Inoiz pot ser que tingueu el vostre blog? Tanmateix, no es pot saber el següent correu electrònic que porti a tenir un bloc zenukeen?


La vostra resposta "bai" bada, orrialde hau da.

Contents

Blog a aquest programa, aprendre:

  Zergatik blog gida hau? Niri sobre pixka bat

  Els secrets de l’allotjament web revelats (WHSR) es van crear el 2008 i es poden agrair partícules que vulguin dissenyar el bloc de les seves comunitats i que tinguin una indústria important. Des de llavors, WHSR es va fer de Sareko allotjament web que ofereix consultoria sobre un lloc principal que té un estat i una marca d’exposició en el seu blog, que garanteix els punts de vista que poden portar al llibre – llibre i aquest lloc poden arribar a tenir armes. norberak organitzat un recurs da.

  Zentzugabeko gida, el vostre blog segueix la resolució ràpida, pot permetre fàcilment i sobretot obtenir les garanties que es poden donar – la meva experiència i la seva tasca es pot afegir a les persones que vulguin.

  El meu problema pot tenir el seu perfilEl meu perfil és capaç de publicar Problogger.net-en – 2015 – 2018, entre els quals es pot publicar un gran blogger.

  1. kapitulua. Configuració de bat-blog de Scratch-eko

  L’erràcia i l’ús del 2020 van començar a promoure un bloc.

  Blogarik conegut, WordPress.org, donada. WordPress són coneguts com a professionals i mantenen plugins. Eta, literalki, milions de tutorials gratuïts per començar (això inclou). El bloc bat abiarazteak que suposa un cost per a la web única i la domeinuaren que es cobren els diners per aconseguir diners.

  Ziur, molt delicat hauria de ser més possible després d’etapa; però, general, els blocs que es mantenen a Internet són capaços de ordenar tots els temes actuals. És cert que el blog s’ha creat i els següents 20 minuts es posaran en marxa. A continuació, s’ha indicat que se’ls ha indicat el meu blog que es pot crear un membre.

  Funtsean, haureu de ser necessàries per a això:

  1. Aukeratu web ostalari and domeinu name on bat
  2. Segueix el teu domini DNSak la teva web d’ostalaris
  3. Instal·leu WordPress la vostra ostalari novara (s’instal·la molt ràpidament automàticament).
  4. Escriviu l’era de WordPress i publiqueu la vostra primera meitat.
  5. Eta … dena da.

  Així, doncs? Pot utilitzar tu!

  Seguiu les seves institucions a través dels seus missatges. Escriviu com sabreu el vostre bloc com es configurarà.

  1. Aukeratu web ostalari i domeinu nom al ratpenat

  Norberak va oferir un blog ràpid per a promocionar-los, i després podríem utilitzar el nom de la web i tenir en compte la restauració web.

  El vostre nom del vostre blog. No es pot donar ni veure ni pot arribar a ser físic; Tanmateix, la vostra webguneta pot identificar-vos sobre les persones que tenen un ratpenat, un títol de llibre o un lloc com ara. El vostre domeinuak bisitariei zer és un bloc bisitatzen que heu dit que és bisitari.

  Allotjament web, millor, el vostre blog educatiu guardeu la possibilitat de llegir el text: paraules, galeria del bloc, imatges, ruta i abar.

  Domeinu nomak – No es registra?

  Domeinu-es pot anomenar i registrar-se a través de domeinu-registre mitjançant. GoDaddy, NameCheap, Pasatzean i dominis de registres de dominis.com seran coneguts quan existeixen algunes dades.

  La possibilitat de ser registrada des del registre del vostre ostalariarengandik és diferent. La vostra web ostalaris fa que es pugui aplicar la seva durabilitat no vol dir que ostalarietat a les empreses que facin el vostre registre registrar el seu control. Pertsonalki, NameCheap utilitza el meu domini de gestió del registre; però d’altres que poden registrar alguns registres poden estar presents. A continuació, llavors DNSak pot oferir més atenció als usuaris que desitgem i ni un ostalari particular que pugui bloquejar no existeix. Gomendatzen si es pot fer alguna cosa que es pugui fer durant la babesa.

  Allotjament web: no teniu el vostre blog?

  Allotjament web pel que fa a la nostra web, que pot aconseguir millors llocs web i ostalarien nous índexs.

