LinkedIn kan stole på en mindre brugerbase sammenlignet med Facebook og Twitter, men antallet er stadig relevant for bloggere og sociale medieledere, især hvis niche eller branche er B2B. Ifølge Statista pralede LinkedIn 450 millioner brugere i 2. kvartal 2016, og platformen vokser.


Antal LinkedIn-medlemmer fra 1. kvartal 2009 til 3. kvartal 2016 (i millioner)

Udover tallene er det dog samfundet, der tæller. LinkedIn er mere end en online CV, og det væld af brugergrupper, messaging-funktioner og Pulse-publiceringsplatformen gør det til en fantastisk markedsføringsmulighed.

Bygning trækkraft til dit indhold

Som Sean Martin, content marketing manager hos Direktiv Consulting, siger:

LinkedIn er en fantastisk platform til at markedsføre dine forskellige indholdsstoffer til et relevant publikum. Det er også godt at annoncere dine tjenester på grund af deres evne til at målrette interesser, demografi og jobkategorier.

Du ønsker at få mest muligt ud af LinkedIn’s målretningskapacitet samt optimere dine annoncer for at generere den type trafik, du leder efter.

Dette er i sig selv en god motivator til at give LinkedIn en chance, men Oren Greenberg, digital marketing og administrerende direktør på Kurve.co.uk, tilføjer lidt mere kontekst. Han bemærker, at “[efter] alle testkampagner, der køres af os og andre digitale agenturer, er resultaterne stort set de samme overalt – LinkedIn driver mest B2B-salg, og LinkedIn-kundeemner har en højere konverteringsfrekvens.”

Ifølge Greenberg presterede LinkedIn også bedre og gav gode resultater sammenlignet med Medium og Blogging (medmindre du allerede har et publikum på disse platforme), fordi LinkedIn “øjeblikkeligt underretter dit netværk, og hvis din artikel er andelsværdig, vil du se dine invitationer vokse og [endda] dele på andre kanaler. ”

De 10 væsentlige markedsføringsregler i dette indlæg hjælper dig med at få mest muligt ud af LinkedIn på tre områder:

  • Byg og etabler en tilstedeværelse på platformen
  • Øg trafik og engagement
  • Fremme og øge mulighederne for salg og netværk

LinkedIn banner

1. Sæt forhold først

De grundlæggende fungerer på LinkedIn, som de gør på alle andre sociale medier-platforme – du skal bruge tid på LinkedIn for at opbygge en tilstedeværelse. Og du skal pleje forbindelser for til sidst at opbygge et netværk omkring dit navn og din virksomhed.

Jeg skrev en guide til sociale medier om markedsføring i 2014, som du måske ønsker at læse for at komme i gang, og jeg foreslår, at du også ser på KeriLynns indlæg om 6 måder, marketing er ligesom dating.

At være specifik:

  • Fokuser på at opbygge relationer, før du prøver at generere trafik via forfremmelse
  • Gå sammen med andre om deres indhold, før du deler dit
  • Brug din ekspertise til at hjælpe, uanset hvor du ser et behov

Et forsigtighedsnote: det faktum, at LinkedIn blev oprettet til professionelle forhold, bemyndiger ikke brugere til at tænke på platformen som et spambord, og desværre ser LinkedIn stadig ikke ud til at have en stærk politik mod skyggefuld praksis..

Så start en god LinkedIn-oplevelse med dig, og vær meget selektiv overfor de kontakter, du anmoder om eller accepterer.

“Placer dig selv som en tankeleder i din branche.”

Alayna Frankenberry, manager af indholdsstrategi for BlueSky ETO, foreslår fire måder, hvorpå du kan opbygge en succesrig LinkedIn-tilstedeværelse og oprette et navn for dig selv som en af ​​de gå til personer i din niche eller branche:

1. “Byg din egen tilstedeværelse før din klient.

Det er meget lettere at få folk til at lytte til en brancheekspert, end det er at få dem til at engagere sig med en ansigtsløs virksomhedskonto, ”forklarer Frankenberry. “Hvis du positionerer dig selv som en tankeleder i din branche, vil andre ledere og beslutningstagere bemærke det – og det er meget mere sandsynligt, at du tjekker din virksomhed, klienter og stillinger.”

Frankenberry tilføjer, at du stadig skal dele indlæg og regelmæssigt opdatere dit brand’s konto, men at du ikke bør forsømme din egen profil i processen.

