تدوين pikeun Dummies: Kumaha Ngawitan Blog Sukses dina 2020

Naha anjeun kantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira؟ Atanapi، naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "إنيا" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Contents

Dina pituduh Blogging ieu، anjeun bakal diajar:

    ناها pituduh المدونات ieu؟ Sakedik perkawis diri kuring

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb استضافة Dedahkeun (WHSR) taun 2008، sareng hatur nuhun sawaréh pikeun wilujeng sumping hébat ku komunitas blogging kami parantos angkat tina kakuatan ka kakuatan. Ti saprak éta، WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat web hosting، sareng kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina blogging kontemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku au ku buku pikeun saha waé anu nyayogikeun rute المدونات anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu، kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang، gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dikaluarkeun tina pangalan ankun.

    هالمان بروفايل بانجارانج بروبلوجر كورنجMy halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015-2018.

    باب 1. مدونة Nyetél في Ngeruk

    Éta gampang sareng mirah pikeun ngamimitian blog di 2020.

    برنامج التدوين anu paling populér ، WordPress.org ، مجاني. Téma WordPress sareng plugin téma profésional henteu free. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial free pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti، éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna؛ Tapi umumna diomongkeun، blogging tiasa dilakukeun pikeun saha waé anu ngagaduhan komputer nganggo sambungan internét. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. يستضيف Pilih wéb sareng nami domain anu saé
    2. Nunjukkeun domain DNS anjeun ka host wéb anjeun
    3. Pasang WordPress Kana Host Wéb Anyar anjeun (gampang pisan nganggo otomatis-installer).
    4. تسجيل الدخول kana WordPress anjeun sareng nyebarkeun postingan anu munggaran anjeun.
    5. Sareng … éta sadaya.

    هورونج جامبانج؟ رهان Anjeun!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain anu saé

    Pikeun ngamimitian blog anu di-hostkeun، anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    المجال anjeun mangrupikeun نامي بلوق anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali؛ tapi ngan ukur serat karakter anu masihan wéb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. المجال anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb، di sisi anu sanés، mangrupikeun tempat anu nyimpen eusi blog anjeun – kecap، téma blog، gambar، pidéo، sareng sateuacana.

    نامي دومين – ديمانا نجادابتار?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar ngaran domain anjeun liwat pendaptaran domain. GoDaddy و NameCheap و hover و sarta Domain.com ومسجلو آيا ساباباراها anu pang populerna di pasar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domain tina host wéb anjeun. يستضيف Ngan kusabab نطاقًا مجانيًا للمجال دون مقابل من kedah ngantepkeun perusahaan يستضيف ngatur pendaptaran domain anjeun. Pribadi ، Kuring nganggo NameCheap pikeun ngatur pendaptaran domain kuring؛ تسجيلات تابي المجال ternama sanésna kedah diémutan. Ku cara kitu، kuring tiasa ngarobih domain DNS kuring kapan waé kuring hoyong sareng nyingkahan diri tina dikonci ku hiji host wéb anu tangtu. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Dimana Hostkeun Blog مدونة?

    Sedengkeun pikeun web hosting، pariksa kuring nyokot host wéb pangsaéna jeung indéks ulasan hosting.

    Kanggo ngamimitian، kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    دينا تستضيف anu dibagikeun – sanaos sumber-sumber استضافة langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS ، awan sareng sajabana) ، anjeun kedah kirang anggaran (sering <$ 5 / mo di signup) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih تستضيف مدونة ويب pikeun anjeun ، ieu mangrupikeun lima faktor relimbangan:

    1. الموثوقية – مدونة Anjeun kedah stabil sareng sayogi أون لاين 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi host anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman pangguna sareng الترتيب milarian.
    3. البداح – استضافة sareng <$ 5 / mo mangrupikeun ngamimitian anu saé، anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. قمر طموح – مضيف Anjeun kedah perbaikan (fitur tambahan، langkung seueur tanaga server، sareng sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. سوكونجان – Internét kantos-robih، éta hadé pikeun ngagaduhan batur pikeun nyokong anjeun dina sisi teknis.

