30 eksperter måder at få flere Twitter-følgere

Twitter kan være en god måde at distribuere indhold til engagerede følgere. Vi kan holde kontakten med læsere, potentielle kunder og føre trafik til vores websteder.


Udfordringen her er, hvordan man får flere tilhængere?

Fra 1. kvartal 2017 havde Twitter omkring 330 millioner aktive brugere, hvilket er ca. 10 millioner fra 4. kvartal 2016 (kilde). Selvom væksten er langsom, er puljen af ​​potentielle brugere der. For at udnytte det store potentielle publikum er vi nødt til at opbygge en konstant strøm af engagerede følgere.

Aktive Twitter-brugereAntal månedlige aktive Twitter-brugere over hele verden

Ligesom andre sociale netværk kræver det et engagement af tid og energi for at få succes på Twitter.

At få tusinder af tilhængere sker ikke natten over. Hvis du spekulerer på, hvordan du kommer i gang på Twitter, har jeg sammensat tip fra eksperter om vores emne:

“Hvordan får man mere Twitter-tilhenger?”

Her er listen over vores venner i ingen specifik rækkefølge –

Gary Loper / Nicholas Scalice / Janice Wald / Aaron Lee / Adam Connell / John Paul Aguiar /
Tomas Laurinavicius / Alex Morrison / Patrick Coombe / Ivana Taylor / Allan Pollett / Bill Gassett /
Barry Sproston / Arman Assadi / Meghan Monaghan / Madeline Osman / Lilach Bullock / Jacob Cass /
Chris Carroll / Raul Tiru / Gail Gardner / Evan Carmichael / Susan Dolan / Daniel Scocco / Mitt Ray /
Ben Brausen / Harris Schachter / Ruben Gamez / Ann Tran

Lad os komme i gang!

TL; DR: Six Quick Takeaways

Emnet med voksende Twitter-tilhængere er bestemt ikke nyt. Jeg har kontaktet eksperter med forskellige baggrunde som blogger, marketingmedarbejder, ejendomsmægler, forfatter, taler, iværksætter osv. For at få råd.

Her er de ting, som syntes at komme fra de fleste af dem.

 1. Skab et målrettet publikum. Kvalitet over kvantitet.
 2. Twitter er et støjende sted. Send indhold af kvalitet, der interesserer dit publikum.
 3. Interagere med tilhængere, svar på tweets og slutte dig til Twitter-chats.
 4. Inkluder Twitter-konto sammen med andre marketingkampagner.
 5. Brug værktøjer, platforme og tjenester til at administrere Twitter-konto eller søge efter indhold.
 6. Vi må ikke overse det grundlæggende.

Værdsættelse til alle vores venner for at have taget sig tid til at svare på vores emne om, hvordan man får flere Twitter-følgere. Jeg er sikker på, at disse tip tilbyder nogle ideer til at tilpasse vores Twitter- og sociale medier marketingstrategier.

Hvis jeg vil tilbyde dig tip nr. 30 om at begynde at vokse dine Twitter-følgere – Sig “Hej” til folkene ovenfor. god fornøjelse!

Hvis du har noget andet at tilføje i, så fortæl os det på Twitter eller Facebook.

Gary Loper

Websted: Earnworthy

Scalice påpeger, at den bedste måde for os at få flere Twitter-følgere er at oprette et stort indhold af kvalitetsindhold og dele det ofte.

Twitter er blevet et støjende sted. Så for at skille dig ud, skal du give mere værdi end nogensinde før.

Scalice, vækstmarkedsføringskonsulent hos Earnworthy, tilskynder ikke en bruger til blot at dele indhold af lav kvalitet.

”I stedet for at omskolere det samme indhold igen og igen eller blot dele indhold fra tredjepartskilder, er det bedst at placere dig selv som en autoritet i din niche og dele din ekspertise ofte. Men vær forsigtig med ikke at lyde gentagende! ”

Janice Wald

Site: Askaaronlee

Ifølge Aaron Lee er det sværere at få tilhængere i forhold til flere år siden. ”Dengang havde Twitter mindre støj, bedre interaktion og mindre spam. Så det var lettere, hvis du tilfældigt skulle følge nogen. Folk kunne også let finde dig. ”

For i dag at få flere Twitter-følgere anbefaler Lee at bruge værktøjer som Social Quant til at automatisere processen med at finde og følge folk på Twitter.

Social Quant [har] en algoritme, der kan finde relevante og engagerende mennesker, der er mere tilbøjelige til at følge dig tilbage. Denne metode er bedre sammenlignet med bare blindt at følge mennesker manuelt, hvilket er tidskrævende og ikke effektivt, og du vil følge spam-bots og personer, der ikke er målrettet i din branche.

