Etableret i 2015 har folkene bag PeoplesHost været i branchen i over et årti. I løbet af dette årti arbejdede de med store mærker, men de gav efterhånden op virksomhedslivet for at tage en folkebaseret tilgang med PeoplesHost.


Ideen bag PeoplesHost er at levere en kundefokuseret hosting-service, der er pålidelig og rimelig pris.

Nu, lidt over et år i erhvervslivet, har de over 500 kunder og 1.000 websteder i gang. De har også et Tier-4-datacenter (jeg foretog en lille undersøgelse – ser ud til, at PeoplesHost-servere er placeret i datacentre, der er SOC 1 (SSAE16) Type II-reviderede faciliteter og er PCI- og HIPAA-kompatible) beliggende i Orlando, Florida. Datacentret bruger dobbelt RAID-servere, hardware firewalls, avanceret DDOS-beskyttelse og overflødige cloud core routere med fail over. PeoplesHost opbevarer også daglige sikkerhedskopier af alle delte kunder og ugentlige sikkerhedskopieringer til kunder på en VPS eller dedikerede løsninger.

Jeg modtog en gratis konto fra en af ​​øverste ledere hos PeoplesHost. Jeg brugte kontoen til at køre nogle test for at se, om dette firma lever op til sine løfter.

Tjek de forskellige hostingplaner, og se derefter, om PeoplesHost lever op til hypen.

Hvad er der i kassen: PeoplesHost Hosting-planer

PeoplesHost har tre vigtigste hostingplaner. Du kan få delt, VPS eller dedikeret hosting. Lad os se på hver af disse muligheder.

Delt hosting 

PeoplesHost tilbyder Windows og Linux delte hostingplaner. Windows delte hostingplaner spænder fra $ 10 til $ 23 om måneden for et to-årigt abonnement. Afhængigt af den Windows-plan, du får, kan du modtage overalt fra 5 GB helt op til 50 GB diskplads og 10 GB til 60 GB båndbredde.

Linux-webhosteplanerne spænder i pris fra $ 8 til $ 21 om måneden for et to-årigt abonnement. Du kan få alt fra 2 GB til 50 GB i diskplads og 15 GB til 60 GB i båndbredde.

Både Windows og Linux delte hostingplaner inkluderer gratis domænenavne og ubegrænsede websteder og underdomenenavne. De inkluderer også gratis e-mail-adresser. Derudover leveres de med værtens garanti på oppetid på 99,9% og er klar til e-handel.

Jeg var tilfreds med alle de tilgængelige ressourcer med de delte hostingplaner. Uanset om du går med den minimale hostingplan eller opgraderer til en top-tier-plan, mangler delt hosting fra PeoplesHost ikke strøm eller ressourcer.

BasicChoicePro
Opbevaring (SSD)5 GB20 GB50 GB
Dataoverførsel10 GB30 GB60 GB
Gratis domæne
SSH-adgang Min oplevelse: Hvad jeg kan lide ved PeoplesHost

Et hurtigt blik på PeoplesHost brugerdashboard.

Administrer din betaling og fakturaer under “Fakturering”

Under min testkørsel med PeoplesHost stod der ganske mange ting ud, som jeg kunne godt lide. Jeg vil dele højdepunkterne med dig.

60 dages fuld pengene-tilbage-garanti

For det første er der pengene-tilbage-garanti. 60-dages pengene-tilbage-garanti er en af ​​de længste, du vil finde i webhostingbranchen. Du har hørt udtrykket “læg dine penge, hvor din mund er,” og PeoplesHost gør netop det med denne garanti. Det viser, at det har tillid til sine produkter. Denne risikofri garanti er dybest set en prøveperiode. Hvis du får en af ​​de delte eller VPS Linux- eller Windows-pakker, og du ikke kan lide den, kan du få dine penge tilbage. Det er så enkelt.

Daglig sikkerhedskopiering

Jeg kan også godt lide de sikkerhedskopier, som PeoplesHost kører. Hvis du har en delt konto, kører den dagligt R1Soft-sikkerhedskopier. De er inkluderet i din pakke. Så hvis du har en VPS-konto, kører den ugentligt R1Soft-sikkerhedskopier. Hvis du har en dedikeret hostingkonto, har den daglige sikkerhedskopier på stedet. Der er ikke noget værre end at miste alle dine data, og det er ikke et problem, når du går med dette firma. Daglige eller ugentlige sikkerhedskopier holder dine data sikre, så det er en enorm lettelse.

Citat fra PeoplesHost ToS

Delte kunder (Linux & Windows)
Hvis du er en delt hosting-kunde, opbevarer vi dagligt R1Soft-sikkerhedskopier af din konto. Disse sikkerhedskopieringer er ingen ekstra omkostninger og er en del af den hostingpakke, du har købt.

VPS-kunder (Linux & Windows)
For vores VPS-kunder kører vi ugentligt R1Soft-sikkerhedskopier af din konto. Disse sikkerhedskopieringer er ingen ekstra omkostninger og er en del af den hostingpakke, du har købt.

Dedikerede kunder
Vi har daglige sikkerhedskopier off-site til rådighed mod et ekstra gebyr. Kontakt venligst support, hvis du har spørgsmål i forbindelse med dette.

Gratis fem webstedsoverførsler

Gratis webstedsoverførsler er også et stort plus. Du kan overføre op til fem websteder gratis, og det inkluderer Windows-websteder. Mens de fleste hostingfirmaer giver dig en, er det svært at finde et hostingfirma, der giver dig fem, så dette er en enorm fordel, hvis du kører flere websteder.

Locked-in hosting pris

PeoplesHost fornyelsespriser forbliver de samme som din tilmeldingspris. Der er ingen annonceret salgsfremmende pris (som mange andre billige hosting-udbydere) på $ 3,95 / mo, så springer den op til $ 9,95 / mo efter den første faktureringscyklus.

PeoplesHost-priser på forsiden af ​​siden er de “så lave som” priser, som kunderne kan forvente, hvis de forpligter sig til en 2-årig faktureringscyklus. Prisfastsættelse for hver plan er lagdelt – jo længere faktureringscyklus kunden kan forvente at have en lavere pris pr. Måned.

For eksempel opdelte niveauer af prisfastsættelse for vores Shared Basic-plan efter faktureringscyklus:

  • Månedligt: ​​$ 12 / mo
  • Kvartalsvis: $ 11 / mo
  • 6 måneder: $ 10 / mo
  • 1 år: $ 9 / mo
  • 2 år: $ 8 / mo

Hvis en kunde tilmelder sig en Shared Basic-hostingplan på en 2-årig faktureringscyklus, der viser sig at være $ 8 / mo, vil kunden fornye til den samme pris for deres næste faktureringscyklus.

For at bestille eller besøge PeoplesHost online: https://www.peopleshost.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector