Hvis du nogensinde har spillet nogen i serien med Sim-spil, ved du lige, hvor vanedannende disse spil kan være. Det er en livssimuleringsserie af videospil, der giver mulighed for at gøre alt fra at hjælpe en simuleret person med at udføre daglige opgaver til at opbygge en komplet by.


Ifølge CNN blev der solgt mere end 175 millioner eksemplarer af “The Sims” -spil i 2013. Sim City blev først udgivet i februar 1989. Det originale spil kaldes nu SimCity Classic. Det er et simuleringsspil, der giver dig mulighed for at bygge en by. Selvom det indledende spil var temmelig enkelt, er det omdannet til mange forskellige funktioner, der ligner meget at køre en rigtig by.

SimCity

SimCity-styringsfunktioner vs. sociale medier

Det kræver en masse arbejde at administrere en by, og det samme gør administration af sociale medier. Mange af de færdigheder, det kræver for at holde en virtuel by kørt, kan oversættes til sociale medieradministration.

Sim CitySocial Media Management
zonerSim City består af zoner, både til bolig og erhverv. Spilleren skal udvikle sig inden for de rigtige zoner. Social media management er ens. Dit websted har brug for en erhvervsmæssig tilstedeværelse (kommerciel), som er adskilt fra dine personlige konti på sociale medier (bolig).
Strømforsyning For at holde byen i gang effektivt, skal du have nok strøm til at holde tingene i gang eller strømforsyning. For at holde sociale medier kørende, skal du bruge tid og kræfter på at oprette indlæg. Dette er din strømforsyning. Du kan bruge planlægningsfunktioner gennem forskellige plugins (mere om dette senere) eller via sider som HootSuite og IFTTT.
Transportmidler I Sim City-spillet er du ansvarlig for at oprette et transportsystem. Dette kan omfatte veje, jernbanesystemer og endda hvor mange bybusser der skal køres på gaden.I social media management skal du oprette en måde for dine indlæg at nå ud til læsere. Dette kan indbefatte at invitere folk til at lide og dele dine indlæg samt at placere delingsknapper på sociale medier på dit websted.
Beredskab på nødsituationerI Sim City påvirkes væksten i din by af alle typer katastrofer, fra brande til jordskælv til tornadoer.I erhvervslivet kan dine sociale medier og dit websted påvirkes af forskellige nødsituationer, herunder nedetid på webstedet og dårlige forretningsbeslutninger. Planlæg forud for disse nødsituationer, og hvordan du bruger sociale medier til at overvinde dem.
KriminalitetSpillet giver dig statistik, du kan styre. For eksempel, hvis kriminalitetsniveauerne er høje, skal du muligvis bygge en anden politistation og sætte nogle andre foranstaltninger på plads for at gøre din by mere sikker.Sikkerhed omkring din intellektuelle ejendom er vigtig. På samme tid ønsker du imidlertid, at folk skal dele indlæg på sociale medier og hjælpe dig med at få ordet ud. En social media manager, der har været en Sim City-afspiller, kan have et unikt perspektiv på dette.

Selvom det kan se ud som om en person spilder tid på at opbygge en falsk by og spille videospil, som du kan se på diagrammet ovenfor er der mange vigtige færdigheder, der kan læres fra sim-spil.

Hvad skal man kigge efter i en Social Media Manager

Hvis du overvejer at ansætte en social media manager, er det sandsynligvis fordi din virksomhed er vokset til det punkt, at du har brug for at delegere nogle af de daglige opgaver til en anden. Hvor aktive og gavnlige dine sociale medieindlæg er, kan dog have direkte indflydelse på din bundlinje, især hvis du får mange af dine kundeemner fra sociale medier.

Skriveoplevelse

Search Engine Watch frigav 12 spørgsmål for at stille ledere på sociale medier, før de ansætter dem.

