Blogging for Dummies: Com començar un bloc amb èxit el 2020

Alguna vegada has volgut començar el teu propi bloc? O bé, ja teniu un bloc que no esteu segurs de com pujar al següent nivell?


Si la vostra resposta és “sí”, aquesta pàgina és el lloc ideal.

Contents

En aquesta guia de blogs, aprendràs:

  Per què aquesta guia de blogs? Una mica sobre mi

  Va fundar Secrets d’allotjament web revelats (WHSR) el 2008, i gràcies parcialment a una gran acollida per part de la comunitat de blocs que hem passat de força. WHSR ha esdevingut un dels principals llocs d’informació de la xarxa d’assessorament en allotjament web i he atret a la marca algunes de les veus més fortes dels blocs contemporanis. és el recurs exclusiu per a qualsevol persona que comenci la ruta de blogs independent.

  Amb aquesta guia sense disbarat, us oferiré algunes de les solucions més ràpides, fàcils d’entendre i sobretot efectives als vostres problemes de blocatge, recollits de la meva pròpia experiència i de la ment de les persones que gaudeixen del que fan..

  La meva pàgina de perfil d'autor de proboggerLa meva pàgina de perfil d’autor a Problogger.net – He publicat regularment en diverses pàgines de guies de bloggers d’alt perfil entre el 2015 i el 2018.

  Capítol 1. Configuració d’un bloc des de Scratch

  És fàcil i barat començar un bloc el 2020.

  El programari de blocs més popular, WordPress.org, és gratuït. Els temes i plugins de WordPress desenvolupats professionalment són gratuïts. I, literalment, hi ha milions de tutorials gratuïts per començar (inclòs aquest). L’únic cost que suposa l’inici d’un bloc són els diners que pagueu per un host web i un nom de domini.

  Segurament, podria resultar molt complicat en l’etapa posterior; però en general, els blocs són útils per a tothom que tingui un ordinador amb connexió a Internet. De fet, podeu crear un bloc i començar a funcionar en els propers 20 minuts. Els passos esmentats als passos següents són exactament com creo els meus blocs al començament.

  Bàsicament tot el que heu de fer és:

  1. Seleccioneu un bon amfitrió web i un nom de domini
  2. Assenyaleu el DNS de domini al vostre host web
  3. Instal·leu WordPress al vostre nou host web (molt fàcil mitjançant l’instal·lador automàtic).
  4. Inicieu la sessió al vostre WordPress i publiqueu la vostra primera publicació.
  5. I … tot això.

  Sona fàcil? Vostè aposta!

  Vaig a dirigir-vos a través dels passos següents. No dubteu si ja sabeu com configurar el vostre propi bloc.

  1. Seleccioneu un bon amfitrió web i un nom de domini

  Per començar un bloc que s’allotgi, necessitareu primer un nom de domini i un compte d’allotjament web.

  El vostre domini és el nom del vostre bloc. No és una cosa física que puguis tocar o veure; sinó només una cadena de personatges que donen a la vostra web una identitat, com el títol d’un llibre o un lloc. El vostre domini “indica” als vostres visitants quin tipus de bloc visitaven.

  L’allotjament web, d’altra banda, és el lloc on emmagatzemar el contingut del vostre bloc (paraules, temes del bloc, imatges, vídeos, etc.).

  Noms de domini: On registrar-se?

  Podeu triar i registrar els vostres noms de domini mitjançant un registre del domini. GoDaddy, NameCheap, Hover i Domain.com són alguns dels registres més populars del mercat.

  Tingueu en compte que és important separar el registre de domini del vostre host web. El fet que el vostre amfitrió web ofereixi un domini gratuït no vol dir que haureu de deixar que l’empresa d’allotjament controli el registre del vostre domini. Personalment, faig servir NameCheap per gestionar els registres del meu domini; però qualsevol altre registre registrador de domini ha d’estar bé. En fer-ho, puc canviar el meu DNS de domini quan vulgui i evitar que estigui bloquejat amb un host web particular. Us recomano fermament fer el mateix per a la vostra pròpia protecció.

  Allotjament Web: On allotjar el teu bloc?

  Pel que fa a allotjament web, consulteu les meves millors opcions d’allotjament web i índex de comentaris d’allotjament.