  Hasiberrientzat, la web ostalari podria fer-se petita amb alguns temps.

  Ostatu konpartituan. Ostalaritzako recursos més importants per a uns altres grups petits que siguin actuals (VPS, hodeia, etab.), Abans que puguis tenir (maiz) <5 dòlars / mes per a registrar-los) i coneixements tècnics a partir de llavors. Els vostres blocs web ostalaris es poden triar, ja que es tenen en compte alguns factors importants:

  1. Fidagarritasuna – Els vostres blocs poden estar establerts i tenir una línia de 24 × 7 disponibles.
  2. Velocitat – Azkar pot canviar la possibilitat de fer ostalària, que usarà ràpidament els resultats experimentatius i la classificació de la seva durada.
  3. Precions – <5 dòlars / moko per a la creació inicial inicial, aquesta fase no pot ser necessària.
  4. Hazteko gela – Els vostres blocs no són possibles nous versions ostalarístiques neurròniques que poden tenir lloc (funcionament addicional, més potència del servei …).
  5. Laguntzarako – L’establiment d’Internet és sempre bo, sempre que és correcta la protecció dels sistemes tècnics.

  Nous allotjaments per blocs Gomendats

  1. Allotjament InMotion

  Començar el bloc bat InMotion Hosting ràpidInMotion Hosting-en bi blog té un cost de 3,99 dòlars / mes.

  Bisitatu webgunea: https://www.hostinger.com/

  Hostinger proper a la web de la restauració de mercaderies de la web, sobretot no és un registre de viatges. S’hauria de tenir la possibilitat de mantenir la seva aplicació perquè els bloggers tinguin adequades aplicacions a les operacions ostalarístiques que siguin de Hostinger.

  3. SiteGround

  Comença el bloc bat SiteGroundSiteGround-ek 3,95 $ Kobratzen ofereix blog bat husteko.

  Pro assessua: Web ostalaria coneguda, no es pot dir que el vostre bloc sigui possible. Va començar a ostalaritzar-se en matèria de resolució i atenció a les decisions preses abans.

  2. Seinalatu domeinu DNSak el vostre ostalariari

  A continuació, es registrarà el DNS a partir del registre que es pot registrar al vostre compte (no es pot registrar el vostre fitxer 1. Es pot registrar el vostre registre) el vostre web ostalariaren serveis seinalitzaran (Hosting InMotion, Hostinger o SiteGround).

  El domini de DNS va nomenar un sistema de la seva aplicació i fer servir la seva utilització IP per a l’Administració IP. Per tant, usen ratpenat "WebHostingSecretRevealed.net" Aleshores, es pot registrar el DNS al meu ostaliari IP perquè puguin aplicar els seus missatges i la meva webgunea que pugui fer servir..

  Domeinu es diu seinalatuzExemples: Webgune bat seinalatzea InMotion Hosting de noms de destinataris GoDaddy-n.

  Hona aquí el vostre blog DNS, per exemple, es pot sol·licitar l’atenció dels comandaments GoDaddy o NameCheap.

  3. Instal·leu el vostre ostalari de WordPress

  WordPress utilitza primer, primer i últim sistema a la vostra instal·lació ostalària. Podeu fer servir o automàticament fer clic a instal·lar aplicacions aplicables a la instal·lació. Els mètodes poden utilitzar fàcilment i es poden fer fàcilment.

  Instal·lació d’Eskuliburuaren WordPress

  Azkar a fora, aquí haureu de fer necessaris els següents:

  1. Escriviu i desperteu el paquet de WordPress del vostre PC local.
  2. La base de dades de la base de dades de la vostra base de dades a Internet es basa en el MySQL, a més de MySQL pot fer servir i modificar les seves privades.
  3. Canviar el nom de fitxer wp-config-sample.php wp-config.php-ra.
  4. Ireki wp-config.php testu-editorean (ohar-blockoa) i la seva base de dades sobre bases de dades.
  5. Els fitxers de Jarri WordPress volen utilitzar la vostra ubicació web al vostre web.
  6. Executeu la instal·lació de WordPress scripta wp-admin / install.php per a la vostra instal·lació. Instal·lació de WordPress pot tenir l’arrel d’arrel, per accedir a: http://ejemplo.com/wp-admin/install.php; WordPress es diu que és fora de negoci que se sol·licita una instal·lació que, per exemple, cal tenir en compte: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
  7. Et tu bé és zara.

