15 consells pràctics per millorar, promoure i obtenir més trànsit al vostre bloc avui

La creació del vostre bloc és el pas número u.


Per estar al capdavant de la competència en qualsevol nínxol, necessiteu créixer i millorar el vostre bloc activament.

Hi ha molts factors que creen un bloc d’èxit. Utilitzar el conjunt de dades adequat, escollir les millors eines i aplicar la millor estratègia permet repercutir en l’èxit que tindrà el vostre bloc..

Contents

Què hi ha en aquesta guia?

En aquesta guia, analitzarem diverses coses que podeu fer per millorar i fer créixer el vostre bloc contínuament.

El nostre enfocament és similar al de “Kaizen”: un terme que normalment fa referència al procés estadístic que millora la qualitat en tots els aspectes d’una operació empresarial (originalment, de fabricació). Ens centrarem a utilitzar dades o mètriques web específiques per definir les nostres accions.

Alguns dels consells que he esmentat requereixen molt poc esforç i poden generar resultats positius instantanis; mentre que d’altres triguen més temps i habilitats a completar-se. És com jugar a videojocs de rol: alguns nivells són fàcils, mentre que alguns necessiten més temps / esforç per dominar les habilitats i els avenços necessaris.

   Les dades són el vostre amic, però que?

   Sabem que les dades són crucials per mesurar el vostre progrés i per millorar la millora dels blocs.

   Però, quin tipus de dades has de mirar?

   Si no utilitzeu les mètriques web adequades per rastrejar el progrés i ajustar el vostre lloc, potser fareu dos passos enrere en lloc d’un pas endavant.

   Depenent de la naturalesa del vostre nínxol i del nivell de comprensió, podeu consultar diferents tipus de dades estadístiques.

   A primera vista, l’informe de Google Analytics pot resultar aclaparador. Tants números! I és possible que no estiguis familiaritzat amb algunes de les mètriques o conceptes.

   Doncs no tingueu por perquè …

   1. Els nombres / conceptes no són tan complicats, i
   2. Sincerament, no crec que els blocaires hagin de dedicar-se massa temps a triturar els informes de Google Analytics.

   Per tant, només suggereixo que es facin el seguiment de quatre números de Google Analytics. I aquí teniu les quatre estadístiques vitals a Google Analytics que tots els blocaires, independentment de la mida del vostre bloc o del nínxol en què sigueu, haurien d’entendre i vigilar.

   1- Sessions / Usuaris adquirits

   Segons la definició de Google: una sessió és un grup d’interaccions d’usuaris amb el vostre lloc web que es produeixen en un termini determinat.

   Imagineu-vos que una sessió és el contenidor de les accions que un usuari fa al vostre bloc. El contenidor pot contenir diverses visualitzacions de pàgines i esdeveniments i accions.

   Enteneu que hi ha una gran diferència entre la sessió i l’usuari a l’informe de Google Analytics.

   Una explicació senzilla (per a obtenir més detalls, llegiu això) és que: Un usuari és una persona que acudeix al vostre bloc i llegeix el vostre contingut. Un sol usuari pot gravar diverses sessions al dia al vostre informe de Google Analytics. Per exemple, si ve al vostre lloc, llegiu un parell de publicacions del bloc a les 8 del matí i torneu a entrar després del dinar a les 13:00. Es tracta de dues sessions enregistrades.

   Hi ha dos mètodes mitjançant els quals s’acaba una sessió:

   • Caducitat basada en el temps: Després de 30 minuts d’inactivitat / A mitjanit
   • Canvi de campanya: si un usuari arriba a través d’una campanya, se’n va i torna a través d’una campanya diferent.

   El seguiment de quantes sessions / usuaris adquireix el vostre bloc és una forma de mesurar el creixement. Si el vostre bloc està adquirint més sessions aquest mes que abans, segurament heu d’estar fent alguna cosa bé.

   Per veure els vostres números en l’adquisició de sessions / usuaris, inicieu la sessió a Google Analytics, Tauler de control > Adquisició > Visió general.

   2- Canals de trànsit / Referències

   Google Analytics agrupa les fonts de trànsit a diversos canals, les més habituals són la cerca de pagaments, la cerca orgànica, la directa, la social, la derivació, etc..

   La majoria d’aquests termes són explicatius, tret de:

   • El terme “Referència” fa referència als visitants que provenen d’enllaços d’altres llocs web;
   • “Directe” fa referència als usuaris que visiten el vostre bloc escrivint la vostra adreça web a la barra d’adreces.

   Per obtenir els números, inicieu la sessió a Google Analytics, Tauler de control > Adquisició > Tot el trànsit > Canals.

   Exemple (Adquisició > Tot el trànsit > Canals).

