A-til-Z-guide til Instagram Posts Design

I dag er Instagram en kop kaffe de fleste foretrækker at starte deres dag med.


Det er et fantastisk sted at opdage nye områder, produkter og oplevelser, læse nyhederne. Denne sociale medieplatform slår Facebook, Twitter, Pinterest og viser endnu større engagement.

Her lærer du hvordan du gør Instagram til din smarte allierede og bruger den på de bedst mulige måder. Uanset om du reklamerer for dit eget brand eller bare vil fortælle om dit liv via Instagram, hjælper de nedenstående tip nedenfor dig perfekt.

Dette indlæg handler ikke om “indlæg til det rigtige tidspunkt” eller “brug populære hashtags”, men om kunsten at designe din Instagram-konto og skabe dets unikke udseende.

Hvorfor Instagram?

Ifølge Shopify er den gennemsnitlige ordreværdi på Instagram $ 65, mens Pinterest – $ 58,95, Facebook – $ 55 og Twitter – $ 46,29.

Folk engagerer sig med mærker på Instagram 10 gange mere end Facebook, 54 gange mere end Pinterest og 84 gange mere end Twitter. Den gennemsnitlige person bruger Instagram flere gange om dagen.

Det betyder, at det ville være et smart træk at flytte din markedsføringsindsats til Instagram.

Hvem er du?

Instagram er fyldt med personlige og firmakonti.

Sidstnævnte bruger det med succes til deres reklame- og markedsføringsformål. Det er det rigtige valg at oprette forbindelse til brugere, der foretrækker denne platform.

Mærker bruger 2 typer indhold: det organiske, som de blot poster på kontoen, eller det betalte, der er rettet mod din målgruppe.

Godt gjort Instagram-feed øger mærkebevidstheden, skaber varige forhold og giver som et resultat en langvarig organisk vækst.

Denne ordning bruges også af personlige konti.

Kom godt i gang på Instagram

Så snart du tilmelder dig, skal du tilføje dit billede og give nogle oplysninger om dig selv, du står overfor, med et spørgsmål, hvilke fotos du vil uploade.

Selvfølgelig vil du have, at disse ting skal være klassiske og interessante for seerne. Uanset om du er en personlig sideejer eller en brandpromotor, vil du have en original side, der skiller sig ud blandt andre. Lad os finde ud af nyttige tips til, hvordan du designer din konto, så den genkendes med det samme.

Før du begynder med at designe dit indlæg, er det første punkt at tænke over din strategi. Det er ekstremt vigtigt for mærker. Du skal klart definere budskabet, positioneringen, målene for dit brand og hvad der gør det unikt på det konkurrenceprægede marked.

Det vil være nyttigt at foretage forbrugerundersøgelser for at finde ud af, hvad der inspirerer og motiverer dine potentielle kunder.

Endelig skal du stille dig selv et spørgsmål:

Hvorfor ønsker folk at følge min side?

Før du begynder at foretage nogen manipulation med din konto, du har brug for at undersøge, og gennemse feeds fra mest populære mærker, er der en 90% mulighed for, at du vil finde en konto, som feeds ser intet andet end forbløffende.

For øvrigt er billedet herunder fra GoPro-kontoen.

Kredit: GoPro

Denne forståelse vil hjælpe med at finde ud af, hvordan du differentierer din side og præsenterer den for verden.

Designtips

Principper for design og markedsføring af indlæg på Instagram er enkle, du skal bare kende dem. Her er en liste over tilgængelige visuelle teknikker, der kan hjælpe dig med at få trækkraft på dette sociale netværk.

Se & Føle

Tænk over, hvordan du udtrykker dine sideideer visuelt.

Det vil være udseendet på din konto, der hjælper med at skabe en følelsesmæssig forbindelse med seerne. Post visuals, der er konsistente i stil og kvalitet. Vælg den type indhold, du vil sende (fotos, illustrationer, design, kunsthåndværk osv.), Og tænk på stilarter (studio, livsstil osv.) Dette giver lyd hos publikum og skaber en stærk forbindelse med dem. Hovedreglen er at følge den tagede visuelle æstetik.

