For ikke længe siden skrev jeg en artikel om krydsfremme på sociale medier for at spare tid og få trækkraft. Efter at have tjekket Blog2Social, tror jeg, at dette værktøj ville være yderst nyttigt i at hjælpe dig med at krydse reklame.


Blog2Social er et WordPress-plugin. Du bruger muligvis allerede værktøjer som HootSuite eller IFTTT, men Blog2Social automatiserer processen yderligere ved at interagere med din WordPress-blog for automatisk at krydse reklame for dig i baggrunden.

Tilpassede indlæg på sociale medier efter platform

melanie tamble

Der er adskillige plugins derude, der automatiserer udstationering af sociale medier for dig. Nogle er gode og andre er forfærdelige. Blog2Social er et af de mere adaptive og interessante plugins derude. En af de funktioner, jeg virkelig kan lide ved Blog2Social, er, at det samme indlæg ikke skubbes ud til ethvert socialt medienetværk, men er tilpasset, så det passer bedre til den platform.

Melanie Tamble, grundlægger og administrerende direktør for Blog2Social, tog sig tid til at tale med os om dette nyttige plugin og hvad det kan gøre for blogejere. Tamble delte:

Netværkene indeholder specifikke funktioner til promovering af dine indlæg, og samfundene reagerer meget forskelligt på specifikke indlægsformater.

Mens #hashtags fungerer fint for Twitter og Instagram, har de vist sig at være mindre effektive for Facebook eller LinkedIn. Facebook-brugere foretrækker korte kommentarer, mens Google+ brugere engagerer sig meget bedre med længere tekster. Ved at sende den samme besked til alle dine netværk går du glip af mulighederne for opsøgende og engagement med dit publikum. Dårligt formaterede indlæg får en lavere placering og mindre synlighed.

Plugin Oprettet af nogen i grøftene

Blog2Social blev født af CEO’s salgsfremmende behov. Tamble sagde:

Vi administrerer fem firmablogs og en masse sociale netværk, personlige profiler. Derefter er der vores forretningssider, fokus sider og grupper på Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, XING, Instagram, Flickr, Pinterest og andre som Tumblr, Medium, Torial, Diigo og Delicious.

Tamble beskriver processen med at opdatere alt dette indhold som ”kedeligt” arbejde, der tog meget tid. Da de ønskede at skræddersy deres indlæg til specifikke funktioner og politikker på hvert netværk, ville den tilgængelige automatiseringssoftware simpelthen ikke imødekomme deres behov. ”Vi havde brug for et værktøj til at hjælpe os med at gøre alt dette med et minimum af arbejde men optimalt output.”

Tamble’s firma var i en god position til at gå videre og oprette denne type plugin. Virksomheden har udviklet og leveret online marketingværktøjer og -tjenester i mere end 16 år. De havde allerede udviklet en onlinetjeneste kaldet CM-Gateway, der var beregnet til krydsning af nyheder, links, billeder og dokumenter til sociale medier.

”Ideen til Blog2Social kom som et indlysende koncept. Det blev oprettet for at hjælpe os og for at hjælpe andre bloggere med at styre social media management for deres blogs meget hurtigere og lettere. ”

Blog2Social

Blog2Social tager tingene et skridt videre

Tambles mål med Blog2Social var at kombinere fordelene ved individuel deling med fordelene ved sociale medier automatisering. Med det i tankerne beskriver Tamble processen med at oprette Blog2Social som en, hvor de “lægger en masse hjerner og research til individuelt autoformaterede poster med et format, der fungerer bedst for hvert netværk.”

Nogle af funktionerne i Blog2Social plugin inkluderer:

 • Autoformaterer sociale medier-posteringer ikke kun med det maksimale antal tilgængelige tegn for hvert netværk, men også med den ideelle længde på tekster og kommentarer. Disse længder er baseret på statistik og erfaring.
 • Mulighed for at redigere enhver forudfyldt bogføringstekst og kommentere individuelt. Du kan tilføje personlige kommentarer, hashtags eller håndtag efter behov for forskellige netværk og samfund.
 • Giver en forhåndsvisning på én side for alle dine valgte netværk med automatisk formaterede og forudfyldte tekstfelter. Du kan redigere teksten i en nem arbejdsgangsproces for alle dine valgte netværk, profiler, sider og grupper.
 • Forslag til bedste tidsplanlægger giver dig ideer til det bedste tidspunkt at planlægge dine indlæg på specifikke sociale medienetværk. Alt dette er baseret på forskning og statistiske data. Kan også planlægge et indlæg flere gange.