   Mireu d’on prové el trànsit.

   Hi ha un lloc o un bloc que destaquin de quina plataforma social envia més trànsit al vostre bloc? Obteniu molt trànsit de cerca orgànica (afortunat!)? Quins esforços es malgasten pel que fa al trànsit?

   I la pregunta sobre els diners: què puc fer perquè aquests números siguin més elevats el mes que ve?

   (Excavarem algunes de les coses que podeu fer a la part posterior de la nostra guia.)

   3- Ritme de rebot

   Un rebot és una sessió d’una sola pàgina al vostre bloc. Un usuari rebotat arriba al vostre bloc i marxa sense visitar una segona pàgina.

   El percentatge de rebots és una bona mesura del contingut o de la qualitat del trànsit:

   • Esteu oferint el contingut adequat al vostre públic?
   • Esteu orientats al públic adequat amb el contingut?

   No és necessària una mala velocitat de rebot alta.

   Si l’èxit del vostre bloc depèn dels usuaris que vegin més d’una pàgina, per exemple, els usuaris visiten la pàgina “començar aquí” i suposem que feu clic en un enllaç per llegir les altres publicacions, doncs, sí, una taxa de rebot alta és. dolent.

   Tot i això, hi ha altres casos en què és preferible una alta velocitat de rebot. Per exemple, si el vostre bloc depèn d’ingressos d’afiliació, potser una bona taxa de rebot potser és bona cosa: els vostres usuaris visiten el vostre bloc, feu clic als enllaços d’afiliats i marxen.

   El percentatge de rebots és una mètrica important perquè desencadena el “per què de la pregunta”.

   Per què hi ha un sobtat (o un descens) del percentatge de rebots del vostre bloc?

   Hi ha un enllaç d’imatge trencat? La càrrega del lloc és molt lenta? L’alineació del disseny està intacta? L’origen del trànsit del bloc ha canviat notablement?

   4- Temps mitjà a la pàgina

   Fer un seguiment del temps que una persona passa a la vostra pàgina us ajuda a descobrir formes de millorar el vostre contingut i l’adherència del vostre bloc.

   Hi ha diferents maneres de mesurar el temps mitjà a la pàgina, però per obtenir una referència fàcil, ens centrarem només en la més senzilla.

   Temps mitjà a la pàgina Inicieu la sessió a Google Analytics, Tauler de control > Comportament > Contingut del lloc > Totes les pàgines.

   5- Objectius (opcionals)

   En el termini de la persona, els objectius de Google Analytics mesuren el rendiment que el vostre bloc assoleix els objectius objectiu.

   Aquests objectius poden ser:

   1. Registreu-vos al vostre butlletí de notícies o
   2. Visiteu i llegiu un contingut del vostre bloc o
   3. Descarregueu el vostre llibre electrònic o
   4. Feu una compra (si esteu processant transaccions).

   La configuració d’objectius a Google Analytics no és una obligació, però és molt recomanable si esteu llegint per superar la corba d’aprenentatge.

   El fet d’haver configurat els objectius adequats permet a Google Analytics proporcionar-vos informació crítica, com ara el nombre de conversions i la taxa de conversió del vostre lloc, que a la vostra vegada us ajudaran a avaluar l’efectivitat del vostre contingut o campanya de màrqueting..

   Parlarem més sobre com s’utilitzen els objectius .

   Millorar …

   Quan tingueu un coneixement dels diferents tipus de dades disponibles per al vostre lloc, aquí teniu algunes de les coses pràctiques que podeu fer per millorar el vostre bloc.

   Tàctica # 1: Conegueu millor la vostra audiència

   Qui és el vostre públic, realment? Quina és la seva edat general? Quin nivell d’educació tenen? Qualsevol especificitat cultural?

   I el més important: PER QUÈ es troben al vostre lloc? Com es pot fer millor per servir-los?

   Si no sabeu qui són els vostres lectors de blocs, esteu disparant a les fosques.

   Aquí teniu tres maneres de conèixer millor el vostre públic.

   Comenceu amb les persones que coneixeu i, després, expandiu-vos als noms del vostre lloc. Recopileu informació, feu estadístiques i gràfics. Com a blogger, podeu trobar enquestes i enquestes eines útils. El sondeig entre el públic del vostre bloc ajuda a determinar la vostra demografia.

   Utilitzeu enquestes, enquestes i entrevistes per conèixer qui llegeix i qui pot llegir-ne: edats, gènere, ocupacions, interessos, vida personal, etc. Inviteu-los a contactar amb vosaltres i presentar-se i parlar del que els agrada. el teu bloc Per què van triar seguir-vos? Quin tipus de publicacions són les seves preferides? Què hi ha de tu i del contingut que et proporciona credibilitat als seus ulls?

