Shqyrtim BulwarkHost

E themeluar në vitin 2009, BulwarkHost filloi si një ofrues të shërbimit pritës vetëm për klientë privatë. Kompania shkoi “rrjedhë” dhe hapi shërbimin e saj për publikun në shkurt 2013. BulwarkHost krenohet me angazhimin e saj për të pritur cilësinë dhe kënaqësinë e klientit; kompania siguron një pritës të pastër të serverëve SSD, 24/7 mbështetje teknike, 30 ditë garanci për kthimin e parave dhe shërbime falas për migracionin në internet.


Azhurnim special (shkurt 2017):

BulwarkHost po bën një shitje përvjetore një javë të gjatë. Merrni zbritje të madhe duke përdorur kodet e mëposhtme të promovimit:

 • H2017 – 50% zbritje një herë në çdo plan pritjeje të përbashkët / ndërmarrje, çdo periudhë faturimi.
 • BH2017R – 35% zbritje të përsëritur në çdo plan të përbashkët / shitës / ndërmarrje, çdo periudhë faturimi.

Planet Hosting BulwarkHost

BulwarkHost ofron tre lloje të ndryshme të shërbimeve të pritjes, përkatësisht Shared, Reseller, dhe Enterprise Hosting; çdo kategori pritëse vjen në plane të shumta.

Të gjitha këto plane vijnë me Rikthim automatik ditor (i cili është një IMO plus i madh), kapaciteti i nënfushave të pakufizuara, fushat shtesë, dhe bazat e të dhënave MySQL; plus të gjitha aplikacionet e zakonshme dhe veçoritë e serverëve – LiteSpeed ​​Web Server, CloudLinux OS, MariaDB, cPanel, Installer Softaculous, Zgjedhësi i Versionit PHP, phpMyAdmin, Integrimi i CloudFlare, etj. Më poshtë janë disa detaje të shpejta në lidhje me veçoritë për secilin plan.

Ndarja e përbashkët

BulwarkHost ofron katër plane të përbashkëta pritëse për të përmbushur nevoja të ndryshme: Plani Lite, Plani Fillestar, Plani Themelor dhe Plani i Avancuar.

Hosting i përbashkëtLiteStarterBasicAvallen
Ruajtje e pastër SSD3 GB5 GB10 GB15 GB
Transferimi Mujor i të Dhënave150 GB250 GB500 GB750 GB
Qasja kryesore e CPU-së1 Bërthamë e plotë
Rezervime automatike ditorepo
Mimi mujor$ 4.75 / mo$ 6.50 / mo$ 11.50 / mo$ 14.75 / mo
Mimi vjetor (15% zbritje)$ 4.04 / mo$ 5.53 / mo$ 9.78 / mo$ 12.54 / mo
Pricemimi Bienal (20% zbritje)$ 3.80 / mo$ 5.20 / mo$ 9.20 / mo$ 11.80 / mo
Pricemimi Triennial (25% zbritje)$ 3.56 / mo$ 4.88 / mo$ 8.63 / mo$ 11.06 / mo

Reseller Hosting

Katër plane shitës janë ofruar në BulwarkHost; tiparet themelore tregohen në tabelën më poshtë.

Rishitesi HostingLiteStarterBasicAvallen
Ruajtje e pastër SSD15 GB30 GB60 GB100 GB
Transferimi Mujor i të Dhënave450 GB900 GB1800 GB3000 GB
Llogaritë cPanel153060i pakufizuar
Qasja kryesore e CPU-së1 Bërthamë e plotë
Rezervime automatike ditorepo
Mimi mujor$ 15 / mo$ 25 / mo$ 45 / mo$ 65 / mo
Mimi vjetor$ 12.75 / mo$ 21.25 / mo$ 38,25 / mo$ 55.25 / mo
Pricemimi Bienal (20% zbritje)$ 12.00 / mo$ 20.00 / mo$ 36.00 / mo$ 52.00 / mo
Pricemimi Triennial (25% zbritje)$ 11.25 / mo$ 18.75 / mo$ 33,75 / mo$ 48,75 / mo

Ndërtimi i ndërmarrjeve

BulwarkHost gjithashtu ofron pritjen e ndërmarrjeve, e cila në thelb mund të përshkruhet si një version më i fuqishëm i pritjes së përbashkët. Ndërsa serveri është akoma i ndarë midis llogarive, ka më pak llogari për server – pra më shumë burime të CPU të alokuara për secilën llogari. 

