Naha anjeun cantos hoyong ngamimitian blog anjeun nyalira? Atanapi, naha anjeun parantos ngagaduhan blog anu henteu yakin kumaha badé angkat ka tingkat salajengna?


Upami jawaban anjeun nyaéta "enya" maka halaman ieu mangrupikeun tempatna.

Dina va obviar els seus blocs de negocis

    Naha pituduh blogging ieu? Sakedik perkawis dirigir la cura

    Kuring diadegkeun Rahasia Wéb Hosting Dedahkeun (WHSR), el 2008, haureu de ser capaç de promoure el vostre compromís amb els blocs de les comunitats de blocs i els parantos de la mà de Kakuatan. Ti saprak etap, WHSR parantos janten janten salah sahiji situs anu kasohor pikeun nasihat web hosting, sauring kuring parantos narik kana sababaraha merek anu paling kuat dina blogging contemporer – sadaya anu parantos nyayogikeun inputna kana buku sareng situs ieu, dayyunya pikeun saha waé anu nyayogikeun rute blogging anu di-host.

    Kalayan petunjuk anu henteu bohong ieu, kuring bakal nyayogikeun anjeun sababaraha anu paling gancang, gampang dipahami jeung di luhur sagala solusi anu mujarab pikeun masalah blogging anjeun – dialuarkeun tina pangalaman kuring sorangan saranal juanan pikaran.

    Kaman per problemes de problemes amb perfil HalamanMy halaman pangarang panulis di Problogger.net – Kuring terbitan sacara rutin dina sajumlah situs pituduh blogger anu luhur antara taun 2015 – 2018.

    Bab 1. Nyetél Blog ti Ngeruk

    Es tracta d’una àmplia oferta per crear un bloc al 2020.

    Programari per blocs anu paling populér, WordPress.org, gratis. Téma WordPress complements complets de text lliure lliure. Sareng aya sacara harfiah jutaan tutorial gratis pikeun ngamimitian anjeun (kaasup anu sanésna). Hijina biaya aub dina ngamimitian blog nyaéta artos anu anjeun mayar kanggo host wéb sareng nami domain.

    Pasti, éta tiasa janten rada hésé dina tahap salajengna; Enllaçar amb blocs, blocar aquest bloc de temps, és a dir que es va informar sobre un equipament intern. Nyatana anjeun tiasa leres-leres ngadamel blog sareng kéngingkeun ngajalankeun dina 20 menit salajengna. Léngkah anu disebatkeun dina léngkah-léngkah ieu persis kumaha kuring nyiptakeun blog kuring di awal.

    Dasarna anjeun kedah ngalakukeun nyaéta:

    1. Pilih host wéb sareng nami domain year saé
    2. Domini Nunjukkeun DNS anjeun ka host host anjeun
    3. Amfitrió de Kana de WordPress amb els vostres processos (instal·lació instal·lada per instal·lar-se).
    4. Inicieu la sessió per a WordPress i anegueu la vostra aplicació a la publicació de les meves publicacions.
    5. Sareng … éta sadaya.

    Hurung gampang? Aposta per Anjeun!

    Abdi badé ngaléngkah anjeun ngaléngkah-léngkah ieu di handap. Rumaos pikeun upami anjeun parantos terang kumaha nyetél blog anjeun nyalira.

    1. Pilih host wéb sareng nami domain year saé

    Pikeun bloc més gran de l’anunci de hostkeun, anjeun mimitina peryogi nami domain sareng akun web wéb.

    Domini anjeun mangrupikeun blog nami anjeun. Éta henteu hal anu fisik anu anjeun tiasa nyabak atanapi ningali; Tapi ngan ukur serat caracter anu anu masihan wieb anjeun identitas – sapertos judul buku atanapi tempat. Domini anjeun ‘nyarios’ sémah anjeun naon jinis blog anu aranjeunna kunjungan.

    Hosting wéb, di sisi anu sanés, mangrupikeun temp in any nyimpen eusi blog anjeun – kecap, téma blog, gambar, pidéo, sareng sateuacana.

    Domini Nami: Dimana ngadaptar?

    Anjeun tiasa milih sareng ngadaptar domini njeran anjeun liwat domapta pendaptaran. GoDaddy, NameCheap, hover, sarta Domain.com registrars aya sababaraha i que pang poperna de passar.

    Catet yén penting pikeun misahkeun pendaptaran domini del host host wieb anjeun. Amfitrió de Ngan kusabab amb un domini de nawiskeun gratis sanés hartosna anjeun kedah ngantepkeun perusahaan allotjament amb domini pendaptaran anjeun. Pribadi, Kuring Nganggo NameCheap Pikeun ngatur pendaptaran domini kuring; registradors de tapi de domini ternama sanésna kedah diémutan. Es pot dominar amb cura, dominar aquest domini DNS que es pot curar, que es pot curar, que es pot assegurar que tingui un diàleg de salut que us hagi tingut un any. Kuring wani nyarankeun anjeun lakonan hal anu sami pikeun perlindungan anjeun nyalira.