   Sempre convido els subscriptors de WHSR a fer clic a “respondre” al butlletí de notícies per tal de tenir la possibilitat de connectar-me. Hauries de fer el mateix.

   Aquí teniu tres eines per ajudar-vos a crear enquestes de forma gratuïta:

   • Enquesta de mico
   • Formulari de Google
   • Enquesta de Zoho

   Hi ha molta informació a la vostra pàgina de Facebook (suposo que en teniu una per al vostre bloc, si no, aneu a crear-ne un). Només cal saber on trobar-los.

   Facebook Audience Insights, connecteu la vostra pàgina per obtenir més informació sobre el vostre públic: edat i sexe, pàgines que els agraden i compres en línia (només als Estats Units).

   Els fòrums són bons per veure què funciona al vostre camp i què és el que el vostre públic troba interessant i rellevant en un moment donat.

   Webmaster World i Web Hosting Talk són dos exemples típics de com un fòrum nínxol pot proporcionar una quantitat increïble d’inputs per entendre el que preocupa la gent de la meva indústria..

   Tanmateix, un avís abans d’esperar, no deixeu que el soroll us distregui dels vostres objectius. Els fòrums acullen la bona i la dolenta poma de la base d’usuaris, així que assegureu-vos de filtrar qualsevol discussió irrellevant i només centreu-vos en allò que importa, sobretot temes bàsics que demanen ajuda, ja que us proporcionen material de fons per escriure una resposta..

   Tàctica # 2: Aboqueu oli al foc: centreu-vos en el guanyador

   Ara teniu armes les dades adequades sobre el vostre bloc i el vostre públic, ja és hora d’accionar algunes accions.

   El primer que cal fer és esbrinar què funciona i què no és del vostre bloc.

   1. Invertiu més diners i esforços en fonts de trànsit que converteixin el millor.

   A l’exemple següent (vegeu la imatge a continuació), el percentatge de conversions d’objectius per al trànsit de Facebook i Google Organic converteixen 7x a 20 vegades millor. El que hauríem de fer aquí és gastar més esforç, temps i diners per obtenir més tràfic d’aquestes dues fonts.

   Per investigar el trànsit del vostre bloc, inicieu la sessió al Tauler de control de Google Analytics > Adquisició > Tot el trànsit > Font / Mitjana.

   2. Doblegueu una campanya publicitària que funcioni.

   Si esteu gastant 50 dòlars / mes en un anunci de Twitter que comporta molt trànsit, gasteu 100 dòlars per mes i arribeu a més persones..

   3. Expandiu el contingut (en lloc de crear publicacions noves tot el temps)

   Expandeix el contingut que ofereix els millors percentatges d’interacció.

   Quins temes semblen ser més populars entre els lectors? Podeu afegir més informació a la publicació? Sigues creatiu: entrevista un expert del sector, afegeix-hi alguns gràfics nous, crea tutorials de vídeo, etc. La clau és centrar-se en els guanyadors i treure el màxim partit.

   Els usuaris dediquen més temps a aquestes pàgines (números subratllats). Podeu ampliar aquest contingut que ofereix la millor taxa d’interacció? Per veure aquest número, inicieu la sessió al Tauler de control de Google Analytics > Comportament > Contingut del lloc > Totes les pàgines.

   Tàctica # 3: Collita la fruita penjada baixa

   La fruita pica baixa és força senzilla per agafar un arbre fruiter, i, per sort, la majoria de llocs web també tenen poca fruita per a la recol·lecció. Les tasques bàsiques que podeu fer en pocs minuts al dia poden tenir un gran impacte en l’èxit general del vostre bloc.

   Algunes tasques bàsiques que podeu fer ara inclouen:

