Domokimi dhe Hosting i Temok është një nga kompanitë më të reja që pret sot atje. Kompania është themeluar në vitin 2014 dhe ka zyra në të gjithë botën, përfshirë në Sh.B.A dhe MB. Kompania është rritur shumë shpejt, pasi tani ka më shumë se 8,000 klientë falë pajisjeve më të reja dhe qendrave më të larta të të dhënave të vendosura në shumë vende. Më pëlqen shumë që ka qendra të të dhënave në Luksemburg, SH.B.A., Hollandë dhe Suedi.


Megjithëse ka ndërmarrje atje që kanë më shumë qendra të të dhënave, Temok zotëron në të vërtetë rrjetin e tij dhe harduerin që e bën atë. Kjo i jep asaj një kontroll të plotë mbi pajisjet dhe rrjetin. Me fjalë të tjera, ajo ka kontroll të plotë mbi nivelin e sigurisë së përvojës së klientëve të saj.

Opsione të ndryshme hostimi

Temok ofron një pritje të përbashkët, host të shitësit, serverë të dedikuar dhe opsione VPS. Vendosa të regjistrohem për një llogari të përbashkët pritëse, në mënyrë që ta provoja dhe të shikoja besueshmërinë e Temok. Me sa shoh, kohëzgjatja nuk është çështje. Ka edhe karakteristika të këndshme me paketat e pritjes.

Ndarja e përbashkët

Temok ofron Linux dhe Windows hosting të përbashkët. Ekzistojnë katër nivele të hostimit me hapësirë ​​të përshtatshme dhe karakteristika për operacione më të vogla në internet. Ajo që më pëlqeu në mesin e planeve të Windows është gjerësia e pakufizuar e bandës në dispozicion me të gjitha planet. Në fakt, gjithçka përveç sasisë së Ruajtjes së Mbrojtur RAID është e pakufizuar. Sasia më e ulët e Ruajtjes së Mbrojtur RAID është 50 GB. Eshte shume!

Planet e përbashkëta të strehimitStarterPremiumBiznesFlasë së parë
Magazinimi (bastisje)50 GB100 GB150 GB200 GB
Domenet Addoni pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Bandwidthi pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Nënfaqeti pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Domainet e parkuari pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Pricemimi (Mujor)$ 7.99 / mo$ 9.99 / mo$ 11.99 / mo$ 12.99 / mo
Mimi (Vjetor)$ 4.99 / mo$ 6.99 / mo$ 8.99 / mo$ 9.99 / mo
Pricemimi (2 vjet)$ 3.49 / mo$ 5.99 / mo$ 7.99 / mo$ 8.99 / mo

Pritja e Linux-it vjen me një kosto më të lartë, por përsëri, ka shumë hapësirë ​​për ruajtje. Madhësia e databazës së serverit MSSQL është gjithashtu 5 GB.

Reseller Hosting

Pritja e shitësit fillon me 25 dollarë në vit. Bandwidth është i mbuluar, por ruajtja është bujare, dhe gjithçka tjetër është e pakufizuar. Ekzistojnë pesë plane të shitësit që duhet të zgjedhin projektuesit dhe zhvilluesit.

Planet e Pritjes së Shitësit të ShitësitStarterPremiumBiznesFirst ClassSuper Class
Magazinimi (bastisje)50 GB80 GB120 GB160 GB200 GB
Bandwidth500 GB700 GB1000 GB1200 GB1400 GB
Llogaritë cPaneli pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Domenet Addoni pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Nënfaqeti pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Llogaritë e postës elektronikei pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Baza e të dhënave MySQL5i pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
phpMyAdminpopopopopo
Qasja në diskut të uebiti pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuari pakufizuar
Pricemimi (Mujor)$ 24.99 / mo$ 34.99 / mo$ 45 / mo$ 55 / mo$ 89 / mo
Mimi (Vjetor)$ 24,49 / mo$ 31,49 / mo$ 40.50 / mo$ 49.50 / mo$ 80,08 / mo
Pricemimi (2 vjet)$ 21.24 / mo$ 29,74 / mo$ 38,25 / mo$ 46.75 / mo$ 75,63 / mo

Serverë të përkushtuar

Më pëlqejnë shumë opsionet e dedikuara të serverit. Ju zgjidhni serverin që dëshironi të përdorni bazuar në koston, gjerësinë e brezit, vendndodhjen, madhësinë e diskut të ngurtë dhe RAM-in. Ajo që ju zgjidhni përcakton se sa fuqi dhe hapësirë ​​do të keni.

