Hvordan forbedrer du dine Google Plus-postinteraktioner med 8.400%?

Har du nogensinde spekuleret på, hvorfor nogle Google+ indlæg tiltrækker hundreder, hvis ikke tusinder, af delinger og +1, mens nogle simpelthen drukner i et hav af støj næsten umiddelbart efter at de blev offentliggjort?


Hvad er forskellen mellem et populært Google+ indlæg og det gennemsnitlige? Hvad er det der får en læser til at dele dit Google+ indlæg eller endda tage sig tid til at læse det i første omgang?

I dette indlæg deler jeg min nylige oplevelse og giver dig et tip eller to om ting, jeg lærte. Du kan nemt gentage disse tricks til dine egne Google+ indlæg.

Her går min historie.

Casestudie: Hvordan jeg fik 100’ers videredele og + 1’er på en dag

For ikke længe siden offentliggjorde jeg en oversigt over 70 webgeneratorer over på WHSR. I artiklen dækkede jeg en liste over webgeneratorer til kyndige webudviklere og bloggere.

Jeg var temmelig sikker på, at emnet, en roundup plus webgeneratorer, var et surefire-emne, der ville være populært på sociale medier. Sidste gang jeg offentliggjorde et lignende indlæg med titlen “30 Must See Web Generators for Lazy Web Masters”, ramte det en homerun på både Stumble Upon og Reddit. Den pludselige trafikforøgelse var så drastisk, at det styrtede min webhost.

På Google+ promoverede jeg artiklen to gange.

Først lod jeg min private cirkel vide om indlægget og delte linket.

Så kom jeg tilbage og gjorde en anden runde med forfremmelser. I løbet af anden runde delte jeg indlægget offentligt med et skræddersyet billede.

Resultaterne

De to forskellige stillinger fik meget forskellige resultater.

Det første indlæg fik meget lidt opmærksomhed. Den modtog kun en +1, og det handler om det.

Til det andet indlæg brugte jeg den samme titel, men noget fungerede tydeligvis bedre i dette indlæg. Det modtog 84 + 1’ere, 70 videresalg og en håndfuld nye følgere natten over.

Med andre ord er engagementstakten for den anden post mere end 8.400% bedre end den første.

google plus udstationering

Hvad gør det andet indlæg 8.400% mere populært?

Mens jeg studerede årsagerne til, at mit andet indlæg fik et enormt svar på den samme artikel, da det første indlæg ikke gjorde det, kom jeg til flere konklusioner.

Er det andet indlæg virkelig 8.400% bedre end det første indlæg? NEJ FOR HELVEDE.

Men hvorfor?

Ganske enkelt får indlæg nr. 2 bedre modtagelse i Google+ sfære, fordi det bruger det rigtige indlægsformat. At vide, hvad der trækker folks øjevægge på Google+, er nøglen til succes for det andet indlæg kontra det første.

Forskellene mellem post nr. 1 og # 2

DetaljerPost nr. 1 (upopulær) Indlæg # 2Kommentar / bemærkning
Titel70+ praktiske webgeneratorer til smarte / doven udviklere70+ praktiske webgeneratorer til smarte / doven udviklereBemærk, at begge titler er nøjagtig de samme.
DelingprivatoffentligtTilsyneladende giver deling offentligt flere seere mulighed for at se på dit indlæg.
BilledeLille billede, ikke-beskrivendeStort billede, beskrivendeStore billeder spiser større plads på andres Google+ feed-væg. Desuden tiltrækker et beskrivende billede flere mennesker, der er interesseret i emnet.
OverskriftNormal tekstFremhævetDen udtrådne titel fungerer som en krog og giver seerne på post # 2 et samlingspunkt for at begynde at læse.
BrandingNilWHSR-logo tilføjet ved billedetIkke sikker på, om det professionelle udseende påvirker noget.
Send indholdKort uddrag, 4 linjerLængde, 15 linjerUndersøger stadig, hvordan dette fungerer. I nogle tilfælde langvarig post = mindre engagement; men i dette eksempel er det tilsyneladende det modsatte.
Tags3 auto-genererede tags – Web, Websted og WebDesign3 specialfremstillede tags – WebDesign, Webtools og WebGeneators

Den perfekte kombination: Højt, beskrivende billede + Meaty content

Hvis du bruger lidt tid på Google+ på at se på profilerne fra andre, der er påvirkere med et stort antal følgere eller stort antal delinger, vil du bemærke en tendens.