2. “Bliv aktiv om morgenen.

Planlæg 20 minutter hver dag for at tjekke dine personlige LinkedIn-meddelelser og interagere med indlægene på dit feed. Se hvad der sker i dine samfund, og besøg et par profiler fra andre, der arbejder i din branche. ” Frankenberry forsikrer, at dette er en lille tidsinvestering, men vanen vil “betale sig i det lange løb, når du bygger og opretholder en stærk tilstedeværelse på LinkedIn.”

3. “Vær generøs.”

Frankenberry opfordrer dig til at “støtte dine kolleger i de færdigheder, hvor de er dygtige,” og “skrive anbefalinger til dine medarbejdere, kunder og ledere, uden at blive spurgt. Dette tjener ikke bare nogle af de samme rekvisitter, ”men det vil også forbedre din LinkedIn-tilstedeværelse og” føre til flere besøg på din profil og klik på dine indlæg. “

4. ”Giv folk, hvad de vil.

De fleste mennesker bruger LinkedIn, fordi de er interesserede i ting som professionel udvikling og forretningsvækst. Del indlæg, der giver løsninger på fælles forretningsforhold og giver handlingsfulde råd om, hvordan man kan nå mål. ” Frankenberry minder dig om at “fokusere på løsninger i stedet for selvpromovering,” så du vil se brugere “komme tilbage igen og igen for at interagere med dig og dele dine indlæg.”

2. Brug beskeder / chat til netværk og promover

Brug det integrerede chat- og messaging-system, som LinkedIn giver, til at opbygge en personlig rapport med dine forbindelser, før du tager ud for at kontakte andre mennesker i din niche (via InMail, hvis du er en Premium-bruger, eller via personens e-mail, der vises på deres LinkedIn-profil under Kontakter fane).

Linkedin Messaging SystemLinkedIns integrerede messaging / chat-system

Meddelelser (og chat, da det blev integreret i 2015) umiddelbart efter oprettelse af en forbindelse – og viser en ægte interesse for dem og hvad de gør – kan også hjælpe med at skabe en første rapport og udløse øjeblikkelig tillid.

Det er vigtigt at ikke sende nogen spammy-udseende meddelelser i denne første delikate fase. Koncentrer dig om den menneskelige faktor:

  • Kommenter alt, hvad du fandt interessant fra forbindelsens profil.
  • Stil spørgsmål om deres seneste projekt.
  • Få dem til at tale.

En chance for at promovere dit eget arbejde kommer naturligt, når den anden person udvikler en interesse for dig.

Carole Lieberman, M.D, fremhæver vigtigheden af ​​at skabe et forhold i forhold til at sende en reklamemeddelelse og risikoen, du løber ved at ignorere den menneskelige faktor:

Når du [beder] om at få forbindelse med nogen, skal du ikke gøre det, hvis dit eneste formål er at prøve at udnytte deres forbindelser til at fremme noget. Når nogen gør dette mod mig, fjerner jeg linket til dem.

LinkedIn er faktisk meget mere end en platform, hvor fagfolk og virksomheder handler med interesser. Det er et sted at opbygge relationer, som til sidst vil blive gode muligheder for begge parter.

Brug af InMail

Eric Brantner, grundlægger af Scribblrs.com, tilråder ikke at undervurdere effektiviteten af ​​LinkedIn’s eget premium messaging-værktøj (InMail), især med blogger og influencer-opsøgning.

Nøglen er at sikre dig, at du har en kort, veludformet tonehøjde. Du skal også sikre dig, at dit mål er den rigtige målgruppe til dit toneleje.

Jeg tror, ​​InMail faktisk kan have højere svarfrekvens end kold e-mail, da bloggers e-mailbokse så ofte er fyldt med spam. At gå ud af din måde at jage en LinkedIn-profil og sende en e-mail kan måske ses på som at gå den ekstra mil.

Læs også Dan Virgillitos 4 måder at generere kundeemner med en Premium LinkedIn-profil for flere tip og kontekst.

3. Publicer på LinkedIn Pulse

LinkedIns egen udgivelsesplatform (Pulse) kan hjælpe dig med at opbygge din autoritet, hvis du lægger ud indhold, som dit netværk ønsker (og har brug for) for at se.