  Per començar, recomano començar petit amb un servidor web compartit.

  En allotjament compartit: tot i que els recursos d’allotjament són menors en comparació amb d’altres (VPS, núvol, etc.), necessitareu menys pressupost (sovint <5 dòlars / mes al registre) i coneixements tècnics per començar. Aquests 5 factors de consideració són els que escolliu un amfitrió web per al vostre bloc.

  1. Fiabilitat – El vostre bloc ha de ser estable i disponible en línia 24 × 7.
  2. Velocitat – Necessiteu un host que es carregui ràpidament perquè la velocitat afecta l’experiència dels usuaris i la classificació de la cerca.
  3. Preu – Hosting amb <5 dòlars / mes és un bon inici, no necessiteu un servei premium en aquesta fase.
  4. Habitació per créixer – Necessitareu actualitzacions d’allotjament (funcions addicionals, més poder del servidor, etc.) a mesura que el vostre bloc creixi.
  5. Assistència – Internet està canviant sempre, sempre és bo tenir algú que et faci una còpia de seguretat en la part tècnica.

  Recomanat Blog Hosting per a principiants

  1. Allotjament InMotion

  Inicieu un bloc amb Hosting InMotionAmfitrió de dos blocs a InMotion Hosting per 3,99 $ / mes.

  Visita el lloc web: https://www.hostinger.com/

  Hostinger és un dels amfitrions web més barats al voltant, sobretot durant el període d’inscripció de la lluna de mel. Tot i ser una empresa d’allotjament de pressupost, Hostinger ofereix tones de funcions d’allotjament premium que s’adapten als bloggers.

  3. SiteGround

  iniciar un bloc mitjançant SiteGroundSiteGround cobra 3,95 dòlars per mes per tancar un bloc.

  Consell tip: Només perquè un host web sigui popular, no vol dir que sigui millor per al vostre bloc. Mireu el rendiment de l’allotjament i reviseu detingudament abans de prendre una decisió.

  2. Assenyaleu el DNS de domini al vostre host web

  A continuació, haureu d’actualitzar el registre DNS al registrador de noms de domini (on vau registrar el vostre domini al pas 1) per assenyalar els servidors del vostre host web (InMotion Hosting, Hostinger o SiteGround).

  DNS significa sistema de noms de domini i s’utilitza per dirigir qualsevol usuari entrant cap a l’adreça IP del servidor. Així, quan un usuari entra a “WebHostingSecretRevealed.net”, els registres DNS obtindran l’adreça IP del meu amfitrió web i servirà el meu lloc a l’usuari..

  Assenyalar servidors de noms de dominiExemple: Assenyalar un lloc web a servidors de noms d’InMotion Hosting a GoDaddy.

  Aquí teniu les instruccions detallades sobre l’actualització del DNS del vostre blog a GoDaddy o Namecheap.

  3. Instal·leu WordPress al vostre host web

  Per començar a fer blocs amb WordPress, primer haureu d’instal·lar el sistema al vostre host web. Es pot fer de forma manual o automàticament mitjançant una aplicació d’instal·lació d’un clic. Els dos mètodes són força senzills i es poden fer fàcilment.

  Instal·lació manual de WordPress

  A simple vista, aquí teniu els passos que heu de fer:

  1. Baixeu i descomprimeixi el paquet de WordPress a l’ordinador local.
  2. Creeu una base de dades per a WordPress al vostre servidor web, així com un usuari de MySQL que tingui tots els privilegis per accedir i modificar-la.
  3. Canvieu el nom del fitxer wp-config-sample.php a wp-config.php.
  4. Obriu wp-config.php a l’editor de text (bloc de notes) i empleneu els detalls de la base de dades.
  5. Col·loca els fitxers de WordPress a la ubicació desitjada al servidor web.
  6. Executeu l’script d’instal·lació de WordPress accedint a wp-admin / install.php al navegador web. Si heu instal·lat WordPress al directori arrel, haureu de visitar: http://example.com/wp-admin/install.php; si heu instal·lat WordPress en el seu propi subdirector anomenat bloc, per exemple, haureu de visitar: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
  7. I ja heu acabat.

  Instal·lació d’un clic de WordPress

  Actualment, la majoria de bloggers no instal·len el seu WordPress de forma manual.

  Amb el suport d’instal·lacions d’un clic com Softaculous i Mojo Market Place (depèn de quin host web que utilitzeu), el procés d’instal·lació és molt senzill i es pot fer amb només uns clics..

  Com a referència, les imatges següents mostren on podeu trobar la funció d’instal·lació automàtica al tauler de taula d’Hostinger. Per instal·lar WordPress, només cal que feu clic a la icona de cercle i seguiu les instruccions a prova de maniquí: el vostre sistema WordPress ha d’estar en funcionament en menys de 5 minuts.

  Instal·lador automàtic de WordPress HostingerExemple: podeu instal·lar WordPress al vostre host web en pocs clics mitjançant l’home Installer automàtic (visiteu Hostinger aquí).

  Les coses poden semblar diferents per a diferents hosts web, però el procés és bàsicament el mateix. Així que no us preocupeu si no esteu fent servir aquests host que us mostro aquí.

  Per què WordPress?

  Personalment crec que WordPress és la millor plataforma de blocs per a principiants. A partir d’estadístiques de Built With, més del 95% dels blocs dels Estats Units es creen mitjançant WordPress. A nivell mundial, hi ha gairebé 27 mil milions de blocs publicats a WordPress.

  4. Cerqueu la vostra pàgina d’administració i inici de sessió de WordPress

  Un cop hàgiu instal·lat el vostre sistema de WordPress, se us donarà un URL per iniciar la sessió a la pàgina d’administrador de WordPress. En la majoria dels casos, l’URL serà una cosa així (depèn de la carpeta que heu instal·lat el WordPress):

  http://www.exampleblog.com/wp-admin

  crear un nou blocCreació d’un bloc nou al nou WordPress Gutenberg.

  L’última versió de WordPress en aquest moment d’escriure és la versió 5.3.2: de manera predeterminada, haureu d’utilitzar WordPress Gutenberg com a editor de text. Gutenberg aporta molta flexibilitat a la plataforma WordPress. Això és especialment útil per a principiants, ja que moltes coses com definir colors de fons i altres ja no necessiten codificar. El sistema de blocs també ajuda la gestió de la distribució d’articles.

  Per escriure i publicar una publicació nova, simplement navegueu a la barra lateral esquerra, feu clic a “Entrades” > “Afegiu nou” i us dirigireu a la pantalla d’escriptura. Feu clic a “Vista prèvia” per visualitzar la visualització de les coses a la portada (què veuran els vostres lectors), feu clic a “Publicar” un cop finalitzada la publicació.

  Hola! Ja teniu publicada la vostra primera publicació al bloc.

  Visita: Directori temàtic de WordPress

  Aquí és on podeu obtenir tots els temes gratuïts de WordPress. Els temes que figuren en aquest directori segueixen uns estàndards molt estrictes proporcionats pels desenvolupadors de WordPress, per tant, segons el meu parer, aquest és el millor lloc per obtenir dissenys de temes gratuïts i sense errors.

  2. Club de temes WordPress pagats

  Una altra manera d’obtenir temes pagats d’alta qualitat és subscriure’s a Clubs Temàtics de WordPress.

  Si es tracta de la primera vegada que es va parlar de Clubs temàtics, aquí teniu el seu funcionament: pagueu una quantitat fixa de quota per unir-vos al club i podreu oferir diversos dissenys als clubs. Els temes que s’ofereixen al Club temàtic s’acostumen a dissenyar i actualitzar professionalment de forma regular.

  Temes elegants, Studio Press i Artisan Temes són tres clubs de temes de WordPress que recomano.

  Hi ha molts més per fora – alguns clubs fins i tot atenen una indústria determinada, com ara agents de béns arrels o escoles; però tres d’aquest article només englobarem.

  Temes elegants

  Club temàtic de WordPressExemples de temes elegants: més de 80 temes de WordPress premium, .

  Visita: StudioPress.com. Preu: 129,95 dòlars / tema o 499,95 dòlars per vida

  Si sou un usuari de WordPress durant molt de temps, probablement haureu sentit a parlar de StudioPress. És popular pel seu Genesis Framework, el marc de WordPress minimalista i que respecta SEO per a tots els temes de StudioPress.

