Introduktion


Google Penguin 2.0-opdatering er officielt frigivet den 22. maj 2013 (eller den 23., afhænger af din placering). Om mindre end tre dage får vi allerede tusinder af artikler og såkaldte guru-tip på Internettet. Desværre er de fleste af disse artikler intet andet end lyde. Jeg har søgt og læst online i de sidste to dage og filtreret nogle af de bedste ressourcer relateret til dette emne. Hvis du er som mig, der ivrigt ønsker at lære mere om Google Penguin 2.0, her er et roundup-indlæg, som du finder nyttige.

Google Penguin 2.0 i kraft

Eksperterne, der første gang sporer søgedataene, ser ud til at have forskellige meninger om virkningen af ​​Google Penguin 2.0.

Algoroo: Massiv turbulens

Algoroo-signal - Dejan SEO

Som du kan se på diagrammet ovenfor, Algoroo opsamler massiv turbulens på tusinder af SERP’er. I en nylig blogpost sagde Dan Petrovic fra Dejan SEO

Matt Cutts var ikke forkert, den seneste algoritmeændring var stor. Algoroo var væk fra skalaen i går, vi har ikke engang et mål, der går så højt i vores roo-metriske widget.

Søgemetrik: ikke så stor som forventet

På den anden side angiver de data, der er hentet i søgemetrik, andet. Grundlægger af Search Metrics, Marcus Tober, sagde:

Det var ikke den opdatering, jeg forventede. Jeg troede, at denne Googles Penguin-opdatering ville have haft en større indflydelse, der ligner Panda 1. Men det skete ikke. Min første analyse viser, at mange tynde websteder, websteder med tynde links og især ikke betroede links står overfor problemet. Derudover blev nogle mindre virksomhedswebsteder ramt, fordi de ikke har taget SEO alvorligt nok. Google bekræftede selv, at virkningen ikke ville være så stor, som mange troede – måske er dette bare roen før stormen og den store opdatering virkelig kommer i fremtiden. Vi vil se. Jeg vil fortsætte med at holde dig opdateret med vores resultater.

MozCast-temperaturer: På niveau med Panda # 20

Kortvarige MozCast-data

Og hos SEO Moz var det opsamlede signal noget moderat (se diagram over, kilde). Som du kan se, er virkningen af ​​Penguin 2.0 mindre markant end de tidligere store opdateringer (nemlig Panda og Penguin 1.0) i relativ.

De fem Google Penguin 2.0-artikler, du skal læse lige nu

# 1. Søgemaskiner Land Roundups Den 23. maj

Som normalt ramte jeg først Search Engine Land, når jeg ser nyheder og opdateringer i branchen. Matt McGee’s Penguin 2.0-artikel var den første, der dukker op. Artiklen opsummerer, hvad der sker omkring og citerede søgemetriks liste over 25 top-tabere i denne runde af Google-opdateringer.

Og dette var den 23. maj, mindre end 24 timer Penguin 2.0 hit shore.

> Læs denne artikel her.

# 2. Søgemetriks tab af analyse 

Det næste stop ville være Search Metrics ‘Loser-analyse, hvor Marcus Tober dykkede dybt ind i dataene og frigav top 25 tabere-listen.

Der var otte pornosider og fire spilwebsteder på listen. Blandt de andre på listen (overraskelse) er store mærker og populære sociale netværk som Dish.com, Frelsesarmeen, Education Testing Service (ETS) og Daily Dot.

Søgemetriksanalyse

Som nævnt tidligere sagde Tober, at opdateringen var mindre, end han forventede, og virkningen var meget stærkere i Tyskland end i USA (som anført af SEL). Her er blogposten på tysk for yderligere detaljer.

> Læs hans artikel her.

# 3. Google Phantom-opdatering maj 2013

Her er en must-read Penguin-artikel inden Penguin-opdateringen. (Hvad?)

I tilfælde af at du ikke er klar over, er nogle af os vidne til et pludseligt fald i søgetrafik tidligt i maj. Det er ligesom det, vi havde i den første Penguin-opdatering sidste år, traffics begyndte at falde i begyndelsen af ​​2012, og Google sendte adskillige runde med link-spam-advarsel ud, før Penguin endelig ramte i slutningen af ​​april.