Se som eksempel, hvad tekstforfatter og forretningsejer Ed Gandia gjorde i indlægget herunder:

Ed Gandias LinkedIn puls

Gandia brugte selvfølgelig platformen til at markedsføre sin blog, men han gjorde det ved at offentliggøre kvalitetsindlæg, der adresserer hans målgruppes smertepunkter.

Så du kan se, pulsindhold har ikke råd til at være lurvede for at være effektiv.

Carole Lieberman siger: ”Når du lægger en artikel, er det vigtigt at bruge lidt tid på at vælge et billede og skabe en overskrift, der får opmærksomhed. Du vil have folk til at stoppe deres rulle og lande på dit indlæg. ”

Med andre ord, du vil have, at dine pulsindlæg skal være lige så fremragende som dine blogindlæg – bare en smule kortere, måske.

Sean Hall, ejer af TekBoost, er enig i, at “levering af brancherelateret blogindhold på LinkedIn er en fremragende strategi til at få eksponering fra nye målgrupper, mens catering til dit eksisterende netværk,” og at “målet er at give delbart indhold.”

Du ønsker at offentliggøre “noget, som dine tilhængere virkelig ville være interesseret i at se og overveje at dele med deres egne tilhængere. Resultatet er eksponering, der øges eksponentielt, især når et stykke indhold bliver viralt. ”

Hvorfor offentliggørelse på puls er vigtig

Teajai Kimsey, marketingdirektør hos Crystal Structures Glazing, mener, at hemmeligheden bag succes på LinkedIn er at blive forlovet.

Det er ikke nok at oprette en velskrevet profil og by-line. Du skal regelmæssigt sende indhold, der engagerer de mennesker, der er forbundet med dig; ting, der er usædvanligt, men er forretningsmæssigt indstillet. Når jeg poster godt indhold, kan jeg se flere mennesker se på min profil, anmode om forbindelser og lignende og kommentere [ing] om, hvad jeg har lagt derude.

Engagement er hvor enhver indsats, du lægger på LinkedIn, lønner sig, og Pulse er en vidunderlig platform til at gøre det.

I modsætning til gruppetråde og kommentarer, kan du vokse en autoritet i din niche, når du begynder at udgive pulsartikler, der bringer mad til tanke til store og små navne i dit samfund på LinkedIn og til platformbrugere generelt.

Fremme og omdømme

Husk, at dine pulsindlæg skal eksistere for at promovere din blogs indhold, ikke kun for at dele branchekendskab med LinkedIn-samfundet. Dette er vigtigt, fordi du ønsker at øge engagementet i både din profil og din blog, ikke kun en af ​​de to, så du vil kun sende indhold, der er relevant for det, du allerede gør, og skrive på din blog.

Kristin Viola, marketingdirektør på TheMLS.com, bemærkede: ”[Der var] en uptick i anmodninger, da vi linkede til vores originale blogindhold samt artikler, som vores administrerende direktør er citeret på. Én artikel, som vi skrev (CEO blev citeret) modtog mere end 1.200 visninger. Da vi er et MLS-system, prøver vi altid at lægge relevant ejendomsindhold, der vedrører vores publikum. ”

4. Udnyt gruppediskussioner

Det lyder måske stødt at gentage her, men drage fordel af gruppediskussioner på LinkedIn, ikke kun ved at starte din egen, men ved at svare på så mange eksisterende tråde som muligt.

Henry Butler, marketingkonsulent hos CanIRank, foreslår, at du bliver involveret i relevante LinkedIn-grupper, der kan føre målrettet trafik til din profil og blog:

En fordel ved LinkedIn i forhold til andre sociale mediekanaler er, at du kan få mere målrettet trafik ved at slutte dig til og promovere dit indhold i samfundsgrupper, der er relateret til din branche. Dette giver dig mulighed for at få dit firmanavn foran folk, der sandsynligvis vil være interesseret i det produkt eller den service, du tilbyder.

Når LinkedIn fjerner fanen Kampagne fra grupper, er det nu endnu vigtigere at gå, hvor dit publikum er, og undgå selvpromovering, indtil du har oprettet et navn til dig selv.

Julie Graff, tilknyttet socialt indhold hos Pole Position Marketing, rådgiver dig om at “finde og slutte dig til grupper, der tiltrækker din målgruppe” og “engagere sig aktivt, besvare stillede spørgsmål og give nyttige oplysninger i samtalerne.”