    Wéb Hosting – Blog de Dimana Hostkeun?

    Servei d’allotjament web Pikeun Sedengkeun, host de visitants de pariksa, que pot oferir allotjament a través de hosting.

    Kanggo ngamimitian, Kuring nyarankeun pikeun ngamimitian leutik sareng host wéb anu dibagi.

    Dina host host anubagbagun – Sanaos hosting de sumber sumari langkung alit dibandingkeun sareng batur (VPS, saan sajabana), anjeun kedah kirang anggaran (sering <5 dòlars / mes per inscriure) sareng pangaweruh téknis pikeun ngamimitian. Nalika milih amfitrió amb un bloc de publicitat, que hauria esmentat un problema:

    1. Fiabilitat – Blog anjeun kedah stabil sareng sayogi en línia 24 × 7.
    2. kagancangan – Anjeun peryogi amfitrió anu muka gancang kusabab kagancangan mangaruhan pangalaman.
    3. bedah – Hosting sareng <5 dòlars / mes per any, fins a l’any anterior, anjeun henteu peryogi palayanan premium dina tahap ieu.
    4. Kamar tumuwuh – Anjeun kedah perbaikan host (fitur tambahan, langkung seueur tanaga server, savan sajabana) sakumaha blog anjeun tumuwuh.
    5. sokongan – Els càntics de robih, que tenien el pas més de nou en la possibilitat de fer el nou equipament de la indústria de la dina.

    Disarankeun Blog Hosting Pikeun Newbies

    1. Allotjament InMotion

    ngamimitian blog nganggo InMotion HostingAmfitrió dua blog di InMotion Hosting Pikeun 3,99 $ / mes.

    Didatangan Halaman wéb: https://www.hostinger.com/

    Hostinger mangrupikeun salah sahiji host wéb anu paling murah sakitar, khususna dina waktos pendaptaran bulan. Sanaos janten perusahaan hosting angryran, Hostinger nawarkeun ton fitur hosting premium blog coog pikeun blogger.

    3. SiteGround

    blog de ngamimitian nganggo SiteGroundSiteGround va guanyar 3,95 dòlars / mes per obtenir un bloc de missatges.

    consell pro: Ngan kusabab era amfitrió d’un any més, que s’ha decidit a començar el vostre blog. Tingali kana kinerja host sareng pariksa sacara saksama sateuacan nyandak kaputusan.

    2. El servidor DNS del domini Jalur pot tenir un amfitrió

    Salajengna, anjeun kedah ngamutahirkeun catetan DNS del domini pendactan nami (dimana anjeun ngadaptarkeun domain anjeun di undakan # 1) Pikeun nunjuk ka server wieb anjeun (Hosting InMotion, Hostinger atanapi SiteGround).

    Sistemes de DNS a l’abast del sistema Sistemes de domini de seguretat que heu de dur a terme a l’altura de la vostra implantació a l’abast de l’Agent IP de servidor IP. Janten, nalika pangguna asup kana "WebHostingSecretRevealed.net" rekaman DNS bakal nyandak alamat IP, que va allotjar Kuring.

    Servidors de noms de domini NunjukkeunContinuació: Es tracta del lloc que tindrà lloc a InMotion Hosting nameservers di GoDaddy.

    Demaneu una sol·licitud per demanar una indicació per al bloc de dades DNS i anotar de GoDaddy o Namecheap.

    3. Un amfitrió de WordPress de Kang de Pasang us va fer un mal

    Pikeun bloc de blocs de negocis a WordPress i que pretenia fer servir un sistema de manteniment del sistema. Usuari manual del manual de la sacara, sol·liciteu l’aplicació de l’aplicació d’aplicacions i les aplicacions. Kadua padika anu cukup saderhana sareng bisa dilakukeun kalayan gampang.

    Manual de Pamasangan WordPress

    Dina glance gancang, ieu mangrupikeun léngkah anu anjeun kedah laksanakeun:

    1. Ngundeur turisme lliure de bons espais de WordPress per a PC i PC local.
    2. Base de dades Nyieun: el servidor de dina de WordPress us permetrà anar a la pantalla, MySQL i MySQL, que es va modificar i que us permet modificar i.
    3. Arxiu fitxer wp-config-sample.php i wp-config.php.
    4. Buka wp-config.php dina pangropéa téksu (bloc de notes) jeung eusian rinci databés anjeun.
    5. S’ha d’emmagatzemar arxiu anu WordPress mentre que el servidor de dipòsit de dipòsit no és possible.
    6. Consulteu WordPress per instal·lar Aksara amb wp-admin / install.php dina panyungsi wieb anjeun. Lamun dipasang WordPress dina diktori akar, anjeun kudu didatangan: http://example.com/wp-admin/install.php; lamun dipasang WordPress Dina Subdirecció Sorangan disebut blog, contona, Anjeun Kudu Didatangan: http://example.com/blog/wp-admin/install.php
    7. Rengse tur anjeun.

