Twitter er sandsynligvis en af ​​de mest kraftfulde sociale medieplatforme i dag, men det er også tilfældet at være den sværeste at bruge. Det er ikke let for de fleste at prøve at komme med en dybtgående meddelelse, der har betydning for 280 tegn (tak for opgraderingen Twitter!).


Oftere end ikke finder du forfattere, sociale marketingfolk og digitale guruer, bruge timer på at prøve at lave en tweet, der er kort, sød og lige til det punkt og stadig har plads nok til et billede, et link eller det hele -Vigtige hashtags.

En Twitter-biograf er lige så udfordrende, hvis ikke mere, i betragtning af at du kun har 160 karakterer til at forklare, hvem du er, hvad du gør, og hvorfor din Twitter er værd at følge.

Det har måske ikke så vigtigt at have en god Twitter-bio, men her er det: En Twitter-bio kan være en af ​​grundene til at tilskynde folk til at følge dig – kunne lide det eller ej, at have en indflydelsesrig Twitter-bio er lige så vigtig.

For at give dig en idé om, hvordan du skal lave din Twitter-bio, har vi samlet nogle af de mest smarte bios, som vi kunne finde på Twittersphere. Tjek disse forfærdeligt skrevne bios, og forhåbentlig vil du blive inspireret til at skrive en ligesom dem!

30 eksempler på smarte bios på Twitter

Mike Davidson

En Twitter-bio kan være en god plads til at give en kort CV, eller din karriere højdepunkter, og Mike Davidson, tidligere administrerende direktør for design på Twitter, ved, hvordan man maksimerer den lille plads.

Davidson viser de imponerende steder, han arbejdede på før, som inkluderer NBCNews, Disney og ESPN, men det, der fandt vores opmærksomhed, er hans nuværende legitimationsoplysninger, der bare er “Chillin”. Det viser, at selv den tidligere VP for design på Twitter ved, hvordan man kan have det sjovt med Twitter-bios.

(@mikeindustries)

Carrie Brown

Hvis du graver igennem tipene her på Webhostingsecretrevealed, er oddset, at du er en stolt nørd. Og i Twitterverse er det at være en nørd at være stolt af, ligesom Carrie Brown gjorde med sin Twitter-bio.

Brown viser stolt sin nørdede side ved at kalde sig selv “Total computer geek”, og er “Gift med en computer”, mens han rejser “To fremtidige computer geeks”.

(@ Browns000)

Candice Walsh

Det kan være svært for en forfatter at skille sig ud blandt havet af vilde forfattere på Twitter, men Candice Walsh formåede at gøre netop det med sin Twitter-bio. Walsh satte de to ting, som hun er kendt for, som den første linje i hendes bio, der er at være en rejse rødhåret og en stor elsker af bøger.

Selvfølgelig lykkedes det stadig at medtage sit dagjob som kommunikationskoordinator for kvindernes filmfest sammen med deres Twitter-håndtag.

(@Candicewalsh)

Katie Kendall

Social Media Manager Katie Kendall ved vigtigheden af ​​at bruge hashtags i deres biografer, og hvordan man kan væve dem sømløst ind. Hendes Twitter-bio giver en hurtig oversigt over, hvem hun er, og hvad hun er interesseret i (at være en ostekender og en Pinata Maker), mens hun stadig tilføjer en hashtag for at være en elsker af Tiki og en DIY-entusiast.

Med brugen af ​​hashtags gjorde Kendall hendes biostandard endnu mere, især når folk søger efter disse hashtags på Twitter.

(@ItsKatieKendall)

Martin Bartels

Martin Bartels er en anden forfatter, der formåede at skille sig ud med sin unikke bio. Tilsyneladende er Bartels sådan en jack af alle brancher, han omdefinerede sig nok gange til at blive hans egen ordbog (hvilket er en ret cool måde at beskrive sig selv).

På trods af at være en sådan cool kunstnerisk person, er Bartels stadig venlig over for sine besøgende ved at tilskynde dem til at ”komme forbi et besøg engang”.