  Instal·lació d’un clic de WordPress

  Avui dia, els blogs no tenen més instal·lació de WordPress.

  Es pot instal·lar un servei que ofereix un servei d’assistència amb el mercat de Softaculous i Mojo (quan s’utilitza la web del programa), s’instal·la processament molt baix i pot fer clic en aquest punt..

  Els vostres referents es poden establir en la instal·lació automàtica de la funció que ofereix els panells que no poden fer cap possible. Instal·leu WordPress, feu clic sobre biografies i continuïu seguint els aspectes relacionats amb els argibids. El vostre sistema de WordPress pot haver-hi un mínim de cinc minuts menys.

  Instal·ladora automàtica de WordPress de HostingerExemples: el vostre web de WordPress fa clic en alguns casos que s’instal·leu en el programa d’instal·lador automàtic de Hostinger (visiteu Hostinger aquí).

  Gauzek semblava que hagi estat capaç d’escriure un lloc web per a fer pràctiques, però també s’ha processat. Per tant, aquí no es pot plantejar que estigui ostalari aquest ús no sigui base.

  Zergatik WordPress?

  Pertsonalki meu segons WordPress newbies plataforma de blogs a partir de Es va registrar una estadística que havia estat establerta als Estats Units amb un 95% de més de WordPress. Globalment, hi ha 27 milions de milions de blocs de WordPress que s’executen.

  4. Bilatu la vostra pàgina d’administració i configuració de WordPress

  El vostre sistema de WordPress s’ha instal·lat, l’URL es pot enviar a WordPress sobre els seus administradors. Més sovint, l’URL serà possible (després s’instal·la WordPress en diferents versions):

  http://www.exampleblog.com/wp-admin

  Joan URL es va posar en contacte amb el vostre nom i passahitzarekin; i continueu, feu la vostra arma de WordPress en un pla (panela) a zara; Aquest administrador és, a més, que només es pot gestionar un blog.

  blogpost nou creatWordPress Gutenberg-en el blog va crear un nou procés.

  Idazteko és aquesta WordPressen l’última versió 5.3.2. En primer lloc, podeu utilitzar WordPress Gutenberg en un text com a editor. Gutenbergek malgutasun gran que es coneix amb WordPress plataformari. Hauria estat capaç de tenir aquest mètode, i hauria pogut establir un pla de colors i altres coses que no puguin tenir el codi. Els sistemes de blocs sistemàtics que es poden gestionar poden ajudar a dur a terme.

  Després de publicar un nou escriptori i publicar-los, podeu fer clic en “Mesuak”> “Gehitu nova” i escriu una pel·lícula sobre el director de Saragossa. Per exemple, heu de fer clic en un “frontbista” en què es poden veure en alguns casos (només cal llegir que hi ha), feu clic a “Argument” que es pugui establir.

  Hola! Ara publiqueu el vostre primer bloc-a.

  Bisita: Directori de temes de WordPress

  Aquí hi ha WordPress sobre tots els temes disponibles. Aquest directori està presentat en els millors llocs de WordPress-Eco que poden tenir els seus estats que segueixen, per tant, ho pot dir, això sí, no es pot tenir cap tokirik ràpid sense tenir en compte..

  2. Ordaindu WordPress Gaiak Kluba

  Per obtenir el millor ordre, podeu obtenir un altre mètode per crear temes de WordPress.

  El tema temàtic sobre què se sentia abans que s’hagi modificat el seu funcionament: el funcionament del Klub és capaç de fer una ordre prèvia que pot oferir i que es pot obviar en alguns casos. El tema temàtic es basa en aquests programes professionals que dissenyen i en general són habituals.

  Elegants Gaiak, Studio Prentsa i Artisau Gaiak Hiru WordPress Gaiak.

  Badaude besteak – Alguns tipus d’instal·lacions industrials que seran útils són, com ara, d’agents o d’escoles; però, en tres articles només es pot guardar.

  Elegant Gaiak

  WordPress ha ordenat temes temàticsExemples de temes elegants: 80 punts de WordPress de més de més, feu clic aquí sobre la demostració de la bona mostra.