Lee, landechef i Agorapulse, tilføjer ”Selvfølgelig skal du sørge for at holde din konto aktiv ved at dele indhold, der tilføjer værdi såvel som personlige indlæg. Det vil hjælpe dig med at holde din konto personlig og adskille dig fra at ligne en bot. ”

Adam Connell

Site: JohnPaulAguiar

Den vigtigste måde, hvorpå John Paul Aguiar vokser sine Twitter-tilhængere, kommer ned på et par trin. Disse trin skal udføres sammen og udføres hver dag.

 1. Del kvalitet, målrettet indhold fra dig eller andre, og at dine tilhængere finder det nyttigt.
 2.  Del dette indhold konsekvent, vær aktiv DAGLIG.
 3. Vær tilgængelig, når dine tweets går ud, svar på kommentarer, besvar spørgsmål osv. …
 4. Vær aktiv om dit følgende, lær at følge mennesker og få målrettede nye følgere hver dag, uge ​​og måned.

”Du gør alt dette, så du bliver en ressource, som folk besøger hver dag, fordi de ved, at du deler nyttigt indhold, som de kan lære af og også retweet til deres publikum,” deler han. ”Jo flere mennesker du har set dig som en ressource, jo flere vil følge dig.”

Tomas Laurinavicius

Site: Malamax

En af måderne Alex Morrison bruger til at vokse sine Twitter-tilhængere er ved at skabe og pumpe ud sit eget indhold. Hun mener, at Twitter kan være en enorm ressource for bloggere til at få tilhængere og også få nye øjebolde på indhold.

Morrison, en specialist inden for indholdsmarkedsføring, delte med os de strategier, der har fungeret for hende:

 • Opret en tidsplan og hold dig til den. Jeg lægger et ugentligt blogindlæg, så jeg har en stabil strøm af indhold at dele. Jeg bruger Social Jukebox til at have en kontinuerlig løkke af mit bedste indhold.
 • Du skal bruge iøjnefaldende billeder og Tweet 10-15 gange hver dag. Brug 1 eller 2 relevante hashtags til hvert indlæg.
 • Når du kan, medtag hashtaggen #BloggersBlast. Denne konto har over 30 000 følgere, og den hashtag får dem til at gentweet dit indlæg.
 • Find relevante mennesker, følg dem og se, om de følger tilbage. Dette er en enorm tidssuger, og jeg begyndte at bruge Social Quant til at gøre dette for mig.
 • Brug dine andre sociale profiler til at krydse reklame. Lad dine følgere på Facebook og Instagram vide, hvordan du opretter forbindelse til dig på Twitter.
 • Del andre menneskers indhold, tak folk, der deler dit, og svar offentligt på enhver omtale. Folk elsker dette, og det opmuntrer dem til at dele mere af dine ting. Du kan automatisere en masse ting, men du kan ikke automatisere dit engagement.

Patrick Coombe

Site: DiyMarketers

Ivana Taylor mener, at det er vigtigt at have det rigtige samtaler med de rigtige mennesker på Twitter. ”Jeg er ikke sikker på, at der er en ny og forbedret måde at få flere følgere i 2017.” Hun foreslår os ”

Jeg vil sige, at i 2017 handler det ikke så meget om flere tilhængere, det handler om at blive inkluderet i de rigtige samtaler med de rigtige mennesker. Jo større Twitter der bliver, og jo flere mennesker der forurener Twitter med spammy salgsmeddelelser og links, jo mere energi skal du bruge til at skabe et samfund inden for dit ekspertiseområde.

Taylor, vært for #BizapaloozaChat på Twitter mener, at den bedste måde at vokse Twitter-tilhængere på er at finde og deltage i Twitter-chats.

Hun sagde: ”Jeg har lige opdaget et fantastisk værktøj, der gør sit bedste for at dokumentere så mange Tweet-chats, som de kan, og dele data om dem – Iconhash.” Taylor, en lille virksomheds influencer, tilføjer, at: ”Lige nu er det gratis, og du kan let se, om det er stort eller lille, og hvem de mest indflydelsesrige deltagere er. Som nogen, der er vært for #BizapaloozaChat – tro mig – de vil have dig der.

“Brug Twitter-lister til at gruppere og styre disse vigtige forhold og tro mig, at du ikke bare vil vokse tilhængere, du vil vokse indflydelsesrige forhold.”

Relateret artikel: En komplet guide til Twitter-chat til ejere af små virksomheder.

Allan Pollett

Site: MaxRealEstateExposure

Bill Gassett mener, at de bedste måder at vokse et følger på i enhver social mediekanal og især Twitter er at gengælde sig, når nogen deler dit indhold.