(@MartinABartels)

Sixthformpoet

Humor kan tilføje personlighed til din Twitter-bio og forfatter. Sjette form. Digterforbrug af selvfaldende humor er et glimrende eksempel på at tilføje nogle grin, mens du stadig promoverer, hvem du er.

Mens hans tweets og bio muligvis er deprimerende, er hans Twitter-konto alt andet end deprimerende, der har over 100.000 tilhængere.

(@Sixthformpoet)

John Cleese

Ifølge hans websted er John Cleese en forfatter, skuespiller og tilsyneladende en virkelig høj person. Selvfølgelig kender de fleste hans som komiker, og hans Twitter-bio viser hans humor med det faktum, at han stadig lever, i modsætning til rygter.

Han formåede endda at sætte en linje om sin “dumme gåtur” -app, og hvis du er en Monty Python-fan, er det bestemt værd at downloade!

(@JohnCleese)

UberFacts

Vidste du, at lamaer kan lide af Berserk lama-syndrom, en tilstand, hvor en lama tror, ​​at dens menneskelige ejer også er en lama, der får dem til at være aggressiv?

Nå, du får at lære mere om disse kendsgerninger og de “mest uvæsentlige ting, du aldrig behøver at vide” over på Uberfacts.

(@UberFacts)

Vil Arnett

Will Arnett er en berømt skuespiller, der er kendt for sin uhyggelige stemme og skildring af Batman i den vellykkede Lego: Batman-film. Men vigtigst af alt er han kendt for sit nære venskab med medskuespiller Jason Bateman og tilsyneladende som sin sponsor.

Det er en sød tilbagekald til deres velkendte venskab, der startede, da de begge arbejdede i den kritikerroste komedieserie, Arrested Development.

(@Arnettwill)

Jason Bateman

For ikke at blive overgået af sin bedste ven, nævnte Jason Bateman også Arnett i sin Twitter-bio ved at skrive, at han er en “ven af ​​Will Arnett’s”.

Det er en simpel linje, der yderligere styrker deres venskab, mens de stadig viser sine komedie-chops. Nu er alt, hvad vi har brug for, Joe Biden og Barack Obama, der gør det samme for at vise deres nære venskab!

(@Batemanjason)

Alison Leiby

I lighed med Bateman og Arnett spiller forfatter og komiker Alison Leiby sit tætte venskab med komikeren Alyssa Wolff på sin Twitter-biograf ved ikke kun at nævne hende, men også hævde, at hun vil bringe snack mellem deres sædvanlige samvær.

Hun glemte heller ikke at medtage hendes e-mail, i tilfælde af at du bliver nødt til at spørge hende, hvilken type snacks, de vil spise.

(@AlisonLeiby)

Alyssa Wolff

Alyssa Wolffs nik til hendes BFF-pagt med Alison Leiby er meget kortere og lige til det punkt. Hun omtaler Leiby i sin bio som sin drikkekammerat, som hun tilsyneladende drikker en drink med lige nu. Både Wolff og Leiby er virkelig venskabsmålene for os alle på Twitter!

(@Alyssawolff)

Tim Siedell

Tim Siedells Twitter-bio er, hvad vi alle håber at kunne gøre, hvilket er bare at opgive alt og leve vores liv som en smuk (eller smuk) milliardær. Desværre er de fleste af os ikke milliardærer og / eller smukke.

Vi er ikke sikre på, om Siedell virkelig kan gøre begge dele, men vi ved bestemt, at han har en god sans for humor.

(@Badbanana)

Damon Lindelof

Skaberen af ​​den meget anerkendte serie LOST ved, hvordan man skriver en kortfattet bio, der omfatter hans del som en af ​​showets skabere, og hvordan han heller ikke forstår det, ligesom resten af ​​os.

Damon Lindelof indså, at de fleste af hans fans ofte spørger ham om showets plot og storylines og pirker sjovt ved sig selv ved at sige, at han heller ikke kender historien, på trods af at han er skaberen.

(@DamonLindelof)

Første verdens smerter

I dagens samfund er “første verdensproblem” en konstant irritation, og denne Twitter-konto skaber sjov over alle de små ting, som folk har en tendens til at klage over: vælge hvilken film de skal leje, bestille den forkerte drink eller skrive en Twitter-bio.