  Bisita: StudioPress.com. Preció: 129,95 dòlars / gaia o 499,95 $ per vida

  Per crear una base de dades WordPress WordPress, proveu EstudioPress-i. És conegut de Genesis Esparru, WordPress-eko gai per a tothom un marc de WordPress minimalista i SEO-friendly.

  StudioPressek necessita tenir una base basada en la presentació de malalties. El programa de Genesis Framework hauria de tenir un volum molt gran de 59,99 dòlars. Tema primària, Genesis Frameworka inclòs, 99 dòlars per costar. Totes les garanties seran enviades per arribar a 499 dòlars.

  Artisau Gaiak

  zona perseguidaGaiak Artisan va oferir llocs prestigiats.

  Argibide més: Hona aquí la vostra protecció de WordPress en què s’hagi creat altres coses

  Els plugins de blocs poden aconseguir

  Complement WordPress de memòria cau W3 complet

  Informació sobre la optimització de la restauració de blocs, memòria cau W3 total Es coneixen les opcions de rapidesa i rendiment.

  Es poden establir altres plugins de referència que es poden instal·lar al sistema de Cloud Flare i WP Super Cache. Cloud Flare CDN va oferir nombroses instal·lacions complementàries per a la creació de Cloud, Flare Cloud; WP Super Cache Donnchak i automàtica: ara es poden guanyar, WordPress ha obtingut una configuració i una configuració de la seva konpainia da.

  El complement de la memòria cau no és suficient per crear blocs mundials moderns. Esperiència d’utilització és molt bona que els usuaris recaptin a la mà de la mà de la mà, escrivien temps que han reduït i organitzar la càrrega.

  Els vostres blocs són molts els que heu tingut en compte. Klik bakarreko imatge optimitzadora de la llibreria de fitxers que permeten optimitzar totes les qüestions. La resolució de la resolució automàtica també està disponible, ja que la imatge es pot reduir i està creixent. Irudiak optimitzant, o les organitzacions poden gestionar el temps reduït i la possibilitat de restringir la posició.

  Argibide més: SEO 101 primera vegada blogarientzat

  Plugin per a Gutenberg

  Gutenberg personalitzades

  WordPress 5.0 versió de Gutenberg editant una sartuta, ara s’ha publicat en l’educació sobre els escrits que es basa en l’edició basada en l’edició. En primer lloc, WordPress-ek és bàsic per a l’educació bàsica en què es pot aplicar un paquet, tal i com es pot aplicar un punt de partida, una imatge, la realització de les accions de la boto, el codi curt i abar. Els fitxers de blocs de Gutenberg són més addicionals, mostren els elements que s’utilitzen més (per exemple, preguntes freqüents, acord sobre, per exemple, per a fer-ne un perfil, publicar-ho, fer clic en la informació, bloc GIF, etc.)..

  Aulki, Últims bloqueigs i CoBlocks són una gran facilitat i un bloc de Gutenberg.

  4. Kapitulua. Bilatu nitxo bat i educació creada

  Normalment és així que s’aconsegueixin iniciar els seus nous blocs: que ara s’hagin escrit els seus treballs, dubtes d’art de la setmana, que es poden veure pel·lícules i visions polítiques setmanals. En l’últim lloc, hi ha molts temes que són capaços de fer.

  Bai, el blog és que són familiars i familiars entre els que es mantindran; però horixe da.

  Tanmateix, podeu llegir un llarg nombre d’informacions en què es pot publicar el blog sobre la possibilitat de tenir, sense tenir en compte que es pot fer crítica sobre la crítica, la publicació o la crítica del llibre. En aquest moment, heu de recordar que podeu anunciar la vostra feina, no se sap que existeixi. S’ha de tenir èxit en la construcció del bloc.

  Com es pot fer que el seu blog sigui adequat?

  En aquest cas, es pot considerar que es podrien fer recorreguts.

  1. Behar bat bete

  Penso inoiz que es pot pensar "En aquest moment, aquest bloc pot voler", Hori da a-ha momentua. Quant a informació sobre més informació, cada vegada que es pot fer, pot haver-li altres persones que puguin oferir algun tema.

  Què has de conèixer especial? Com pot fer que pot haver de guanyar algunes coses especials? S’hauria pogut fer una conversa.

  Exemple: Gina bloga, Inperfektua que s’aconsegueix, les mares haurrek que les seves premis poden cobrar.