Lad os tage nogle tech-mærker som eksempler, da jeg allerede nævnte GoPro, deres kontofoder består for det meste af stillbilleder, hvor folk bruger kameraerne, og de fotos / videoer, der er lavet ved hjælp af de samme teknikker.

KildeKildeKilde

Når jeg taler om følelsesmæssige forbindelser, stillbilleder som en ovenfor, gør mine håndflader så svedne, at min mus bogstaveligt talt springer ud af min hånd.

Lad os se på et andet firma, der bestemt spikrer det med hensyn til følelser … det er BMW.

Da jeg var lille, slyngede fyre på min alder sig over Turbo boble gummiindsatser.

Kredit: Gum Inserts

Næsten tredive år senere dræber fyre på min alder over dette.

Kredit: BMW

Tiden går, legetøj bliver større. Det er et gennemsnitligt BMW-feed …

Branding

Branding betyder ikke kun at placere navnet eller logoet på billeder. Når det fortsætter på Instagram, indebærer det en visuel visuel identitet, der gør det mærkbart blandt andre. Din side skal have en stærk æstetisk stemning, der justerer dens originalitet.

Lad os se på to bemærkelsesværdige konti, der ejes af Ales Nesetril og Alex Acea.

Men fyre har stil, jeg har fulgt dem i omkring et år, begge har tiltrukket mig opmærksomhed ved deres stillbilleder af fantastiske opsætninger.

Kredit: Ales Nesetril

Kredit: Alex Acea

Instagram branding handler om at indstille en tone på din konto, vælge farvepaletter og sammensætningen af ​​din side. Glem ikke den generelle visning af siden. Tænk på, hvordan alle fotos ser ud, når de er placeret i et sædvanligt Instagram-gitter.

Farvevalg er ekstremt vigtigt. Desuden afspejler det virksomhedens palet for mærket, farver har en stor indflydelse på seerne. De skaber en bestemt stemning, stil, kommunikerer beskeder. Forresten, tilstedeværelsen af ​​en nøglefarve på siden får den til at føle og se ekstremt stilfuld ud. Vælg det ønskede farveskema og hold dig fast ved det, når det er muligt.

Begge disse fyre har ikke kun deres foretrukne kompositioner, men også farveskemaer, så vidt jeg kan se, at de bruger sort, hvidt og gråt som større farver, og komplementerer disse med nogle lyse accentfarver..

Specifikke skrifttyper er en anden del af branding. Det er vigtigt, fordi det danner tilknytning til dit brand / side. Når du promoverer din side på et betalt grundlag, og dine indlæg vises som en kommerciel, vil brugerne definere den takket være branding.

Forresten kan du finde forskellige seje Instagram-bundter til promovering af din virksomhed, som du nemt kan redigere og give dem dit virksomheds look. Som sædvanligt indeholder de en pakke færdige bannere, som du kan bruge til forskellige formål.

Uden for pladsen: Arbejder ud over Instagram

Indtil for nylig tilbød Instagram kun at placere firkantede fotos. Men firkant var ikke altid nok til at fortælle en fængslende historie. I dag er du fri til at vælge mellem indstillinger for firkant, landskab (vandret) og portræt (lodret). Selvom du kan uploade enhver type, er det bedre at vælge den og holde sig til den for alle dine indlæg.

Glem ikke fotocollager. Forskellige fotoredigeringsapps tilbyder at oprette dem let. Den mest kendte er Insta-frame, der giver mulighed for at oprette fantastiske collager gratis og Squaready – praktisk Instagram-layout, der hjælper med at få hele billedet uden at beskære det.

Fotoredigering

Når du arbejder med Instagram dagligt, skal du vide, hvordan man opretter et perfekt foto. Selv en almindelig kan se godt ud, når du laver lette retouches. Bare det at vælge det rigtige filter kan omdanne et skud til et kreativt.

Du kan nemt genoplive et foto ved at spille med dets perspektiv, opsamle dets lysstyrke og kontrast, tilføje varme eller mætning, manipulere farver osv. Der er en ting, der kan lette din fotoredigeringsproces betydeligt, det er en Photoshop eller en Lightroom-handling.

