Er Twitter død? Sikkert ikke.


Twitter giver fuld adgang til sine tweets til Google.

Twitter bruger denne trafik uden at logge ind på platformen.

Hvis du er en blogger, marketingmedarbejder eller er i forretning, skal Twitter være en del af din samlede sociale mediekampagne. Det er vigtigt at tweet for at øge brand sensibilitet, opbygning af forhold, og det er et kraftfuldt redskab til forandring.

Tjek 10 vigtige regler for effektiv Twitter-marketing.

Selvom Twitter tilbyder sin analyse til alle, bruger mange ikke den til det fulde potentiale. Her er nogle basale elementer, du kan opdage om en Twitter-konto og eventuelle skjulte beskeder, ud over at tweeting.

1. Grundlæggende til Twitter analytisk betjeningspanel

I midten af ​​2014 har Twitter åbnet sin analytiske platform for alle brugere. Alle med en Twitter-håndtag kan have fuld adgang til guldgruven.

Få adgang til din twitter-analyse her.

whsr-tweet-aktivitet

Der er en masse information, du kan få fra betjeningspanelet, såsom visninger, inddragelsesfrekvens, linkklik osv. Men inden det skal du forstå definitionen på hver enkelt metrisk for at gøre dine data meningsfulde.

Twitter-blog har det hele.

Hvis din Twitter-kampagne skal øge visninger, er du nødt til at overvåge den bestemte måling og finde den bedste måde at forbedre visninger på. Hold øje med hver måling, og sammenlign dataene med tidligere måneder. Du ved, om du gør tingene rigtigt, fordi du vil se en konstant stigning.

Se nu nærmere på detaljerne i hver tweet. Du finder endnu flere skjulte beskeder.

Sådan ser detaljerne i en bestemt tweet ud:

whsr-tweet-detaljer

Hvis din virksomhed fokuserer på dette link, skal du foretage A / B-test på det. Overvåg nøglemålene ved at skrive forskellige overskrifter, inkludere en anden hashtag eller et andet billede og find ud af den bedste måde at maksimere tweets rækkevidde.

Analyse af disse datastatistikker er det første skridt til at evaluere din Tweet-ydelse.

I løbet af marts 2015 lancerede Twitter en ny kontohjemmeside. Denne side sparer dig meget tid ved at give dig en månedlig oversigt over din Twitter-aktivitet.

whsr-tweet-hightlight

Dette instrumentbræt gør det også lettere for virksomheder at annoncere på Twitter. Du kan nu tage en hurtig beslutning om, hvorvidt en tweet er værd at promovere, uden at bruge tid på at gennemgå minutdetaljerne.

Hvis Twitter analytic er et stykke information, du har overset, så lad os prøve det i dag. Fokuser på en beregning og forbedres derfra. Det kan have en god indflydelse over tid.

Opdateret:

Den 27. maj 2015 opgraderede Twitter sin analytiske med Audience Insights. Denne funktion har en mere detaljeret oversigt over dine tilhængers interesse såsom demografi, livsstil, mobil fodaftryk osv.

Dette er godt for erhvervslivet, fordi du nu kan sammenligne organiske følgere med Twitter-brugere. I øjeblikket spores kun amerikanske brugere. Du kan foretage en sammenligningsundersøgelse mellem dine følgere og andre Twitter-brugere.

Audience Insights hjælper virksomheder med at forbedre deres strategier på Twitter.

whsr-tweet-publikum-indsigt

2. Alternativ til Twitter Analytic

Der er mange sociale mediehåndteringsværktøjer tilgængelige på markedet såsom Bufferapp, Hootsuite, Ritetag, Klout osv. Der er nogle, der bare fokuserer på Twitter alene, såsom Tweetdeck, Managefilter og SocialBro.

Alle værktøjer tjener ét formål – at gøre dit liv lettere.

Mange gange giver værktøjet dig dybere indsigt i din Twitter-ydeevne. Det er forskelligt fra hvad du får fra den oprindelige Twitter-analytiske platform.

Her er 3 platforme, som jeg fandt passende og let for begyndere at bruge.

Buffer (Freemium)

Buffer er et populært værktøj til styring af sociale medier. Du har lov til at planlægge tweets når som helst og indstille forskellige tidsplaner dagligt. Dette er vigtigt, når du kører forskellige kampagner.

Ved hjælp af buffer er du i stand til at analysere statistikken for hver tweet. Buffer mærker din potentielle tweet som Top Tweet. Du kan tage øjeblikkelig handling på hver enkelt tweet enten for at omplanlægge eller omskrive for at forbedre det.