Du kan også (omhyggeligt) sende links til dit eget indhold, forudsat at det er værdifuldt for gruppen og ikke selvpromovering. Brug af grupper på denne måde kan hjælpe med at opbygge brand awareness, etablere dig som en autoritet og hjælpe dig med at opbygge ægte forhold til medlemmer af din målgruppe.

En anden idé er at slutte sig til salgsfremmende grupper, hvor alle medlemmer er der for at hjælpe med at fremme hinandens arbejde. Et eksempel er Blog Promotering Mastermind Group, der i øjeblikket er på LinkedIn, som du kan tilmelde dig, hvis din blog allerede har lidt trafik.

Væk dit netværk

Gruppediskussioner er gavnlige for at udvide dit netværk. Som Doug McIsaac, international marketingkonsulent på TheLinkedCoach.com, kommenterer, “Størrelse betyder noget – når nogen søger på LinkedIn, ser de først resultater fra deres netværk. Hvis du vil dukke op i flere søgninger, skal du arbejde på at udvide dit netværk. Dette er endnu vigtigere, hvis du har en løsning, som folk søger inden for en bestemt branche. ”

Sean Hall anbefaler interaktivt at deltage i brancherelateret Q&En session som ”en kraftfuld måde at opbygge stærkere forbindelser og sætte din brancheekspertise på skærmen. Nøglen er at sikre, at du tilføjer værdi til samtalen og ikke blot åbenlyst slå din virksomhed eller produkt. ”

For at opsummere det, skal du oprette relevante diskussioner i din niche og involvere samfundet ved at berøre emner og vinkler, der er forbundet med kernen i din blog eller forretningsbesked og indhold.

Når du når et publikum på hundrede eller tusinder, kan du også overveje at oprette din egen gruppe og bruge den til at krydse reklamere for dine indlæg.

5. Skriv en smart profiloverskrift og resume

Du vil fange den rigtige opmærksomhed fra de rigtige mennesker og give et klart billede af dig selv, hvad du gør og hvad der får dig til at gøre det.

Det sted, du gør, er dine profils felter Overskrift og resume.

Doug McIsaac råder til at gøre din overskrift “sige noget om, hvilket produkt eller service du leverer. ‘Jeg hjælper mine ideelle klienter med at opnå deres ideelle resultater’ eller ‘Jeg leverer ideelle resultater for mine ideelle klienter’. ”

Din overskrift kan også være mere kortfattet end den: Neil Patel bruger ‘medstifter af Crazy Egg’ & Hej Bar ‘, og jeg valgte’ Resultatorienteret Freelance Blogger, tekstforfatter, tegneserie ‘for mig selv.

Det, der er vigtigt, er, at “du ikke [får det] til at virke for meget som klik-agn,” siger Chelsea Hewitt, marketingspecialist hos Unlimited Sothebys International Realty. “Teksten skal have noget stof for at samle [besøgende ‘] klik og gøre dem interesserede i at vende tilbage til din side eller dit websted i fremtiden.”

I sammendraget gør McIsaac det klart, at:

Det handler ikke om dig – dit resume er din chance for at sælge dine potentielle kunder om, hvorfor de skal gøre forretninger med dig. Det skal forklare, hvem du arbejder med, hvilken løsning du leverer, og hvordan de kan arbejde med dig.

Samtidig vil du dog også gøre dit resume i det mindste noget personligt, fordi den person, der læser det, vil kende din stemme og tankegang.

Min resume begynder med et par personlige sætninger til at indstille stemninger, inden jeg går videre med det, jeg kan tilbyde:

Tag en person med en ubegrænset nysgerrighed og flere interesser.

Kombiner det med en børnelignende personlighed.

Du har mig. 🙂

Ligesom mig er Sarah Boutwell, indgående marketingmedarbejder hos Geek Powered Studios, af den opfattelse, at du skal bruge førsteperson, hvis du skriver din egen profil.

Det får dig til at lyde mere menneskelig og ligesom du faktisk lægger tanker og kræfter i at skrive din profil. Din profil er ikke kun et CV, det er mere et personligt kig på, hvem du er som professionel. Glem ikke at tilføje, hvad der gør dig til en god person at arbejde med, ikke kun for.

I sidste ende, hvor personlig dit resume vil være, er op til dig, men husk, at dette er et salgsværktøj og ikke en selvbiografi.