   1. Utilitzeu IFTTT per promocionar les vostres últimes publicacions de blocs a les xarxes socials.
   2. Configura un perfil de xarxes socials específicament per al teu bloc.
   3. Afegiu botons de compartició social al vostre lloc web.
   4. Creeu una pàgina de contacte perquè els visitants del lloc sàpiguen arribar-vos.
   5. Instal·leu un sistema de comentaris de tercers, com ara Disqus. Això millorarà la taxa d’interacció dels usuaris.
   6. Escriviu una pàgina de renúncia de responsabilitat, perquè els lectors sàpiguen que poden confiar en vosaltres per ser previ.
   7. Compartiu contingut més d’una vegada; utilitzeu l’eina d’automatització per tornar a compartir el vostre antic connex. Si compartiu contingut de contingut anterior, el manteniu a la vista del públic.
   8. Creeu roundups que incloguin algun dels vostres millors continguts.
   9. Creeu una infografia que expliqui encara més un article popular.
   10. Feu proves A / B per veure el funcionament de tot, des de la navegació fins als botons de crida a l’acció.
   11. Creeu una pàgina Inici aquí per servir als vostres nous visitants.
   12. Esbrineu quin és el vostre tema principal per al vostre bloc i assegureu-vos que tot el contingut coincideixi amb el vostre tema / objectius.
   13. Comproveu que hi hagi faltes d’errors, errors de gramàtica i escriptures al vostre bloc. Res fa que el bloc sembli més poc professional que múltiples i consistents errors en aquest àmbit.
   14. Desenvolupar un equip de carrer. Aquest és un equip de persones que ajuden a difondre la paraula sobre el vostre bloc. A canvi, podeu enviar-los una samarreta gratuïta o altres regalets.
   15. Crea un calendari editorial.
   16. Planifiqueu còpies de seguretat per no perdre tot el vostre bloc en un lloc de desastre catastròfic.
   17. Estudieu la vostra lletra? Crea l’interès del lector? Explica eficaçment de què tracteu?
   18. Seguiu altres blogs del vostre nínxol i connecteu-vos amb els propietaris del bloc.
   19. Comenteu altres blogs i afegiu-hi pensaments valuosos.
   20. Trobeu un mentor que ha tingut èxit amb el seu bloc. Demaneu al mentor que us ajudi a fer que el vostre propi bloc sigui un èxit.
   21. Feu la redacció de la vostra crida a l’acció (CTA) el més clara possible. Substituïu les paraules com “feu clic aquí” per ordres més fortes com ara “obtenir ebook gratuït”.
   22. Assegureu-vos que hi hagi un equilibri entre imatges i text, però que les imatges són rellevants per a la publicació.
   23. Corregiu els enllaços trencats. Podeu instal·lar un complement que us permeti trobar enllaços trencats en un bloc WP.

   Tàctica # 4: crea una llista, recopila els correus electrònics dels visitants

   Les persones que visiten el vostre lloc han aterrat allà perquè estan interessats en el tema que tracteu. Aquest objectiu és tan objectiu per a un públic com el que pugueu trobar. És important que recopileu la informació de contacte perquè pugueu continuar comercialitzant a aquestes persones.

   Les xarxes socials estan superpoblades, però amb un correu electrònic envieu els vostres materials a un públic molt específic que ja ha decidit que està interessat en què heu de dir..

   El 91% de les persones consulten les bústies de correu electrònic cada dia.

   Compareu-ho amb llocs com Facebook, on es pot veure que la vostra publicació pot ser reduïda per tots els sorolls.

   Afortunadament, hi ha algunes eines de màrqueting per correu electrònic que us poden ajudar a recollir i mantenir-vos organitzats amb el màrqueting per correu electrònic.

   • Contacte constant
   • GetResponse
   • AWeber

   A més, voldreu utilitzar un formulari d’inclusió professional dissenyat de manera professional, de manera que no hi ha dubte que l’usuari es registri a la llista de correu. L’últim que voleu és acusar-vos de fer spam de la llista de correu. Algunes de les eines de la llista de correu electrònic esmentades anteriorment tenen formularis integrats o plugins que es sincronitzen amb el vostre bloc.

   Com orientar i fer créixer el vostre inici de sessió de correu electrònic: consells d’Adam Connell

   Adam Connell

   Una de les meves tècniques preferides de [creació de llistes] és utilitzar “opt-ins orientats a categories”.

   És una idea similar a les actualitzacions de contingut, però és molt més fàcil de gestionar.

   La idea és que utilitzeu formularis opcionals per oferir contingut exclusiu rellevant per a un tema que algú llegeix en aquell moment.

   Per exemple, si publiqueu un bloc sobre menjar, oferireu un “imant principal” diferent a les persones que llegeixen la categoria sobre receptes de menjars que les que veuen la categoria de receptes d’esmorzar.

   És el que vam utilitzar a UK Linkology per augmentar les inscripcions per correu electrònic en més d’un 300%:

   Aquí teniu un esquema ràpid del procés que vam utilitzar:

   1. Torna a organitzar-te & condensem les nostres categories de blocs a 4-5 temes bàsics
   2. S’ha creat un imant principal per a cada tema bàsic
   3. S’ha instal·lat el complement de WordPress Thrive Leads que pot orientar formularis d’inscripció a categories específiques
   4. Configureu formes d’inclusió per promoure cada imant de plom (ens centrem en formes de desactivació de barra lateral, contingut en contingut i pop-up)
   5. L’orientació de la categoria activada per assegurar-se que cada formulari d’inclusió apareixerà a la categoria correcta

   La clau aquí és oferir un imant de plom estretament relacionat amb el que algú llegeix en aquell moment.