Grundlæggende er handling et scenario med foruddefinerede ændringer, der vil blive anvendt på dit foto, når du klikker på play.

Du er velkommen til at eksperimentere, så får du succes.

Filtrering

Med Instagram har du et sæt standardfiltre.

Nogle af dem vil du være eller allerede bruger ganske ofte, mens de andre forbliver uberørt. Det er klogt at sortere denne liste over filtre i redigeringsvinduet, så den mest anvendte vil være klar til at skjule dem, du aldrig rører ved. Dette hack sparer din tid.

Fotoredigeringsapps som VSCOcam, Filmborn, Snapseed, Aviary og andre af denne art vil hjælpe dig med at finde de ønskede filtre og få mest muligt ud af dit indhold.

Candid Shots

Polerede billeder er fantastiske, men glem ikke, at folk altid vil se mere.

De vil finde ud af, hvad der bag scenen er. Backstage-processer og indre arbejdsopgaver i din virksomhed kan være af samme interesse for seerne. Når du har noget bagfra på din side eller endda nogle ansigter bagfra af dit brand, vil du gøre din virksomhed mere gennemsigtig og dermed pålidelig for dine følgere. I øvrigt skal du vide, at en sådan type fotos ofte får et godt engagement.

Hvis der sker noget som dette bag dine scener, skal du bestemt stille stille :)

Kredit: Tesla Motor

Instagram-historier

Én ting, du skal vide, er, at over 250 millioner mennesker bruger Instagram-historier hver dag. Det betyder, at du ikke kan gå glip af en chance for at markedsføre din side ved hjælp af indstillingen historier.

Uanset om din historie har en masse fotos eller bare en lille video, ser den interessant ud for seerne. Du kan krydre disse midlertidige videoer (brugere kan svejse dem kun igennem i 24 timer) med snaps, søde tegn eller endda GIF’er. GIF-indstilling er nu tilgængelig på historiekameraet.

Hvis du er en bekræftet forretningsbruger, har du endnu en cool mulighed for at dele links på dine historier. Bare tilføj det ved at trykke på link-knappen efter optagelse af historien.

Instagram-video er virkelig et godt værktøj til at engagere sig med fans.

Inspirere

Du er nødt til at underholde mennesker. De kan lide at blive forbløffet. Inspirer dem og vind dermed deres loyalitet. Send indhold, de nyder. Giv dem en dosis af daglig inspiration, så kommer de tilbage til mere.

Hav det sjovt!

Alle de ovennævnte tip er handlingsfulde, men du skal huske, at ikke alle indlæg på Instagram skal være markedsføringsdrevne. Dette er en gylden regel, der hjælper dig med at skabe virkelig levende og engagerende indhold. Nogle gange er det klogt at fokusere ikke på at sende dit brand-besked, hvor det er muligt, men på essensen af ​​det netværk, du arbejder med. Denne visuelt rige sociale medieplatform er lavet til at være menneskecentrisk og legende. Følg denne idé, og få mest muligt ud af den.

Her er det. Du er velkommen til at bruge disse design-Instagram-hacks, og glem ikke den velkendte liste over tip til styring af dette sociale netværk. Her den største af dem: vælg det rigtige tidspunkt for indlæg, planlæg dem, vælg hashtags nøje, brug statistik, kør trafik til det eksterne websted, del dit Instagram-indhold på andre sociale netværk.

Afslutter…

Som du ser, er principper for design af Instagram-indlæg ganske enkle og kan let implementeres af både personlige eller forretningsmæssige konti. Håber, at dette snyderi hjælper dig med at skabe det ønskede stjernernes indhold, promovere dig selv eller nå ud til flere potentielle kunder til din virksomhed.

Instagram er virkelig et kreativt legende rum, hvor du kan fejre dig selv eller din virksomhed og komme i kontakt med fantastiske mennesker. Så velkommen til at eksperimentere og få det bedste ud af det i din virksomhed.

Om forfatteren: Lana Miro

Lana Miro forelsker sig i smuk webdesign. Hun kan lide at dele sin oplevelse og udforske noget interessant. Hun samarbejder også med TemplateMonster. til at hjælpe alle med at finde deres bedste løsninger til deres egne online-projekter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map