Ndërsa Miss Hosting filloi si një ekip prej nëntë bashkëpuntorësh që punojnë së bashku për të përmbushur kërkesat e publikut për pritjen, ajo është rritur në një ekip më të madh që ka një total prej 45 vjetësh të përvojës së përbashkët të mbajtjes në internet.


Ekipi është një pjesë e Miss Group. Miss Group është një grup i madh biznesi që ka selinë në Stokholm, Suedi. Miss Group ofron një sërë shërbimesh të lidhura me internetin. Ndërsa Miss Hosting u shërben njerëzve në të gjithë botën, fokusi kryesor i saj është Vendet Nordike. Ajo i ofron shërbimet e saj njerëzve privatë, ndërmarrjeve dhe organizatave.

Unë fillova të testoja Miss Hosting në Prill 2016. Shikova planet e ndryshme të pritjes dhe përpilova një listë të asaj që më pëlqen, si dhe disa gjëra që mendoj se duhet t’i dini përpara se të ecni përpara me Miss Hosting.

Së pari, le të shohim planet e ndryshme të pritjes që janë në dispozicion me Miss Hosting.

What’sfarë ka në paketë? Planet e mbajtjes së hosteve

Miss Hosting ka plane të ndryshme hosting për të përmbushur nevojat tuaja.

Ndarja e përbashkët

Së pari – planin e mbajtjes që po e testoj – hostet e përbashkëta.

Zgjidhni midis planeve të pritjes së përbashkët, themelore, profesionale dhe Ultimate. Tani për tani, ju mund të merrni planin Themelor për aq pak sa 1.25 dollarë në muaj, ndërsa Plani Ultimate është vetëm 3,75 dollarë në muaj. Plani Themelor vjen me 1 faqe interneti dhe 100 GB depozitë të tepërta, ndërsa plani profesional përfshin 10 faqe interneti dhe 250 GB hapësirë ​​ruajtëse të tepërt. Ju mund të strehoni një numër të pakufizuar faqesh në internet dhe të merrni depozitë të pakufizuar të tepërt me paketën Ultimate.

Të gjitha paketat përfshijnë një bandë të pakufizuar dhe host-mail.

Planet e PritjesBasikProfesionaleOltimate
Ruajtja e diskut100 GB250 GBi pakufizuar
Bandwidthi pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Uebfaqe për të pritur110i pakufizuar
Llogaritë e postës elektronikei pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Periudha e rimbursimit të plotë45 ditë45 ditë45 ditë
Pricemimi i regjistrimit (1-vjeçar)$ 1.25 / mo$ 2.50 / mo$ 3.75 / mo
Pricemimi i rinovimit (1-vjeçar)$ 5.59 / mo$ 11.59 / mo$ 18.59 / mo

Reseller Hosting

Miss Hosting gjithashtu ka plane të rishitjes së shitësve në dispozicion. Zgjidhni një nga këto plane nëse doni të krijoni biznesin tuaj të mbajtjes së faqes në internet. Zgjidhni nga planet themelore, profesionale dhe Ultimate, duke filluar nga çmimi nga 25 dollarë në muaj, deri në 124,92 dollarë në muaj. Planet fillojnë me 50 GB hapësirë ​​në disk dhe 500 GB bandwidth dhe shkojnë deri në 200 GB hapësirë ​​në disk dhe 500 GB bandwidth. Pavarësisht nga plani që zgjidhni, do të keni akses në uebfaqe dhe fusha të pakufizuara.

VPS Hosting

Më në fund, mund të zgjidhni nga pesë pako VPS. Ato variojnë në çmim nga 5 dollarë në muaj deri në 80 dollarë në muaj. Pakoja më e lirë vjen me 512 MB RAM, një procesor 1-core, një disk SSD 20 GB dhe 1 TB të bandës. Paketa më e shtrenjtë ka 8 GB RAM, një procesor 4-core, një disk SSD 80 GB dhe 5 TB të bandës.

Përkushtuar Hosting

Serverët e përkushtuar janë një tjetër mundësi. Serverët e përkushtuar gjithashtu vijnë me tre zgjedhje, me pako që variojnë nga 145 dollarë në muaj në 245 dollarë në muaj. Ju mund të merrni nga 4 GB RAM deri në 16 GB RAM me këto pako. Të gjitha paketat përfshijnë të njëjtin hard disk të fuqishëm. Paketa themelore ka një procesor Intel Pentium, dhe dy të tjerët përdorin një procesor Intel Xeon.

E rëndësishme për të ditur

Vetëm për të mirat – Host hosting SEO duke filluar nga 25 IP

Ndërsa Miss hosting Hosting SEO planet mund të japin SEOs ëndrrat e lagësht – kjo sigurisht nuk është për newbies. Ju duhet të porosisni të paktën 25 IP kur përdorni Miss Hosting. Për shkak të kësaj, është pak më e kushtueshme se zakonisht. Dhe do të duhet pak kohë për të vendosur gjithçka.

Ekrani i kapur:

mospërfillje e pritjes seo SEOSEO-të ndoshta do të kenë ëndrra të lagura duke parë këtë tryezë.

Pritje e përbashkët e shtrenjtë

Nëse shikoni më afër në marrëveshjet e përbashkëta të pritjes, ajo është më e shtrenjtë se sa është me shumë nga konkurrentët e saj.

Në disa raste, do të përfundoni të paguani dy herë më shumë për një pritje të përbashkët sesa do të paguani nëse shkoni me një konkurrent, por kjo nuk do të thotë që do të merrni dyfish më shumë karakteristika. Për shkak të kësaj, ju mund të dëshironi të merrni në konsideratë një mundësi më të lirë nëse doni një paketë themelore të përbashkët të pritjes.

Në fund të fundit

Miss Hosting është një host i mirë, por pritja e përbashkët është më e shtrenjtë sesa duhet të jetë.

Thënë kjo, kjo është një zgjedhje e shkëlqyeshme nëse doni një VPS të përballueshme ose jeni duke punuar në një fushatë SEO. Me një mundësi të përballueshme VPS dhe një mënyrë të përshtatshme për të pritur fusha të shumta në vende të ndryshme, Miss Hosting bën dyert e hapura që kompanitë e tjera pritëse i mbajnë të mbyllura.

Krahasoni Miss Hosting me të tjerët

Le të shohim se si Miss Hosting grumbullohet me shërbime të tjera të ngjashme hostimi:

  • Miss Hosting vs GoDaddy
  • Miss Hosting vs Rose Hosting
  • Miss Hosting vs DreamHost
  • Miss Hosting vs Scala Hosting
  • Miss Hosting vs TMD Hosting
  • Miss Hosting vs SiteGround
  • Miss Hosting vs Hostinger
  • Miss Hosting vs InMotion Hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me