Et af de øverste spørgsmål var relateret til college store og skriftlig erfaring. Der er en vigtig grund til dette spørgsmål. Din social media manager vil skrive kopi til dig. Det er ganske vist en kort kopi, men nogen, der har erfaring med det skrevne ord, vil være i stand til at få mest muligt ud af de færreste ord. Selvom jeg ikke er enig i, at personen skal have en collegeeksamen, tror jeg, at de har brug for et godt udvalg af typer af virksomhedsskrivning for at være virkelig effektive til denne type arbejde.

Kopierfaring

Har personen erfaring med at skrive annoncekopi?

En af de ting, jeg gør for mine klienter, er at give dem et team. Ikke kun er kopien skrevet af erfarne forfattere, men den kontrolleres også af nogen med en kommerciel reklamebakgrund eller PR-oplevelse. Årsagen har at gøre med psykologien, hvorfor folk klikker på de ting, de gør, opfordrer til handlingskommandoer og mange andre elementer, der udgør et klikbart og delbart indlæg. Skriveerfaring er ikke nok. Du skal også se på, hvilken slags skriveoplevelse og salgsfremmende oplevelse personen har.

Kunde service

Når du interviewer ledere på sociale medier, skal du bestemt spørge, hvad deres filosofi er for kundeservice. Du vil finde en social media manager med de samme værdier, du har for din virksomhed. Den sidste ting, du ønsker, er nogen, der vil engagere sig negativt med folk, der kommenterer på dine sociale mediesider. Det lyder måske selvforklarende, at en social mediel leder ville vide at behandle alle mennesker med respekt og ikke deltage i negative debatter, men du vil blive overrasket. Det er bedre at få denne hash tidligt ud, gør det klart, hvordan du forventer, at han / hende skal håndtere sådanne situationer og redde din virksomhed den negative tilbageslag i en pinlig situation.

Grafisk design

Design betyder noget. Hvilken oplevelse har personen med det? Vidste du, at indlæg på sociale medier med billeder klarer sig meget bedre, især på websteder som Google+? Jerry Low skrev en case study med titlen Sådan forbedrer du dine Google Plus-postinteraktioner med 8.400%? der forklarer nøjagtigt begrundelsen bag, hvorfor dette fungerer.

Med dette i tankerne, vil du virkelig have nogen, der administrerer dine sociale medier, der ikke har en grafisk designbaggrund eller en designer i teamet?

God pris

Social mediehåndtering kan koste så lidt som et par hundrede om måneden op til tusinder af dollars om måneden.

Husk, at for at være effektive skal sociale mediekampagner være løbende, regelmæssige, varierede og det kan tage tid at bygge. En social media manager opretter ikke kun indlæg, men hjælper dig med at få nye tilhængere, interaktion fra disse følgere og vil arbejde for at engagere sig på flere platforme. Det er tidskrævende, og du betaler for den involverede tid. Få tilbud fra flere øverst på din liste over, hvad de vil opkræve, men gå ikke automatisk automatisk med det laveste tilbud.

Et citat, der er meget lavere end andre kandidater på sociale medieforvaltere, kan være en indikation af, at personen ikke forstår tiden involveret i effektiv markedsføring af dit websted.

Referencer

Bed om henvisninger. En person med glade klienter skal være i stand til at give mindst et par referencer.

Selvom nogle freelancing-arbejder kræver ikke-oplysningsaftaler, hvilket betyder, at lederen ikke kan dele, hvem han udfører arbejdet for, gør andre ikke det. Nogle spørgsmål, der kan stilles henvisningerne, inkluderer, hvor glade de er med social media manager’s arbejde, og hvis han eller hun er pålidelig og vidende om aktuelle tendenser.

Stol på din tarm

Afhængigt af dit budget og hvem der i øjeblikket er tilgængelig, kan puljen af ​​kandidater være begrænset.

I sidste ende, efter at alle spørgsmål er stillet, og du har samlet et par mennesker, der matcher dine behov for promovering på sociale medier, bliver du nødt til at tage en endelig beslutning. Stol på dine tarminstinkter, og ansæt den person, du synes er den bedste match til din virksomheds værdier og image.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me