5. Trebuchet MS

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

7. Palatino

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

9.佐治亚州

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

11.库里尔·安雅(Kurir Anyar)

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

13. Verdana

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

15.吉尔·桑斯(Gill Sans)

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

17.坎达拉

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

19.迪多

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

21.罗克韦尔

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

23.富兰克林·哥特式

Pranala / Sumber:Fonts.com/CSS字体堆栈

25. Calisto MT

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map