    استضافة Disarankeun مدونة pikeun نوبي

    1. استضافة InMotion

    مدونة ngamimitian nganggo InMotion HostingHost dua blog di InMotion Hosting pikeun $ 3.99 / mo.

    ديداتانجان هالامان ويب: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar، khususna dina waktos pendaptaran bulan. استضافت ساناوس جانتين بيروساهان أنغاران ، استضافت Hostinger nawarkeun ton fitur مدونًا ممتازًا.

    3. SiteGround

    مدونة ngamimitian nganggo SiteGroundSiteGround bayaran $ 3.95 / mo pikeun ngahalangan hiji blog.

    نصيحة محترف: Ngan kusabab host wéb anu populer، sanés hartosna éta paling saé pikeun blog anjeun. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. Jalur domain DNS ka host wéb anjeun

    Salajengna، anjeun kedah ngamutahirkeun catetan DNS di pendaptaran nami domain (dimana anjeun ngadaptarkeun domain anjeun di undakan # 1) pikeun nunjuk ka server wéb anjeun (InMotion Hosting، Hostinger atanapi SiteGround).

    DNS nangtung pikeun Sistem Ngaran Domain sareng éta dianggo pikeun ngarahkeun pangguna anu asup ka alamat IP tina server na. Janten، nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" rékaman DNS bakal nyandak alamat IP tina wéb host kuring sareng ngalayanan situs abdi ka pangguna.

    Nunjukkeun خوادم أسماء النطاقاتConto: Menunjuk situs wéb pikeun InMotion Hosting nameservers di GoDaddy.

    Ieu petunjuk langkah demi langkah pikeun ngapdet blog DNS anjeun di GoDaddy or Namecheap.

    3. Pasang WordPress kana host wéb anjeun

    Pikeun ngamimitian blogging nganggo WordPress anjeun mimiti kedah masang sistem kana host wéb anjeun. Ieu tiasa dilakukeun sacara manual، atanapi otomatis nganggo aplikasi pamasangan hiji-klik. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Pamasangan دليل وورد

    Dina look gancang، ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur tur Bahékeun berkas gémbolan WordPress kana PC lokal Anjeun.
    2. قاعدة بيانات Nyieun WordPress dina server wéb anjeun، sakumaha ogé salaku pamaké MySQL anu boga sagala statusna pikeun ngakses jeung modification eta.
    3. Ngaganti ngaran wp-config-sample.php file ka wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (Notepad) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. Tempat anu file WordPress dina lokasi nu dipikahoyong dina server wéb anjeun.
    6. Ngajalankeun WordPress instalasi Aksara ku ngakses wp-admin / install.php dina panyungsi wéb anjeun. Lamun dipasang WordPress dina diréktori akar، anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php؛ lamun dipasang WordPress دليل دينا sorangan disebut مدونة ، contona ، Anjeun kudu didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Tur anjeun rengse.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    مدونة Kaseueuran ayeuna henteu masang دليل WordPress ku sacara.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-klik sapertos Softaculous jeung Mojo Market Tempat (gumantung kana host wéb anu anjeun anggo)، prosés instalasi langsung pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha klik basajan.

    Pikeun rujukan anjeun، gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun masang WordPress، kéngingkeun ikon anu ngurilingan teras turutan petunjuk dummy-buktina – sistem WordPress anjeun kedah naék dugi ka kirang ti 5 menit.

    المثبت otomatis Hostinger ووردConto: Anjeun tiasa pasang WordPress kana host wéb anjeun ngan ukur sababaraha klik anu nganggo Hostinger Auto Installer (neng Hostinger di dieu).

    تستضيف هال هال سيجانا بيدا بايكون مضيفه Wéb anu béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host anu ku kuring nunjukkeun di dieu.

    ناها وورد?

