Deltag i salgsfremmende grupper for at øge din sociale medier interaktion

Et blomstrende sociale medieliv kan hjælpe din blog med at forblive i forkant og etablere dig som en influencer. Mange sider på sociale medier falder dog under tyngden af ​​en travl tidsplan. De opdateres sjældent, og folk ved, at de ikke kan stole på dig til nyheder i flere uger.


Heldigvis er der ganske mange ting, du kan gøre for at øge din interaktion på sociale medier og etablere et publikum på de store kandidater til sociale medier. Ved at bruge plugins og forskellige værktøjer kan du endda udføre denne opgave uden at påtage dig flere timers ekstra arbejde hver dag. Du er måske også lige begyndt og endnu ikke klar til at ansætte en social media manager.

Automatiser indlæg, når du udgiver

En af de enkleste ting, du kan gøre, er at automatisere din blog med et plugin. Hver gang du offentliggør et nyt blogindlæg, sender plugin et tilsvarende link på dine sociale mediesider.

Selvom der er mange forskellige plugins, som du kan bruge, eller du endda kan bruge flere, kaldes den, jeg kunne lide mest, 1-klik Retweet / Del / Like af LinksAlpha.

Jeg betaler kun $ 8,99 / måned for at oprette forbindelse til en lang række sociale mediesider. Jeg kan også bruge kontoen til flere af mine blogs.

Lige nu har jeg kontoen tilknyttet Facebook, Tumblr, Twitter og LinkedIn. Resten kræver intet fra mig. Jeg planlægger mit indlæg, det offentliggøres, en meddelelse går op på mine sociale mediesider.

Bemærk billedet til nedenunder. Dette er et indlæg, der automatisk blev placeret på min Facebook-forfatterside fra min Crabby Housewife-blog. Det inkluderer det fremhævede billede, titel og beskrivelse. Hvis en bruger klikker på billedet eller titlen, føres hun til mit indlæg på webstedet.

linksalpha-eksempel

Du har sikkert bemærket, at der er en lille note under mit navn, der siger “Udgivet af LinksAlpha.com”. Jeg ønskede ikke, at mine læsere skulle vide, at jeg brugte et automatiseret program. Det virker så upersonligt og strider imod blogging 101. Det er dog også en enorm tidsbesparelse for mig.

Gode ​​nyheder! Dine læsere vil ikke se den note om det indlæg, der offentliggøres af Links Alpha. Her er et skærmbillede af det samme indlæg, som andre ser det:

linksalpha eksempel offentligt

Hvorfor er det vigtigt at sende dine artikler på sociale medier? Brugere kan ikke finde dem, dele dem eller interagere med dig, medmindre artiklene deles på din side i første omgang.

Deltag i ligesindede grupper

Jeg sluttede mig for nylig til en gruppe ligesindede bloggere. Vi støtter hinanden, engagerer hinandens indlæg og forbliver temmelig aktive i løbet af ugen. Det tager cirka 10 minutter af min dag at klikke på links og sende kommentarer eller dele artikler, der er interessante.

Jeg har bemærket noget temmelig interessant ved de artikler, jeg deler med gruppen. Artiklerne, jeg deler med min gruppe af kolleger til hjemmebrug og have, får mere trafik end mine andre indlæg med en margin på 15 til 1.

Hvorfor er grupper af bloggere, der reklamerer for hinanden, så effektive til at indsamle engagement i sociale medier? Lad os se på eksemplet med havebloggere, der skal starte. Jeg skrev for nylig en artikel med titlen Sådan starter du en havearbejdsblog og var imponeret over antallet af forskellige blogs derude om netop dette emne.

Der er kun 30-40 medlemmer når som helst i den gruppe, jeg er i, selvom du helt sikkert kan finde en gruppe i din niche med mange flere medlemmer. Jeg ville begynde i det små, fordi jeg virkelig ville lære mine kolleger at kende, hjælpe dem med at promovere deres stykker og endda have tid til at læse noget af deres arbejde og blive fortrolig med deres skrivestilarter.