   D’aquesta manera, és molt més probable que se subscriguin.

   – Adam Connell, em diu Adam Connell.

   Tàctica # 5: Sobre la pàgina

   Una pàgina veritable sobre increïble ha de contenir més que els fets sobre la vostra empresa. Hauria de ser la història de tu i de com vas créixer el vostre negoci, quines són les vostres creences bàsiques i què us fa diferents dels vostres competidors. A continuació, es detallen alguns elements claus d’una bona pàgina de cerca.

   Idea # 1: Plom amb un ganxo d’obertura que agafi el lector.

   Yellow Leaf Hammocks agafa el lector amb aquesta línia a la seva pàgina sobre: ​​”A més dels canvis socials sostenibles, creiem apassionadament en els viatges, les coques, el bon menjar, els grans amics, les converses llargues, els horitzons ampliats i l’esperit d’aventura”. Com podríeu ajudar però llegiu?

   Idea # 2: mantingueu-la personal.

   El dia de les vuit hores és un exemple d’un lloc web que funciona bé. Simplement comença amb “Hola! Som Nathan Strandberg i Katie Kirk … ”El to fort i conversador atrau el lector.

   Idea # 3: compartiu el vostre historial.

   Brian Clark, a Copyblogger, inicia la seva pàgina Quant a parlar de la història de la companyia.

   La pàgina de Sobre ha de ser el reflex de la vostra declaració empresarial i de la vostra pròpia personalitat. Fes-ho interessant i els lectors seran com si et coneguin a nivell personal.

   Tàctica # 6: millora visualment el teu bloc

   Es necessita una mitjana de gent de 0,05 segons a fer un judici sobre el vostre lloc web. Això es tradueix en 50 mil·lisegons per obtenir una bona primera impressió al visitant. En 50 mil·lisegons, és sens dubte que la persona tingui temps de llegir gran part del text. Què vol dir això? Això significa que la primera impressió de la majoria de la gent del vostre lloc web es fa en funció del disseny i les imatges, que el cervell processa més ràpidament que el text.

   Generalment, aquí us proposo amb els vostres elements visuals al vostre blog:

   No:

   • Utilitzeu fotografies d’imatges irremeiables i lleig que no fan res per fer que la vostra marca sembli distintiva
   • Utilitzeu fotos amb models mal plantejats

   A continuació, es mostren tres maneres de trobar. No cal contractar un fotògraf i una tripulació per obtenir fotos boniques del vostre lloc web.

   1- Crea’t a tu mateix

   Amb tants recursos gratuïts i aplicacions web a Internet, és molt fàcil crear imatges impressionants per tu mateix, fins i tot si no ets un dissenyador gràfic de professió.

   Editors de fotografies

   Voleu gràfics originals per a la vostra propera publicació al bloc? Creeu-lo vosaltres mateixos seguint aquests passos:

   1. Feu fotos amb el telèfon,
   2. Trobeu icones i arts vectorials gratuïtes a les icones WHSR, al cercador d’icones o al Freepik,
   3. Combina i edita aquests elements mitjançant un editor web com Pic Monkey, Canva o Design Wizard.

   Mostra: Creació d’una imatge de publicació de Facebook mitjançant l’editor gratuït de l’assistent de disseny. L’eina ofereix més de 17.000 plantilles de disseny i 1.200.000 imatges a la seva base de dades; .

   Programari descarregable (gratuït)

   Grava la teva pantalla i converteix-la en imatges GIF. Eina gratuïta: ScreenToGif (Windows) i Kap (Mac).

   Mostra: imatge GIF Vaig fer aquesta publicació de col·lecció de llocs web personal mitjançant ScreenToGif.

   2- Contracteu un dissenyador autònom

   En cas que la realització de fotografies i gràfics no sigui cosa vostra, sempre podeu deixar els treballs a un dissenyador autònom.

   El cost del disseny gràfic i de la web ha disminuït significativament en els darrers anys gràcies al programari lliure i la forta competència. Basat en el meu estudi recent: un dissenyador cobra aproximadament 26 dòlars per hora i podeu arribar fins a 3 dòlars per mes.

   Sense publicitat: Chee Ching és la meva opció personalitzada quan necessito serveis professionals de disseny. És la dissenyadora de “paquet complet” que ofereix un gran talent i un sentit empresarial. No la puc recomanar prou.

   Cost del lloc web i disseny gràfic basat en els perfils de 100 treballadors independents Top Upwork. Tarifa mitjana per hora = 26,32 dòlars / hora; màxim = 80 dòlars / hora, més baix = 3 dòlars / mes (font).

