Sitejet anmeldelse

Uanset hvad nogen må sige om Sitejet, er en ting klar, og det er det faktum, at dette firma har ubegrænset ambition.


Sitejet målretter sig mod CMS-behemoth WordPress og har alligevel sit unikke skæve – webdesignere, freelancere og tjenesteudbydere. Det er i det mindste det, som dets marketingspil fortæller os.

Faktisk fortalte grundlæggeren Hendrik Köhler os, at Sitejet, gennem moderselskabet WebsiteButler, har hjulpet tusinder af små virksomheder med at oprette deres websteder og hjælpe med at servicere dem i en tilbagevendende forretningsmodel. Holdet blev trætte af WordPress ‘og andre CMS’ mangler, når de udviklede websteder til vores klienter. Så de besluttede at udvikle deres egen interne software, der blev Sitejet. Nu lader virksomheden andre designere bruge vores software til at udvikle sider, så de ikke behøver at stille op med WordPress, og hvor ineffektiv det kan være.

Sitejet-funktioner

Den første ting, du bemærker om Sitejet Dashboard, er, at det er nøjagtigt det – det viser i meget grafiske termer ydeevnen på ethvert websted, du har oprettet med dem gennem hele sin livscyklus – fra det tidspunkt, du oprettede det som et projekt derefter gennem dine designfaser og til sidst dens kommercielle levedygtighed, som den er live.

SiteJet betjeningspanel.

Ren og funktionsrig træk-og-slip-editor

Du kan også få en forkortet liste over alle websteder, der i øjeblikket er på din konto (offentliggjort eller ej) og vælge, hvad de skal gøre med dem fra et centralt sted. Valg af at redigere en af ​​dem bringer dig ind i et træk og slip-redigeringsprogram, der er både rent og alligevel meget funktionsrige.

Gennemsøgning af indbyggede webstedsskabeloner på Sitejet (se alle Sitejet-skabeloner her).

Redigeringsskabelon i Sitejet.

* Klik på billedet for at forstørre det.

Bygget til teamsamarbejde

Hvad der gør Sitejet snarere mere specielt end run-of-the-mill-webstedsbyggeren eller CMS er dets samarbejdsfunktioner.

Dette fungerer på forskellige niveauer – enten med kolleger eller med klienter. Du kan arbejde sammen med en kollega, måske hver på din egen side og efterlade notater til hinanden at følge. Der er også kundefeedbackelementet, hvor du kan invitere en klient til at se og kommentere den aktuelle fremgang på webstedet under opførelse.

Interaktiv feedbackfunktion gør løbende designændringer meget lettere at behandle og kan hjælpe med at fremskynde webstedsopbygning. Hvert websted kan styres som et individuelt projekt med noter og to-do lister integreret.

Endelig, hvis du er en webbygger eller webstedsdesigner, kan du aflevere webstedet til din klient og give dem deres egen selvbetjeningsportal, mens du bevarer masterkontrol over kontoen. Jeg elsker dette system, fordi det, som en person, der er fordybet i webdesignbranchen før, hjælper idiot-proof det websted, du bygger ved at begrænse, hvor meget skade klienten kan gøre på hans / hendes eget sted.

Når dit udkast er klar, kan du sende et link til din klient, der beder dem om at gennemgå det

Enkel, men alligevel kraftig Builder-interface

Inden jeg diskuterer grænsefladen, vil jeg gerne fortælle dig, at Sitejet tilbyder gratis prøvekonti, som du kan bruge til at se, om du kan lide det. Der er absolut ingen omkostninger til at teste alle disse ting ud. Du bliver kun bedt om at opgradere til en betalingskonto, hvis du ønsker at offentliggøre ethvert websted, du har oprettet.

Bortset fra det er webstedsbyggere så almindelige i dag, at det meget sandsynligt er, at du allerede har løbet ind i en og prøvet det. Lad os bare sige, at Sitejet er en meget avanceret webstedsbygger. Det leveres med standardskabeloner, men den tilgængelige tilpasningsmulighed er imponerende.

Fra det sædvanlige træk og slip har du også mulighed for direkte at integrere manuel kodning på webstedet – HTML, Javascript eller endda CSS. I dette område har webstedsdesignere, der håndterer flere projekter, igen en anden fordel – systemet kan administrere tilbagevendende webstedselementer, som du allerede har oprettet. Dette skærer meget ned på overflødighed.

Vær forberedt på flere formater med funktionen ‘Vis som’.

Når man går tilbage til den manuelle kodning, er alt dette meget tæt bundet til grænsefladen, hvilket betyder, at det hele sker på skabelonen – i delt skærm om nødvendigt. Dette giver dig mulighed for ikke at skulle jage efter individuelle stilarkfiler, for eksempel en god tidsbesparende.

For dem af jer, der endnu ikke har oplevet kodning på WordPress – det er ikke svært, men det kræver, at du har en vis forståelse af, hvordan WordPress organiserer sit økosystem. Sitejet-systemet er meget mere intuitivt, hvis du er en kodedykker.

Hvis du nogensinde går tabt, har Sitejet en fantastisk video-tutorial-serie, der kan hjælpe dig. Jeg finder i stigende grad, at disse hjælpevideoer er meget mere nyttige end en simpel trin-for-trin-beskrivelse, da du visuelt kan se, hvordan noget gøres.

Her er en demovideo om, hvordan man opretter et websted med Sitejet på 25 minutter.

Sitejet-planer & Prissætning: Betal efterhånden som du vokser

ProfessionalTeamBusiness
Hostede websteder111
Udkast til webstedsprojekterGratis & UbegrænsetGratis & UbegrænsetGratis & Ubegrænset
Projektleder Lær mere om Sitejet-planer & prisfastsættelse

Konklusion

Helt ærligt er der ikke meget, der ikke kan lide ved Sitejet. Det er let at bruge og leveres med et væld af funktioner. Jo, jeg ville gerne have haft adgang til flere skabeloner, men jeg gætte, at det går tilbage til, at det hovedsageligt er rettet mod webstedsdesignere eller -byggere.

ULEMPER

  • Ingen gratis plan tilgængelig
  • Mangel på indbyggede marketingværktøjer

Tjek også video nedenfor for at forstå arbejdsgangen til webdesign ved hjælp af Sitejet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map