Som med andre automatiserede plugins for sociale medier kan du naturligvis blot indstille programmet til automatisk at sende, når du udgiver noget nyt. Du har bare en masse andre muligheder tilgængelige for dig med Blog2Social, hvis du ønsker at bruge dem.

Rigtig platform til det rigtige tidspunkt

Dette plugin er bygget til den lille til mellemstore virksomhedsejer. Den typiske blogger er en en- eller to-mand (eller kvinde) operation. Det betyder, at bloggeren skal bære mange hatte, inklusive en markedsføringshat.

Med Blog2Social bliver hatten mindre besværlig, da softwaren sparer en masse tid. Tramble påpeger, at det er vigtigt ikke kun at placere på de rigtige netværk, men at placere den rigtige type indhold på det rigtige tidspunkt.

Den rette timing af dit indlæg kan være afgørende for at få større opmærksomhed fra dit publikum. Hvert netværk har sine egne rushtiden for aktivitet og engagement. Hver gang du offentliggør et indlæg, er det kun en brøkdel af dine tilhængere, der faktisk ser dit indlæg. Indlæg får større opmærksomhed, når dine følgere er online.

Der er forskellige forskellige tidsvinduer for hvert netværk, der gør det mere sandsynligt for dit indlæg at fange opmærksomheden fra dem, der er på et givet tidspunkt.

Som et eksempel forklarer Tramble, at du bedst kan nå Twitter-tilhængere før og efter arbejde, mens det mere sandsynligt er at møde Facebook- og Instagram-fans om eftermiddagen og aftenen.

”Jeg bruger personligt altid den” bedste tidsplanlægning ”og redigerer derefter tiderne på netværksniveau om nødvendigt. For mig er dette den mest bekvemme mulighed. Når du først har brugt det, vil du aldrig gå glip af det. ”

Hun påpeger, at deling manuelt på hvert netværk og opfylder disse krav vil holde dig travlt døgnet rundt.

Blog2Social var specielt designet til at gøre opgaven med at krydse-promovere vores blogindlæg meget hurtigere og lettere. Det kombinerer fordelene ved individuel deling med fordelene ved automatisk krydspostering og automatisk planlægning.

Skubbe gammelt indhold

En af de mest interessante træk ved Blog2Social for mig var evnen til at planlægge et indlæg flere gange.

Lad os sige, at du poster om en ny artikel på Facebook kl. 18.00 tirsdag. Ikke enhver tilhænger vil være på Facebook på det tidspunkt. Hvis du imidlertid poster igen næste eftermiddag, kan du muligvis fange andre, der ikke var første gang du skrev.

På samme måde kan du bruge værktøjet til at skubbe gammelt indhold og holde det aktivt.

Som nævnt før, når du poster på dine netværk, vil kun en brøkdel af dine følgere faktisk se dit indlæg. Så det kan være en god ide at dele dit indlæg mere end én gang. Men der er netværksspecifik praksis for, hvor ofte du skal dele dit indlæg, samt om, hvornår du skal dele, og hvordan du deler det.

På Twitter kan du muligvis dele dit indlæg oprindeligt op til 4 gange om dagen, hvis du blander det med andre indlæg, mens du offentliggør mere end én gang på Facebook kan irritere dine fans. Med Blog2Social kan du planlægge at dele dine poster igen på netværksniveau, så du kan opfylde hvert netværk. For eksempel kan du definere specifikke sæt netværk

Indvendige tip til promoveringer på sociale medier

Ud over at drive et firma er Melanie Tramble også en madblogger i sig selv. jeg

havde bedt hende om at give mig et eksempel på, hvordan Blog2Social ville fungere for mig, hvis jeg skrev, f.eks., en opskrift på bananbrød. Ud over at lade os ind på det faktum, at hun forguder bananbrød, havde Melanie Tramble dette at sige:

Blog2Social vil automatisk omdanne dit opskriftspost til det optimale format for hvert netværk og ændre størrelsen på dine bananbrødbilleder automatisk, så de passer til netværkets krav.

