Google Lego 50-års jubilæums inspiration


De, der kender mig, ved også, at jeg for nylig har udviklet et stærkt standpunkt mod Googles forsøg på at politiføre internettet.

At “rense” det, som de siger det.

Webmastere og bloggere er nødt til at møde Matt Cutts med vilje vage forklaringer næsten hver uge såvel som konsekvenserne af ‘kult’ både mennesker og nedlatende SEO’er har bygget op omkring Google og dens kvalitetsretningslinjer.

Men det faktum, at Google er et stort firma med store data ved hånden, gør ikke, hvad det siger (og gør) rigtigt. De reklamerer for deres egne ‘kvalitetsretningslinjer’, som om det var civile eller religiøse love, og det er ikke rigtigt. Det er fint, forretningsmæssigt, at tilbyde retningslinjer for inkludering i søgemaskinen, og alle er enige om, at Google på en eller anden måde skal markedsføre sine egne tjenester – men Google, vi har kendt fra 2011 til i dag, er lavet af forskellige ting end ” Do No Evil ”flot selskab fra” æraen “før 2011.

Her er en Google, der bliver aggressiv over for sine mål.

Googles forbud er ikke verdens ende

Hver dag stiller du op med risikoen for at pådrage sig en eller flere sanktioner, og jeg ved, at du er bange for Googles næste træk nu, hvor søgningsgiganten ser ud til at angribe selv den legitime praksis med gæsteblogging. Dog – og uanset hvor skandaløst det måske lyder – at få forbudt fra Googles søgeresultater er ikke verdens ende.

Der er meget at lære af Ann Smartys nylige oplevelse med MyBlogGuest.com. Læs venligst videre.

Googles straf straffes MyBlogGuest

mattcutt

Som medlem af MyBlogGuest-samfundet blev jeg chokeret over at få at vide, at Google anvendte en sidewides-straf på Ann Smartys mest berygtede indholdscentrede indsats, MyBlogGuest, og skubbede det langt bagud i SERP’erne. I løbet af de sidste to uger er der skrevet snesevis af artikler om MBG’s sag, og Ann- og MBG-medlemmer har været aktive på Twitter for at støtte deres netværk mod Googles tvivlsomme webspam-handling.

På et personligt plan finder jeg straffen helt ubegrundet og overdreven i sammenligning med beskyldningen – hvis nogle blogs, der bruger platformen, var blevet spam, ville en nedjustering i SERP’erne for deres sider kun have været tilstrækkelig som et offentligt eksempel, ikke?

Ikke for Google ser det ud til.

Den 27. marts tweetede Ann Smarty:

annsmarty

Forvirrende ting, da selv Googles Analytics-blog offentliggør gæsteposter (uden en attribut rel = nofollow).

Som SEO Tad Chef udtrykker det på Positionly.com,

”Gæsteposteringen til SEO-debakel viser bare, hvordan Google i stigende grad hader ordentlige hyperlinks, der er open source og ikke effektivt kontrolleres af Google. Ægte gæstebloggere bliver nødt til at skade sig selv i søgningen nu ved at tilføje den forkrøllende nofollow-attribut til deres indlæg ”; så for Google, “Når nogen bruger din infografik og krediterer dit websted som kilde, støtter han ikke dig aktivt, men simpelthen manipulerer Google i henhold til Googles seneste opdateringer om acceptabel linkopbygning.”

Måske forstår Google ikke, at denne FUD-kampagne vil skade deres søgeresultater i det lange løb, da flere og flere nofollow-links (eller mangel på dem deri) betyder mindre noder i webgrafen for Googlebot at notere sig og indeksere.

ELLER – Google er måske bare rettet mod en mere elitistisk type søgeresultater.

Men mere om dette i næste afsnit af artiklen – nu, videre med det rigtige stykke kage. 😉

Q&A med Ann Smarty, grundlægger af MyBlogGuest

Som et kærligt medlem af MyBlogGuest-samfundet besluttede jeg at stille Ann Smarty et par spørgsmål via e-mail, som hun svarede hurtigt og deler en masse gode råd.

Her er interviewet.

Mig: Google forbød MBG fuldstændigt fra deres søgeindeks, en handling, de normalt udfører på websteder mærket som ‘ren spam’. Hvordan oplevede du denne form for manuel handling sammen med Matt Cutts ‘Twitter-kommentarer relateret til den?