  StudioPress ofereix uns preus flexibles en funció de les vostres necessitats. El Genesis Framework amb tema infantil està disponible per un pagament únic de 59,99 dòlars. El tema premium, que inclou Genesis Framework, va costar 99 dòlars cadascun. Si voleu accedir a tots els temes, podeu pagar 499 dòlars.

  Temes artesanals

  llocs a puntLlocs preparats per Temes Artesans.

  Aprèn més: A continuació, es mostren diverses coses senzilles que podeu fer per protegir el vostre blog de WordPress

  Connectors per millorar el rendiment del bloc

  Complement WordPress de memòria cau W3 total

  Quan es tracta d’optimització de rendiment del bloc, memòria cau total W3 i Swift Performance són les opcions més populars.

  Els altres dos complements de rendiment que també heu de tenir en compte són Cloud Flare i WP Super Cache. Cloud Flare és un complement gratuït proporcionat per l’empresa CDN, Cloud Flare; mentre que WP Super Cache és desenvolupat per Donncha i Automattic, la companyia que ara desenvolupa i opera WordPress.

  Un complement de memòria cau és imprescindible en el món actual dels blogs: millora molt l’experiència de l’usuari augmentant el rendiment del servidor, reduint el temps que es descarrega i augmenta la velocitat de càrrega de la pàgina..

  Si el vostre bloc conté moltes imatges, considereu l’afegir EWWW Image Optimizer. És un optimitzador d’imatges d’un clic que pot optimitzar els fitxers d’imatges de la biblioteca. També té la funció automàtica de compressió d’imatges per reduir la mida de les imatges mentre les pengeu. Amb l’optimització de les imatges, podeu reduir els temps de càrrega de la pàgina i obtenir un rendiment més ràpid del lloc.

  Aprèn més: SEO 101 per a bloggers per primera vegada

  Plugin per a blocs de Gutenberg

  Blocs personalitzats de Gutenberg

  Amb la introducció de l’editor de Gutenberg a WordPress 5.0, els blocaires ja poden crear contingut mitjançant un editor basat en blocs. De manera predeterminada, WordPress ofereix un conjunt de blocs de contingut bàsics com ara un paràgraf, una imatge, un botó de trucada, codi curt, etc. Si afegiu complements de Gutenberg Block, podreu afegir elements més atractius (per exemple, preguntes freqüents, acordió, perfil d’autor, carrusel, clics de tocs, blocs GIF, etc.) al vostre bloc.

  Són tres complements de Gutenberg Block gratuïts i gratuïts per provar.

  Capítol 4. Trobar un nínxol i crear contingut

  Normalment és com un novell inicia un bloc: escriurien els seus treballs el dilluns, les aficions el dimarts, les pel·lícules que han vist dimecres i les visions polítiques durant els caps de setmana. En resum, aquestes persones simplement escriuen sobre una gran varietat de temes sense un enfocament principal.

  Sí, aquests blocs acumularien un seguiment constant entre els seus amics i famílies; però es tracta.

  És molt difícil tenir un nombre important de lectors lleials quan feu un blog a l’atzar perquè la gent no sabrà si sou crític de cinema, crític d’aliments o crític de llibres. Els anunciants també seran reticents a fer publicitat amb tu perquè no saben de què es tracta. Per crear un bloc amb èxit, heu de trobar un nínxol.

  Com triar el nínxol de bloc adequat?

  Per trobar el nínxol de bloc adequat, aquí teniu els punts clau a tenir en compte.

  1. Omplir una necessitat

  Si mai heu pensat “voldria que algú fes un blog sobre això”, és el moment fantàstic. Si es tracta d’un tema sobre el qual voldríeu saber-ne més, és probable que sigui un tema que altres persones vulguin conèixer.

  Quin és el vostre coneixement únic? Com es pot proporcionar alguna cosa única al tema que ningú més pot fer? Fins i tot podria ser a través d’una entrevista amb un expert.

  Exemple: El bloc de Gina, Embracing Imperfect, es centra en ajudar a les mares que creixen nens amb necessitats especials.

  2. Una cosa que us apassiona

  Recordeu que escriureu, llegireu i parlareu del vostre tema cada dia durant els propers anys. Si no teniu interès pel tema del vostre bloc, aleshores seria molt difícil mantenir-vos constantment.

