Që nga viti 2008, Host1Plus me qendër në Londër ka ofruar shërbime primi pritës në të gjithë globin.


Kompania, e themeluar nga Vincentas Grinius dhe Andrius Kazlauskas, aktualisht ka pesë lokacione serverash në Afrikën e Jugut, Brazili, Gjermani dhe Shtetet e Bashkuara (Los Angeles dhe Chicago). Fokusi për kompaninë është stabiliteti dhe besueshmëria e serverëve në të gjitha shërbimet e tij, ndërsa individëve dhe bizneseve sigurojnë një pritje të sigurt dhe cilësore.

Shërbimet e ofruara nga Host1Plus përfshijnë mbajtjen në internet, serverat e cloud dhe serverin VPS, ku secili ka mundësi të shumta të paketave. Whatfarë është e njohur për Host1Plus është besueshmëria, përballueshmëria dhe shërbimi i shkëlqyeshëm i klientit.

Testuar dhe ndjekur që nga maji 2017

Për të parë se si mbërthen Host1Plus, u regjistrova për një llogari (duke përdorur kredi falas të dhëna nga menaxhimi i Host1Plus) në maj 2017.

Menjëherë vërejta që paketat e përbashkëta të pritjes përfshinin shtesa shtesë, nën-domains, bazat e të dhënave dhe një domain falas. Një IP kushtuar 2 dollarë më shumë nëse nuk regjistroheni në planin e biznesit Pro, i cili përfshin IP të dedikuar.

Ekzistojnë gjashtë pako serveresh cloud. Kostoja e secilës varet nga numri i bërthamave të CPU-së dhe sasia e hapësirës në disk, RAM dhe gjerësia e brezit të kërkuar.

VPS hosting gjithashtu vjen me gjashtë opsione, me koston që përcaktohet nga numri i bërthamave të CPU dhe sasia e RAM, hapësira e diskut, dhe gjerësia e brezit të nevojshëm.

Unë isha i hipnotizuar nga opsionet e disponueshme. Ajo që më duhej për të provuar Host1Plus ishte një llogari e mbajtjes në internet të Pro Pro Business për një domen të vetëm, i cili vetëm më kushtoi 171 dollarë për 12 muaj. Unë madje kam qenë në gjendje të zgjedh se cilin vendndodhje të serverit kam kërkuar.

Një vështrim më i afërt në Planet e Pritjes së Host1Plus

Planet e përbashkëta të strehimit

KarakteristikatPersonalBiznesiBiznes Pro
Magazinimi / Transferimi i të Dhënavei pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Domenet Addon310i pakufizuar
IP e përkushtuar$ 2 / mo$ 2 / mofalas
Pricemimi nga$ 5 / mo$ 10 / mo$ 15 / mo

Zgjedhja e vendndodhjeve të serverëve: 1) Los Angeles, SHBA, 2) Sao Paulo, Brazil, 3) Frankfurt, Gjermani, 4) Chicago, USA, dhe 5) Johannesburg, Afrika e Jugut.

* Vini re se host1Plus VPS hosting janë plane të pakontrolluara. Kjo do të thotë që ju jeni vetë në vendosjen e serverit dhe instalimin e aplikacioneve të nevojshme.

Planet e strehimit në re

KarakteristikatLIN 1 1 2LIN 3LIN 4LIN 5LIN 6
Magazinimi / Transferimi i të Dhënave20 GB / 2 TB40 GB / 4 TB100 GB / 7 TB200 GB / 14 TB500 GB / 19 TB1000 GB / 24 TB
Zgjedhja e OSLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / WindowsLinux / Windows
CPU Core / RAM1/512 MB2/2048 MB4/4096 MB4/8192 MB6/16384 MB8/32768 MB
Pricemimi nga$ 8.00 / mo$ 16.00 / mo$ 30.00 / mo$ 50.00 / mo$ 90.00 / mo$ 156.00 / mo

Përvoja ime në Host1Plus: Whatfarë më pëlqen deri më tani?