   3- Pixabay (o altres directoris que ofereixen belles imatges)

   Si heu d’afegir fotos irrellevants a la publicació, el mínim que podeu fer és evitar les fotos lleugeres. No només són sords i distintius, sinó que poden aparèixer en diversos llocs en un moment donat, fent que el vostre bloc sembli menys únic.

   Hi ha infinitat de directoris d’imatges on podeu obtenir fotos gratuïtes i impressionants. Pixabay és el meu preferit per la seva flexibilitat. No hi ha requisits d’atribució, el que significa que podeu fer el que vulgueu amb les imatges que obteniu d’aquesta font.

   A més, és molt senzill d’utilitzar-hi fins i tot hi ha una simple cerca a la pàgina principal disponible abans d’iniciar la sessió. Obtindreu accés a fotos, imatges vectorials i il·lustracions i podreu filtrar-les segons calgui. La descàrrega de les imatges reals és increïblement senzilla i, de nou, ofereix opcions per a la mida de la imatge (píxels i MB) de manera que la imatge que teniu a la mà és clara i de qualitat per al que sigui el vostre propòsit (en el meu cas, molt probablement en línia per a el vostre blog: no és necessària una gran mida de fitxer.

   Mostra: imatge trobada a Pixabay.

   Exemples de la vida real

   Exemple # 1: no agrupem tot el contingut

   Hauria d’haver un equilibri d’espai blanc i d’altres elements. L’espai blanc no ha de ser el color blanc. Tingueu en compte com Freshbooks utilitza un espai negatiu per crear un aspecte elegant. Reduir l’enfocament a la pàgina. Eliminar els elements innecessaris o traslladar-los a un altre lloc. Augmenta l’espai blanc per reduir el soroll.

   Exemple # 2: utilitzeu un disseny senzill per minimitzar la distracció

   Els usuaris s’han de centrar en el vostre contingut. Mint fa un bon treball enfocant el lector a la finalitat del lloc: aconseguir que us registreu en un compte.

   Exemple # 3: utilitzeu menys elements al menú de navegació superior

   Podeu crear subcategories sota aquestes més grans. Un exemple que mostra com podeu organitzar moltes categories es pot veure a Amazon.com. Han desglossat articles en categories, com ara Llibres, però desglossen la categoria per subcategories addicionals per ajudar-vos a resoldre i a trobar l’element específic que voleu entre milers. Si teniu moltes categories, proveu de trobar només algunes categories principals. Reduïu l’ús de finestres emergents. Afegiu com a màxim una sola finestra emergent.

   Tàctica # 8: optimització del motor de cerca a la pàgina

   Quan tingueu millors rànquings en motors de cerca, veureu un augment del trànsit i dels ingressos. No obstant això, esbrinar el greal sant de com situar-se més alt en els motors de cerca pot semblar aclaparador. Tot i que és cert que la investigació i la millora de factors fora de pàgina (com ara obtenir enllaços) són naturalment importants, hi ha molta fruita pendent en SEO que molts bloggers obliden..

   Google canvia regularment els seus algorismes, de manera que pot ser difícil esbrinar el que Google vol. Hi ha tres aspectes en els quals heu de centrar-vos si voleu classificar-vos bé al cercador de Google: contingut, autoritat de rendiment i experiència d’usuari.

   Tots aquests factors es combinen i es combinen amb el que Google considera un bloc “bo” que mereix una classificació més alta dels resultats de cerca.

   Incrementeu el trànsit de cerca un 321% amb SEO a la pàgina

   Darrerament he estat estudiant les maneres d’augmentar el trànsit de cerca orgànica només mitjançant el canvi i el format del contingut (SEO a la pàgina).

   I tinc bons resultats.

   El trànsit de cerca d’una de les meves publicacions ha augmentat un 321%!

   Aquí teniu els passos bàsics de SEO a la pàgina que us ajudaran a obtenir més trànsit:

   1. Feu un seguiment dels enllaços sortints per ampliar el contingut amb la informació que us interessa a la vostra audiència.

   Per exemple: Al meu article sobre la primera publicació al bloc hi ha enllaços a altres recursos amb desenes d’idees per a publicacions de bloc.

   Tan bon punt he afegit el codi per fer el seguiment dels enllaços sortints, he descobert que els meus lectors fan clic en aquests enllaços com a bojos. Què vaig fer? Vaig ampliar el contingut amb 57 idees per a la primera publicació al bloc. I ara és la meva paraula clau més popular que aporta el màxim trànsit de Google.

   2. Creeu un s si teniu més de 2.000 paraules escrites.

   Això us ajudarà a obtenir enllaços ràpids a Google SERP i a augmentar el vostre CTR.

   3. Cerqueu les preguntes que feu el vostre públic sobre el tema del vostre article i doneu respostes.

   Podeu fer preguntes de Google al bloc “La gent també pregunta”.