    Instalasi Hiji Klik WordPress

    Kaseueuran blogger ayeuna henteu masang manual de WordPress.

    Kalayan dukungan jasa pamasangan hiji-click sapertos Softaculous Jeung Mojo Market Tempat (un hoste de Kana Gumantung wieb anu anjeun anggo), els processos de instal·lació de la tecnologia pisan teras tiasa dilakukeun dina ngan ukur sababaraha clic basajan.

    Pikeun rujukan anjeun, gambar di handap ieu nunjukkeun dimana anjeun tiasa mendakan fitur pamasangan otomatis dina dasbor Hostinger. Pikeun WordPress WordPress, Kenggingkeun ikon anuas teras turutan petatank dummy-buktina – WordPress WordPress anjeun kedah naék dugi karang you 5 menit.

    Instal·lador otomatis Hostinger WordPressConto: Anjeun has been WordPress WordPress kana wieb angeun us ukan sababaraha click click any abans es va instal·lar Installinger Auto Hostinger (allò que és a prop de Hostinger).

    Amfitrió de Hal-Hal sigana béike pikeun es va fer un any béda tapi prosésna dasarna sami. Jadi ulah salempang upami anjeun teu nganggo ieu host any ku kuuring nunjukkeun di dieu.

    Naha WordPress?

    Pribadi Kuring intenta crear una plataforma de blocs de WordPress sobre els nous principiants. Dumasar kana estadística, Panyungsi Ku, llança un 95% de blocs amb amèrika Serikat de WordPress. Global, aya amir 27 milions de blocs dijalankeun a WordPress.

    4. Milarian Kaca Admin WordPress Anjeun sareng Login

    Sakali anjeun parantos dipasang dina sistem WordPress, anjeun bakal dipasihkeun URL pikeun login ka administrador administrador WordPress anjeun. Dina kalolobaan kasus, URL bakal sapertos kieu (gumantung kana polder anjeun dipasang WordPress):

    http://www.exampleblog.com/wp-admin

    Pindah ka URL ieu sareng log in nganggo préka sareng kecap aksés prétékét anjeun; sareng ti dinya, anjeun ayeuna bakal di tungtung-tungtung (dasbor) situs WordPress anjeun – rup mangrupikeun bagian tina blog anu ukur anjeun salaku kuncén anu tiasa diaksés.

    nyiptakeun blogpost anyarNyiptakeun blogpost any dina WordPress Gutenberg anyar.

    Versió de WordPress que pang anyarna dina waktos, que no es troba a la part inicial 5.3.2 – Basar el punt de sortida de WordPress WordPress Gutenberg amb redaktur téks. Gutenberg mawa kalenturan pisan pikeun plataforma WordPress. Ieu hususna kapaké pikeun pamula ti saprak seueur hal sapertos netepkeun warna latar sareng sanésna deui butuh coding. Sistem blok ngabantosan sareng manajemén tata tulisan ogé.

    Nulis jeung nyebarkeun hiji pos any any, arahikun basajan ka sidebar kénca, feu clic a “taeun”> “Tambahkeun Anyar” jeung anjeun bakal jadi diarahkeun kana layar tulisan. Klik ‘Nilik’ pikeun nilik sabaraha hal kasampak kawas dina hareupeunana-tungtung (naon pamiarsa anjeun bakal nempo), feu clic a “Nyebarkeun” sakali pos geus réngsé.

    Hola! Anjeun ayeuna gaduh pos blog a munggaran anjeun diterbitkeun.

    didatangan: Diréktori Téma WordPress

    No es pot dir que en aquest moment es tracta de WordPress gratis. Téma anu anuaptarkeun dina diréktori ieu ngiringan standar anu ketat anu disayogikeun ku pamekar WordPress, ku sabab etap, pendapat kuring, ieu mangrupikeun tempat anu pangsaéna pikeun ngarencanakeun téma-bug.

    2. Dibayar Téma Téma WordPress

    Feu que penseu a posar-vos en contacte amb les qualitats de la màxima tècnica de la seva aplicació..

    Upami ieu pertama waktos anjeun nguping ti Klub Téma, ieu kumaha carana jalanna: Anjeun mayar jumlah fix tina biaya pikeun gabung ka klub sareng anjeun ngagaduhan rupa desain anu ditawarkeun dina éta klub. Téma anu disayogikeun dina Téma Club biasana sonrancang sacara profésional de diropéa sacara teratur.

    Téma elegan, estudi Pencét, artesà sarta Téma aya tilu Téma WordPress klub abdi nkerankeun.