  A més, t’agradarà escriure sobre aquests temes.

  3. Tema que manté el poder permanent (contingut perenne)

  Si bé la controvèrsia és gran, no s’assegura que el tema estigui aquí la setmana que ve. Per exemple, si us apassiona molt Vine i comenceu un bloc centrat en això, quan no us trobeu de moda us quedareu sense contingut. És millor pensar en centrar-se en un tema més general, com ara “tendències de comunicació social d’avantguarda” o “aplicacions d’imatge que es veuen”. D’aquesta manera, si una moda no queda de moda, el vostre bloc pot seguir vigilant qualsevol cosa que el substitueixi.

  4. rendible

  El vostre bloc ha d’estar en un nínxol del qual podeu guanyar diners.

  Pregunteu-vos si és un tema que atrau lectors i generarà ingressos, ja sigui mitjançant publicitat o vendes. Si creeu blogs per donar suport al vostre negoci existent, aporta nous clients? Si esteu fent blocs només perquè us apassiona el tema, hi ha una manera de generar diners amb el vostre bloc?

  Utilitzo SpyFu, una eina de publicitat de pagament per clic, per calcular de vegades la rendibilitat d’un nínxol. La meva lògica darrere d’això, si els anunciants paguen milers de dòlars a Google Adwords, hi ha d’haver diners per guanyar en aquest camp. Aquí teniu dos exemples que he trobat:

  _niche2 pressupost mensual: aparences esportivesExemple 1: es tracta de les estadístiques publicitàries d’un fabricant d’articles de roba esportiva (penseu que les marques esportives com Adidas o New Balance, però més petites). Aquesta empresa gastava més de 100.000 dòlars al mes en Adwords segons Spyfu.Nínxol 3: proveïdor de solucions informàtiques: un mercat global, la majoria de les persones que administren un lloc els necessitaran. Hi ha 10-15 més grans jugadors en aquest camp. Aquesta empresa ofereix unes 3.846 paraules clau a Google i gasta uns 60.000 dòlars al mes.Exemple 2: es tracta de les estadístiques d’anuncis per a un proveïdor de solucions informàtiques. Hi havia aproximadament 20 altres grans jugadors en aquest nínxol. Aquesta empresa, en concret, va comprar anuncis a 3.846 paraules clau a Google i va gastar uns 60.000 dòlars al mes.

  Aprèn més: Com escriure com a mínim un gran contingut per setmana

  Capítol 5. Creixement de la vostra lectura de blocs

  La trista veritat per a molts bloggers que els ha trigat massa temps a construir la seva lectura. El fet d’aconseguir les seves primeres 1.000 visualitzacions de pàgines pot trigar mesos i alguns blocs molt especialitzats mai no hi arriben.

  A continuació, es detallen cinc estratègies bàsiques que us ajudaran a agafar el vostre bloc des del primer dia fins a les 1.000 pàgines vistes.

  1. Escriu alguna cosa que la gent vulgui llegir

  La gent s’ofega en les actualitzacions de les xarxes socials, les notícies, els missatges de correu electrònic i diferents tipus de promocions. Cada vegada és més difícil aconseguir que la gent llegeixi el contingut. Tanmateix, encara podeu fer-ho bé si sabeu qui és el vostre públic ideal i què busquen. Penseu en el buit que hi ha al vostre nínxol, quin tipus de contingut falta i com podeu aportar més valor al vostre públic.

  A continuació, es detallen els aspectes que us poden ajudar en la vostra investigació:

  • Utilitzeu eines de mitjans socials per fer el seguiment del contingut amb èxit a les xarxes socials. A tan lluny, podeu generar idees de contingut que obtinguin bons comentaris de les xarxes socials.
  • Utilitzeu eines de contingut com Resposta al públic per cercar preguntes populars que la gent fa a Google.
  • Utilitzeu el nombre de visualitzacions a YouTube per trobar temes que estiguin interessats en la gent.
  • Utilitzeu una eina de recerca de paraules clau per determinar els temes específics que la gent busca al vostre nínxol. Podeu produir contingut basat en aquestes paraules clau.

  2. Connecta’t amb la teva comunitat

  “Compartit i fet” ja no és el nom del joc.