   Aquestes accions augmentaran les vostres possibilitats d’entrar al fragment destacat.

   4. Intenteu incloure paraules clau de cua llarga rellevants al vostre H2.

   Però no s’excedeixi!

   5. Utilitzeu llistes numerades i amb vinyetes per tenir la possibilitat de colpejar el fragment destacat.

   Tan aviat com hi era, els clics del meu article sobre aquesta consulta van augmentar un 20%!

   6. Proveu sempre un nou títol per a les vostres pàgines si no esteu satisfet amb els resultats del trànsit de Google.

   Canvia-ho. Experimenteu! Afegiu modificadors i paraules clau noves.

   Per al meu article més popular, he canviat l’etiqueta de títol més de 20 vegades aquest any :)

   Com a resultat, he augmentat el trànsit un 321% gràcies a aquests senzills passos de SEO a la pàgina.

   – Michael Pozdnev, Vull ser un blogger.

   Algunes coses senzilles que podeu fer per millorar els rànquings de cerca són:

   • Utilitzeu etiquetes alt descriptives a totes les imatges
   • Rectifiqueu tots els 404 errors i enllaços trencats
   • Incloeu paraules clau al vostre H1, H2 i H3
   • Enllaç intern: assegureu-vos que les vostres pàgines importants estiguin ben enllaçades internament
   • Utilitzeu contingut útil i original que respongui a les necessitats dels usuaris: Google Panda penalitza els llocs amb massa pàgines primes de contingut
   • Utilitzeu pa ratllat i mapa del lloc per ajudar a Google a entendre l’estructura del lloc i el flux de contingut
   • Feu servir si el vostre contingut és superior a 2.000 paraules
   • Proveu els títols de les vostres pàgines per millorar el CTR de la pàgina de resultats de la cerca. Els estudis de cas van demostrar que el CTR afecta el rànquing dels llocs.
   • Millora la taxa d’integració del lloc: el percentatge de rebots i el temps a la pàgina afecten a les classificacions del lloc.

   Tàctica # 9: llegeix el teu propi escrit

   Una manera senzilla de millorar el vostre bloc és aprofitar el temps per treballar amb continguts antics. Llegiu periòdicament publicacions antigues a:

   • Cercar i corregir errors de gramàtica. Fins i tot les peces que han passat per diverses edicions poden contenir escriptures.
   • Escriu millors títols i subtítols. Comproveu que s’orientin a les paraules clau que voleu i que siguin prou interessants per captar l’interès del lector.
   • Genereu noves idees per promoure publicacions antigues a les xarxes socials. Per exemple, podeu allotjar un xat de Twitter que utilitzi algunes de les vostres publicacions antigues per iniciar una discussió?
   • Torneu a contenir el contingut antic i presenteu-lo d’una manera interessant i interessant, com ara una presentació de diapositives o un vídeo.
   • Creeu respostes de les millors publicacions centrades en un tema concret.
   • Faciliteu de trobar publicacions populars.
   • Reciclar i actualitzar el contingut antic en una cosa encara més valuosa que abans.

   Tàctica # 10: El contingut no és suficient

   No es nega que un contingut bo i ben escrit és important si voleu comprometre el vostre públic. Però simplement no és suficient per conduir el trànsit al vostre lloc per si mateix.

   Cal crear contingut que el públic objectiu més vulgui llegir.

   Com saps què volen llegir?

   1. Google Analytics

   Mireu de nou al vostre Google Analytics. Esbrineu quin tipus de contingut adora el vostre públic. Amb quines peces interactuen o comparteixen més sovint? Creeu més d’aquests temes i menys dels menys populars (o bé reutilitzeu els menys populars per fer-los més semblants a les publicacions populars).

   Per exemple, aquestes són les nostres 10 publicacions més destacades del blog per a secrets d’allotjament web revelats per al gener de 2016. La publicació sobre els complements de Facebook manté l’audiència superior a la mitjana. Això vol dir que el públic troba aquesta informació útil. De fet, passen 100% més de temps en aquesta publicació que en algunes altres. És hora de saber què fa que funcioni tan bé i “ampliar” el contingut.

   2. Altres plataformes de suports

   Inspira’t en contingut popular a Podcast, canals de YouTube, SlideShare, etc. Aquesta és una finestra per indicar els usuaris del vostre nínxol. Hi ha una raó per la qual un determinat contingut és més popular en un moment donat.

   Per exemple, iTunes permet als usuaris navegar per podcasts en funció de la popularitat. Preneu nota del tema i de la manera com es presenta al públic.

   Utilitzeu YouTube per veure què fan els vloggers al vostre lloc. Informeu-vos dels vídeos més populars als seus canals. Convertiu els vídeos populars en idees de contingut del bloc.

