Как да скрия или промените моя IP адрес? Защитете вашата поверителност онлайн

IP адреси са уникално идентифициращ брой устройства, свързани с мрежа. Интернет се счита за мрежа и поради нарастващите опасения за сигурността, повече хора търсят да скрият или променят своя IP адрес.


И така, как да скриете IP адреса?

Три начина да скриете или промените вашия IP адрес, за да сърфирате в интернет анонимно:

  В тази статия ще разровим подробностите за тези методи.

  3 лесни начина да скриете / промените вашия IP адрес

  1. Използване на VPN

  VPN ви свързва с различен сървър (следователно променя вашия IP адрес) и насочва трафика си през тунел (криптиране), така че вашите данни да останат поверителни. Научете повече за VPN работи тук.

  VPN мрежи или виртуални частни мрежи са един от най-добрите начини не просто да скриете вашия IP адрес, но и да запазите данните си в безопасност. Въпреки че VPN таксите използват малка такса за използването им, те предлагат цял ​​списък от предимства, които значително надвишават разходите.

  Първо, като се регистрирате с доставчик на VPN услуги, вие получавате достъп до цялата им мрежа от защитени сървъри. Тези сървъри ще маскират вашия IP адрес и ще го заменят със собствен. Уебсайтовете, до които имате достъп, ще знаят само IP адреса на VPN сървъра, който използвате.

  На друго ниво, най-надеждните VPN услуги също осигуряват високи нива на криптиране. Това означава, че всякакви данни, които се предават между вашето устройство и VPN сървъра, са защитени, често от сходни нива на криптиране, които използват много военни.

  Заменяйки вашия IP, VPN мрежите също ви помагат да подправяте местоположения. Това означава, че ще можете да преодолеете блоковете за геолокация от някои услуги или държави. Например, използвайки VPN, можете да получите достъп до съдържание на Netflix US от всяка точка на света.

  Имайте предвид обаче, че не всички VPN услуги предлагат качествени услуги. Препоръчваме ви да погледнете към силен и реномиран доставчик на услуги като NordVPN ($ 3,49 / месец) и SurfShark ($ 1,99 / месец).

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map