At skrive en Twitter-bio kan være en smerte (en første verdens smerte, hvis du vil), og snarere end at slå deres hoveder for at finde ud af, hvordan man skriver en virkelig, virkelig god bio, gik de bare med sandheden og indrømmer, at de kan ‘ t tænk på noget.

(@FirstWorldPains)

Comedy Central

Overlad det til Comedy Central, et netværk, der handler om komedie, for at gøre den dristige påstand om at bringe Comedy på Twitter. Det er kort, enkelt og lige til det punkt. Holde på linje med deres brand, mens de stadig er humoristiske.

(@ComedyCentral)

Tyler Clark

I lighed med Comedy Central ved Tyler Clark, hvem han er og er ikke bange for at beskrive sig selv ærligt. Han er klar over, at han er “ikke smart”, men bare “bærer briller”, men vigtigst af alt, at han “forbliver positiv”.

Hvis du ikke kan tænke på måder at skrive en omfattende biograf, er nogle gange bare et par søgeord om dig selv nok.

(@TylerLClark)

Johnny Cupcakes

Johnny Cupcakes er et populært Boston-tøjmærke og ikke et cupcakebageri, på trods af navnet. Med et navn som Johnny Cupcakes kan du forvente, at deres Twitter-konto bliver fyldt med skøre tweets, der relaterer tilbage til deres beklædning og stil.

Deres Twitter-biograf er et perfekt eksempel på mærket med tør humor med humor, hvilket gav dem et stort og aktivt efterfølgende.

(@JohnnyCupcakes)

Skittles

Skittles ved, hvem deres målgrupper er (elever på mellemskolen eller folk med en kærlighed til farvede slik), og er ikke bange for at bruge ord som ”ærlighed” til at beskrive deres Twitter-bio.

Selvom Skittles er et kæmpe brand, formåede de at sætte en smule personlighed i deres forfatterskab, hvilket er i tråd med deres lyse og farverige image.

(@Skittles)

Elon Musk

Elon Musk er mange ting for mange mennesker, en innovatør, en visionær, en cool milliardær, men for sig selv og på sin Twitter-bio er han bare en “Hat Salesman”.

Selvfølgelig er han mere end det. Tværtimod arbejder Musk i øjeblikket på et nyt projekt, der introducerer tunneler med høj hastighed til byerne, og et af projektmålene er at sælge hatte for at skabe opmærksomhed. Det er en smart måde at markedsføre sit projekt på, mens han stadig er sjov.

(@Elonmusk)

Victoria’s hemmelighed

Victoria’s Secret ved, hvem de er, og hvad deres publikum forventer af dem. Derfor siger deres Twitter-biograf, at det er stedet, hvor ”Engle, bombeskaller & de mest sexede tilhængere ”kan få al deres daglige dosis af sexiness fra lingeri-selskabet.

(@Victoria’s hemmelighed)

Ellen DeGeneres

Uanset om det er i tv, det virkelige liv eller sociale medier, er Ellen DeGeneres bare morsom. Så du kan forvente, at hendes Twitter-bio bliver lige så morsom og morsom. Tilsyneladende bortset fra at være komiker og vært for The Ellen Show, er hun tilfældigvis også en Ice Road Trucker.

Vi gør ikke, hvis det er sandt eller ej, en ting er helt sikkert, hendes tweets er bestemt ægte og er virkelig spektakulære.

(@TheEllenShow)

Tom Hanks

Tom Hanks er bestemt ”allmenn” skuespiller. I stedet for at skrive sig selv en glamorøs Twitter-bio, er Hanks komisk ærlig overfor det faktum, at han nogle gange er i god form og nogle gange ikke er.

Uanset om han er i god form eller ej, vi elsker stadig Tom Hanks som en af ​​de bedste skuespillere omkring og for at have en temmelig darn god Twitter-konto.

(@tomhanks)

Shonda Rhimes

Shonda Rhimes er forfatter til den langvarige dramaserie Grey’s Anatomy, og ligesom Lindelof er hun godt klar over den galskab, der følger med et tv-show.