  Has de compartir contínuament les teves publicacions. Si se us convida a unir-vos a un fòrum de Pinterest que coincideixi amb el vostre nínxol, registreu-vos i compartiu-lo i comenteu-lo amb freqüència. Si us ajunteu a una llista de bloggers que pensen de manera similar, és probable que comparteixin el contingut de cada una amb regularitat, setmanalment o diàriament. Això ajudarà a fer créixer la vostra participació i participació.

  Busqueu de manera coherent la vostra tribu: premieu-ne altres membres i connecteu-vos amb ells.

  Feu ajuda a les festes de Twitter. Comentar les publicacions d’altres membres. Compartiu articles als vostres butlletins. Arrodoneix i premia els blocs que t’encanten presentant-ne un cada setmana o mes.

  Pregunteu com podeu ajudar algú amb un lloc de convidats o oferint llocs de convidats. Vendre els seus productes, utilitzar els enllaços afiliats, promoure els enllaços a les seves xarxes socials mentre els marca. Quan apareixen les oportunitats de reclutar blocaires, aquests blocaires recordaran la vostra ajuda i us convidaran a participar-hi.

  3. Assegureu-vos que el vostre bloc sigui fàcil de llegir

  Em trobo frustrat quan trobo un bloc amb un títol, estic completament emocionat només de trobar el contingut amb una part grossa de text, pocs paràgrafs, cap de títols ni vinyetes i minúscules fonts. Això m’allunya.

  A més del que he experimentat anteriorment, el vostre bloc no hauria de carregar els lectors amb elements emergents i clics. En lloc d’això, presenteu el contingut hàbilment als vostres lectors. Conegueu les limitacions horàries dels vostres lectors i comprendreu què els porta a romandre al vostre lloc.

  Aquí teniu el que podeu fer per facilitar la lectura del vostre bloc:

  • Optimitzeu el vostre bloc mitjançant les capçaleres, subtítols, punts de vinyeta o llistes numerades. D’aquesta manera, el contingut pot aparèixer més organitzat.
  • Dividiu el contingut del vostre bloc en seccions o paràgrafs. Un mur de text pot semblar lectors intimidatoris i aclaparadors.
  • Eviteu utilitzar tipus de lletra fantàstics. S’adhereixen amb tipus de lletra segurs com Arial, Geòrgia, Times, etc..
  • Utilitzeu anglès senzill i escriviu en frases breus. Objectiu de la llegibilitat del vostre article per a un estudiant de vuitè grau.

  4. Comentari al bloc

  En primer lloc, comentar els blocs és, possiblement, el mètode més obviat per a la creació de trànsit de blocs, sobretot perquè la gent xerrada fa converses significatives de qualitat i estranyes (jo mateix inclòs). Tanmateix, el fet de comentar el bloc és un mètode de qualitat per crear trànsit que a més a més és gratuït, no puc discutir-ho!

  Hi ha dues regles d’or per comentar el bloc:

  1. Escriviu sempre un comentari de qualitat. Si no teniu alguna cosa significativa a afegir a la discussió, no deixeu cap comentari (“Gràcies, comentaris fantàstics” … no són inútils)
  2. Solteneu només un enllaç quan correspongui. No facis correu brossa, per molt que sigui temptador; et contracendrà.

  Si bé una altra regla (potser no és una regla d’or), si deixeu un enllaç, no doneu només l’URL del vostre bloc. En el seu lloc, enllaça a una publicació pertinent que aporta valor afegit a la publicació i a la discussió originals. La rellevància és la clau aquí.

  5. Q&A Plataformes

  Fòrums i Q&Les plataformes són llocs fantàstics per situar-se davant del vostre públic interessat i interessant. El truc consisteix en controlar les converses en curs al vostre nínxol de manera que pugueu fer-hi una reflexió quan tingueu alguna cosa útil a dir (i no, no totes les publicacions seran una oportunitat, però sí que hi haurà). Perquè això funcioni necessitareu un bon lector de feeds, com Feedly.

  No trobar un ajust adequat o prou oportunitats puntuals?