Hun påpegede, at forhåndsvisning på én side ville give et overblik over alle posteringer til udvalgte sociale netværk, profiler, sider og grupper, som jeg måske vil dele mit indlæg til.

Processen ville være enkel, fordi alle redigeringsfelter vil blive fyldt ud med et uddrag af min opskriftspost i det passende antal tegn, der fungerer bedst for hvert socialt netværk.

Du kan redigere teksten eller tilføje personlige kommentarer. For eksempel, spørg din foodie-community om at prøve din opskrift og kommentere din blog. Du kan tilføje flere hashtags for at gøre din opskrift nemmere at finde af andre opskriftsblogs og madbloggere. Du kan tilføje eller ændre alt, hvad du finder passende for at imødekomme din bedste praksis for dine foodie-samfund. Det er kun et nemt trin for alle dine netværk og samfund.

Hun fortsatte med at forklare, at hvis jeg valgte den “bedste tidsplanlægning”, vil der blive vist et foreslået tidspunkt under enhver forhåndsvisning af netværk til det næste bedste tidsvindue baseret på de bedste tidsindstillinger. Jeg kunne vælge mine egne brugerdefinerede tidsindstillinger eller redigere tiden. Jeg ville også vælge, om indlægene skal gentages eller endda at blive sendt med det samme.

Og der er andre ting, jeg kunne gøre med min opskrift for at blive endnu mere opsøgende:

 • ”Hvis du har flere billeder med mundvand til din opskrift, kan du dele dit indlæg igen ved at vælge et andet billede hver gang. Det giver dig flere muligheder for at dele dit indlæg igen på forskellige dage og tidspunkter og give dem et andet tøj hver gang. ”
 • ”Du kan også nemt vælge eller fravælge og gemme ethvert netværk efter eget valg til ethvert specifikt delingsformål. For eksempel, hvis du oprindeligt deler dit indlæg med dit fremhævede billede til alle dine netværk og derefter deler det igen med forskellige billeder på Twitter, Pinterest og Instagram. ”

Der ser ud til at være en masse fleksibilitet med dette program, så brugerne kan tilpasse det til at imødekomme deres sociale mediebehov.

16 SMM Insider-tips af Melanie Tamble

Tamble tilbød følgende “insider” tip, der giver dig en vis indsigt i, hvordan hun bruger Blog2Social til sine egne websteder og omfanget af ting, du kan gøre med plugin. Dette er hacks, som hun personligt har fundet nyttige. Du kan prøve dem og se, hvilke der fungerer eller dig.