  2. Zirrara pot dir

  Gogoan ha estat cada dia per escrit al vostre escrit, ensenyarà i es farà temps. Els vostres blocs poden obtenir interessos sobre els vostres interessos, que seran possibles des de l’etengabe del mar.

  També es pot escriure sobre la possibilitat de poder escriure.

  3. Botere iraunkorra due gaia (hosto iraunkorreko edukia)

  S’ha mantingut una gran política, però no es pot certificar el seu tema següent a la data. Es tracta d’abast, mahatsondo amb un gust molt bo i una base bàsica de blocs que es basa en la moda, desagertuta de la manera que s’ha de produir, sense tenir-ho en forma de zara. Ideia que puguis donar temes generals, així com, "abangoardia socialetako joerak" o "Imatges de ditzaten". Així, doncs, a la moda, no es pot arribar a la moda, el blog se situa en la pràctica del manteniment de la seva representació.

  4. Errentagarria

  El vostre blog ha de necessitar el seu guany directe.

  Preguntar el teu cap i llegir els usuaris a través de la publicació i la distribució de diners sovint relacionats amb la publicació o publicació a través. Els vostres negocis poden ajudar a ajudar a nous clients? Gaiarekiko zaletasuna en què es pensa en una base bàsica, ja existeix un model que pot guanyar en diners a guanyar diners?

  Utilitza l’ús de SpyFu, que el Klik ha ordenat publicar un instrument, algunes de les seves valoritzacions errentagarritades. El meu fitxer és a la vostra adreça: anunciar a Google Adwords i és possible fer-ne una dòlar per guanyar diners, i aconseguir que es pugui guanyar diners. Hona aquí les ubicacions es mostren com a exemple:

  _niche2-hileko avanç - aspecte esportiuExemples # 1: aquest fabricant esportiu de Jantzien és capaç de publicar publicitat estadística (segons la marca esportiva com a Adidas o New Balance, però més petit). Es pot comptar per 100.000 dòlars més que es van gastar en aquest lloc.Nitxo # 3 - Solucions informàtiques de muntanya: mercat global, un lloc que té molts que necessita 10 - 15 camps aquí hi ha altres mans. Empresa pot tenir 3.846 paraules clau a través de Google i té 60.000 dòlars de gastat.Exemples # 2: això de la resolució hornitzaile per a publicacions estadístiques. 20 pocs primers nivells poden arribar a assolir aquest nit. Empresa per això, especial, que ha rebut 3.846 dòlars en Google per anunciar els seus diners i que pot guanyar 60.000 dòlars en diners gastats.

  Argibide més: Com es pot escriure mínim contingut sobre un ratpenat bikain

  5. Kapitulua. El vostre bloc de lecturesa hazten da

  Els blocs han estat molt llargs i han de tenir temps de lectura. Els primers 1.000 mesos de treball que s’han de fer són necessaris i alguns blocs són molt especials que ja no poden arribar a aquests.

  Hona aquí el teu blog bàsic 1. Actualment 1.000 dies a la vostra visió sobre el vostre blog porten en contacte amb aquests.

  1. Idatzi la gent que pot fer servir

  Jendea està augmentant la seva redacció social eguneratzeetan, albiste jarioetan, correu electrònic i promoció de tipus de negocis. Posteriorment i la seva feina per a la vostra educació educativa. Així mateix, encara hi ha bé la vostra audiència ideal ni tampoc no es pot establir en cap cas. Pentsa que es pot establir en la vostra zona de gestió, que no pot tenir cap tipus de denúncia i com es pot emetre un valor més important.

  Hona aquí la vostra investigació amb la seva capacitat de treball:

  • Elaboracions de redacció social tresnak que es mantinguin en contacte amb els resultats seguits. En aquest moment, es pot mantenir la possibilitat de mantenir les seves idees sobre l’educació.
  • Es poden publicar com a tres anys a l’Erantzun que es publiquen a Google en què es poden fer algunes coses conegudes.
  • Elaborau YouTube en què no es mostren interessants quant a interessats.
  • Les fórmules que es poden fer servir en la seva instal·lació dins de les empreses que es poden fer en qüestions específiques. Es va basar en l’educació basada en l’educació horrible.

  2. Poseu-vos en contacte amb la vostra comunitat

  "Partekatua i realitzada" jada no és el joc.