   A SlideShare, podeu anar a la pàgina més popular per esbrinar quines diapositives capten l’interès dels visitants del lloc.

   Mostra de la vida real: podcasts de Planet Money, classificats segons la popularitat.

   3. Tendència a Twitter

   Què hi ha a Twitter? Això pot oferir informació detallada sobre els temes actuals que els vostres lectors vulguin conèixer més sobre. Tenir en ment:

   No tot el que està a la moda a Twitter és rellevant per al vostre nínxol. L’esposa de Brad podria haver-se acomiadat de Cracker Barrel, però té alguna cosa realment a veure amb el negoci de coaching empresarial? Potser ho fa si volguéssiu parlar de com superar una tempesta de foc a les xarxes socials.

   Sempre podeu generar idees de blocs nous a partir d’allò que evoluciona a Twitter, encara que no sigui exactament el vostre nínxol. A WHSR: una part del nostre creixement prové de l’estratègia de contingut on fusionem el nostre nínxol principal (blocs, allotjament web, màrqueting de mitjans socials) amb altres temes de tendència (World of War Craft, Dungeon Master, Shark Tank TV series, jardineria, etc. ). Unir-se amb dos temes molt diferents amplia el lectorat i ofereix nous angles d’escriptura sobre el tema.

   Llocs on la gent fa preguntes sobre un tema, com Quora, també pot ser una bona font per veure què vol saber més.

   Tàctica # 11: crea una pàgina del centre i inclou el teu millor contingut

   Doneu un cop d’ull a les diferents categories del vostre lloc web. Falten categories? Podeu crear una pàgina del centre (alguns ho diuen “pàgina de cinta”) i incloure el vostre millor contingut d’aquesta categoria? O, potser, simplement voleu ressaltar un tema específic sobre els altres perquè l’anàlisi de dades ha demostrat que els visitants del vostre lloc estan més interessats en XYZ.

   Podeu crear gràfics que s’uneixin als temes, agrupar elements en un gràfic bàsic i afegir color i interès al vostre lloc. Alguns dels tipus de contingut que podeu incloure serien:

   • Guies informatives sobre un tema concret
   • Estudis de cas
   • Temes avançats
   • Temes més populars en una categoria específica
   • Temes actuals en tendència

   Tàctica # 12: Millora la velocitat de càrrega del lloc

   Hem parlat una mica abans de la importància dels temps de càrrega ràpida per al vostre lloc web i de la importància que poden tenir les persones. Com que el vostre bloc es carregui més ràpidament, necessiteu que mireu molts elements diferents.

   Eines per provar

   ShortPixel ajuda a comprimir i optimitzar les imatges sense posar en perill la qualitat de la imatge. Podeu introduir l’URL del vostre lloc aquí i comprovar quant més podeu comprimir les imatges del vostre lloc amb ShortPixel.

   Tàctica # 13: connecta amb altres persones al teu nínxol

   La majoria de les guies de blogs que trobareu en línia se centren a millorar la vostra redacció o a afegir més contingut.

   Tot i això, la veritat és que no sempre la resposta, o fins i tot millor contingut.

   De vegades, és més intel·ligent allunyar-se de la creació de més contingut i buscar altres coses que podeu fer per obtenir millors resultats des dels blogs, com ara la creació de xarxes amb els companys..

   D’entrada, potser no sembla que sigui una bona idea parlar amb altres blocaires del vostre nínxol. Ambdós aposten per un trànsit similar al cap i a la fi.

   Tanmateix, la connexió amb altres influencers pot beneficiar-se de tots dos. Hi ha prou trànsit per desplaçar-se i, quan els bloggers es recomanen, els visitants del lloc acostumen a prendre nota.

   • Arribar al contacte i relacionar-se amb altres blocaires. Tots dos esteu orientats a públics similars, de manera que tots dos en traureu benefici. També podeu connectar amb bloggers en nínxols relacionats. Per exemple, si feu rètols de fusta i els vens, voldreu connectar-vos amb un bloc que parla sobre la decoració de bricolatge.
   • Comparteix informació amb altres blocaires. Heu trobat un lloc per fer publicitat que tingui especial èxit? No tingueu por de dir-ho als altres. Ells, al seu torn, us diran on fan publicitat.
   • Intercanvieu les publicacions de convidats les unes amb les altres per arribar al públic de les altres.
   • Introduïu els vostres amics bloggers als lectors mitjançant una entrevista, escrivint un article sobre ells al vostre butlletí o simplement donant-los un crit a les xarxes socials.
   • Compartiu idees sobre redacció i edició.

   Jeffrey Wilson Administrator
   Sorry! The Author has not filled his profile.
   follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map