Dette er noget, som Twitter-analytisk ikke kan give dig med det samme.

Med den gratis konto har du kun begrænset adgang til Buffer’s analytiske data. Du skal opgradere til en betalt konto for at få en detaljeret analyse af dine data.

whsr-tweet-puffer

Ritetag (gratis prøve)

Ritetag er et socialt medieværktøj med fokus på hashtag. Det leveres med hashtag-farveinddeling, øjeblikkelig engagementsanalyse og total postvurdering. Ritetag analyserer hashtag konstant, hvilket giver dig mulighed for at maksimere din rækkevidde, før du sender en tweet.

Dette er den funktion, som du ikke kan få, når du twitrer fra Twitter’s native platform. Det er vigtigt at medtage en hashtag for at maksimere din tweet-eksponering. Ritetag udfylder bestemt dette hul.

Brug et par minutter på at finde ud af statistikken over den hashtag, du bruger. Er din hashtag overbrugt eller simpelthen uden korrekt overvågning?

Eksempelstatistik for #growthhacking-hashtag på Twitter.

whsr-tweet-ritetag

Postchup (gratis)

Postchup (tidligere kendt som Tweetchup) er et gratis analytisk værktøj på Twitter. Den analyserer, hvor ofte en tweet nævnes og bliver retweetet af dine følgere.

Det giver dig analyse af, hvordan dit Twitter håndteres. Du finder ud af, hvilke brugere der mest omtalte dig. Og der er en liste over statistikker, der vedrører dine tweets og retweets.

Desuden giver Postchup dig geografisk placering af folk, der nævnte dig. Derfra kan du have et komplet overblik over din publikums placering.

Selvom Twitter analytic har sådanne oplysninger, tilbyder Postchup analysen på en mere attraktiv måde, der er let at forstå.

Er din tweet rettet mod det rigtige publikum? Lad os se på, hvor @ WHSRnet’s publikum er fra.

Hvis du stadig tweeter fra den oprindelige Twitter-platform, anbefaler jeg dig stærkt at prøve et par værktøjer. Du går glip af en masse værdifulde data.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken du skal starte med, kan du prøve dem, jeg har delt ovenfor. Alle værktøjer er nemme at bruge og gør dit Twitter-job lettere.

3. Kompiler Twitter-data vha. Excel

Bortset fra analytiske data, du får fra den oprindelige Twitter-platform og sociale medieværktøjer, kan du altid lave din egen analyse.

Ofte vil dem, der kan lide at arbejde tingene selv, have en bedre forståelse af disse data. Dette er ikke en vanskelig opgave. Du skal bare eksportere dataene fra Twitter analytic og et Excel-regneark.

whsr-tweet-data

Her er nogle enkle analyser, jeg er kommet ud med ved hjælp af data fra @WHSRnet. Før du springer ind i analysen, skal du først vide, hvad du vil have fra dataene.

Uden et klart mål er dine twitter-data bare et andet regneark med kolonner og tegn. Jeg vil vide:

 1. Giver standardtweet eller svartweet bedre indtryk?
 2. Giver standard-tweet eller svar-tweet en bedre engagementsfrekvens?
 3. Hvilken ugedag har i gennemsnit givet mig et større indtryk?
 4. Hvilken ugedag har bedre engagement?

Lad os tjekke den trinvise vejledning:

1. Åbn Twitter-analysedata (csv-format) i Excel

2. Lav dine data til en tabel med overskrifter

3. Brug Excel LEFT-funktion til at komme med dato i en ny kolonne

VENSTRE ([@ time], 10) for at komme ud med dato

4. Brug Excel TEXT-funktion til at konvertere dato til ugedag i en ny kolonne

TEKST (E2,"ddd") for at vende tilbage ugedag

5. Brug Excel IF-funktion til at sortere standardtweet eller svare tweet i en ny kolonne

IF (VENSTRE ([@ [Tweet tekst]], 1) ="@","svar","standard")

6. Når du har alle dataene klar, skal du analysere dine data ved hjælp af pivottabel eller pivotgrafik

Grafen herunder viser det samlede billede af gennemsnitlige indtryk af en standard-tweet og en svar-tweet i løbet af en uge.

whsr-tweet gennemsnittet eksponeringer

Der er et par ting, jeg kan antage fra grafen ovenfor:

 1. Det er tydeligt, at standardtweet har bedre indtryk sammenlignet med svartweet.
 2. Lørdag scorer de højeste indtryk fra den samlede tweet.
 3. Indtryk fra standardtweet handler om 2x indtryk af svar-tweet.
 4. Indtryk er konsekvent fra tirsdag til fredag.