  La vostra missatge és necessària i necessitem repetir. Els vostres fitxers s’aconsegueixen a Pinterest sobre la taula d’una part de l’adverbició que s’incentiven, donen nom i coneixen i comencen la taula. Ikuspegiko blogari recorda una llista en què es poden enviar algunes vegades que es reparteixen en l’educació – asteroides o cada dia. Aquesta lectura de la vostra lectura i la seva projecció poden afectar-se.

  Bilatu la coherència de la vostra tribu – pot tenir en compte els seus membres i connectar-se amb ells.

  Laguntza itzazu Twitter jaietan. Comenta altres membres de missatges. Partekatu articles sobre el vostre butlletí. Biribildu i es pot mostrar que es pot enviar a un bloc o a un asteroide presentat.

  Galdetu norbaiti aid eman diezaioketen gonbidatuen postara o gonbidatuen post-lekuak oferta. Pots produir productes que utilitzin els mètodes afiliats i posar-los en contacte amb els seus fitxers socials. Els bloguaris poden recopilar opcions com ara, els vostres usuaris poden ajudar a recordar i participar en la participació de les vostres obligacions.

  3. Ziurtatu el vostre blog a través d’ensenyar

  No hi ha un títol que no hagi estat convertit en un blog que s’hagi il·lusionat sobre un format educatiu sobre una part important, que pugui fer referència als paràgrafs, anomenar-los o balarikar sense que poguessin llegir-los. Horrek urruntzen nau.

  Gaudeix que els vostres dubtes no tinguin cap possibilitat de guanyar, el vostre blog no té lectores populars i feu clic a través d’aquest. Representació horària, presentada educació treballa la seva lectura. Coneix el vostre moment en què es pot llegir el temps i la comprensió de què pot promoure el vostre lloc web.

  Hona aquí pot fer que el vostre blog sigui fàcil d’instruir:

  • Optimitzeu els vostres blocs goiburuak, azpi-goiburuak, buletinak o numerats en la llista que es poden fer. Honek la vostra educació de manera que es pugui organitzar quan puguin dur a terme.
  • Banatu el teu blog educatiu atal o paragrafoetan. Té una prova que té lectura de lectura belduribles i larritzen.
  • Saihestu deixa que ara es pugui interessar. Itsas itzazu Arial, Geòrgia, Times, etab. Bezalako letra seguruak.
  • S’utilitza anglès i esaldi breu escrit. Ajuda el teu nivell de joves estudiants de lectura.

  4. Blogari sobre iruzkinak

  Primer i últim, el blog sobre els iruzkinak del bloc de negocis pot oferir la majoria de metodologies que hi ha, la majoria de les persones que han mantingut una conversa es mantinguin en relació amb els seus treballs i que tinguin un lloc (no inclogui). Tanmateix, els blogos iruzkinak trànsit construïen un mètode càlitat i que també ho faci. No es pot discutir!

  Blogaren iruzkina per fer urrezko i ara hi ha:

  1. Kalitatezko iruzkin bat beti millor. No es pot discutir la necessitat de dir que s’ha de dir, no deixar iruzkinik ("Moltes coses – la seva feina" iruzkinak … alferrikakoak són)
  2. Cal que puguis començar a establir. No llençar el correu brossa, no es pot modificar la possibilitat de fer-ho; la vostra contra farà du.

  Altres arau bat (no es pot afegir ararez, potser), no és possible que es pugui batre, no es emani el vostre URL. És a dir, és important que es mostri el seu missatge important en què es produeixi un missatge original i un debat sobre altres qüestions. Garrantzia da gakoa aquí.

  5. Q&Un plataformak

  Foroak i Q&Unes plataformes toki de plataformes són el vostre interès que es poden veure davant de la importància que es pot fer. Trikimailua la vostra nitxoan etengabeko les converses per a controlar les dades, que poden arribar a ser interessants (i no podran tenir la possibilitat de tenir cada una). Es pot llegir la sessió sobre el ratllat, així com Feedly, és així fer-ho.

  No podeu adaptar-vos específics o necessitar opcions puntuals després?

  Es va fer una conversa especial sobre els bero per a fer-los presents personalitzats. Exemple, norbaitek .htaccess code amb què es poden fer preguntes, la tutoria de la seva redacció i la seva publicació poden aplicar els seus missatges sobre les seves armes.&Un present, que us expliquen els vostres missatges, el vostre blog està establert. codi i demostració necessària. Les Zalantzak són que poden arribar a haver-hi algunes altres coses que puguin aplicar-les, i la vostra relació sobre les respostes i les seves qüestions estrangeres són per a què es proposin una irritació..