Folk tweeter ofte deres mening til hende om seriens plotline, som kan være temmelig irriterende. Hun stoppede alt dette ved at tilføje en rigtig god quip i sin biograf: “Det er ikke rigtigt, okay?”. Det vil bestemt afbryde kritikerne!

(@shondarhimes)

Gamle krydderier

Old Spice’s Twitter-bio, der er kendt for deres irreverente reklamer med skuespiller / komiker Terry Crews, har alt det, der er gjort med en social media-konto, der ved, hvordan de skal være sjove, mens de stadig er tro mod deres brand.

En bio behøver ikke være en super lang beskrivelse af dig selv. Nogle gange er alt hvad du har brug for bare et par søgeord for at give folk en idé om, hvad du handler om og til Old Spice, det handler alt om “MUSKLER, LUKKER, LASERS, COUPONS, GIFS”.

(@OldSpice)

Melyssa Griffin

Hvis du ikke kan fange publikums opmærksomhed i den første linje i din biograf, gør du det ikke rigtigt. Melyssa Griffins Twitter-bio er et godt eksempel på, hvordan den første linje i din bio kan bruges til at fange folks opmærksomhed.

Ved at tilbyde brugerne et gratis værksted lykkedes det Griffin at fortælle folk om sit arbejde som en digital marketing, samtidig med at hun inkluderede et link til hendes online kursus. Nu er det smart marketing lige der!

(@Melyssa_griffin)

Nathan Latka

Podcaster og digital guru Nathan Latka er kendt for sin hårdtarbejdende etik, så det er ingen overraskelse for os at få at vide, at han kører på kernekraft.

Latka tilføjer smart de vigtige aspekter af sin karriere (CEO af TheTopInbox.com og en podcast med over 4,5 millioner downloads) og linkene til hans arbejde, så publikum kan få øjeblikkelig adgang til dem.

(@NathanLatka)

Aaron Lee

Sociale medieeksperter Aaron Lee er bekendt med kunsten at skabe den perfekte Twitter-bio. Han fremhæver alle de vigtigste punkter, hvem han i sin bio, som er den nuværende regionchef på AgoraPulse, han lærer kunsten at cappuccino, og det faktum, at han er en introvert med fantastisk hår.

Nå Aaron, vi er bestemt enige om, at du har et fantastisk hår til en introvert!

(@AskAaronLee)

Max Seddon

Journalist og Buzzfeed udenrigskorrespondent Max Seddon ved, at humor er en integreret del af en Twitter-bio. Seddons hyldest til komikeren Yakov Smirnoff gør et godt stykke arbejde med at tilføje levity til sit job som reporter med base i Rusland, mens han stadig henviser til farerne, der følger med det.

Forhåbentlig bliver Seddon ikke rapporteret om nyhederne for hans sjove Twitter-bio og tweets.

(@Maxseddon)

Jason Falls

Mange mennesker har en tendens til at have en “online” personlighed eller persona, når det kommer til at oprette en social mediekonto, hvorfor det er forfriskende at have folk som Jason Falls, der tilføjer et humaniserende touch på sin sociale mediekonto og Twitter bio.

At være en “far, forfatter, taler”, skriver Falls sin bio som den er, uden at foregive at være nogen anden end sig selv. Det er den slags jordnær holdning, der skaber en unik Twitter-bio.

(@JasonFalls)

Kat Chow

Overlad det til Kat Chow at skrive en Twitter, der ikke kun inkluderer hendes præstation, hendes professionelle karriere og hendes kontaktoplysninger, men hun formår også at svinge ved online trold, der ofte narrer hendes navn.

Dette viser, at du stadig kan markedsføre dit brand, og hvem du er på sociale medier, mens du fjerner haters.

(@Katchow)

At finde humoren i dig (og din Twitter-bio)

Der er et fælles tema i det meste af biografen, vi har nævnt ovenfor, og det er den kendsgerning, at mange af dem er sjove. Uanset om du er en rejseblogger eller en online marketingguru, kan du have en sans for humor om dig selv tilføje det menneskelige præg til dit brand og gøre dig mere relatabel til dit publikum.

Brug for hjælp til at forbedre din skrivning? Se vores guide til at forbedre din evne til at skrive som blogger!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me