6. Udnyt de øvrige 4 vigtigste profilfelter

Hvert af disse felter giver dig mulighed for at tilføje specifikke oplysninger til din profil, der hjælper med at tiltrække de rigtige kundeemner.

Så ud over din overskrift og resume (regel nr. 5) kan du skabe et bedre indtryk.

1. Profilfoto

LinkedIn-profilfoto

Første indtryk tæller, så når du uploader dit profilbillede, skal du sørge for, at dette er venligt, rent og professionelt udseende.

“LinkedIns vigtigste demografiske er 30-50 år,” siger Chelsea Hewitt. ”Denne aldersgruppe indeholder ofte personer med hurtige liv, der drejer sig om arbejde, sociale aktiviteter, familiebegivenheder og mere! Nøglen til at få deres opmærksomhed under en hurtig rulle af deres LinkedIn-nyhedsfeed er at have et fantastisk foto fulgt med kort, men interessant overskrift / tekst, der får dem til at ønske at stoppe og lære mere. ”

Det betyder, at dit profilbillede skal fungere godt sammen med din overskrift og se så livligt som muligt for gode resultater.

2. Publikationslinks

LinkedIn-publikationsportefølje

Vis dine bedste blogindlæg, gæsteposter og gratis e-bøger som publikationslink på din LinkedIn-profil.

Dette afsnit giver en kort portefølje, som dine besøgende kan se på for at “prøve” din ekspertise og kompetencer.

3. File Upload-funktion

LinkedIn fil upload funktion

Skærmbillede ovenfor viser, hvordan jeg føjede mine illustrationer udført til Creative Writing Institute til den relaterede arbejdserfaring i afsnittet “CV” i min profil.

Du kan uploade filer til din profilsektion Resume, erfaring og uddannelse. Dette er dine klip, det førstehåndsbevis på din oplevelse og ekspertise.

4. Integration med SlideShare

Siden LinkedIn købte SlideShare i 2012, er platformen let tilgængelig fra det sociale netværk, og du kan nemt tilføje dine lysbilleder og præsentationer til din profil, så alle kan læse dem.

Hvorfor det er vigtigt at gøre det visuelt

“Visuals er en af ​​de mest iøjnefaldende ting at lægge på en LinkedIn-profil eller virksomhedsside,” siger Sarah Boutwell. Dette kan være videoer, fotos, logoer, links, infografik, skærmbilleder og slides.

LinkedIn har så mange ekstra funktioner, der er gratis at tilføje til din side eller profil nu. Det er en skam, hvis du ikke drager fordel af dem.

Boutwell anbefaler især, at du bruger SlideShare, “som giver dig mulighed for at oprette informations-slideshows.” Se regel 6 for tip, hvis du ikke allerede har læst den.

Endelig kan du tilføje visuals til LinkedIn’s professionelle portefølje, “som giver dig mulighed for at organisere og designe alt dit visuelle og interaktive indhold.”

7. Kraften ved introduktionsmeddelelser

Når du anmoder om en ny forbindelse, giver LinkedIn dig mulighed for at skrive en lille introbesked:

LinkedIn-introduktionsmeddelelse til forbindelsesanmodninger

Mange brugere overser ofte denne funktion og begrænser sig til at bruge standardmeddelelsen LinkedIn-indsætter i feltet – ”Jeg vil gerne føje dig til mit professionelle netværk på LinkedIn” – men når det bruges godt, bliver funktionen til en utrolig kraftig måde at opbygge tillid og troværdighed.

Den korte introduktion skal besvare et grundlæggende spørgsmål til den person, der modtager det:

“Hvem er du?”

Eller endnu bedre:

“Hvad fik dig til at ønske at oprette forbindelse til mig i første omgang?”

Intro-beskeden er din mulighed for at lade din forbindelse til at vide, hvem du er, hvad du gør, og hvad fik dig til at komme i kontakt – alt sammen på under 300 tegn.

Et eksempel på en intro-meddelelse kan se sådan ud:

Hej! Luana Spinetti her. Jeg er en Italien-baseret freelance blogger med en passion for robotter som dig. Jeg ville ELSKE at komme i tale om vores fælles hobby! Vil du oprette forbindelse?

8. Søg (ærlige) henstillinger

Anbefalingerne er anmeldelser og anmeldelser, der driver trafik, salg og omdømme i både kundeemner og medarbejdere.