  Gomendatzen ara Q & Una plataforma plataformak

  • Quora, Klout i Yahoo! Erantzunak: són Q&Una plataforma general millor
  • StackOverflow: programes de llibres programats per a la configuració de les bases.
  • Tripadvisor – Bidaiar blogarientzako

  Argibide més: És possible que guanyi diners més ràpidament i que Kevin Muldoon engegui 60.000 dòlars a BloggingTips.com saltzearen kasua.

  7. Kapitulua. Doako blog-tresnak ràpid

  Els seus servicis poden utilitzar i ser capaços de linealitzar-se, en cas de poder aplicar un altre mètode o un altre mètode antic per a establir-los en relació amb la indústria..

  Ara el meu art és capaç d’ensenyar, mentre que WHSR en aquest moment no es pot utilitzar tot el que es pot utilitzar en llibertat. Zorte en ratpenat, i el vostre viatge de blocs, que triomfaran desitjar.

  Idazmena

  • Epea igaro posterior: estil anterior i directora de gramàtica.
  • Grammarly – Web Writketarako assistent conegut.
  • Aplicació de Hemingway – Impressió breu i lliure d’utilització de instruments.
  • Freedom.to: blokeatu llocs web distractius, que poden escriure el seu poder.
  • byword – Idazkera askea escritteko instrument.
  • Evernote: és necessària una sola utilització.

  Irudia editatzea

  • Fotor – Edicions irrenunciables i estabilitzades per a xarxes socials per a missatges, cartelak, gonbidapenak, etc..
  • Canva – Política d’Irudis i xarxa de serveis socials malestats.
  • Diseinu morroia – Ordena els requisits polítics que fan els xantil·les i les imatges prestigioses que es poden fer.
  • JPEG Mini – .jpeg fitxers de mida reduïda.
  • Txiki PNG – .png arxiu de fitxers de mida reduïda.
  • Skitch – Irudi oharrak d’acord.
  • Pic Monkey: un instrument d’edició de fotografies mostrades.
  • Pik to Chart – Infografia crea un instrument senzill.
  • Pixlr – Irudiak editatzeko tool.
  • Favicon.io – Inoiz va crear un favorit sorgailu proper.

  Irudi lliureak i images

  • Descobriment d’Ikonoaren – documentació de fitxers de la confirmació d’Ikonono.
  • Morgule Fitxategia – 350.000 objectius comercials per a més.
  • Estoc akatsa – Irudien record gunea asteroides que a més fan fotografies de l’edifici.
  • WHOSR doako ikonoak – Els nostres desinfectadors de la llar desconeguts ikonoak doako.

  Referències i investigacions

  • Ciència mundial – Doako akademikoen buletina.
  • The World Fact Book – No és txantxetan – tota la informació directament CIA-tik.
  • Tech Republic – Liburien zuriak, xostenak i tecnologia sobre casos pràctics.
  • Màrqueting Xerpa: xostenak de mercat de Doako.
  • Trade Pub: aldizkaris de Doako, llibre de cartes i kasuak.
  • Biblioteca de Hubspot – Referència de referència referida a iturri ona.
  • CrunchBase: empreses inicials sobre novetats.
  • BuzzFeed Trending: BuzzFeed és capaç de fer els darrers problemes en aquest tema.
  • Escriptura creativa Galdetu – Idazketa-blockak supera les idees i les preguntes.
  • Google Alerts – Es pot fer el seguiment de les alertes electròniques sobre els seus nous coneixements.

  Mitjans de comunicació social, màrqueting & SEO

  • Eina per a administradors web de Bing: un instrument de diagnòstic per a fer servir un lloc web.
  • Eina per a administradors web de Google: un instrument de diagnòstic per a fer el diagnòstic de Google.
  • Jarraitu – Els vostres objectius en matèria de geldiarazi
  • Majestic SEO: les versions de Doako han estat localitzades amb un perfil (CF / TF) ràpidament que podran optar.
  • Badia Eutsi -Bat-mercat de mercat, salmenta i plataforma d’automatització de serveis
  • Comprobador de pàgines semblants: és cert que es mostri el vostre blog oriente bikoiztuak.
  • Explorador com: podeu consultar el vostre (o bé disputar-vos) l’educació en matèria neurològica.
  • Tweet Deck: fes servir Twitter per comptar amb diversos arbres.
  • Buzz Sumo: els membres de l’educació coneguts i els agents principals són més importants en xarxa.
  • Etiqueta Borda – Comunicació sobre el mercat comercial.
  • IFTTT – Plataforma d’educació de xarxa social igaritan.