Ndërmarrja HostingLiteStarterBasicAvallen
Ruajtje e pastër SSD5 GB10 GB15 GB20 GB
Transferimi Mujor i të Dhënave300 GB600 GB900 GB1200 GB
Llogaritë cPanel153060i pakufizuar
Qasja kryesore e CPU-së2 bërthama të plota
Rezervime automatike ditorepo
Mimi mujor$ 24 / mo$ 36 / mo$ 54 / mo$ 70 / mo
Mimi vjetor (15% zbritje)$ 20.40 / mo$ 30,60 / mo$ 45,90 / mo$ 59.50 / mo
Pricemimi Bienal (20% zbritje)$ 19.20 / mo$ 28.80 / mo$ 43.20 / mo$ 56.00 / mo
Pricemimi Triennial (25% zbritje)$ 18.00 / mo$ 27.00 / mo$ 40.50 / mo$ 52.50 / mo

BulwarkUrjet Ulje Speciale

Faleminderit përfaqësuesit të BulwarkHost, Keith P. – Ne kemi marrë dy kode promovimi për klientët e rinj në Bulwark Host. Pas zbritjes, Plani i Ndarjes së Bulwark-ut të Ndara fillon me 4,46 $ / muaj, Plani i Shitësit R-Lite fillon me 7,40 $ / muaj.

Kodi i kuponit: WHSR25
25% zbritje e përsëritur në çdo plan të përbashkët, shitës, ndërmarrje të ndërmarrjes.

Kodi i kuponit: WHSR40
40% zbritje një herë për çdo plan të pritjes së përbashkët, shitës, ndërmarrje.

Përvoja ime me BulwarkHost

Për qëllim të testimit, u regjistrova në BulwarkHost hosting të përbashkët në Janar 2016.

Përshtypja ime e parë me BulwarkHost ishte shumë e mirë – procesi i regjistrimit ishte shumë i qetë dhe i lehtë (në thelb, ishte provë idiot), stafi mbështetës me të cilin trajtova ishte jashtëzakonisht profesional dhe i përgjegjshëm, dhe gjeta që sistemi i tyre i faturimit të ishte shumë miqësor . BulwarkHost përdor Zgjidhjen e plotë të WHM për portalin e faturimit dhe menaxhimit, për të cilin besoj se shumë prej jush do të ishin të njohur me.

Zona e klientit BulwarkHost, mundësuar nga WHMCompleteSolution.Zona e klientit BulwarkHost, mundësuar nga WHMCompleteSolution.

Gjërat që më pëlqejnë për BulwarkHost

Cilësi e besueshme e serverit / shërbimit e garantuar me SLA

Nuk ka dyshim për këtë: BulwarkHost është i qëndrueshëm dhe i besueshëm. Pritësi i uebit shënon 9X% rezultate deri tani bazuar në përcjelljen time (shiko imazhin më poshtë) – që është shumë e mirë për një pritës të ndarë në internet të buxhetit. Gjithashtu, mbani në mend se shërbimi pritës i Bulwark mbështetet nga Marrëveshja e Nivelit të Shërbimit (SLA). Ju do të merrni para mbrapa nëse koha e pritjes së hostit bie nën 99.9%.

BulwarkHost Rishikimi i Uptime

bulwark - 201603Koha e pritjes në Bulwark për 30 ditët e kaluara në Mars 2016. Faqja e provës shënoi 99.87% në kohën e duhur (jo aq të mirë).BulwarkHost rezultatet në kohën e duhur për 30 ditët e fundit. Pritësi duhet të kishte shënuar 99.9% për 30 ditët e kaluara pasi ndërprerja kryesore është për shkak të një gabimi 403 (jo një ndërprerje të serverit).BulwarkHost rezultatet në kohën e duhur për 30 ditët e fundit. Pritësi duhet të ketë shënuar 99.9% për 30 ditët e kaluara pasi ndërprerja kryesore është për shkak të një gabimi 403 (jo të ndërprerjes së serverit) dhe mirëmbajtjes së planifikuar.

