Triberr Marketing: Indvendige tip fra 25 eksperter + eksklusivt interview

Er du på Tribber endnu? Du mister muligvis masser af markedsføringsmuligheder, hvis du ikke har det – ifølge Abrar Mohi Shafee, ejer af Blogging Spell. Citere Abrars ord –


Influencer marketing er det næste store skridt inden for digital marketing. Værdien af ​​det bliver højere dag for dag, da marketingfolk leder efter mere smarte tilgange til at blive synlige.

Og det er her Triberr, et dedikeret sociale netværk til bloggere, kommer ind i billedet.

Baseret på mottoet “du deler min, og jeg vil dele din”, bygger bloggere på Triberr “Tribe” og deler deres “Reach” med stammemedlemmer ved at promovere hinanden indlæg på Twitter, Facebook og LinkedIn. Med 20 ud af 50 Forbes ‘top influencere er nu ombord, Triberr er en ny social mediekraft, som bloggere ikke længere kan ignorere.

Triberr Marketing Tips fra 25 top influencere

Hvis du lige er startet på Triberr – i dag er din heldige dag.

Abrar har interviewet 25 top influencere på Triberr (hver med hundreder af millioner rækkevidde!) For deres Triberr marketing tips. Du kan tjekke det fulde indlæg her eller hente de vigtigste punkter rigtigt hurtigt fra infografien nedenfor.

Desuden gjorde jeg en kort, eksklusiv samtale med Abrar for at samle mere information og tip inde. Tjek det ud!

Eksklusivt interview med Abrar Mohi Shafee (infografets ophavsmand)

Hej Abrar, tak for at dele din artikel og infografien med os. Artiklen er et fantastisk stykke og ekstremt værdifuldt for bloggere, der ønsker at udvide deres rækkevidde. Fortæl os, hvad der bragte dig til ideen om at lave en crowd publikation på Triberr i første omgang?

Det var sandsynligvis januar i år, da jeg sluttede mig til Triberr og begyndte at grave i deres funktioner. Jeg var imponeret over deres “Reach” -system. Det er i modsætning til andre platforme, hvor du har “x” antal følgere, og dine opdateringer har potentialet til at nå maksimalt dette antal.

I Triberr øges det, når du træder ind i nye Tribes (nichegruppe bloggere) som medlem. Og deres system trækker automatisk indhold fra din blog og distribuerer foran det samlede publikum. Så det var den første ting, der tændte for mig.

Efter at have tilmeldt mig Triberr, bemærkede jeg, at når jeg opretter et nyt indlæg på min blog, kører Triberr betydelige trafik- og sociale aktier (især tweets) op til næste 4-5 dage, selvom jeg har et lavt antal forbindelser. Det var fordelagtigt og fik mig til at indse, at det kan omdannes til et meget effektivt værktøj til indholdsindsamling ved at bruge vores praksis.

Så det var det, der inspirerede mig til at lave en crowddsourced post til Triberr og aflevere nogle tip fra Triberr influencere for at sikre de maksimale fordele ved denne platform.

Som jeg sagde – indlægget er ekstremt værdifuldt. Men på samme tid tror jeg, det er ekstremt svært at fremstille (~ 5.000 ord, 25 bloggere!). Hvor lang tid brugte du på dette indlæg? Fortæl os mere om forberedelsen af ​​dette indlæg.

For at være ærlig tog det mig en hel måned at få alle tingene sammen. Jeg ved, det var meget tid, men jeg ville sikre mig, at alle får tilstrækkelig tid til at reagere. Da jeg allerede besluttede at indsamle tip, behøvede jeg ikke at tænke, hvad jeg skulle spørge om.

For at sætte det i en linje lavede jeg først en liste med 35 Top-brugere af Triberr sammen med deres e-mails, selvom jeg kun havde brug for 25 (jeg vidste, at ikke alle af dem skulle gøre det på grund af tidsbegrænsninger), lavede en personlig e-mail-opsøgningsskabelon , sendte dem e-mails støt, ændrede e-mail-tekster hver efter 3-4 e-mails for at undgå at komme ind i spam, gav dem mere end nok tid til svar (15 dage) med erklæring om fristen, og det er det.

Det er sådan jeg nåede frem til dem og forberedte mit roundup-indlæg. Selvom jeg har en plan om at skrive et detaljeret indlæg senere om, hvordan jeg gennemførte denne roundup (da jeg allerede gemte dataene) og fik resultater.

Dette er gode ting, jeg beundrer og sætter pris på dit hårde arbejde i dette. Før vi afslutter dette – Hvis du kun kunne give os tre vigtige takeaways fra dette indlæg, hvad ville det være??

Disse tre ville være:

 1. Deltag i flere stammer i din niche og opret nogle af dine egne for at invitere andre.
 2. Gør din indlægstitel uimodståelig, og gør så dit indhold for at overbevise ekstra delinger.
 3. Del andres indhold, og du har chancerne for at blive delt af dem til Triberrs affinitetsalgoritme.

[Infographic] Hvordan man får succes på Triberr

triberr ekspert roundup infographic

Bemærk fra Jerry Low: Du kan tilmelde dig og starte din Triberr-stamme her. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map