Alexa Kurtz, marketingstrateg hos WebTek, forstår meget godt, hvad anbefalinger betyder for virksomheden:

Hvis du bestilte et produkt online, der tilbydes af to virksomheder, hvordan ville du beslutte, hvilket firma du vil købe det fra? Måske vil du sammenligne Company A’s priser med Company B’s eller finde ud af, hvordan hver virksomhed behandler deres ansatte, men mest sandsynligt vil du kigge efter online anmeldelser eller bede dine venner om deres meninger.

Kurtz siger, at det samme sker med en LinkedIn-profil:

“For at skille sig ud fra mængden online anbefales det stærkt at opbygge dig selv en følelse af pålidelighed og pålidelighed.”

Den bedste måde at gøre dette på er at spørge tidligere klienter, kolleger og bloggere, som gæst har postet for eller samarbejdet med om at anbefale dig på LinkedIn.

Anbefalinger fungerer dog kun, hvis de er ægte (ja, nogen kan faktisk tjekke, om det, der siges, er sandt!). Når jeg husker det, tilbød jeg engang en gratis illustration til mit netværk i bytte for en ærlig anbefaling til udført arbejde eller fra glade læsere af mine blogs.

Resultatet? Jeg havde et par gode svar og modtog top notch-henstillinger fra glade læsere, og en af ​​mine kolleger bloggere hævdede faktisk hendes gratis illustration (du kan se det her).

9. Brug @mentions and Updates

Du kan bruge @mentions i kommentarer og tråde, og de får dit netværk underrettet og involveret i dit indhold næsten uden anstrengelse, som på Twitter.

Omtaler er et godt værktøj til at “kalde” både dine forbindelser og andre store eller små navne i branchen for at deltage i dine tråde, herunder påvirkere, du ønsker at få feedback fra.

Du kan “ringe” til både profiler og firmasider, så nævner faktisk dækker en bred vifte af dit netværk.

Sådan fungerer @mentions på LinkedInSådan fungerer @mentions på LinkedIn

Fra offentliggørelsen kan du ikke bruge omtaler i Pulse-indlæg, men du kan bestemt kommentere dit eget indlæg og tilføje omtaler der for at “kalde” de kilder, du citerede i stykket.

Du kan også skrive opdateringer fra dit LinkedIn-dashboard, og de er en ganske nyttig måde at få folks øjne til dit indhold og blive belønnet med trafik, kommentarer og likes, da de fungerer som en kombination af Facebook og Twitter.

Sean Hall udvider denne fordel også til medarbejderes konti, hvis du har et personale. ”Sørg for, at dine medarbejdere regelmæssigt sender industrirelateret indhold på deres personlige konti, som er forbundet til din virksomhedsside,” siger han. “De skulle også dele dine opdateringer til deres tilhængere for at øge rækkevidde og engagement.”

10. Glem ikke firmaets side

Firmasider er ikke mindre vigtige end din profil. Tidligere troede jeg, at de var, og jeg likviderede med at miste så meget med hensyn til trafik og engagement tilbage til mine blogs.

Det er meget vigtigt at opbygge en online tilstedeværelse for din virksomhed eller blog, og virksomhedssider er et godt gratis værktøj til at få dine fans og folk i din niche eller branche involveret i de specifikke opdateringer vedrørende din blog, ikke kun dig selv. (Brug @mentions for at gøre processen lettere! Se regel # 9.)

Som Sean Hall udtrykker det:

At have en virksomhedsside giver dig mulighed for at samarbejde med dine tilhængere, dele potentielle jobmuligheder og være en betroet ressource i samfundet. Det kan også være en anden vej til at dele eventuelle nye produkter, du frigiver, og er en fantastisk måde at levere links tilbage til dit websted. LinkedIn kan hjælpe dig med at differentiere dig fra dine konkurrenter, og samtidig hjælpe dig med at undersøge, hvad din konkurrence muligvis laver.

At drage fordel af denne målrettede kanal – som også følger med sin egen analyse for at overvåge, hvor effektive dine opdateringer er – kan kun gavne din overordnede LinkedIn-marketingstrategi.