    Pribadi kuring nganggap WordPress nyaéta منصة تدوين pangsaéna pikeun مبتدئين. Dumasar kana statistik tina Panyungsi Ku، langkung ti 95٪ blog di Amérika Serikat diwangun nganggo WordPress. Global، aya ampir 27 مدونة milyar dijalankeun dina WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng الدخول

    Sakali anjeun parantos dipasang dina sistem WordPress، anjeun bakal dipasihkeun URL pikeun تسجيل الدخول ka halaman Administrator WordPress anjeun Dina kalolobaan kasus ، URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu sareng log in nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun؛ sareng ti dinya، anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – ieu mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNyiptakeun blogpost anyar dina WordPress Gutenberg anyar.

    Versi WordPress pang anyarna dina waktos ieu nyerat nyaéta vérsi 5.3.2 – sacara standar anjeun bakal nganggo WordPress Gutenberg salaku redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun platform WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh coding. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos anyar، arahkeun basajan ka sidebar kénca، klik ‘taeun’> “Tambahkeun Anyar” jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo)، klik ‘Nyebarkeun’ sakali pos geus réngsé.

    أولا! Anjeun ayeuna gaduh pos blog munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    Ieu dimana anjeun tiasa nampi sadaya téma WordPress مجانًا. Téma anu didaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress، ku sabab éta، pendapat kuring، ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Cara séjén pikeun meunang kualitas luhur dibayar téh téh mun ngalanggan klub Téma WordPress.

    Upami ieu relama waktos anjeun nguping ti Klub Téma، ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana dirarancang sacara profésional sareng diropéa sacara teratur.

    téma elegan، studio Pencét، sarta artisan Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nyarankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah cater ka industri hususna، kayaning realtors atanapi sakola؛ Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    تيما اليجان

    وورد ديباير كلوب تيماElegan Téma Sampel – Leuwih ti téma 80 premium WordPress، klik di dieu pikeun nempo demo tema sabenerna.

    ديداتانجان: StudioPress.com. Harga: 129.95 دولار / téma atawa 499.95 دولار / hirupna

    Mun anjeun anu lila-waktos WordPress pamaké، mangka anjeun geus meureun ngadéngé StudioPress. Éta populér pikeun anak Genesis kerangka، Kerangka WordPress Minis jeung صديق SEO pikeun sakabéh téma StudioPress.

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. The Genesis kerangka kalawan tema anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu $ 59.99. Tema premium nu ngawengku kerangka Genesis، ngarugikeun $ 99 tiap. Upami anjeun hoyong aksés ka sakabeh téma، anjeun tiasa mayar $ 499.

    حرفي تيما

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma الحرفي.

    دياجار ديوي: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun ngajagi blog WordPress anjeun

    الإضافات pikeun pagelaran blog anu langkung saé

    إجمالي ذاكرة التخزين المؤقت W3 المساعد وورد إجمالي

    Nalika ngeunaan optasi kinerja blog، W3 Total Cache jeung Performance Swift pilihan anu paling populér.

    Dua plugins prestasi anu sanés anu anjeun ogé kedah terang awan flare، sarta WP Super Cache. Cloud Flare mangrupikeun plugin مجانًا إلى disayogikeun ku perusahaan CDN، Cloud Flare؛ sedengkeun WP Super Cache dikembangkeun ku Donncha sareng Automattic، perusahaan anu ngembangkeun sareng ngajalankeun WordPress ayeuna.

    Plugin cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging modéren – éta ngaronjatkeun pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén، ngirangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan جاري التحميل halam.

    Upami blog anjeun ngagaduhan seueur gambar di jerona – anggapkeun nambihan EWWW Image Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di embustustan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. Ku ngaoptimalkeun gambar، anjeun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    دياجار ديوي: كبار المسئولين الاقتصاديين 101 المدون munggaran

    البرنامج المساعد pikeun blok Gutenberg

    مخصص جوتنبرج بلوك

    Kalayan perkenalan pangropéa Gutenberg dina WordPress 5.0، para blogger ayeuna tiasa nyiptakeun kontén nganggo pangropéa anu dumasarkeun blok. Sacara standar، WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap، gambar، tombol panggero-aksi، shortcode، sareng anu sanésna. الإضافات Ku nambihan Gutenberg Blok، anjeun kedah nambihan elemen anu langkung narik (sapertos conto – FAQ، akurasi، profil pangarang، carousel، klik-to-tweets، blok GIF، sareng sajabana) kana blog anjeun.