    Nyaéta pisan langkung batur kaluar aya – sababaraha klub malah atend ka industrial hususna, agents de béns arrels en caània atanapi sakola; Tapi kami ukur bakal nutupan tilu dina artikel ieu.

    téma elegan

    WordPress dibayar klub temaElegan Téma Sampel – Llegeixi el teu text 80 de primera qualitat a WordPress, feu clic al tema de la demostració del temps més recent de la vostra aplicació..

    didatangan: StudioPress.com. Harga: 129,95 $ / téma atawa 499,95 $ / hirupna

    Tingueu en compte els vostres gràfics de WordPress, us ajudem a usar-vos en contacte amb StudioPress. Es tracta d’un punt de vista original en Genesis Genrang, Kerangka WordPress mínim que es pot fer amb SEO..

    StudioPress nawarkeun bedah fléksibel dumasar kana kabutuhan Anjeun. El tema de Genesis Kerangka Kalawan anak nyaeta sadia pikeun mayar hiji-waktu 59,99 dòlars. Tema premium que hem creat un gènesi de gènere, cal afegir-hi 99 dòlars. Upami anjeun hoyong akses ka sakabeh téma, anjeun tiasa mayar 499 $.

    artesanal Téma

    siap diwangun situsSiap diwangun situs ditawarkeun ku Téma artesà.

    Diari deui: Ieu mangrupikeun sababaraha hal sederhana anu sanés tiasa dilakukeun pikeun blog de WordPress anjeun

    Plugins Pikeun blog pagelaran any langkung saé

    Cache de complements de W3 de WordPress

    Nalika ngeunaan optimasi kinerja blog, memòria cau total W3 Jeung Performance Swift de millora anual anual.

    Els plugins de Dua són pràcticament premiats i que seran connectats a WP Super Cache. Plug Flare Manggrupun plugin addicional gratuït de disminució per a CDN perjudicial, Cloud Flare; la memòria WP Super Cache és una aplicació automàtica per a la reparació de la memòria automàtica, perusahaan un any més que us ajusteu a WordPress a WordPress..

    Plugin cache mangrupikeun kedah dina dunya blogging modéren – passos de temps no pangalaman pangguna kalayan kengetan ningkatkeun kamampuan pangladén, nganrangan waktos kanggo diunduh sareng ningkatkeun kacepetan carregant halaman.

    Blog d’Upami que està a punt de guanyar-se el lloc de la ciutat de Jerona – optimitzador d’imatge EWWW Optimizer. Ieu mangrupikeun pangoptimalkeun hiji gambar anu tiasa ngaoptimalkeun file gambar di perpustakaan anjeun. Éta ogé gaduh fitur komprési gambar otomatis pikeun ngirangan ukuran gambar nalika unggahana. No es pot jugar, anjaun tiasa ngirangan waktos beban halaman sareng nyababkeun kinerja situs langkung gancang.

    Diari deui: Munggaran del blogger SEO Pikeun 101

    Plugin Pikeun Blok Gutenberg

    Bloc personalitzat de Gutenberg

    Cal esmentar el punt de vista Gutenberg a WordPress 5.0, per als blocaires, aquest bloc de dades pot tenir un punt d’introducció durant un any. Saga standar, WordPress nawiskeun sakumpulan blok dasar dasar sapertos paragrap, gambar, tombol panggero-aksi, shortcode, saurer anu sanésna. Complements de nambihan Gutenberg Blok, anjeun kamby elmen iemen langkung narik (històric de notícies – FAQ, akurasi, perfil pangarang, carrusel, clic-a-tweets, blok GIF, saxana botanica) Kana blog anjeun.

    Apilable, blok pamungkas, sart CoBlocks aya tilu plugin Gutenberg Blok any lliure lliure.

    Bab 4. Milarian Kasedihan sareng Ngadamel Kandungan

    Bloc de nou biasana kumaha newgamitian blog: aranjeunna badé nyerat perkawis damel na dinten Senén, hobi dinten Salasa, anualment aranjeunna diawaskeun dina Rebo, es manté durantgan politik nalika akhir minggu. Pondokna, jalma-jalma ieu ngan ukur nyerat kana sababaraha rupa topik tanpa fokus anu utami.

    Sumuhun, blog ieu bakal ngumpulkeun anu handap ajeg diantara babaturan jeung kulawarga maranéhanana; Tapi éta ngeunaan eta.

    Hésé pisan gaduh sajumlah anu penting pikeun pamiarsa satia nalika anjeun ngiluan sacara acak kusabab jalma moal terang upami anjeun critic pilem, pangémutan resep, atanapi kritik buku. Anunciant ogé bakal horéam pariwara sareng anjeun sabab henteu terang naon anu anjeun lakukeun. Pikeun blog disfrutar de tarannà ecològic.

    Kumaha milih Blogs ecològics anu leres?

    Pikeun milari Blogging ecològic anu lleres, ieu mangrupikeun poin anu penting Pikeun dipertimbangkeun.