Jeg vil grave dybere, hvilken dag der har den bedste engagement. Jeg vil bruge de samme data til at generere en anden graf.

whsr-tweet-emgagement-rate

Et par ting, jeg kan sammenfatte fra grafen ovenfor:

 1. Besvar tweet har givet mig bedre engagement rate.
 2. Fredag ​​har scoret bedre engagement i den samlede tweet.
 3. Forbindelsesgraden fra svar-tweet er ca. 3x højere sammenlignet med standard-tweet.
 4. Søndag har den laveste engagement rate.

At plotte data er sjovt, selvom det koster dig tid. Men jeg er sikker på, at du også lærer meget af dataene. Data i regnearket er i sig selv meningsløse, medmindre du ved, hvad du skal kigge efter.

Prøv det selv, der er meget mere skjulte beskeder inde i dine data, end du kan forestille dig.

* Bemærk – Selvom jeg forstår, at ikke alle er fan af Excel, men som du kan lide det eller ikke, bliver du nødt til at tackle det på et tidspunkt. Hvad der er vist ovenfor er simpelt Excel + Twitter-datahack. Python kan være et værdifuldt tilføjelse, hvis du leder efter endnu mere kompleks analyse. 

4. Hvad er din Twitter-score?

Du bruger muligvis et par timer om dagen på at tweeting, interagere med dine følgere og overvåge en hashtag. Du kan spørge, hvad er resultatet?

Resultatet varierer afhængigt af, hvad dit mål er. Du kan måle baseret på antallet af følgere, klikfrekvens, antal tilmeldinger fra målrettet URL osv.

Social omtale er en samlet benchmark for, hvordan @handle klarer sig. Social omtale defineres som hvor mange gange et brand overvåges på sociale medier.

Undersøgelse viser, at mærker på twitter i gennemsnit 39 omtaler om dagen. Ved du, hvad dette nummer er for dig?

Der er masser af værktøjer til rådighed til at måle Twitter’s score. Jeg vil dele med dig de værktøjer, der er gratis og nemme at bruge.

Socialert (Freemium)

Socialert er en one-stop-løsning til Twitter-analyse, nøgleordanalyse, hashtag-sporing, identifikation af de trending emner og mere.

Værktøjet har et interaktivt dashboard, der kan hjælpe dig med at spore relaterede søgeord på realtid. Dette kan bruges til at komme i kontakt med dit publikum (som ikke har nævnt dit greb) eller vide, hvordan dine konkurrenter klarer sig. Udover mærkeovervågning kan værktøjet også bruges til at identificere relevante påvirkere og eksperter relateret til dit domæne.

.

Socialert i aktion (på @WHSRnet).

Followerwonk (Freemium)

Followerwonk er et produkt udviklet af Moz. Det vil give dig data om dine Twitter-tilhængere, placering og niche. For at bruge det, skal du logge ind ved hjælp af din Twitter-konto. Det er gratis at bruge.

Followerwonk bruger social autoritet til at måle Twitter’s indflydelse. Den sociale myndighed måles på baggrund af genvej. For at forbedre scoren skal du øge Twitter’s engagement.

whsr-tweet-followerwonk

Hvis du har brug for flere værktøjer, her er 6 skal Twitter-analytiske værktøjer kende til at udforske. Ved at anerkende, hvordan dit brand fungerer, kan du planlægge din retning og ressourcer.

Der er ingen enkelt formel til at spore din Twitter-score. Den indflydelsesrige score er forskellig fra alle platforme. Bare hold dig til en eller to målinger og flyt din score opad.

Den bedste måde at måle social score er din nærmeste konkurrent.

Over til dig

Jeg har administreret @WHSRnet i de sidste 6 måneder. Jeg håber, jeg har flere data, du kan dele med dig i fremtiden.

Hvis du stadig ikke er fan af Twitter, skal du gå efter for at følge os @WHSRnet.

Twitter er den fjerde største platform for sociale medier, og med den fungerer din virksomhed bedre.

Twitter har en mulighed for at gøre dit brand kendt og øge dit salg. Du kan aldrig gå galt med 302 millioner aktive månedlige brugere.

Hvad der fungerer for mig, fungerer måske ikke for dig. Hvordan analyserer og bruger du dine Twitter-data? Fortæl os om det på Twitter!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me