Imidlertid advarer Swapnil Bhagwat, senior manager hos Orchestrate Technologies, LLC, at “det at have en LinkedIn-virksomhedsside og sende indhold på det, som og når du vil, muligvis ikke skaber det ønskede engagement. Konkurrencen om at få fat i brugerens [opmærksomhed] på LinkedIn-feed er ret intens, og for at synliggøre dit indhold er der behov for ekstra indsats. ”

Det er ikke nok at have en virksomhedsside. Du skal holde det i live og sparke for at involvere dit publikum og få mest muligt ud af det. Hvordan? Bhagwat foreslår:

Føj din LinkedIn-side til alle typer social deling, f.eks. Buffer eller HootSuite. Også [du kan opnå] nichesegmentering [med] indstillingen Målretning, der giver virksomheder mulighed for at målrette mod et specifikt publikum – baseret på demografi og andre filtre – med eksklusivt indhold.

Hall tilføjer også, at en LinkedIn-virksomhedsside “giver dig mulighed for at oprette forbindelse til potentielle kunder ved at dele brantrelateret blogindhold ved at deltage i Q&En session eller endda vise en opfordring til handling i dit resume. ”

Det er meget mere, du kan opnå end din profil!

Kelvin Jiang, CFA, grundlægger af Buyside Focus, bruger LinkedIn til at markedsføre sin virksomhed og generere det meste af sin trafik. Jiangs tip er at “gøre dine virksomhedsopdateringer klikbare og konverteringsfokuserede.”

Tænk på de emner, der er relevante for dit publikum, og send links til kvalitetsindhold på din virksomhedsside. Dette vil omfatte relevante blogindlæg, infografik, videoer og round-up-indlæg på dit virksomheds websted. Dine følgere vil se links til dit indhold direkte på deres LinkedIn-forside, hvilket resulterer i høj konvertering. Dette er en fantastisk måde at generere trafik til dit websted og tiltrække flere følgere til din virksomhedsside.

Hvad angår opdateringerne, anbefaler Sarah Boutwell, at du opretholder en “konsistens med udstationering på din virksomhedsside. Hvis min erfaring med social media community manager lærte mig noget, er det, at timing og konsistens er to af de vigtigste ting at huske på, når jeg bruger sociale platforme.

LinkedIn er en mere professionel atmosfære med sikkerhed, men det betyder ikke, at du ikke kan være social og tag medlemmer i dit netværk, hvis du tror, ​​at noget, du har sendt, vil være relevant for dem. Og udstationering ofte er fantastisk til engagement og bare for at få dit brand derude. Dog spam ikke alle. Sørg for at medtage variation, som blanding i et foto eller en SlideShare-præsentation af og til.

Den nederste linje for LinkedIn-virksomhedssider, som Jiang udtrykker det, er at:

Send relevante opdateringer. Gør dem klikbare og konverteringsfokuseret. Dette genererer trafik til dit websted og tiltrækker flere tilhængere til din LinkedIn-virksomhedsside.

BONUS # 1 – Annoncer på LinkedIn

Hvis du ikke kan afsætte for meget tid og ressourcer til indgående marketing, kan du altid annoncere på LinkedIn.

Sean Martin anbefaler at “finjustere dine målrettede kampagner [og] prøve at uploade en leadliste eller en e-mail-liste til LinkedIn, så du kan indsnævre dit reklamepublikum endnu mere. Du kan derefter bruge LinkedIn til at sende direkte ommålingsannoncer til disse brugere samt oprette lignende målgrupper for at gentage demografien for de brugere, du allerede har været i stand til at generere kundeemner fra. Det er en slags opskrift på at gentage tidligere succes i blygenerering. ”

Du kan også “bruge sponsorerede indlæg, der er knyttet til destinationssider i stedet for indholdsstykker”, og Martin forklarer, hvordan:

Der er to typer LinkedIn-annoncer, du kan bruge til dit indhold eller sider. Den første er almindelige tekstannoncer, den anden er sponsorerede annoncer. Den anden er større og bruger billeder til at annoncere i stedet for kun statisk annoncetekst. De ser en meget højere klikfrekvens end almindelige tekstannoncer, hvilket giver mening.

Normalt bruger folk disse mere succesrige sponsorerede annoncer til at markedsføre deres nye indholdsstoffer. Selvom dette er en fantastisk måde at markedsføre dine nyere stykker på, kan du bruge det høje klikfrekvens på mere optimale muligheder. For eksempel kan du oprette specifikke destinationssider og linke til dem med dine sponsorerede annoncer for at generere konverteringer i stedet for blot kundeemner. Du ønsker at udnytte den mest potente trafik, du kan, hvor det betyder mest.