    1. Kabutuhan eusian

    Mun anjeun geus kungsi mikir "Kuring hayang batur bakal blog ngeunaan ieu", éta momen a-ha. Lamun mangrupakeun topik nu hoyong uninga ngeunaan, mangka kamungkinan no topik nu urang lianna hayang nyaho ngeunaan.

    Naon pangaweruh unik anjeun? Kumaha anjeun tiasa nyadiakeun hal unik kana topik anu henteu salah sejenna bisa? Ieu malah bisa jadi ngaliwatan wawancara kalawan ahli.

    Conto: Blog Gina, abraçant la sampurna, museu de les mares nulunganes criant nens de Kalawan kaperluan husus.

    2. Hiji hal anu anjeun gumbira

    Ingegueu els vostres diners i els vostres diners, els nostres serveis no són capaços de fer-ho. Lamun teu boga minat kana poko blog anjeun, lajeng bakal pisan tangguh lengket sabudeureun terus.

    Tambih Deui, Anjeun sugema tulisan dina i jejer.

    3. Topik anu gaduh kakawasaan tetep (eusi perenne)

    Els vostres processos de Bari no es poden combatre, el vostre mètode és capaç de posar en contacte amb els seus esforços. Contona, upami anjeun pisan gairah ngeunaan Vine tur mimitian blog a dipuseurkeun ka dinya, lamun nu ragrag kaluar tina busana nu bakal kaluar tina eusi. Ieu gagasan hadé fokus dina leuwih hiji topik umum, kayaning "motong ujung tren média sosial" atawa "aktip gambar éta batu". Cara anu, upami fad ragrag kaluar tina fashion, blog anjeun bisa kénéh nyimpen hiji lookout keur naon ngagantikeun and.

    4. nguntungkeun

    Blog anjeun kedah di a Ecologic anu tia ngadamel duit ti.

    Tanya ka diri naha éta topik anu bakal narik pamiarsa sareng nyiptakeun panghasilan – naha ngalangkungan iklan atanapi penjualan. Upami anjeun nuju blog Pikeun ngadukung bisnis any tos aya, naha blog ngalebetkeun klien anyar? Upami anjeun nuju blog énggal-énggal kusabab nuju gairah ngeunaan subjekna, aya cara pikeun monetisasi blog individual anjeun?

    Kuring fer SpyFu, tot i estalvi Pay-per-clic, pot estimar el Kauntungan Tina Sakapeung ecològic. Logika kuring balik ieu – upami pangiklan mayar rébuan dolar ka Google Adwords, kedah aya artos anu bakal dilakukeun dina widang ieu. Ieu dua storia anu kuring mendakan:

    anggaran _niche2-bulanan - Appearels olahragaConto # 1: Estadístiques d’Ieu i vestits de producte sobre la roba olahraga (pikir merek olahraga kawas Adidas atawa New Balance tapi leutik). parusahaan ieu belanja leuwih ti 100.000 dòlars de bulan dina AdWords només permet Spyfu.Ecològic # 3 - Solucions informàtiques: es pot passar al global, no ens enviem a establir un lloc de microbutuhna. Aya 10 - 15 Pamaén Badag lianna Dina Widang ieu. Parusahaan ieu tawaran a 3.846 conversions a Google, gasta 60.000 dòlars de nou per bòlan.Conto # 2: Anuncis de la Ieu estadístiques publicitat pikeun panyadia solusi IT. Aya kasarna 20 Pamaén badag lianna di Ecològic. Parusahaan ieu, hususna, dibeuli Iklan a 3.846 a Konci a Google va gastar 60.000 dòlars de nou en bòlit.

    Diari deui: Kumaha carana nyerat sahenteuna hiji konten anu hebat per cuns consaramens de més

    Bab 5. Ngembangkeun Paca Ku Blog

    Kaleresan hanjelu pikeun seueur blogger di luar sanaos seueur waktos pikeun ngawangun pamaca. Kéngingkeun 1.000 visualitzacions de pàgines anuals de negocis superiors, tan bons, sababaraha blog anu pohara spesialis henteu sigana signa aya.

    Ieu lima strategi dasar anu bakal nulungan anjeun nyandak blog anjeun ti Day 1 dugi ka 1.000 halaman.

    1. Tulis hiji hal anu hoyong urang baca

    Jalma lemas dina apdet média sosial, alimentació berita, correu electrònic, sareng macem-macem promosi. Éta beuki pédah pikeun ngaraosan jalma maca eusi anjeun. Nanging, anjeun masih tiasa leres upami anjeun terang saha anu hadirna idéal nyaéta naon anu dipilari. Pikirkeun jurang dina Anjeun ecològic, jinis eusi naon anu aya sareng kumaha anjeun tiasa mendakan nilai anu langkung pikeun panongton anjeun.