  Creeu contingut personalitzat rellevant per a una conversa especialment en calent. Per exemple, si algú pregunta com fer alguna cosa amb el codi .htaccess, podríeu escriure un tutorial i publicar-lo al vostre bloc, a la Q&Una secció del lloc, respon al sol·licitant amb un teaser, enllaçant-los al vostre bloc per obtenir els codis i demostracions completes. El més probable és que si una persona fa la pregunta, altres tenen la mateixa pregunta, i el vostre fòrum respon i enllaça que continuarà per aconsellar-los també quan arribi el moment..

  En termes de Q&Una plataforma per utilitzar, us recomano

  • Quora, Klout i Yahoo! Respostes: són tres de les millors Q generals&Una plataforma
  • StackOverflow: si sou un editor que ven llibres de programació.
  • Tripadvisor: per a bloggers de viatges

  Aprèn més: Trobeu més maneres de generar diners amb el vostre bloc i llegir l’estudi de casos de Kevin Muldoon a la venda de BloggingTips.com per 60.000 dòlars.

  Capítol 7. Utilització d’eines gratuïtes de blogs

  Tot i que existeixen eines gratuïtes i serveis web gratuïts en línia, el problema és recollir-los entre tots els altres fitxers junts i / o actualitzats.

  Com a regal per llegir el meu guia fins aquí, us oferiré una llista d’eines gratuïtes que utilitzem tot el temps a WHSR. Molta sort i et desitjo èxit en el teu viatge per blogs.

  Escriptura

  • Després del termini: estil d’avançament i corrector de gramàtica.
  • Grammarly: ajudant d’escriptura web més popular.
  • Aplicació Hemingway: escriviu breus i negreta amb aquesta eina.
  • Freedom.to: bloqueja els llocs web que distreuen la vostra intenció de centrar-se en l’escriptura.
  • ByWord: eina d’escriptura sense distracció.
  • Evernote: l’única eina que necessita d’introducció.

  Edició d’imatges

  • Fotor: edita i dissenya una bonica eina d’imatges per a publicacions, pòsters de publicacions, invitació, etc..
  • Canva: dissenya imatges boniques i publicacions en xarxes socials.
  • Assistent de disseny: crea imatges boniques amb plantilles gratuïtes i imatges preparades.
  • JPEG Mini: redueix la mida dels fitxers .jpeg.
  • Minúscul PNG: redueix la mida dels fitxers .png.
  • Skitch: presa de notes d’imatge.
  • Pic Monkey – Eina d’edició d’imatges guanyadora de premis.
  • Pik to Chart: eina de creació infogràfica senzilla.
  • Pixlr – Eina d’edició d’imatges.
  • Favicon.io: el millor generador de favicons mai.

  Fotografies gratis & Imatges

  • Cercador d’icones: directori d’icones gratuït.
  • Fitxer Morgule: més de 350.000 imatges per a ús comercial.
  • Stock Snap – Lloc del directori d’imatges amb belles fotos gratuïtes afegides setmanalment.
  • Icones WHSR gratuïtes: icones gratuïtes dissenyades pel nostre dissenyador propi.

  Referències & Investigacions

  • World Scientific: butlletí acadèmic gratuït.
  • The World Fact Book – Sense broma – informació mundial directament de la CIA.
  • Tech Republic: llibres blancs, informes i estudis de cas sobre tecnologia.
  • Màrqueting xerpa: informes de màrqueting gratuït.
  • Trade Pub: revistes gratuïtes, llibres blancs i estudis de cas.
  • Biblioteca Hubspot: bona font de referència en màrqueting.
  • CrunchBase – Notícies sobre empreses emergents.
  • BuzzFeed Trending: cerqueu els darrers temes candents sobre BuzzFeed.
  • Sol·licitud d’escriptura creativa: idees i indicacions per superar els blocs d’escriptura.
  • Google Alerts: obteniu correus electrònics d’alerta sobre contingut nou que esteu fent el seguiment.