    تكويم، Blok pamungkas، sarta CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok anu panggampangna sareng free.

    باب 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Ieu biasana kumaha newbie ngamimitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén، hobi dinten Salasa، pilem anu aranjeunna diawaskeun dina Rebo، sareng pandangan politik nalika akhir minggu. Pondokna، jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun، blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana؛ Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun kritik pilem، pangémutan resep، atanapi kritik buku. المعلن ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun ngawangun blog anu suksés، anjeun kedah milarian Ecological.

    Kumaha milih المدونات البيئية?

    Pikeun milari المدونات البيئية anu leres، ieu mangrupikeun poin anu penting pikeun dipertimbangkeun.

    1. eusian kabutuhan

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan، mangka kamungkinan nu topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun؟ Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa؟ Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina، Embracing sampurna، Museurkeun di nulungan moms تربية الأطفال kalawan kaperluan husus.

    2 – Hiji hal anu anjeun gumbira

    احصل على yén anjeun bakal nulis ، maca jeung ngawangkong ngeunaan topik anjeun unggal poé tunggal pikeun sababaraha taun ka hareup. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun، lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    تامبيه ديوي ، Anjeun sugema tulisan dina eta jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi دائمة الخضرة)

    Bari kontrovérsi nyaeta hébat، teu mastikeun yén topik anjeun bakal ka dieu minggu hareup. Contona، upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya، lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum، kayaning "motong ujung tren média sosial" عطاوا "aktip gambar éta batu". Cara anu، upami fad ragrag kaluar tina fashion، blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun eta.

    4. nguntungkeun

    المدونة anjeun kedah di a Ecological anu tiasa ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blog pikeun ngadukung bisnis anu tos aya، naha blog ngalebetkeun klien anyar؟ Upami anjeun nuju blog enggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna، aya cara pikeun monetisasi blog individu anjeun?

    kuring make SpyFu، alat iklan Pay-per-klik، pikeun Estimasi kauntungan tina Ecological sakapeung. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords، kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua conto anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - ظهور أولاهراغاConto # 1: Ieu Stats iklan pikeun produsén apparel olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti 100،000 $ bulan dina AdWords nurutkeun Spyfu.Ecological # 3 - IT panyadia solusi - عالم باسار عالمي ، nu urang anu ngajalankeun situs bakal mikabutuhna. Aya 10 - 15 pamaén badag lianna dina widang ieu. parusahaan ieu tawaran على 3،846 konci على Google na تنفق 60.000 دولار أمريكي لكل بولان.Conto # 2: إحصائيات Ieu تعلن عن تكنولوجيا المعلومات pikeun panyadia solusi. Aya kasarna 20 pamaén badag lianna di Ecological ieu. parusahaan ieu، hususna، dibeuli Iklan على konci 3،846 على Google na أنفقت ngeunaan 60،000 دولارًا لكل بولان.

    دياجار ديوي: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji kontén anu hébat per minggu sacara konsisten

    باب 5. مدونة Ngembangkeun باكا كو

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1،000 مشاهدة صفحة anu pangheulana tiasa nyandak sasih bulan، sareng sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana sigana aya.

    Ieu lima Strategici dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Day 1 dugi ka 1،000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial، feed berita، email، sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging، anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Ecological anjeun، jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Ieu hal anu tiasa ngabantosan anjeun ku panalungtikan anjeun:

    • Anggo alat média sosial pikeun ngalacak kontén anu suksés dina média sosial. Upami kitu، anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Public milarian patarosan populér jelema anu di Google.
    • Anggo jumlah pandangan di YouTube pikeun milari topik anu dipikaresep ku jalma.
    • Anggo alat panalungtikan keyword pikeun nangtukeun topik anu khusus anu urang carioskeun dina Ecological Anjeun. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2 – Sambung sareng komunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" لعبة جوس euweuh نامي.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun، langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu cocog sareng ceruk anjeun، daptar sareng bagikeun koméntar sering. Upami anjeun gabung daptar blogger anu resep-pikir، odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten milarian suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan dina pesta تويتر. Komentar kana kiriman anggota anu sanés. Bagikeun tulisan dina buletin. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Ngajual produk maranéhanana ، جعل الشركات التابعة Tumbu maranéhanana ، ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag eta. Salaku kasempetan pikeun تجنيد المدون داتانغنا ، المدون ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun بلوق anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé، sababaraha alinea، henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Di luhur anu kuring parantos ngalaman di luhur، blog anjeun henteu kedah ngabebaskeun pamiarsa ku pop-up sareng klik-liwat. Sabalikna ، pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    Ieu naon anu anjeun tiasa lakukeun pikeun nyieun blog anjeun langkung gampang maca:

