* Actualitzacions: actualitzats els plans i preus de preus, es van substituir algunes captures de pantalla i es van suprimir alguns hostes WP que ja no recomano.


Contents

Què és WordPress (WP) Hosting?

Un allotjament de WordPress és un allotjament web que allotja blocs (o llocs) construïts amb WordPress.

Tècnicament no hi ha res com “hosting WordPress”. Qualsevol servidor que admeti PHP 5.2.4 (o superior) i MySQL 5.0 (o superior) pot allotjar un lloc de WordPress.

Qualsevol allotjament compartit que suporti una instal·lació de WordPress amb un clic i ofereix eines de desenvolupament de WordPress (com ara la posada en escena i la memòria cau de WordPress) pot ser un bon amfitrió per al vostre lloc de WordPress.

Exemples de plans d’allotjament WP

Com a referència, aquí teniu alguns plans de hosting de WordPress disponibles al mercat.

* Per a més detalls, feu clic al signe “+” per ampliar la taula anterior.

Per cert, si us pregunteu PERQUÈ voleu un amfitrió que ofereixi un paquet d’allotjament específic de WordPress, molts llocs més importants del món actualment tenen WordPress. Aquests inclouen The New Yorker, BBC America, TechCrunch, Coca Cola France i molts més.

És potent, flexible, fàcil d’utilitzar i té tones de suport disponibles.

Coca Cola France creu en WordPressCoca-Cola és una marca important i si Coca Cola France creu en WordPress, també podeu fer-ho!

5 millors proveïdors d’allotjament de WordPress a tenir en compte

Ara, analitzem les recomanacions específiques i per què escollireu una plataforma per l’altra. A continuació, revisarem i compararem alguns dels millors proveïdors d’allotjament WP.

1. SiteGround

Plans i preus de hosting de WordPress SiteGround

Pros:

 • Gran velocitat i fiabilitat d’allotjament (temps de funcionament fort)
 • Múltiples opcions de les ubicacions del servidor
 • Recomanat per WordPress.org
 • Suport de xat en directe útil (vegeu la meva revisió encoberta)
 • Execució d’un clic de WP, GIT preinstal·lat per al desenvolupament de WordPress

Lloc web: https://tmdhosting.com/wordpress-hosting

L’allotjament TMD té més de 10 anys i es considera que és una opció fiable per als que necessiten un amfitrió web de qualitat. L’empresa ofereix un servei d’allotjament de WordPress gestionat barat que està configurat prèviament per donar el màxim rendiment als llocs web de WordPress.

El millor de TMD? Els seus preus són molt competitius. Al preu de 2,95 dòlars / mes, els usuaris arriben a allotjar un lloc de WordPress al servidor web NGINX amb caché bàsic (per a la persona, això significa una gran velocitat del servidor). Si compliu una mica i aneu amb el pla de WordPress de TMD Business, obtindreu allotjament il·limitat amb un domini gratuït, SSL estàndard, servidor web NGINX, instància de Memcache 128 MB i suport de WordPress premium..

Llegiu la nostra crítica completa de TMD Hosting.

Funcions de WordPress notables a TMD Hosting

 • Entorn de WordPress pre-construït
 • Servidor web NGINX & Instància de memòria memoria 128MB
 • Protecció contra programari contra malware en Bit Ninja

Contres

 • Alguns problemes importants amb la còpia de seguretat automàtica
 • Preu pujada després del primer mandat

3. Kinsta

Kinsta hosting per WordPressKinsta WordPress Hosting Plans & Preu.

Pros

 • Excel·lent velocitat del servidor i temps de servei d’allotjament
 • Suport expert de WordPress
 • 18 ubicacions del centre de dades disponibles a tot el món
 • Llista de funcions pròpies dels desenvolupadors
 • Un tauler de control personalitzat que resulta impressionant i intuïtiu

Lloc web: https://www.wpengine.com/

Un augment de preu fins i tot de Kinsta, WP Engine comença a partir de 35 dòlars al mes i això és per a llocs d’instal·lació únics de WordPress. A primer cop d’ull, les seves característiques són impressionants, incloent serveis com la integració d’Amazon S3 i Global CDN.

El que crec que és el seu punt de venda clau és que estan construint llocs al Genesis Framework. Genesis és un enorme ecosistema de parts per a WordPress i és, en essència, el que es necessita per reunir un millor lloc de WordPress en blocs de construcció.

Des de la velocitat fins a la seguretat i fins i tot l’estètica, hi ha alguna cosa en el Genesis Framework que simplement crida “WordPress professional”, i és per això el que pagues.

Consulteu els resultats de la prova dels usuaris de WP Engine i revisen el servidor.

Funcions notables a WP Engine

 • Ofereix Framework Framework
 • 24/7/365 Atenció al client
 • Fort ecosistema de parella

Tingueu en compte que WP Engine és un amfitrió només de WordPress, és a dir, que no podeu allotjar altres tipus de llocs amb aquest proveïdor.

Contres:

 • Cost per als propietaris que utilitzin diversos llocs WP
 • No hi ha allotjament de correu electrònic
 • No hi ha accés directe al fitxer .htaccess

5. BlueHost

Pla de WordPress de BlueHost Plans d’allotjament de WordPress BlueHost & Preu.

Pros

 • Recomanat per WordPress.org
 • Amfitrió web amb gairebé 20 anys de trajectòria empresarial contrastada
 • Molt espai per créixer: els usuaris aconsegueixen actualitzar els servidors d’allotjament a VPS i hosting dedicat a un preu raonable

Sí – Petites i mitjanes empreses

SÍ, això seria absolutament cert. El concepte d’allotjament de WordPress gestionat simplement crida la sinergia amb els llocs web d’empresa. Els plans ofereixen combinacions potents de comoditat, rapidesa i seguretat, tots els elements clau que un lloc de negoci hauria d’estar preocupat.

Els elements de seguretat afegits són encara més crucials si aneu a executar qualsevol infraestructura de pagaments a través del vostre lloc.

No: L’ambiciós propietari del lloc

Potser. Encara no hi esteu pel que fa al trànsit, no disposeu del conjunt d’habilitats de personal que necessiteu per construir un lloc de classe mundial i podríeu utilitzar una mica d’ajuda. L’allotjament de WordPress gestionat pot proporcionar-vos aquest punt més. La pregunta seria: estàs disposat a pagar per això?

Aquesta no és una elecció fàcil, ja que sovint es cotitza en funció de funcions integrades i d’altres instal·lacions que d’altra manera hauríeu de pagar amb plans d’allotjament compartits regulars (que no haurien de costar més de 5 dòlars / mes en funció dels nostres estudi de mercat).

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me