RE-tweeting af nogen, der har taget sig tid til at dele dit indhold, går langt. Vi ønsker alle at se vores navn i lyset. RE-tweeting af indhold er en fantastisk måde at sige tak. Se efter den persons bedste tweet, og del det med dit netværk. Du henter flere følgere naturligvis på denne måde end nogen anden.

Gassett, en RE / Max-agent, foreslår et værktøj, der fungerer baseret på gengældelse og vil hjælpe med at øge tilhængere.

Han rådgiver, at der er en fantastisk måde at hurtigt øge tilhængere ved at tilslutte sig en service kaldet Co-promot. ”Samfremme arbejder på gengældelsesprincippet. Hver gang du deler andres indhold, optjener du point. Disse punkter kan derefter indbetales for at dele dit indhold. Der er gratis og betalte optioner. Den gratis version er god, men den betalte mulighed sætter dine tweets på steroider! ”

”Sådan har jeg vokset efter for det indhold, jeg deler fra min ejendomsblog”

Barry Sproston

Site: ArmanAssadi

Assadi Assadi, medstifter og CEO af Superhuman Labs, rådgiver, at vi er nødt til at engagere os og interagere med menneskene inden for vores niche. Han foreslår at holde sig væk fra kortsigtede taktikker, der gør meget for engagement.

“90 +% af mennesker‘ kigger; for at vokse deres Twitter-tilhængere bruger overfladiske, automatiserede, kortsigtede taktikker. Dette resulterer i en stigning i antallet af følgere, men lidt engagement. Hvilken anvendelse er en overfladisk følgetælling uden forlovelsen? ”

Twitter kræver dyb, personlig rækkevidde og engagement.

Assadi uddyber yderligere, ”Tweet på folk inden for din niche, følg dem, direkte besked dem og tilbud om at hjælpe. Dette er de mennesker, der rent faktisk vil følge dig, føje dig til en liste, holde øje med dine tweets, engagere dig og endda klikke på dine links. Falserne vil fortsat blive ignoreret, og de engagerede vil fortsætte med at trives. ”

Meghan Monaghan

Site: The-Blogsmith

Madeline Osman har faktisk et par hurtige tip til os til at udvide vores Twitter-følgere.

Den nemmeste måde at få flere Twitter-følgere er at have en aktiv tilstedeværelse på platformen. Men du skal også bruge visse signaler, der viser, at du er en person, der er værd at følge. Et par hurtige tip:

 • Optimer din biografik, inklusive et klikbare link (Din LinkedIn-profil fungerer, hvis du ikke har et websted).
 • [Tilføj] indhold flere gange om dagen, inklusive en blanding af originale tweets og relevante nyheder. Buffer er et godt værktøj til at hjælpe med at planlægge indhold i forvejen.
 • Deltag i og deltage aktivt i branches Twitter-chats for organisk at øge din tilstedeværelse med relevante følgere.
 • Brug automatiske sociale medier på platforme som IFTTT eller Archie til at multiplicere din indsats, men ALDRIG automatisk svar eller automatisk direkte besked til andre brugere – det er let at se igennem.

Osman, en SEO Copywriter og digital marketingmedarbejder, mener, at “Ved at oprette en flerformet strategi som denne, vil det være umuligt at mislykkes i din søgen efter at få flere følgere.”

Lilach Bullock

Site: JustCreative

Når det kommer til at få nye Twitter-tilhængere, synes Jacob Cass at krydsfremme er nøglen.

Krydsfremme er nøglen til at få nye Twitter-tilhængere eller enhver platform for den sags skyld.

Cass, en webdesigner og blogger, foreslår, “Del og link dine profiler på din side, webside og andre sociale profiler for maksimal eksponering!”

Han bød et eksempel, ”Som eksempel på min kontaktside og alle sider på min hjemmeside har jeg links til mine sociale medieprofiler. Inden for min Facebook om sektion linker jeg til mine andre sociale profiler. På Twitter kan jeg dele min FB-profil og vice versa! ”

”Det er fantastisk til at opbygge publikum på nye platforme!”

Chris Carroll

Site: RaulTiru

Raul Tiru har samlet masser af tip, online marketingværktøjer og ressourcer til at hjælpe med at udvikle en opstart

Tiru håber at få sine Twitter-følgere op til 50 000 i 2017. Han vil prøve noget nyt.

Selvfølgelig tweeting ofte, tilføjelse af de rigtige hashtags og billeder og tagging af mennesker vil hjælpe meget, og det vil jeg fortsætte med, men jeg er også nysgerrig efter at se, hvor mange følgere jeg kan få via min blog. I de kommende måneder vil jeg eksperimentere med at vokse min Twitter efter med hjælp fra SumoMe’s Smart Bar.