Størstedelen af ​​deres indlæg følger dette format: Højt beskrivende billede + kødagtig kommentar.

Lad os se på nogle eksempler, og jeg tror, ​​du vil se, hvad jeg mener.

TwelveSkip

Pauline Cabrera (TwelveSkip) er min internetvenninde. Hun er freaking awesome inden for grafisk design og social media marketing. Størstedelen af ​​hendes indlæg på Google+ er ledsaget af høje billeder og titler med store skrifttyper.

Jeg brugte nogen tid på at kigge gennem Cabrera’s Google+ indlæg og bemærkede (skærme kopieret i august), at indlægene med høje billeder får mindst to gange +1 delinger end dem med mindre billeder eller intet billede.

Prøver af Paulines Google+ indlæg.Prøver af Paulines Google+ indlæg.

John Paul Aguiar og Adam Connell

Der er en lignende tendens med John Paul Aguiar og Adam Connell Google+ profiler.

Generelt svarer de stillinger på deres profiler, der har høje billeder, ofte til flere videredele.

Det anbefalede indlægsformat på Google+

Efter at have kigget igennem indlægene og undersøgt trends, har jeg fundet det “perfekte” format til udstationering på Google+.

google plus postformat

Men vent, dette er ingen magisk pille

Høje billeder + beskrivende overskrifter + kødet indhold FTW? Godt overhovedet ikke - hvis du deler med den forkerte skare, fungerer dette ikke.Høje billeder + beskrivende overskrifter + kødet indhold FTW? Godt overhovedet ikke – hvis du deler med den forkerte skare, fungerer dette ikke.

Selvom formatet kan gøre en forskel i at få opmærksomhed, er det ikke et magisk middel, der gør noget populært på Google+.

Hvis du skriver et elendigt indlæg og deler det på Google+ ved hjælp af mit perfekte format, fungerer det ikke. Hvis du deler indhold uden for dit publikums interesseområde eller noget, de ikke kan forholde sig til, fungerer det ikke. Hvis du ikke har tilstrækkelig aktive følgere, fungerer det ikke.

Besøgende bliver narret til at klikke på dit link, men de vil ikke give dig +1, hvis de ikke kan lide, hvad de finder, når de kommer til din blog. Og du er nødt til at nå dine læsere i dit nicheområde og på deres interesseniveau.

Jeg besluttede at teste dette for at bevise min teori, at selv om den perfekte formel hjælper dig med at promovere en velskrevet artikel på mål, vil det ikke hjælpe, hvis den ligger uden for dine læsers interesser.

Jeg promoverede en anden artikel ved hjælp af det samme format, og den modtog intet fra gulvet.

Uanset hvilke tip eller formler du bruger, koger det stadig ned til det grundlæggende.

Kvaliteten af ​​dit indhold og de grundlæggende markedsføringsregler er stadig vigtig – MEGET.

Emneudvalget betyder også meget. Ligesom Pinterest og Twitter får nogle emner mere interaktion på Google+. Hver platform for sociale medier når en bestemt demografisk, og Google+ er ingen undtagelse.

Find ud af, hvad der allerede får den bedste interaktion på Google+, og arbejd med indhold, der matcher disse emner. En hurtig måde at gøre det på er at bruge Buzzsumo til at se, hvad der får flest aktier, og derefter opbygge din redaktionelle kalender ved hjælp af disse emner.

Hvis du kun kunne gå væk med en ting fra dette indlæg …

Dit Google+ indlægsformat og din stil betyder noget.

Brug en fed skrift til titlen og underteksten. Brug hashtags. Opret et beskrivende og højt billede til dit indlæg, der tager plads. Skriv noget nyttigt i indlægget i stedet for kun en sætning på én linje.

Hvis du gør disse ting, har dine indlæg en bedre chance for at blive +1 og delt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map