I denne artikel kiggede forfatteren nærmere på denne ‘fantom’-opdatering, der blev frigivet den 9. maj, som jeg tror, ​​det er meget sandsynligt, at det er en beta-pingvin i naturen, og trak disse observationer:

  1. Websteder med autoritet, men overtræder Googles retningslinjer for link, blev ramt.
  2. Krydsbinding af søstersider og websteder med risikable linkprofiler blev ramt dårligt.
  3. Forfatteren rejste et spørgsmål: Hvordan opdaterer Panda faktor til Penguin 2.0? Slår Google dig ekstra hårdt med Penguin, hvis du blev ramt af Panda før dette?

Det, der interesserer mig mest, er forfatterens # 1-observation – som jeg nævnte i min forrige casestudie, blev høj autoritetswebsteder ikke meget berørt af Penguin 1.0. Men nu ser vi en masse store mærker blive hamret og anført som de mest tabte i Penguin 2.0. Er der ingen flugt til Penguins magt?

> Læs denne artikel her.

# 4. Undersøgelse på Home24.de

Undersøgelse af linksøgeværktøjer på Home24.de er en af ​​de få Penguin 2.0-analyser, der er værd at læse. Home24.de, et brandet tysk-baseret møbelwebsted, der blev skadet hårdt i Penguin 2.0 Update og mistede næsten 60% af sin søgesynlighed. Virksomheden er et vigtigt brand i Tyskland, og det beskæftiger sig med forskellige former for reklame både online og offline (tv-annoncer).

I henhold til undersøgelsen var de sædvanlige mistænkte (såsom links til links, betalte blogindlæg, nøgleord med overforbrugte penge osv.) De primære årsager til straffen. Forfatteren påpegede også en interessant observation fra dette eksempel: Det ser ud til, at Google behandler 301-omdirigering på en anden måde i Penguin 2.0. Tilbage i gamle dage plejede 301 kun at videregive linkjuice, men ikke straffen; teorien synes ikke at gælde for det observerede websted. Hvis vi antager, at 301 omdirigeringer fungerer anderledes nu på Google, ændres en stor del af SEO-spillet.

Kort sagt er dette en meget detaljeret analyse, men du bliver nødt til at bære den overdrevne demonstration af virksomhedens søgeværktøj.

> Læs denne artikel her.

# 5. Diskussion på Webmaster World

Sidst, men ikke mindst, skal du tjekke diskussionstråden om Webmaster World. Og som sædvanligt er der guld begravet i meddelelserne. Specifikt fandt jeg diskussion mellem Fathom og Whitey interessant (begravet dybt et eller andet sted på side 4 og 5, se figur).

> Følg denne diskussionstråd her.

Hvad skal du gøre næste

Google Google Google

Så den længe ventede Penguin 2.0-opdatering er endelig ude, hvad nu? Hvad skal du gøre foruden at læse online?

Personligt tager jeg weekenden af, inden jeg starter min egen analyse. Der vil helt sikkert være masser at studere og fordøje i, men der er ingen hast med dette (i det mindste i dette øjeblik). Fra det, jeg ser, ændrer resultaterne sig stadig, og der er stadig en hel del fluxer i SERP nu. Så hvorfor ikke lade støvet sætte sig ned, før vi hælder en rigtig sved i?

Hvis du blev såret af Penguin og ønsker at starte din analyse med det samme, er mit første forslag for dig at se på de store spillere. Nogle af de største mærker i din branche blev filtreret eller straffet i denne opdatering? Gå til deres linkprofil og se, hvad der sker. Specielt skal du undersøge 301’erne, linkshastighed, nøgleordsprocentforhold og forholdet mellem links, som ikke er tillid til. Det er de negative signaler, vi kan bruge som reference i fremtiden. Vi vidste, at Google strammer knappen og giver mindre tolerance over for spam-spam; hvad vi vil vide nu, er, hvor tæt knappen er, og hvor meget plads der er tilbage.

Dernæst vil jeg undersøge websteder, der fik meget på første side. Specifikt vil jeg gerne se nærmere på spammy-websteder, der popper ud af intetsteds. Hvad er linkene disse websteder får; og hvad er linkforholdet og ankertekstforholdet, de har.

Undgå overlæsning online – ja, du har hørt mig, mens dette indlæg handler om at give tips til dig for at læse mere online, jeg foreslår ikke, at du læser for meget online (modsiger, hvad?).

Hvis du finder nyheder eller artikler, der er værd at læse, og som du synes, jeg burde inkludere det her i denne artikel, skal du skrive en kommentar her.

Jeg håber, at min artikel er nyttig for dig. Tak for at have læst og have en god weekend fremover!

Cheers, Jerry Low

Billedkilde: Legokunst af Sean Kenney

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me