Måske kan vi prøve at følge den metode, Tiru bruger.

Gail Gardner

Site: EvanCarmichael

Evan Carmichael, en forfatter og iværksætter, rådgiver at tilbyde mere værdi er måden at få flere Twitter-tilhængere på. Han sagde: ”Stop med kun at sende reklamemeddelelser. Pas på mere. Ligesom alt andet, jo mere du lægger i, jo mere vil du komme ud. ”

Carmichael tilføjer at ikke forvente fantastiske resultater, hvis du ikke lægger en fantastisk indsats ind.

Opret tweets, som du vil vise dine grand kids en dag. Send kun det indhold, som du er virkelig stolt af. Skaber du på det niveau? Derfor har du ikke de Twitter-tilhængere, du ønsker. Dit antal følgere er nøjagtigt det, du fortjener at have. Dine handlinger har bragt dig til dette punkt.

”Hvis du vil have mere, skal du justere dine handlinger for at give din publikum mere værdi. Giv dem en reel grund til at pleje. ”

Susan Dolan

Site: DailyWritingTips

Daniel Scocco, grundlæggeren af ​​hjemmesiden, deler med os sine 4 metoder til at vokse sin Twitter-konto:

 1. Markedsfør din Twitter-konto på dit websted, herunder et “Følg os” -sektion af badge et eller andet sted.
 2. Markedsfør din Twitter-konto på dine andre sociale konti (f.eks. Facebook, Instagram).
 3. Publicer gode ting, så du får mange retweets og delinger.
 4. Find personer med Twitter-konti (søg på Twitter efter relaterede hashtags) på den samme niche, og byt henstillinger for at følge hinanden.

Hjemmesiden har over 75 k Twitter-følgere – jeg er sikker på, at Scocco har lagt en masse hårdt arbejde.

Mitt Ray

Site: BenBrausen

”At komme i gang på Twitter kan være en udfordring.” Ben Brausen synes faktisk, at selv med stort indhold er det svært at få et følger på Twitter, hvis ingen ved, at vi findes.

For at overvinde denne udfordring og udvide dit efterfølgende, skal du fortælle dem, at du er der.

Brausen, journalist og underviser, rådgiver, at processen kan opdeles i 3 sætninger. Den første fase er at få det grundlæggende gjort.

”Før du giver andre besked om din fantastiske nye konto (og får dem til at følge), skal du gøre det værd at følge. Konfigurer alle aspekter af din profil fuldt ud, såsom profilbillede, headerbillede, bio, websted og alle andre felter. Derefter skal du begynde at dele godt indhold. ”

Den anden sætning er at råbe dit indhold ud til potentielle følgere.

”Selvom det kan virke dumt at dele gode ting, når ingen følger, ønsker ingen at følge nogen, der ikke deler noget interesseret eller nyttigt. Hvis du fylder din tidslinje med mindst 20-50 tweets (sørg for at inkludere billeder og links, men sørg for ikke at begynde at sælge endnu) betyder, at potentielle følgere har noget at se, netop hvorfor de skal følge. ”

Den tredje sætning skal være konsekvent.

”Nu hvor du har fået en god konto, er det tid til at lade det blive kendt. Den bedste måde at gøre dette på er at begynde at følge dem, du gerne vil følge dig. Følg hver 20-50 konti, du gerne vil følge dig til gengæld hver dag. Dette vil underrette dem om din eksistens, få dem til at tjekke dig ud og forhåbentlig resultere i hurtig efterfølgende vækst for din nye konto. ”

Harris Schachter

Site: Bidsketch

Ruben Gamez deler en af ​​sine mest effektive strategier for at få Twitter-tilhængere, “Ved at foreslå, at de følger på Twitter gennem vores marketing-e-mails.”

I 2017 fordobler de denne strategi på takkesider.

”Det betyder, at hver takkeside er en mulighed for at foreslå en slags handling. Og enhver handling, der udføres, fører til en anden takkeside. Sådan bruger vi udvalgte taksider til opmuntrende følger på Twitter. ”

Gamez viser os nogle af eksemplerne på, hvordan han anvendte strategien.

Når en person for eksempel vælger at modtage en blymagnet, kan tak / bekræftelsessiden bede dem om at gøre to ting (på den side) for at låse en bonusvideo-træning op. Ting nr. 1 ville være at besvare et spørgsmål (som “Hvad er din udfordring nr. 1 lige nu?”). Og ting nr. 2 ville være at følge på Twitter.

Ann Tran

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map