    • Optikkeun blog anjeun nganggo header، sub-headers، bullet point، atanapi nomil wilangan. Ieu ngabantosan kontén anjeun katingali langkung teratur.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tiasa katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial، Georgia، Times، jsb.
    • Anggo basa Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. مدونة Ngomentaran

    Mimiti، anu mairan dina blog mangrupikeun cara anu paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun kualitas، paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging، koméntar blog mangrupikeun metode kualitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé kajadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    مدونة Aya dua aturan emas pikeun:

    1. Salawasna nyerat mairan anu kualitas. Upami anjeun teu ngagaduhan hal anu bermakna pikeun tambihan diskusi، ulah tinggalkeun koméntar ("Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Entong lepatna، henteu janten kumaha anu ngagoda éta؛ éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanés aturan emas، panginten)، upami anjeun tinggalkeun tautan، ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna، numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. النظام الأساسي س&أ

    منتدى منصة sareng س&A mangrupikeun tempat anu saé pikeun ngagaduhan korsi di payuneun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ecological anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu، henteu unggal post anu bakal janten kemi bakal janten kem). Anjeun peryogi pangbaca feed anu saé، sapertos Feedly، kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto، upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan kode .htaccess، anjeun tiasa nyerat tutorial sareng ngirimkeun kana blog anjeun – maka، dina bagian Q&A situs، ngabales naraséhat kalayan témplat، ngahubungkeun aranjeunna ka blog anjeun kéngingkeun kodeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya، batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    منصة دينا وتسان س&A anu bade dianggo ، kuring nyarankeun

    • Quora، Klout، sareng Yahoo! Jawaban – منصة tuu mangrupikeun tilu س&A umum anu pangsaéna
    • StackOverflow – برنامج upami anjeun penerbit anu ngajual buku.
    • Tripadvisor – Kanggo المدون perjalanan

    دياجار ديوي: Milarian seueur cara pikeun monetize blog anjeun sareng maca Kevin Muldoon Studi kasus dina ngajual BloggingTips.com kanggo $ 60،000.

    باب 7. Nganggo Alat المدونات المجانية

    Sanaos alat gratis sareng jasa wéb anu sanés aya di online، masalahna tiasa ngajantenkeun diantara sadayana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu، Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos di WHSR. حسن التوا ، sarta kuring hayang anjeun kasuksésan dina lalampahan المدونات Anjeun.

    توليسان

    • الموعد النهائي Saatos نو – مدقق النحو اللغوي sareng أسلوب متقدم.
    • نحوي – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Hemingway App – Tulis pondok sareng wani nganggo alat ieu.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anu ngaganggu sahingga anjeun tiasa museurkeun tulisan.
    • ByWord – Alat nulis مجانًا.
    • Evernote – صلاح sahiji alat anu peryogi perkenalan.

    جامبار نجديت

    • Fotor – Édit sareng ngararancang gambar gambar anu saé pikeun pos média sosial، poster، uleman، jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • desain Wizard – Jieun gambar anu cukup ngagunakeun témplat free sareng gambar anu siap.
    • JPEG Mini – ملف Ngurangan ukuran .jpeg.
    • PNG leutik – Ngurangan ukuran file .png.
    • Skitch – Nyandak catetan gambar.
    • الموافقة المسبقة عن علم Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Alat nyiptakeun infographic basajan.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io – Pavalusna favicon generator.