Ann: For at være helt ærlig … vi blev indekseret efter straffen, men så fjernede jeg faktisk webstedet fra Google-indekset ved hjælp af Google Webmasterværktøjer og blokerede Google ved hjælp af Robots.txt, så jeg er ikke rigtig sikker på, hvad der nøjagtigt bidrog til det faktum, at vi forsvandt fra indekset. Hvad angår selve straffen og Matt’s tweets, så lad dem spille 🙂 Vi giver ikke op!

“Webmaster” eller Google “Webslaves”?

Mig: Bloggere og webmastere generelt er mere og mere bange for Googles næste træk, og de ser ud til at være ikke længere i stand til at træffe valg til deres egne, når det kommer til styring af deres indhold og links (ikke flere webMASTERS, i en måde, men webSLAVES). Har du råd at dele for at hjælpe webmastere gennem denne vanskelige tid?

Ann: Mit råd er altid det samme: glemme Google. Ja, andre typer trafik (social, community, mund til mund, lokal markedsføring osv.) Er mere tidskrævende, og du vil sandsynligvis arbejde hårdere for at opnå resultater, men i det lange løb resulterer det i mere selvsikker fremtid! Hvis du har mange trafikkilder, og du mister en, så suger det godt, men du kan stadig overleve (det er, hvad der skete med MyBlogGuest). At stå overfor og acceptere kendsgerningen – ”Ingen er sikker” – er lettere end at være konstant bange.

Google: “Gør som vi siger, ikke som vi gør”

Mig: Google ser ud til at acceptere gæsteposter (uden attributten rel = nofollow) på sin Analytics-blog. Hvad synes du om dette i sammenligning med den stress, du og andre MBG-medlemmer har gennemgået for nylig?

Ann: Jeg er i søgeindustrien i 8 år nu. Intet overrasker mig mere. Googles politik har altid været “Gør som vi siger, IKKE som vi gør.”De beviser det punkt igen og igen. Det større problem er, at når det kommer til gæstebidragere og forfatterattributioner, har webstedsejere ikke nogen klare retningslinjer fra Google. Med betalte links har det altid været klart: Du kan sælge links, men holde dem ikke fulgte. Hvad med gæsteposter, der går videre? Kun store fyre har lov til at invitere gæster? Hvad er den faktiske regel? Jeg synes Google faktisk er meget tabt og desperat. Matt Cutts forsøger at løse uforlignelig: den gamle forældede algoritme. Jeg synes synd på ham!

Opbygning af vellykket websted uden Google

Mig: Jeg ville elske det, hvis du kunne dele et par tip til, hvordan man hjælper et websted med at opbygge trafik uden Google. At have alternativer hjælper. 🙂

Ann: Det hele starter med det grundlæggende: Byg noget indhold, som du kan lande trafik til via din flere indsats. Når det er gjort, bliver tingene meget lettere.

 • Her er nogle genindpakningsteknikker for at sikre, at dit indhold kan nå flere forskellige kanaler
 • Prøv ViralContentBuzz for at placere dit indhold foran ivrige påvirkere uden for dit netværk (og dermed både få trafik OG øge dit netværk)
 • Mens du genererer trafik gennem din deling og netværkstaktik, skal du opbygge din følgende og e-mail-liste (her er en god artikel om det) – DETTE vil være grundlaget for, at trafikken bliver stabil og IKKE så meget, afhængigt af din aktuelle aktivitet.

Mig: Dette sidste spørgsmål handler mere om en opfattelse, jeg har af Googles adfærd over for Internettet generelt: Google ser ud til at føre sin ‘rengøring af Internettet’ -mission til begrænsning af sine egne SERP’er til en elite af websteder, de betragter som nyttige og ‘ retfærdige ‘(som i’ de følger vores retningslinjer og følger med os ‘). Har du også denne opfattelse? Hvis du gjorde det, og baseret på din oplevelse som SEO, ville du tro, at en sådan begrænset søgemodel ville fungere?

Ann: Nå, prøv at se på det fra et andet perspektiv: Hvorfor ville de gøre det? At placere mærker højere betyder ikke mere indtægter for dem (mærker kan faktisk investere mere i annoncerne end os, små mennesker).

