Arvixe është një kompani pritëse private e vendosur në San Luis Obispo, CA me më shumë se 10 vjet nën rripin e saj. Themeluar në vitin 2003 nga Arvand Sabetian, ky ofrues i pritjes e bëri listën Inc 500 si një nga kompanitë private në rritje më të shpejtë të Amerikës në 2011 dhe 2012.


Pak më shumë rreth Arvand Sabetianit

Para se të gërmojmë në planet e pritjes së Arvixe, unë mendova se do të ishte interesante të hedhim një vështrim më të afërt në Arvand Sabetian dhe se si funksionojnë gjërat në kompani.

Arvand Sabiani zbarkoi Inc 30 vjeç nën 30 për dy vjet radhazi në 2002 dhe 2003. Ai filloi së pari Arvixen e tij pas vitit të ri të shkollës së mesme. Sipas një artikulli në Inc, Sabiani nuk dëshironte të hiqte dorë nga ndërmarrja e tij kur filloi kolegjin; kështu që çka kështu i bindi disa miq që ta ndihmojnë atë që të vazhdojë të funksionojë ndërsa ata morën gradat e tyre. Në vitin 2008, sipërmarrësi i ri ishte vendosur të diplomohej me një diplomë në inxhinierinë civile dhe në të njëjtën kohë, kompania e tij Arvixe po sillte rreth 150,000 dollarë fitim në vit. Ai vendosi t’i jepte Arvixe edhe një vit … dhe, pjesa tjetër është histori.

Arvixe u rrit nga një operacione me një njeri në një kompani duke bërë shumë miliona sot. Ajo që është më interesante për Arvixe për mua është se edhe pse kompania ka mbi 80 të punësuar, ajo nuk ka një zyrë selie. Videoja e mëposhtme tregon më shumë rreth asaj se si funksionon Sabetiani me ekipin e tij.

Rishikimi i redaktorit

Arvixe ofron një mori opsionesh pritëse, secila me opsione nën-shton një shtesë.

Ifarë më pëlqen në lidhje me Arvixe Hosting

 • Procesverbali i Prova e Biznesit – Arvixe është një ofrues shumë i popullarizuar i pritjes me jetëgjatësi të provuar; ajo ka qenë në biznes për më shumë se një dekadë me një të ardhme pozitive përpara saj.
 • Opsione të ngritjes – Kompania ofron një gamë të gjerë zgjedhjesh pritëse për t’i shërbyer nevojave të pothuajse çdo organizate. Në nivelet e saj të përbashkëta, të VPS, dhe të shërbimit të dedikuar, ajo siguron si Linux dhe Windows hosting.
 • Bujare në shpërndarjen e energjisë CPU – Pritja e pakufizuar nuk është me të vërtetë e pakufizuar. Por kjo tha, kam vërejtur që Arvixe është shumë bujare për sa i përket përdorimit të energjisë së serverit. Pritësi i faqes në internet lejon përdorimin deri në 700 sekonda të CPU-së, RAM 2000MB dhe 500 procese fizike – të cilat unë mendoj se nuk është aspak e keqe për një host 4 $ në muaj.
 • 60 ditë garanci për kthimin e parave – Arvixe qëndron pas shërbimit të tij me një garanci 60-ditore të kthimit të parave; kjo është mbi garancinë standarde të industrisë 30-ditore.

Jo aq i mirë

 • Rekord i tmerrshëm në kohën e duhur – Faqja jonë e provave zbriti shumë shpesh.
 • Opsioni i ndarjes së klasave personale është pak më i shtrenjtë se disa konkurrentë të Arvixe (pasi mund të shtoni vetëm 6 emra domenesh në një llogari).
 • Pritja e pakufizuar nuk është me të vërtetë e pakufizuar; është i pakufizuar vetëm derisa të teproni CPU Arvixe (që është norma për të gjitha shërbimet e pakufizuara të pritjes, mësoni më shumë).

Pyetjet e bëra më shpesh në Arvixe Hosting

Kush është Arvixe?

Arvixe është një kompani me qendër në SH.B. me qendër në internet, e cila ka qenë në biznes për më shumë se një dekadë tani.

A është Arvixe Hosting ende në biznes?

Po, Arvixe është akoma duke funksionuar, duke u ofruar përdoruesve një gamë të gjerë opsionesh për mbajtjen në internet.

Cilat janë disa alternativa të mira për strehimin Arvixe?

Alternativa e mirë për Arvixe përfshijnë InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, TMD Hosting dhe InMotion Hosting.

Verdikti: Kështu që Arvixe po pret ndonjë të mirë?

Marrja ime është që Arvixe është një host i mirë për faqet e internetit me madhësi të vogla dhe të mesme; por ka të ngjarë NUK zgjedhja më e mirë për bizneset ose faqet e internetit të mëdha. Ka mjaft histori të ankesave të konsumatorëve për besueshmërinë e serverit, megjithëse shikojmë rritjen e shpejtë të kompanisë, ne bëjmë dyshim nëse ato ankesa janë rezultat i serverëve të nxituar.

alternativat

Pritësit e ngjashëm të internetit të shqyrtuar në WHSR (markat jo EIG): InterServer, DreamHost, A2 Hosting, SiteGround, Hostinger, TMD Hosting dhe InMotion Hosting. Ju gjithashtu mund të shikoni listën më të mirë të pritjes së biznesit tonë për krahasim të lehtë.

Ulje speciale në dispozicion për InterServer, InMotion Hosting dhe Hostinger.

Dhe për ata që janë në kërkim të një hosting VPS – shikoni këtë udhëzues të pritjes së fundit të VPS-së.

Krahasoni Arvixe Hosting me Pritësit e tjerë të uebit

 • Arvixe vs InterServer
 • Arvixe vs DreamHost
 • Arvixe vs A2 Hosting
 • Arvixe vs Hostinger
 • Arvixe vs TMD Hosting
 • Arvixe vs SiteGround
 • Arvixe vs BlueHost
 • Arvixe vs GoDaddy

Më shumë informacion / për të porositur

Për informacion shtesë në lidhje me opsionet e pritjes dhe çmimin e Arvixe ose për të porositur, ju lutemi vizitoni faqen e internetit të Arvixe në https://www.arvixe.com/.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me