ProcesoriRAMStorageBandwidthLokacioniKontrolli i tarifave
1 x Intel Xeon 552016 GB DDR31TB SATA33 TBSHBA$ 49,95$ 65 / mo
1 x Intel Xeon E3 1230v232 GB DDR3500 GB SSD33 TBSHBA$ 49,95$ 80 / mo
2x Intel Xeon E5-267032 GB DDR3480 GB SSD33TBSHBA$ 49,95$ 90 / mo
2 x Intel Xeon E5-266064 GB ECC1TB SATA20TBSHBA$ 49,95$ 105 / mo
2x Intel Xeon E5-267096 GB DDR3960 GB SSD33TBSHBA$ 49.99$ 130 / mo
2x Intel Xeon E5-2670128 GB DDR32x 2TB SSD33TBSHBA$ 49.99$ 270 / mo
2 x Intel XeonXeon 552024 GB DDR34TB SATA33TBSHBA$ 49,95$ 110 / mo

VPS Hosting

Ekzistojnë katër mundësi VPS me gjerësi bande, ruajtje të mbrojtur dhe nivele të ndryshme të kujtesës. Një server virtual virtual është ideal për kompanitë që kërkojnë më shumë energji informatike pa kosto. VPS është në dispozicion për Windows dhe Linux, dhe serverët janë të vendosur në SH.B.A..

VPS Planet e HostingStarter VPSPremium VPSBusiness VPSFirst Class VPS
Kujtesa (RAM)1 GB2 GB3 GB4 GB
Magazinimi (RAID)40 GB80 GB120 GB160 GB
Bandwidth1000 GB2000 GB3000 GB5000 GB
CPU2 bërthama3 bërthama4 bërthama6 bërthama
IPv6në dispozicionnë dispozicionnë dispozicionnë dispozicion
hyrjeRrjeti i plotë SSHRrjeti i plotë SSHRrjeti i plotë SSHRrjeti i plotë SSH
Menaxhohet plotësishtpopopopo
Koha e konfigurimiti menjëhershëmi menjëhershëmi menjëhershëmi menjëhershëm
rezervëFalas javoreFalas javoreFalas javoreFalas javore
hypervisorVirtualizimi XENVirtualizimi XENVirtualizimi XENVirtualizimi XEN
Pricemimi (Mujor)$ 26.95 / mo$ 34.99 / mo$ 52,95 / mo$ 68,95 / mo
Mimi (Vjetor)24,95 $ / mo$ 32.99 / mo$ 50,95 / mo$ 66,95 / mo
Pricemimi (2 vjet)$ 23,95 / mo$ 31.99 / mo$ 50,95 / mo$ 66,95 / mo

Whatfarë më pëlqen në lidhje me Hosting Temok

Shërbime të plotë për marketing

Më pëlqejnë ndërmarrjet me shërbim të plotë, kështu që unë mendoj se është me të vërtetë e zoti që Temok ofron dizajn logon, dizajnim në internet, marketing në internet dhe shërbime të tjera në internet. Ofertat e shumta të shërbimit e kanë shndërruar atë në një ndalesë për klientët e tyre.

Shërbimet e marketingut TemokShërbime të marketingut për pronarët e biznesit të vogël.

Vendndodhjet e serverëve në botë

Më pëlqen gjithashtu fakti që ajo ka dedikuar serverë të vendosur në të gjithë botën. Serverët e përkushtuar vijnë me një nivel unik të sigurisë mbi serverët e përbashkët. Një kompani gjithashtu mund të arrijë fuqinë llogaritëse që i nevojitet kur përdorni një server të dedikuar.

Ju mund të zgjidhni vendndodhjet e serverave në SH.B.A., Hollandë, Rusi, Francë, Kanada, Itali, Japoni ose Kore.

Duke përfunduar

Në përgjithësi, Temok Hosting ka mundësi për bizneset e të gjitha madhësive si dhe zhvilluesit dhe projektuesit që kërkojnë mundësi të ndryshme. Më pëlqen gjithashtu që zgjidhjet e marketingut ofrohen në mënyrë që klientët e Temokut të mos kenë nevojë të punësojnë shumë kompani për të bërë detyra të ndryshme. Kjo është një kompani e mirë, e besueshme që është e shërbimit dhe e orientuar drejt produktit.

Alternativat dhe krahasimet

  • Temok Hosting vs A2 Hosting
  • Temok Hosting vs InMotion Hosting
  • Temok Hosting vs BlueHost
  • Temok Hosting vs 1&1 strehues
  • Temok Hosting vs HostPapa
  • Temok Hosting vs GoDaddy
  • Temok Hosting vs ResellerClub Hosting
  • Temok Hosting vs AltusHost

Vizitoni Temok Hosting Online

Për të vizituar ose porositur Temok Hosting: https://www.Temok.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me