Den eneste grund til, at der er så mange sanktioner, er, at Google-algoritmen er brudt, og Matt’s team, der IKKE har udviklet selve algoritmen, bare prøver hårdt og kæmper for at levere gode resultater.

Ja, denne strategi er dømt. Ja, mange små virksomheder lider af Googles mangel. Men hvis de faktisk er onde eller simpelthen desperate – er det noget tvivlsomt.

Google er stor nok til at eksistere selv med den ødelagte algoritme. Hvor lang tid? Nå, andre Google-afdelinger er smarte nok til at bekymre sig om fremtiden: Android, Google Glass, endda Google Chrome, og mange, mange andre produkter er rettet mod fremtiden for Google.

Hvad angår søgningen, er det ved at dø. Folk skifter til apps. Mobil og lokal søgning vinder kraft. Googles websøgning dør før eller senere. Så vi skal bare tilpasse os fremtiden og tænke på Googles webtrafik som ”Det var sjovt, mens det varede; Lad os fortsætte! ”

Tak Ann! 🙂

Er Googles monopol tendens mod elitistisk websøgning?

Denne sidste uge var MBG ikke det eneste websted, der fik en manuel webspam-straf fra Google. Doc Sheldons SEO copywriting-blog blev også straffet for at offentliggøre et gæstepost om latinamerikansk socialt netværk. Lige før deres sag modtog Rap Genius en straf for at promovere links uden en rel = nofollow-attribut, men Ann’s og Docs websteder har altid promoteret ægte indhold og links, så sanktionerne giver ingen mening.

Det er faktisk ingen mening, medmindre Google har noget med det andet. Du ved, et skjult formål.

Selvom denne del af artiklen er stærkt baseret på spekulation, da der ikke var nogen officielle meddelelser fra Google i denne henseende, inviterer jeg dig stadig til at læse den – som det er en reflektion over det store billede af de nylige begivenheder.

En elite-websøgning ville hjælpe Google med at slippe af med alle middelmådige til adskilte resultater og kun beholde de bedste resultater. “Bedst” ​​efter Googles opfattelse er et websted, der overholder Googles retningslinjer og følger med den algoritmiske og manuelle ændringer af søgegiganten.

Som Rae Hoffman siger på Sugarrae.com siger: “Google fungerer som om de selv er en slags beskytter – og beslutter – for hvad der er godt og hvad der er ondt på nettet.” Hvis Google virkelig har tendens til at være en elitistisk type internetsøgning, kan der komme en dag, hvor det ikke er værd at sætte en indsats i Google-markedsføring, fordi det er dem, der er ansvarlige for at vælge, hvem der kommer til indekset, og hvem der ikke gør det, ingen chance for at appellere.

Gør mig undrende, om en webbruger virkelig har brug for en søgemaskine af denne art.

Hvad sker der, hvis vi standard følger ikke nogen udgående links ud fra Google FUD

Unplugged

Econsultancy.com gjorde netop det for gæsteblogging-links. Hvem er den næste?

Du ved, hvad FUD betyder (frygt, usikkerhed og tvivl) og konsekvenserne af det – webmastere bliver mere og mere bange for at kæde “naturligt sammen” på grund af Googles nylige handlinger mod Doc Sheldons blog og Ann Smartys samfund, og indtil videre er intet godt kommet ud af den følelse. Hvis du stopper ved søgemaskine Roundtable og gennemser kommentarsektionen af ​​indlægene om disse nyheder, vil du læse mange webmastere, der siger, at de har lukket døre for gæsteskribenter, mens andre har skiftet til en all-nofollow linkpolitik for udgående links.

Lyder skræmmende, ikke? Alligevel er det hvad der sker.

Når du standard nofollow alle udgående links …

 • … dit websted garanterer ikke længere disse links – fra et algoritmisk synspunkt skifter du til en neutral afstemning om alt og alle du snakker om og citerer
 • … dit websted opretter ikke flere forhold til andre sider via links, hvilket fører til mindre chancer for, at indholdet, du linker ud til, bliver fundet af andre besøgende, da dine ‘stemmer’ ikke tæller
 • … du bidrager til at gøre webgrafen til en afbrudt graf, hvor noder (sider) blev mere og mere isoleret
 • … du kan ende med at blive betalt med den samme mønt og stoppe med at tjene ‘naturlige’ (dofollow) indgående links (hvis du ikke linker ‘naturligt’ til andre, hvorfor skulle andre linke ‘naturligt’ til dig?)