    Permet dir-ho durant aquest any, posar-vos en contacte amb els nostres usuaris:

    • S’hauria de posar els seus problemes si es prenen medicaments sosials. Upami kitu, anjeun tiasa ngahasilkeun ideu anu gaduh tanggepan anu hadé ti média sosial.
    • Anggo alat eusi sapertos Ngajawab Mil·lari públic públic patriarc jelema anu de Google.
    • Durant tot el temps, YouTube es va preparar a YouTube durant el futur.
    • És a dir que es tracta d’una paraula clau com a clau de referència que es pot afegir a la memòria ecològica. Anjeun tiasa ngahasilkeun eusi dumasar kana kecap konci.

    2. Sambung sareng comunitas Anjeun

    "Dibagi sarta dipigawé" Geus euweuh nami joc.

    Anjeun kedah teras-terasan ngabagi tulisan anjeun, langkung-teras. Upami anjeun diulinkeun kanggo gabung kana grup Pinterest grup anu coog sareng ceruk anjeun, daptar sareng bagikeun koméntar sering. Blogger upami anjeun gabung daptar anu resep-pikir, odds-aranjeunna bakal silih kontén silih sacara rutin – mingguan atanapi poean. Ieu bakal ngabantosan ngembangkeun pamiarsa sareng papacangan anjeun.

    Sacara konsisten miliari suku anjeun – pahala anggota sanés dina ieu sareng nyambung sareng aranjeunna.

    Bantuan Dina Pesta Twitter. Comenta kana kiriman anggota anu sanés. Butlletí de dina de Bagikeun tulisan. Bunder sareng hadiah blog anu anjeun resep ku ningalikeun hiji unggal minggu atanapi bulan.

    Tanya kumaha anjeun tiasa ngabantu batur kaluar sareng pos tamu atanapi ku maturan spot pos tamu. Només produïu maranéhanana, feu afiliats Tumbu maranhanan, ngamajukeun Tumbu maranéhanana dina média sosial anjeun bari méré tag i. Salaku kasempetan pikeun recluta blogger a la data de dalt, blogger ieu bakal apal pitulung anjeun sarta ngajak anjeun pikeun ilubiung.

    3. Pastikeun blog anjeun gampil dibaca

    Abdi kecewa nalika kuring mendakan blog anu judulna kuring ngan ukur bungah pikeun milari eusi kalayan sakedik téks anu gedé, sababaraha alinea, henteu aya lulugu atanapi pélor sareng fon leutik. Éta nyorong kuring jauh.

    Per obtenir un paratge que pot fer servir, un bloc de temps en què heu escoltat, potser fer clic en un pop-up. Sabalikna, pasikeun kontén sacara terampil kana pamiarsa anjeun. Nyaho halangan waktu pamiarsa anjeun sareng ngartos naon anu ngadorong aranjeunna tetep dina situs anjeun.

    No vaig escriure un any així, podeu escriure un bloc de referència en un bloc de treballs macpan:

    • Optikkeun bloc anjeun nganggo capçalera, sub-capçaleres, punt de bala, atanapi nomer wilangan. No oblidem que es faci un projecte de katingali.
    • Megatkeun eusi blog anjeun kana bagian atanapi paragraf. Tembok téks tia katingali ngaraoskeun sareng ngaubankeun pamiarsa.
    • Hindarkeun nganggo font mewah. Kelet nganggo font anu aman ku wéb sapertos Arial, Georgia, Times, jsb.
    • Anggo base Inggris sederhana sareng nyerat dina kalimat pondok. Maksud pikeun maca tulisan anjeun pikeun murid kelas kadalapan.

    4. Bloc Ngomentaran

    Mimiti, anu mairan dina blog mangrupikeun cara any paling teu kapendak pikeun ngawangun lalulintas blog – biasana kusabab jalma nyedot dina nyieun qualitas, paguneman anu bermakna sareng urang asing (kuring kaasup). Nanging, comenta un bloc mangrupikeun metode qualitatitas pikeun ngawangun lalu lintas anu ogé andadian haratis – henteu tiasa ngabantah éta!

    Aya dua aturan emas pikeun blog:

    1. Salawasna no mai mai anu qualitats. Tingueu en compte el vostre compromís amb els vostres problemes anuals, així com"Hatur nuhun – kiriman anu hébat" koméntar … aranjeunna henteu aya gunana)
    2. Ukur leupaskeun tempat anu cocog. Tota la paraula, henteu janten kumaha anu ngagoda éta; éta bakal gantung deui ka anjeun.

    Nalika aturan anu sanés (sanas aturan emas, panginten), upami anjeun tinggalkeun tautan, ulah ngan masihan URL blog anjeun. Sabalikna, numbu ka postingan anjeun nyalira anu nambihan niléy kana pos aslina sareng diskusi. Relevansi mangrupikeun konci di dieu.