Så lad os sige, at et par af disse medlemmer klikker på et link, jeg deler i den private Facebook-gruppe om at dyrke tomater i containere. Dette er meget mere effektivt, end hvis min fætter deler det samme link af flere grunde.

 • En haveblogger har den nøjagtige målgruppe, jeg prøver at nå ud til.
 • Hendes læsere har allerede tillid til hende. De ved, om hun deler noget med dem, at det er værd at læse. Denne særlige gruppe krævede en slags applikation og links til eksempler på mit arbejde. Medlemmerne er overvåget. Dette betyder, at indlægene er af meget høj kvalitet. Jeg har endnu ikke læst en, der ikke var ekstremt godt skrevet og i mål for en havearbejds blog.
 • Hun forstår det grundlæggende i forfremmelse. Hvis hun deler dit link, fortæller hun læserne, hvorfor de skal klikke på det.

Sådan finder du den perfekte gruppe

Lige nu ser Facebook ud til at have flere salgsfremmende grupper, selvom Twitter ser ud til at være et tæt sekund eller muligvis LinkedIn. Måden “grupper” oprettes på Twitter er mere som en “liste”, og det er sværere for medlemmerne at nemt kommunikere privat om deres mål for ugen.

Hvis du lige er kommet i gang med salgsfremmende grupper, anbefaler jeg at holde dig med Facebook. Hvis dine kunder hovedsageligt er forretningsfolk, kan en privat LinkedIn-gruppe muligvis være en god ting at være med på, men den søgning, jeg foretog, dukkede ikke op lige så mange grupper som hvad der er på Facebook..

Søg efter salgsfremmende grupper

Start din søgning ved at skrive udtrykket “salgsfremmende gruppe” i dit søgefelt øverst på din Facebook-startside.

Der vises en liste over resultater. Klik på fanen, der siger “Mere”, og vælg derefter “Grupper” for kun at begrænse dette til grupper. Nedenfor er listen over resultater, jeg fik:

forfremmelsesgrupper

Som du kan se, trak denne søgning en masse forskellige ting op. Der er bogkampagnegrupper, en for Etsy og nogle generelle. Dette er et godt sted at starte, fordi du sandsynligvis finder nogle store grupper på denne liste, der muligvis appellerer til dig.

Dernæst vil du indsnævre din søgning. Hvis du skriver om opskrifter, skal du søge efter “madbloggere.” Klik på fanen “Mere” og vælg “Grupper.” Her er de resultater, der kom op for mig:

madbloggers promoveringsgrupper

Nu taler vi. Hvis jeg havde en opskriftsblog, er der flere grupper her, som jeg ville undersøge lidt mere.

Begræns dine valg

Dernæst skal du klikke på alle grupper, der ser interessante ud. Hvis du er fra Sydney, Australien, så er Sydney-gruppen en, du bestemt bør tjekke ud.

Når du besøger hver side, skal du gøre følgende:

 • Se på hvornår de seneste indlæg var. Hvor ofte poster medlemmer? Hvor mange andele har disse poster? Dette viser dig, hvor aktiv gruppen er. Du ønsker ikke at spilde din tid på at promovere 100 mennesker, der ikke vil promovere dig tilbage.
 • Læs gruppebeskrivelsen. Dette fortæller dig ofte, om du har tilladelse til at sende reklameartikler eller ej.
 • Send e-mail til administratorerne og bede om mere information om at blive medlem af gruppen. Vær ærlig over, at du leder efter et sted at promovere din blog og også vende tilbage til andre bloggere.
 • Prøv gruppen et par uger, og se hvad du synes. Kan du ikke lide det? Forlad stille og find en anden gruppe. Der er så mange derude.

Husk, at deltagelse i salgsfremmende grupper ikke kun handler om at promovere din egen blog. Lær dine kollegemedlemmer at kende. Ven dem på din personlige konto. Læs deres artikler. Del det, du synes er utroligt smart. Tilbyd at interviewe eller lade dem gæsteblogge for dig. En af de bedste ting ved at deltage i salgsfremmende grupper er at møde nye mennesker og få nye venner.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map