  Analisi web i productivitat

  • Google Analytics: estadística de Doako web.
  • Matomo – Google Analytics kenduta de Google Analytics.
  • Analitzes de YouTube: estadístiques de YouTube.
  • WP estatistikak – Compara el teu blog WordPress en altres llocs.
  • Prozesua kalean: un procés senzill i una gestió de fluxos.

  Webgunearen abiadura-probak

  • Bitcatcha – La precisió de la pistola de la velocitat és de 10 punts.
  • Prova d’orients web – Actualitat web prèvia de la velocitat per començar-mehatz.
  • GT Metrix – Prova i segueix la configuració de la web en què es pot oferir una informació ràpida sobre la informació.

  Els grans es produeixen en les preguntes

  1. Zenbat kostatzen del blog bat hastea?

  Domeinu-nom i pàgina web a través d’aconseguir un bloc de treballs que puguin tenir fins a 100 dòlars (fins a deu dòlars). Aquest bloc es basa automàticament a l’interior (WordPress WordPress). Aquesta borsa serà de 15 dòlars. Començar a anomenar-se i 60 dòlars que s’aconsegueixen a través d’un allotjament web.

  2. Com ordenen els blogs?

  Els blocs són ordenats en què es mostren, que són els membres de la sessió biològica. Batzuk clientsekin o anunciar-se directament es podran convertir en tokia, millor, de nou, una empresa o una xarxa que pot oferir un programa amb els seus bàculs.

  Bezeroekin o anunciarem directament el tractament que pot arribar a tenir, i es pot proporcionar un control que pugui tenir. Dirua guanyar possible:

  – Eduia saltzen de primera qualitat (membres gunea)
  – Publicar zuzena
  – La vostra producció de salada
  – Lanpostuak
  – S’ha publicat la publicació i la publicació

  3. Com començar el bloc de blocs de franc?

  Actualment hi ha una plataforma que ja pot arribar a la plataforma actualzteko. Per això, entre d’altres, WordPress.com, Tumblr o Blogger. Per crear un bloc, s’ha de requerir la inscripció de la vostra educació i la publicació té qüestions.

  4. Es pot crear una plataforma de doako bloguenca?

  No és capaç de lliurar el nostre món. Hi ha blogs que s’han creat desabantails:

  – Seguiu que s’hagi de poder instal·lar actualment unes bases actuals
  – El vostre bloc de domeinuaren es coneix sota l’abast del mateix bat, "myblogname.wordpress.com" o "myblogname.tumblr.com"
  – Els vostres blocs van fer un funcionament funcional, complement i opcions de possibilitat de mudar-se
  – Normalment, podeu obsequiar amb la vostra possibilitat de guanyar diners en diners

  Biziki recomana el vostre blog a la vostra pàgina web WordPress.org que s’utilitza automàticament (en aquest punt s’inclou el seu dubte). Es pot guanyar un blog que pot guanyar, la vostra possibilitat de publicar una possibilitat de mobilitat.

  Actualment hi ha una plataforma que ja pot arribar a la plataforma actualzteko. Per això, entre d’altres, WordPress.com, Tumblr o Blogger. Per crear un bloc, s’ha de requerir la inscripció de la vostra educació i la publicació té qüestions.

  Hona aquí la captura:

  • Seguiu que s’hagi de poder instal·lar actualment unes bases actuals
  • El vostre bloc de domeinuaren es coneix sota l’abast del mateix bat "myblogname.wordpress.com" o "myblogname.tumblr.com"
  • Els vostres blocs van fer un funcionament funcional, complement i opcions de possibilitat de mudar-se
  • Normalment, podeu obsequiar amb la vostra possibilitat de guanyar diners en diners

  Pantaila ateratako foto WordPress anuncis de publicacions a través de la pàgina.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me