Duke cituar BulwarkHost SLA –

Këtu në BulwarkHost, kohëzgjatja në kohë ka një rëndësi të madhe. Ne garantojmë se të gjitha shërbimet tona do të kenë të paktën 99.9% në kohë çdo muaj. Nëse nuk e përmbushim këtë garanci në çdo muaj të caktuar, do të kreditojmë një përqindje të tarifave të shërbimit mujor të klientit bazuar në nivelet e mëposhtme:

 • 99.8% në < 99.9% = kredi 25%
 • 99.7% në < 99.8% = 50% kredi
 • 99.6% në < 99.7% = 50% kredi
 • ? 99.5% në < 99.6% = 100% kredi

Alokimi i Burimeve të Shërbimeve Bujare

Siç u përmend në zgjedhjen time, një udhëzues pritës – ruajtja e serverit dhe kapaciteti i transferimit të të dhënave nuk janë faktorët kryesorë për t’u parë në ditët e sotme (shumica e ushtrive ofrojnë të njëjtën gjë dhe ju do të godisni limitet e burimeve të serverit përpara se të godisni kufijtë e ruajtjes / bandës). Në vend të kësaj – kushtojini vëmendje kufirit të burimeve të serverit të hostit.

Nëse gërmoni në TOS të BulwarkHost, do të vëreni që hosti i uebit është shumë bujar me burimet e tij të serverit – përdoruesit e përbashkët të pritjes marrin qasje në 1 thelb të plotë të CPU, 1 GB memorje fizike dhe 20 procese hyrëse. Gjithashtu, BulwarkHost lejon përdoruesit të përdorin deri në 25% burimet e sistemit për deri në 300 sekonda. Sinqerisht, kjo është thjesht shumë e mirë për një shërbim pritës që kushton rreth $ 5 / muaj.

Unë fola me një përfaqësues të BulwarkHost dhe ai më shpjegoi –

“Ne monitorojmë nga afër përdorimin e burimeve të çdo serveri dhe sigurohemi që asnjë server të mos jetë i mbingarkuar; në fakt, shumica e serverëve tanë kapin rreth 60 përqind përdorim të burimeve, përveç kur funksionojnë punë rezervë – kjo shifër shkon deri në 80 përqind. “

E rëndësishme për të ditur

 • Ekziston një lejim trafiku Mbani në mend se të gjitha llogaritë pritëse të BulwarkHost vijnë me një sasi të paracaktuar të lejuar trafiku (bandwidth). Nëse e tejkaloni këtë shtesë, llogaria juaj në BulwarkHost do të pezullohet përkohësisht.
 • Vende të kufizuara pritjeje BulwarkHost drejtohet nga dy qendra të të dhënave. Njëra prej këtyre të dhënave është në Los Angeles, CA ndërsa tjetra është e vendosur në Buffalo, NY. Sidoqoftë, kompania nuk po ofron më strehim nga vendndodhja Buffalo për shkak të një problemi me ofruesin e tyre në rrjedhën e sipërme. Kompania ka në plan të zgjerohet në një lokacion tjetër (të panjohur) në gjysmën e fundit të vitit 2016. Për më shumë informacion, sigurohuni që të shikoni këtu.
 • Vetëm dy lloje të mbajtjes. BulwarkHost aktualisht ofron vetëm dy lloje të hostimit: pritjen e përbashkët të hostimit dhe shitësin e shitësit. Ndërsa mund të përdorni një llogari të shitësit si hosting i VPS, nuk ka aktualizime të tjera në dispozicion. Nëse dëshironi të kaloni në një host të dedikuar, do t’ju duhet të kaloni në një kompani tjetër pritëse.

Verdikti Final – A është BulwarkHost një “Po”?

Oferta e burimeve bujare të pritjes, procesi i regjistrimit ultra të qetë, platformat e thjeshta për t’u përdorur, plus leximi i mëtutjeshëm në forume në web hosting tregon që hosti i uebit ka një reputacion të fortë në mbështetjet e klientëve – Gjithsej, unë mendoj se BulwarkHost është një mundësi e shkëlqyeshme për newbies. Ndërsa mungesa e ofertës së dedikuar për hosting është një përmbysje për disa, unë do të thoja BulwarkHost është e duhur për shumicën e newbies dhe faqet e biznesit të vogël atje.

Krahasoni BulwarkHost me të tjerët

Ju mund të përdorni mjetin tonë të krahasimit të web hosting për të krahasuar BulwarkHost me hostet e tjerë të internetit. Nëse doni një krahasim të shpejtë, shikoni më poshtë:

 • BulwarkHost vs BlueHost
 • BulwarkHost vs GoDaddy
 • BulwarkHost vs Hostgator
 • BulwarkHost vs HostPapa
 • BulwarkHost vs SiteGround
 • BulwarkHost vs InMotion Hosting
 • BulwarkHost vs Hostinger
 • BulwarkHost vs A2 Hosting
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map