Til det ekstreme bliver en situation, hvor det meste af nettet bliver nofollowed, farligt for SERP’erne for hver søgemaskine, der implementerer brugen af ​​nofollow af ekskluder websider – så selvom Google (som spekuleret) virkelig tenderer mod en elitistisk type web søg, hvor kun et par få overlever, andre søgemaskiner ville have problemer – og deres brugere med dem.

Nofollow-links og Google AdWords-annoncer

Google insisterer på, at AdWords-links ikke passerer PageRank og svarer til nofollowed links, så de er inden for Googles retningslinjer for søgemaskiner.

Tænk dog på det – hvorfor skulle AdWords-links endda være nødt til at videregive PageRank, når sådanne betalte annoncer allerede dominerer SERP’erne?

Google placerer dem over organiske resultater, så de allerede får alle mulige Google-boost, som PageRank anses for ubrugelige.

Modsigelsen? Du betaler for at drage fordel af denne implicitte PageRank, nøjagtigt mens Google insisterer på, at du ikke skal betale for links, der hjælper dig med at dominere SERP’erne.

Hvordan kan jeg så opbygge en webbaseret virksomhed uden Google?

Jeg kan høre dig. Det er allerede hårdt nok til at holde en virksomhed eller endda en lille nicheblog kørende med Googles stadigt skiftende algoritmer og strafpolitikker, hvordan kan jeg nogensinde klare det uden Google?

Tro mig – det kan du.

Web-baserede virksomheder plejede at trives længe før Google var endda en tanke i grundlæggerne, så der er ikke noget nyt her. Det er bare et spørgsmål om at genopdage gamle og stedsegrønne forretningsstrategier og få dem til at arbejde sammen med sociale mediekanaler (ikke kun netværk).

Her er et par tip:

 • Kundeforhold – Når du passe på dine kunder, er du allerede på vej til succes uden Google. Tilfredse kunder elsker at sprede ordet med venner og familiemedlemmer, og de kan også godkende dig på deres sociale medieprofiler, blogs og fora. Vær åben for deres feedback og hjælp dem med at løse deres problemer.
 • Social Media Outreach – Opret en Facebook, Twitter og Pinterest profiler. Selv en Google+ konto, hvis du ønsker det. Derefter rækker du ud til både kunder og navne i din niche – engag dig i samtalen, vær hjælpsom og bede om hjælp, når din virksomhed har brug for det – kunder nyder at give tilbage, det være sig via afstemninger eller skriftlig mening, og det er sandsynligvis, at andre virksomhedsejere vil netværk med en ‘kollega’, der ved, hvordan man giver værdi og innovation.
 • Blogger-opsøgning – Prøv at oprette forbindelser med andre bloggere, som sandsynligvis vil linke tilbage til dig eller promovere dig på andre måder. Giv gratis bannere til widget-elskende bloggere til at linke til dit websted.
 • Branche-specifikke fora – Deltag i forumdiskussioner i din branche. At være hjælpsom hjælper og det gør et dejligt aktiv for indgående markedsføring.
 • Liste over oversigter – De fungerer stadig, især hvis de er et meget trafikeret nichekatalog.
 • Gæsteanlæg OG Gæstetals – Gæst skriv (ja! Ligegyldigt hvad Google siger) til blogs og publikationer i din branche, del værdifulde råd og vær der, når dine læsere efterlader kommentarer (svar på dem!). Gæstesamtaler giver endnu bedre chancer for at brand og brumme, fordi du fysisk er der for enhver, der har spørgsmål til dig. Glem ikke at smile varmt!
 • Bliv interviewet – Vær åben for webbaserede, telefoniske og personlige interviews og brug dem ikke kun til at få reklame for dig og din virksomhed, men også som chancer for at stille din knowhow til rådighed for dem, der vil læse eller lytte til interview.
 • Sponsorater – Som virksomhed kan du sponsorere en begivenhed, en velgørenhedsorganisation eller en uddannelsesinstitution og opbygge et omdømme gennem det. Begræns dog ikke din tilstedeværelse til et rent link på en side eller en masse brochurer – gør det til en given opgave at deltage i begivenheden, besøge velgørenhedsorganisationen eller uddannelsesinstitutionen i løbet af sponsoreringstiden og hold kontakten derefter, hvis du kan.
 • Partnerskaber – Samarbejd med andre virksomheder, så de kan hjælpe og sponsorere og hjælpe hinanden med at trives. Sidste år tilbød jeg at tegne gratis illustrationer til klienter og kolleger, som så venligt efterlod mig et LinkedIn-vidnesbyrd; godt, ingen af ​​dem var forpligtet til at linke tilbage til mig, men en af ​​dem gjorde det stadig og bragte nogle relevante trafik ind.