BONUS # 2 – To LinkedIn-strategier

Generiske tip og rådgivning kan kun tage dig indtil videre, og intet slår troværdigheden af ​​detaljerede strategier, der stammer fra erfaringerne fra marketingchefer.

Carey Dodd, marketingchef hos Siren Group og Oren Greenberg, delte begge deres trinvise strategier for at få mest muligt ud af LinkedIn. Du finder de fleste råd, der er givet i de foregående regler, plus nogle unikke indsigter, der kommer fra deres direkte oplevelse.

“Nøglen til at få dit indhold opdaget er ved at gå niche.”

Carey Dodd siger, at “nøglen til at få dit indhold opdaget er ved at gå niche”, og gøre det:

1. Definer din virksomheds centrale vertikaler og opret unikt indhold til hver

F.eks. Inkluderer Siren Group-vertikaler prospektering af livsforsikringsmæglere, mode-e-handelsvirksomheder og Social Online Games-udviklere.

2. Opret en LinkedIn-udstillingsside for hver af dine vertikaler

Del relaterede branchenyheder – skab altid et billede til hvert indlæg for at få et bedre engagement.

3. Del din virksomheds blogartikler inden for denne lodrette side til udstillingsvinduet

Brug et lille budget til at bruge LinkedIn-annoncer til at sponsorere dine blogindlæg til udstillingssiden (indstil målgruppemålretning for de bedste resultater). Dette hjælper med at udvide dine tilhængere af udstillingsside.

4. Publicer unikke, nyttige LinkedIn-pulsartikler

”Sørg for at dele [dem] til din udstillingsside.

5. Send en Twitter-besked til @LinkedInPulse med et link til din pulsartikel

Sørg for, at din Pulse-artikel bliver delt, ønsket, og at folk kommenterer inden for de første 48 timer efter offentliggørelsen (spørg venner / familie / kolleger). Dette vil give det en større chance for at blive vist af LinkedIn.

6. Opret en LinkedIn-gruppe for hver lodrette

Inviter centrale udsigter til at deltage i denne gruppe, dele nyttige og relatable artikler. Ved at oprette en gruppe kan du derefter kontakte og sende en direkte besked til gruppemedlemmerne.

Målrettede indlæg: En trin for trin-strategi

Den anden strategi, af Oren Greenberg, guider dig trin for trin for at finde en målgruppe på LinkedIn og skrive et godt indlæg, der er skræddersyet til deres behov:

1. Byg en skyskraberstolpe. Tilføj visuals (billeder, videoer osv.) Og endda et element af underholdning, fordi “at være sjov og menneskelig tilføjer et helt nyt niveau til det hvide krave netværk.

2. Find dine mål – få en liste over 50-100 personer, du vil have i dit netværk (tænk først om indlæg – hvem er det relevant for, ville de læse det, er oplysningerne værdifulde for dem?).

3. Send en personlig anmodning om at oprette forbindelse – fortæl dem lidt om dig selv i forbindelsesmeddelelsen: det går langt for den anden person, hvis de ser, at du tog noget tid med dem. (Se regel nr. 2)

4. Find ud af 10-20 grupper, der er meget målrettede og relevante for artiklen og efter at du har fået mindst 10 af dine målrettede nye forbindelser på dit netværk, skal du offentliggøre indlægget og også dele det i disse grupper. Du kan endda køre et nyhedsbrev, der fortæller dit publikum, at du netop har offentliggjort en artikel, og du ikke ønsker at sælge noget – hvis du beviser din værdi, vil folk komme til dig, og du kan opbygge et forhold og måske tjene en kunde for livet.

”Dette kan virke som en masse arbejde,” siger Greenberg, ”men resultaterne taler for sig selv – nogle gange endda 5 k + synspunkter på disse artikler og over 100 aktier. Gå sammen med dit publikum og afslutt med et spørgsmål – ‘dette var min indsigt i sagen, ville elske at høre dit’ – kommentarer har en masse magt, når de dukker op i folks feeds, indsamling og forstærker synspunkter. ”

Til dig – hvad er din hemmelige opskrift på effektiv LinkedIn-marketing? Fortæl os det på vores sociale kanaler.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me