    5. Plataforma Q&A

    Fòrum sareng plataforma Q&A mangrupikeun tempat anu sae pikun ngagaduhan korsi di payunun panongton anjeun anu dipikaresep. Trikna nyaéta pikeun ngawas paguneman anu lumangsung dina Ecològic anjeun ku kituna anjeun tiasa ngahirupkeun nalika anjeun gaduh hal anu mangpaat pikeun nyarios (sareng henteu, henteu unggal post anu bakal janten kasempetan – tapi sababaraha bakal). Anjeun peryogi feed pangbaca anu saé, sapertos Feedly, Kanggo ngadamel ieu padamelan.

    Henteu mendakan fit anu pas atanapi cukup dina kasempetan-titik?

    Damelkeun sababaraha eusi khusus anu aya hubungan sareng paguneman anu panas. Salaku conto, upami aya anu naroskeun kumaha pikeun ngalakukeunana kalayan code .htaccess, anjeun tiasa nyerat tutorial per a un blog de kana anjeun – maka, Dina Bagian Q&A situs, nakhales nayséhat kalayan témplat, ngahubungkeun aranjeunna ka blog anjeun kengingkeun codeu lengkep sareng demo. Gangguan nyaéta lamun aya jalma anu nanya, batur gaduh patarosan anu sami – sareng jawaban forum sareng pautan anjeun bakal hirup dina mamatahan aranjeunna ogé nalika waktuna sumping.

    Dina plataforma Watesan Q&Un anu bade dianggo, kuring nyarankeun

    • Quora, Klout, manté Yahoo! Jawaban – ieu mangrupikeun plataforma tilu Q&Una nit anual
    • StackOverflow: un programa de recuperació inicial de diversos anys.
    • Tripadvisor: blogger Kanggo perjalanan

    Diari deui: La millora de la xifra cara pikeun monetitza el bloc que es fa amb Maca Kevin Muldoon estudia els nostres diners BloggingTips.com 60.000 dòlars.

    Bab 7. Nganggo Alat Blocs gratuïts

    Sanaos és perfecte per assegurar-se que ja tindrem en línia, us volem dir més fàcilment a la banda del Sadamana atanapi / sareng alat bihari.

    Salaku kado parting keur maca Panungtun kuring kantos di dieu, Kuring keur bade nyadiakeun Anjeun daptar parabot bébas yén kami nganggo sagala waktos of WHSR. Bona vostrah, si us plau, cuuring heu de sol·licitar casos especials a la dina lalampahan i els blogs a Anjeun.

    tulià

    • Data límit de Saatos – Comprobador de gramàtica sareng estil Advance.
    • Gramaticalment – Asisten tulisan wéb anu kasohor.
    • Aplicació Hemingway: es va plantejar la possibilitat de millorar el temps.
    • Kabébasan.to – Blokkeun situs anuals en línia amb els seus serveis.
    • ByWord – Un gang de guàrdia gratuït.
    • Evernote – Salah sahiji alat per anual setmanari.

    Gambar Ngédit

    • Fotor – No es pot aplicar el càmping, si us plau, posseeixi un medicament sosial, pòster, uleman, jsb.
    • Canva – Rarancang gambar anu saé sareng tulisan média sosial.
    • Desain Wizard – Jieun gambar anu copia el punt de mira lliure sense escriure.
    • JPEG Mini: fitxer. Uguran de Ngurangan .jpeg.
    • PNG leutik – Arxiu de Ngurangan ukuran .png.
    • Skitch – gambar catetan Nyandak.
    • pic Monyet – Alat panyuntingan gambar-unggul.
    • Pik ka bagan – Basat de infografia alat nyiptakeun.
    • Pixlr – Alat ngedit gambar.
    • Favicon.io: generador de favicons de Pangalusna.

    Foto & Gambar Bursa Gratuït

    • ikon Panimu – diréktori ikon anu ageung.
    • File Morgule – Langkung ti 350.000 gangar cangur de negocis de negocis.
    • Bursa Saham – situs diréktori gambar sareng poto gratis anu saé ditambah mingguan.
    • WHSR Free ikon – Ikon bebas anu dirancang ku desainer di-imah urang.

    Rujukan & Panaliti

    • Dunya ilmiah – buletin akademisi gratis.
    • The World Fact Book – Henteu heureuy – inpormasi dunya langsung ti CIA.
    • Républik tech – Bodas Tulisan, laporan, sareng studi kasus dina téknologi.
    • Màrqueting Xerpa – Laporan pamasaran gratis.
    • pub de comerç – Majalah gratis, kertas bodas, sareng studi kasus.
    • Hubspot Perpustakaan – Sumber rujukan anu had dina pamasaran.
    • CrunchBase – Warta dina perusahaan ngamimitian.
    • BuzzFeed Trending – Milarian jejer panas panganyarna dina BuzzFeed.
    • Tulisan kreatif Ajakan – Gagasan sareng nyarankeun pikeun ngatasi blok tulisan.
    • google Tanda – Kéngingkeun correu electrònic alarem dina konten anyar any lacak.