Markedsfør dit websted ligesom Google ikke findes

der er ingen google

Lynn Terry på Clicknewz.com råder webbaseret virksomhed til at fortsætte med at optimere deres websteder, selvom de ikke udelukkende vil fokusere på Google.

Det er rigtigt – det ville være fjollet (og uhøfligt) at undgå SEO-praksis helt, især SEO på siden, fordi der er andre søgemaskiner, der kan lide at vise tilgængelige, optimerede, nyttige resultater, ikke kun Google. Selvom du ikke fokuserer på Google-trafik, ville du stadig drage fordel af trafik genereret af andre søgemaskiner. SEO på side kombineret med en smule UX hjælper også brugerne med at fokusere på indholdet og gøre det lettere for dem at læse dit indhold.

Bare sørg for, at du ikke falder i fælden ved at følge Googles retningslinjer ord for ord, eller så kommer du tilbage til trin 1 – for at finde en måde at slippe af med Googles tunge indflydelse i din virksomhed og følgelig i dit liv.

Fokus på grundlæggende SEO, der vil gøre enhver søgemaskine glad. Forlad resten af ​​arbejdet under din ‘master’ del af ‘webmaster’ ordet.

Kernen i denne artikel

Mad til eftertanke, det er givet, men jeg skrev også dette for at spørge jer, kolleger af webstedsejere, bloggere og indholdsmarkedsførere, tak –

Hjælp med at bringe link og oprettelse af indhold tilbage i hænderne til de rigtige ‘mestre’ – webmastere!

Dette er den centrale søgen i den nuværende Google-dominerede verden, hvor bloggere og webstedsejere bøjede sig over ‘gud’ Googles mission om at “rydde op på nettet”.

Vi ville være fine og glade, hvis Google kun talte om sine egne internetsøgningsregler som service-regler – vi er alle enige om, at ethvert firma har regler for brugen af ​​sin service. Men Google stoppede ikke med at “sådan fungerer det til min service” -samtaler – nej, Google lavede sine regler til ‘etik’, deres artikler taler om ‘sanktioner’ og ‘jagter’, Webspam-teamet taler om ‘rengøring af Web fra spam ‘(og IKKE bare rense deres søgeresultater!).

Googles storhedskraft er farlig, og den bekæmper aktivt enhver form for ytrings- og ytringsfrihed på Internettet. Det er farligt, fordi det gav liv til en kult.

Hvis du kan lide Google og dens retningslinjer, skal du under alle omstændigheder følge dem. Men gør ikke Google til en gud og dens retningslinjer til bud. Opbyg ikke en religion omkring et firma!

Kulturen, der er opbygget omkring Google, og hvad dens talsmænd siger, er en rigtig pest i disse dage, meget mere end Googles retningslinjer selv.

Kan du ikke lide Google? Velkommen i klubben. For at sige det sammen med Lynn Terry,

”Markedsfør dit websted og din virksomhed som i 1997. (…) Læt som om dit websted allerede er blevet straffet eller afindekseret af Google. Stop et øjeblik og spørg dig selv, hvad du ville gøre for at fortsætte med at drive en blomstrende online forretning. Nu … gå gør det. ”.

Åh, og når du først har gjort det, kan du lige så godt følge Google og sige “Jeg støtter ikke Google!” højt. 😉

Husk, at Google kun er så magtfulde, som vi – brugere og webmastere – gør det.

Billedkredit: Antonio Manfredonio & Kipp Baker

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me