  Mitjans de comunicació social, màrqueting & SEO

  • Eina per a administradors web de Bing: l’eina de diagnòstic de llocs web gratuïta de Bing.
  • Eina per a administradors web: l’eina de diagnòstic de llocs web gratuïta de Google.
  • Segueix: busca els competidors
  • Majestic SEO: la versió gratuïta permet consultar ràpidament el perfil d’enllaç d’un lloc (CF / TF).
  • Realitzeu màrqueting de vendes: tot en un, vendes & plataforma d’automatització de serveis
  • Comprobador de pàgines similars: comproveu si hi ha pàgines duplicades al vostre bloc.
  • Com ara Explorador: comproveu les mètriques socials del vostre contingut (o competidors).
  • Tweet Deck: gestiona diversos comptes de Twitter en un tauler de control.
  • Buzz Sumo: cerqueu contingut i influències populars a les principals xarxes de xarxes socials.
  • Tag Board – Recerca de mercat de mitjans de comunicació social.
  • IFTTT – Publica contingut fàcilment en diverses plataformes de xarxes socials fàcilment.

  Analytics web & Productivitat

  • Google Analytics: estadístiques web gratuïtes.
  • Matomo: Google Analytics menys Google.
  • YouTube Analytics: estadístiques dels vostres vídeos de YouTube.
  • WP Statistics – Compara el teu bloc de WordPress amb altres.
  • Process Street: gestió de processos i fluxos de treball senzills.

  Proves de velocitat del lloc web

  • Bitcatcha: comproveu la velocitat del lloc des de 10 ubicacions.
  • Prova de pàgina web: comproveu detalladament la velocitat de la pàgina web.
  • GT Metrix: Prova i rastreja amb detall la velocitat de càrrega de la pàgina web.

  Blogging Preguntes freqüents

  1. Quant costa iniciar un bloc?

  Els costos estimats per iniciar un bloc que inclou un nom de domini i un allotjament web són inferiors a 100 dòlars l’any (menys de 10 dòlars al mes). Aquest cost es basa en un bloc que s’allotja a si mateix (que utilitza WordPress). El desglossament del cost seria de: 15 dòlars anuals per un nom de domini .com i uns 60 dòlars anuals per tarifes d’allotjament web.

  2. Com es paguen els bloggers?

  Per tenir una millor imatge de com es paguen els bloggers, els vaig classificar en dos tipus: un és el lloc on es tracta directament amb clients o anunciants, mentre que l’altre és on s’uneix a un programa ofert per una empresa o xarxa..

  Quan tracteu directament amb clients o anunciants, teniu més control sobre els preus. Podeu guanyar diners mitjançant:

  – Venda de contingut premium (lloc de membres)
  – Publicitat directa
  – Venda del vostre producte
  – Borsa de treball
  – Redacció i publicació de publicacions patrocinades

  3. Com començar un bloc gratuïtament?

  Hi ha nombroses plataformes on podeu iniciar un bloc gratuït avui, això inclou WordPress.com, Tumblr o Blogger. Per crear un bloc gratuït, només heu de registrar-vos i podeu començar a publicar el contingut.

  4. Quina és la captura d’una plataforma de blocs gratuïta?

  Res no surt de franc al nostre món. Hi ha diversos inconvenients amb una plataforma de blocs gratuïta:

  – Hi ha normes que cadascun ha de respectar
  – El nom de domini del vostre bloc sembla ser un subdomini com “myblogname.wordpress.com” o “myblogname.tumblr.com”
  – Hi ha una funcionalitat limitada, plugins i selecció de temes que podeu fer al vostre bloc
  – Normalment, les plataformes gratuïtes limiten l’oportunitat de generar ingressos al vostre bloc

  Us recomano fermament que inicieu el vostre bloc fent servir un WordPress.org que s’hi allotgi (com he explicat en aquesta guia). A més de superar la limitació del bloc gratuït, el creixement potencial del vostre bloc és il·limitat.

  Hi ha nombroses plataformes on podeu iniciar un bloc gratuït avui, això inclou WordPress.com, Tumblr o Blogger. Per crear un bloc gratuït, només heu de registrar-vos i podeu començar a publicar el contingut.

  Però aquí teniu la captura:

  • Hi ha normes que cada plataforma ha de complir
  • El nom de domini del vostre bloc sembla ser un subdomini com “myblogname.wordpress.com” o “myblogname.tumblr.com”
  • Hi ha funcions, plugins i selecció de temes limitats al vostre bloc
  • Normalment, les plataformes gratuïtes limiten l’oportunitat de generar ingressos amb el vostre bloc

  Captura de pantalla des de la pàgina de la política de publicitat de WordPress.

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map