1- Besueshmëria

Shërbimi i hostimit të host1Plus është jashtëzakonisht i qëndrueshëm.

Ndërsa kompania premton 99.5% në kohë me shkrim, unë kam pasur 100% kohën e duhur (duke përjashtuar mirëmbajtjen e planifikuar 1+ orë). Faqja nuk ka zbritur për 7 ditët e fundit në kohën e shkrimit.

2- Pricemimi

Kur e krahason Host1Plus me hostet e tjerë, është e qartë se tregu po bëhet shumë konkurrues.

Kostoja ime vjetore (duhet të paguaj për të) për llogarinë e përbashkët të pritjes është 57 dollarë.

Plani VPS i nivelit të hyrjes, me 0,5 thelbësore të CPU-së dhe 256 MB RAM, po fillon aq i ulët sa 2.25 $ / muaj.

Pritja në cloud fillon po aq e ulët sa vetëm 8 $ / muaj.

Mimet e Host1Plus janë jashtëzakonisht konkurruese.

Kur e krahasojmë me GoDaddy, i cili tarifon afërsisht 96 dollarë në vit për planin themelor të tij të hostimit të WordPress, hostimi i Host1Plus është një marrëveshje e shkëlqyeshme.

Do të prezantoheni me disa mundësi kur të regjistroheni në host1Plus. Plani 12 muajsh vjen në zbritje prej 5% kur krahasohet me koston e ciklit 6-mujor. Nëse regjistroheni për 24 muaj, zbritja do të ishte rritur në 10% dhe kostoja juaj për një pritje të përbashkët do të shkonte aq pak sa 108 dollarë për dy vjet. Host1Plus do t’ju lejojë të regjistroheni për një afat deri në 36 muaj, kur zbritja rritet në 15%.

3- API në shtëpi

API i zhvilluar në shtëpi i Host1Plus për serverat e cloud ka filluar që nga korriku 2016. API lejon përdoruesit të planifikojnë dhe menaxhojnë kopje rezervë dhe të monitorojnë CPU dhe bandwidth të përdorimit..

Sipas Juras Sadauskas, versioni aktual i API po zhvillohet vazhdimisht duke synuar të përmirësojë përvojën e përdoruesve të Host1Plus dhe të qëndrojë përpara konkurrencës.

Kompania duke u përgatitur të prezantojë një API për VPS, të fillojë API të rindërtuar të Cloud Servers dhe të prezantojë një modul të ri të sistemit të faturimit WHMCS që lejon përdoruesit të kenë një kontroll të plotë me shërbimin dhe do të thjeshtojnë procesin e shitjes.

Qëllimi i këtyre 3 tipareve të reja të API është të përmirësojnë përvojën e klientit duke thjeshtuar strukturën, duke përmirësuar funksionalitetin e përgjithshëm dhe duke i bërë shërbimet më të dobishëm për t’u shitur. Host1Plus po pret suksesin e klientëve, kështu që është vërtet e rëndësishme të qëndroni në përputhje me nevojat e klientëve dhe teknologjitë më të reja.

– Menaxher i Shitjeve Host1Plus, Juras Sadauskas

4- Zgjedhjet në lokacionet e serverëve

Përdoruesit e përbashkët të host1 të Host1Plus, duke paguar aq pak sa $ 5 / muaj, për të zgjedhur vendndodhjen e serverit midis Brazilit, Gjermanisë, ose SH.B.A..

Distanca midis serverit në internet dhe përdoruesit ndikon në kohën e ngarkimit të faqes suaj të internetit. Sa më i afërt të jetë serveri juaj me vizitorët tuaj të shumicës, aq më shpejt ngarkohet faqja juaj nga perceptimi i një përdoruesi.

Karakteristika e vendndodhjes së serverit zakonisht është në dispozicion vetëm në shërbimet e pritjes me një interval më të lartë. Veryshtë shumë bujare e Host1Plus për të përfshirë këtë veçori në planet e tyre të përbashkët të pritjes.

Për të porositur, vizitoni: https://www.host1plus.com/

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me