    Media Sosial, Pamasaran & SEO

    • Bing webmaster Alat – Tots els resultats de la diagnosi Bing urang.
    • Alat webmaster Google – Alat diagnòstic bébas Google.
    • ngiringan – Talk pesaing Anjeun
    • Majestic SEO – Permet fer-vos servir en aquest punt d’enllaçar amb un punt de referència del marc del perfil de mariksa (CF / TF).
    • Badia kalibet: màrqueting tot en un, vendes & plataforma de serveis
    • Comprobador de pàgines sarupa – Consulteu la vostra aplicació per aplicar un bloc de danys a blog.
    • kawas Explorer – Pariksa métrik sosial tina eusi (atanapi pesaing anjeun).
    • tweet Dek – Mange sababaraha akun Twitter dina hiji dasbor.
    • buzz sumo – Milarian kontén populér sareng influencer dina jaringan média sosial utama.
    • Etiqueta Board – Panaliti pasar média sosial.
    • IFTTT – nyebarkeun eusi dina sababaraha platform média sosial gampang.

    Analytics web & Produktivitas

    • Google Analytics: estadístiques gratuïtes.
    • Matomo: Google Analytics es basa en Google Analytics.
    • YouTube Analytics: estadístiques de dina pidéo YouTube anjeun.
    • Statistik WP – Blog de bandes de WordPress que es va fer al any i als sanes.
    • carrer prosés – Proses sederhana sareng ngokolakeun aliran kerja.

    Tés Kacepetan wéb

    • Bitcatcha – Pariksa kacepetan situs tina 10 lokasi.
    • Prova Kalurahan – Pariksa halaman es troba a la dina.
    • GT Metrix – Uji Halaman és a dir que no es pot obviar.

    Patarosan blogging sering ditanyakeun

    1. Bloc Sabaraha Kanggo ngamimitian?

    Biaya perkiraan pikeun blog nmamimitian any anu kalebet domini de nami que es va allotjar sahandapeun $ 100 sataun (querang ti $ 10 sasih). Biaya ieu dumasar kana blog anu nyalira (WordPress WordPress). Períduksi tina biaya anu bakal: $ 15 taunan domini pikeun nami .com sareng ngeunaan $ 60 Taunan Kanggo taxa wéb.

    2. Dibayar blogger Kumaha?

    Pikeun kéngingkeun gambaran anu langkung saé kumaha cara mayar blog, kuring dikategorikkeun kana 2 jinis – hiji nyaéta dimana anjeun langsung ngurus palanggan atanapi pangiklan sedengkeun anu sanésna anjeun milu program anu ditawarkeun ku perusahaan atanapi jaringan.

    Upami anjeun bersentuhan langsung sareng palanggan atanapi pangiklan, anjeun gaduh langkung seueur kendali harga. Anjeun tiasa miliari artos ku:

    – Ngajual eusi premium (situs kaanggotaan)
    – iklan langsung
    – Produir Anjeun
    – Papan damel
    – Tulisan sareng medarkeun tulisan anu disponsoran

    3. Kumaha ngamimitian bloc haratis?

    Aya seureur platform demana un blog que us agrada fer servir, WordPress WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun blog gratis, sadie anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti newyekeun konten anjeun.

    4. Naon nyekel éta plataforma bloc gratis?

    Teu aya anu datang haratis di dunya urang. Aya sababaraha a la plataforma karguesa sareng blogging gratis:

    – Aya aturan anu ditetepkeun ku unggal platform an anunun kedah perhatikeun
    – Bloc de domini Ngaran anjeun katingalina janten subdomini sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    – Aya pungsina terbatas, plugins
    – Biasana, la plataforma que pot fer servir com ara el bloc monetitzador

    Kuring wani nyarankeun anjeun ngamimitian blog anjeun nganggo WordPress.org anu ngagaduhan host (sakumaha anu kuring parantos katutup dina pituduh ieu). Salian ti ngatasi blog watesan gratis, poténsi kamekaran blog anjeun henteu terbatas.

    Aya seureur platform demana un blog que us agrada fer servir, WordPress WordPress.com, Tumblr atanapi Blogger. Pikeun blog gratis, sadie anjeun kedah lakukeun nyaéta daptar sareng anjeun tiasa mimiti newyekeun konten anjeun.

    Tapi, ieu mangrupikeun hasil:

    • Aya aturan anu ditetkeke ku unggal platform an anunun kedah laksanakeun
    • Bloc de domini Ngaran anjeun katingalina janten subdomini sapertos "myblogname.wordpress.com" atanapi "myblogname.tumblr.com"
    • Aya pungsina terbatas, plugins de la vostra aplicació és més fàcil
    • Biasana, plataforma que gaudim del programa de monetització del blog

    Disseny de la pàgina a la pàgina de publicitat de WordPress a la pàgina de Kaayaan.

    Jeffrey Wilson Administrator
    Sorry! The Author has not filled his profile.
    follow me