    صور & Gambar Bursa Gratis

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350،000 gambar kanggo panggunaan komérsial.
    • Bursa Saham – Situs diréktori gambar sareng poto freeis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Free ikon – Ikon bébas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    روجوكان & باناليتي

    • دنيا علمية – buletin akademisi free.
    • كتاب حقائق العالم – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Tulisan bodas، laporan، sareng studi kasus dina téknologi.
    • تسويق Sherpa – Laporan pamasaran مجاناً.
    • حانة تجارية – Majalah free، kertas bodas، sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu hadé dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun email alarem dina kontén anyar anu anjeun lacak.

    ميديا ​​سوسيال ، باماساران & تحسين محركات البحث

    • Bing webmaster Alat – Alat diagnostik bébas Bing urang.
    • Alat webmaster Google – Alat diagnostik bébas Google.
    • ngiringan – ساق pesaing Anjeun
    • Majestic SEO – Vérsi bébas ngamungkinkeun anjeun pikeun mariksa profil link situs (CF / TF) gancang.
    • خليج كاليبت – التسويق والمبيعات الكل في واحد & منصة منصة الخدمة
    • مدقق الصفحة sarupa – Cék pikeun duplikat halaman dina blog anjeun.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • تويت ديك – مانج sababaraha akun تويتر دينا هيجي دسبور.
    • buzz sumo – ميلاري كونت بوبول سارينغ المؤثر دينا جارينجان ميديا ​​سوسيال أوتاما.
    • لوحة الكلمات – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha platform média sosial gampang.

    تحليلات الويب & Produktivitas

    • تحليلات جوجل – Statistik wéb free.
    • ماتومو – جوجل تحليلات dikurangan جوجل.
    • تحليلات يوتيوب – Statistik dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – Bandingkeun blog WordPress anjeun sareng anu sanés.
    • شارع بروسيس – بروز سيدريانا سارينج نجوكولاكيون أليران كيرجا.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Test Kalurahan – Pariksa halaman wéb dina detil.
    • GT Metrix – Uji halaman sareng ngalacak kacepetan halaman wéb dina detil.

    Patarosan المدونات القديمة

    1. Sabaraha kanggo ngamimitian blog?

    Biaya perkiraan pikeun ngamimitian blog anu kalebet nami domain na wéb host sahandapeun 100 $ sataun (kirang ti $ 10 sasih). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (nganggo WordPress). Peréduksi tina biaya anu bakal: $ 15 taunan pikeun nami domain .com sareng ngeunaan $ 60 taunan kanggo fee wéb.

    2. مدون Kumaha dibayar?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog، kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program at anu ditarke.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan، anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa milarian artos ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – ايكلان لانجسونج
    – Ngajual produk Anjeun
    – بابيل داميل
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. مدونة Kumaha ngamimitian haratis?

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna، ieu kalebet WordPress.com، Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog دون مقابل ، Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    4. Naon nyekel éta منصة مدونة مجانية?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. آية sababaraha karugian sareng منصة التدوين دون مقابل:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah perhatikeun
    – Ngaran المجال بلوق anjeun katingalina janten sapertos المجال الفرعي "myblogname.wordpress.com" أتانابي "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas، plugins sareng pilihan téma anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    – Biasana، platform bébas ngabatesan kasempetan pikeun monetizing blog anjeun

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi watesan blog دون مقابل ، Poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Aya seueur platform dimana anjeun tiasa ngamimitian blog bébas ayeuna، ieu kalebet WordPress.com، Tumblr atanapi Blogger. Pikeun nyieun blog دون مقابل ، Sadaya anu anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti nyebarkeun kontén anjeun.

    Tapi، ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform anu anjeun kedah laksanakeun
    • Ngaran المجال بلوق anjeun katingalina janten sapertos المجال الفرعي "myblogname.wordpress.com" أتانابي "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas، plugins sareng pilihan téma anu anjeun tiasa dilakukeun pikeun blog anjeun
    • التحيز ، منصة bébas ngawatesan kasempetan pikeun تحقيق الدخل بلوق anjeun

    Layar direbut tina WordPress Advertising صفحة Sarat jeung Kaayaan.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me
      Like this post? Please share to your friends:
      Adblock
      detector
      map