 1. Twitter – Hun tilføjer #hashtags til nøgleord. Hun tilføjer også @handles, hvis hun vil henvise til en bestemt Twitter-konto for et indlæg.
 2. Facebook-profil – Hun tilføjer en personlig kommentar for at introducere sit indlæg. Hun stiller spørgsmål eller beder folk om at kommentere sit indlæg. Dette tilskynder til engagement.
 3. Facebook-side – “Jeg indstiller min kommentar lidt til min virksomhedsside for at give den en mere formel touch. Og jeg planlægger det til et andet tidspunkt (den bedste tidsplanlægning gør det automatisk). ”
 4. Google-profil – Tamble tilføjer en lidt længere introduktion til sit indlæg. Længere kommentarer fungerer bedre på Google. Hun tilføjer også #hashtags til nøgleord på Google+.
 5. Google Page – Hun tager den samme tekst, som hun brugte til sin profil, men hun planlægger at være på et andet tidspunkt.
 6. Google Group – Igen bruger hun den samme tekst, men vil poste til forskellige grupper på forskellige dage for at opdele den lidt.
 7. LinkedIn-profil – Hun griber den samme tekst, som hun brugte på sin Facebook-side til brug på sin LinkedIn-profil.
 8. LinkedIn-side eller fokusside – Til dette tager Tamble den samme tekst, hun brugte på sin Google-side.
 9. Instagram – “Jeg tilføjer undertiden opkaldskommentarer eller opfordring til deling, hvis det er relevant, og tjekker #hashtags. Blog2Social forvandler tags til dit indlæg automatisk til #hashtags. ”
 10. Pinterest – På Pinterest kontrollerer Melanie Tamble bare den forudfyldte tekst og #hashtags, men går typisk med det, der automatisk placeres i disse felter.
 11. Flickr – Igen tjekker hun bare de forudfyldte kolonner. Hun tilføjer, “Du kan også tilføje dit komplette indlæg som en billedbeskrivelse.”
 12. Medium – ”Jeg offentliggør mit indlæg igen, som det er, eller jeg foretager mindre ændringer af overskriften og introduktionen. Jeg planlægger altid indlægget med en 3-5 dages forsinkelse til mit originale indlæg for at lade søgemaskinerne indeksere min originale tekst først. ”
 13. Tumblr – Hun bruger den samme teknik, som hun viser ovenfor for Medium. Hun forsinker først, så det originale indlæg indekseres i søgemaskiner.
 14. Torial – Dette er en anden platform, hvor hun bruger den samme teknik, som hun brugte på Medium og Tumblr.
 15. Diigo – Hun foretager ingen ændringer i dette felt. Tamble offentliggør ganske enkelt indlægget og linket som det er.
 16. Delicious – Tamble bruger den samme teknik, som hun brugte til Diigo. Dette er en hurtig afkrydsning af en boks uden yderligere input fra hende.

Hvad koster dette mig??

Skærmbillede fra Blog2Social.com viser prisstruktur.

Alt dette lyder som en drøm, men du spekulerer måske på, hvad Blog2Social vil koste dig. Omkostningerne er faktisk ganske rimelige sammenlignet med nogle af konkurrenterne derude. Lad os for eksempel se på deres bedst sælgende pakke er Pro-pakken, der leveres med en masse funktioner, såsom 5 brugere pr. Licens, 5 konti pr. Netværk og premium-support.

Denne pakke kører 99 euro om året ($ 99 €), hvilket er omkring $ 104 USD. Naturligvis varierer beløbet afhængigt af de aktuelle valutakurser, men lad os bare argumentere for, at det forbliver lige omkring $ 100 / år. Som sammenligning betalte jeg LinksAlpha $ 8 / måned for langt færre funktioner og uden muligheden for at adskille konti.

Rate-mess, Blog2Social er meget sammenlignelig med anden software, men tilbyder mange flere muligheder. Efter at have lært mere om denne software til min samtale, har jeg faktisk besluttet at skifte til Blog2Social for 2017. Jeg tror, ​​det vil spare mig tid og kræfter i mine kampagner. Og nej, Blog2Social betaler mig på ingen måde for at sige det. Dette er min uvildige mening efter at have undersøgt, hvad de har at tilbyde.

Plugin har også en gratis version, hvis du har et stramt budget. Du mister et par funktioner, f.eks. Muligheden for at tilføje yderligere brugere og planlægning af den bedste tid. Tamble siger:

Mange blogs er helt tilfredse med den gratis licens, som også inkluderer en-side-preview-redigeringsprogrammet til nem tilpasning af dine sociale medieindlæg med individuelle kommentarer, hashtags og håndtag.

Du kan oprette forbindelse og krydse post til dine personlige sociale medieprofiler på Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, XING, Tumblr, Medium, Torial, Instagram, Pinterest, Flickr, Diigo, Delicious. Du kan også dele dine gamle indlæg igen når som helst, du ønsker at dele dit stedsegrønne indhold igen eller dele en opdatering af dit indlæg på dine sociale mediekonti.

Er du lige så fascineret af Blog2Social som jeg er? Hvis du kører en WordPress-blog og er interesseret i at prøve den, kan du downloade den gratis version ved hjælp af nedenstående link. Hvis du vil have opgraderede funktioner, kan du nemt opgradere til enhver tid for så lavt som $ 49, afhængigt af hvilke funktioner og hvor mange brugerkonti du har brug for.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me