22 безплатни материали, които блогърите могат да използват за изследване

Аз се оплаквах, че в мрежата няма достатъчно безплатни материали за блогъри.


Е, оказва се, че сбърках – има тонове материали за научни изследвания и обучение онлайн, много повече, отколкото бих могъл да използвам в живота си!

Най-небрежното търсене в мрежата доведе до богатство от безплатни ресурси, което определено е само малка част от цялото налично съдържание, все още скрито за очите ми.

Искате да заложите?

Къде можем да намерим идеи за нашите публикации в блога или да сме в крак с новите открития в нашите ниши?

Тук съставих списък с 22 безплатни ресурса (статии, електронни книги, списания за печат, електронни книги, бюлетини и др.), Които можете да използвате безплатно.

Списъкът се разделя на 7 основни категории:

 • Книги & E-книги
 • E-курсове
 • Ръководства & Доклади
 • Списания
 • Абонаменти за бюлетин
 • Ниши блогове
 • Социални общности

Използвайте ги всички или просто изберете няколко, те ще направят писането на авторитетни публикации в блогове по-лесно от всякога – и ще изградят повече доверие и достоверност сред вашите читатели.

Честит блог!

Книги & E-книги

1. Европейска книжарница

eu книжарница

Тонове и тонове безплатни книги за правителството на ЕС, проекти и инициативи.

Жителите на ЕС могат също да поискат БЕЗПЛАТНИ копия на всяка налична книга или списание. Международните потребители могат да изтеглят безплатни PDF копия, когато са налични.

Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за безплатен акаунт. Ако поръчате хартиени материали в ЕС, той ще пристигне в рамките на 3 седмици от деня на доставка. Ако живеете извън ЕС или изберете PDF версия на материала, изтеглянето е незабавно.

URL: https://library.hubspot.com

3. WorldScientist.com

Материалите на този сайт идват с такса, но когато се абонирате за техния бюлетин (и), често ще получавате БЕЗПЛАТЕН безплатен достъп до много от техните научни списания и глави за книги.

Боже, това е чудесна възможност за всички преподаватели да се хванат в движение, особено ако блогвате в конкретна индустрия, която разчита много на знанието и новите открития.

Бонус точки, ако можете да получите интервю на някой от авторите за вашия блог или за вашия клиент!

URL: http://americanenglish.state.gov/resources/loop

E-курсове

5. MIT OpenCourseware

mit отворен курс

Независимо дали имате нужда от бързо разчитане на тема или просто, за да научите основите на конкретна тема за статиите в блога си, MIT OpenCourseware споделя своите най-добри курсове с обществеността и прави това от 2005 г..

Ако сте пристрастен към вебинар или силно визуален блогър, може да ви е полезно да следвате курсове с безплатни видео лекции вместо текстови бележки само за текст.

(Освен това ние, блогърите и фрийлансърите, сме ученици през целия живот, нали?)

URL: http://www.internetbasedmoms.com/learn-internet-marketing.html

7. Университетът на Пойнтер за новини 

Безплатен за присъединяване, Poynter’s е е-университет за журналисти и писатели. Някои от материалите изискват да заплатите такса, но повечето електронни курсове и уебинари се предлагат безплатно.

Добрите материали, които лично съм използвал, включват Увеличаване на приходите от реклама и 100 идеи, които да направят вашата журналистика по-добри уеб семинари и курсът на срещата на върха на API-Poynter Digital Storytelling Summit.

URL: https://www.techrepublic.com

9. MarketingSherpa.com

маркетинг шерпа

Институтът за маркетингови изследвания не просто помага на маркетолозите да си вършат работата, изглежда. Блогерите в маркетинговата и SEO ниша могат да получат стотици безплатни доклади, за да основават своите изследвания от този уебсайт.

Например, намерих специален отчет: Тактически подход към маркетинга на съдържанието – Как да създам съдържание, което ускорява качеството на входящите олово и конверсиите, много полезно за разработването на собствени блогове и за проучване на моите статии за блогове на свободна практика.

Други големи ресурси, които предлага маркетинг Sherpa, са маркетинговите му видеоклипове и библиотеката със статии. Блогът е задължително четиво за блогърите в маркетинговата ниша.

URL: https://www.tradepub.com

Списания

11. Magcloud.com

magcloud

Можете да получите безплатно цифрово списание с всяко закупено от вас списание, тук или да изтеглите списания безплатно или по-малко от 3 долара. В сравнение с преди две години има по-малко безплатни магове, но повечето списания са на кафе, така че все още можете да си ги позволите.

Ако пишете за списания в допълнение към блоговете, Magcloud прави добра библиотека, която да изследва – и насочва.

URL: https://www.lifewire.com/

13. PRNewswire.com

Бюлетинът за блогъри идва със стотици нови свежи теми, за които да пишете всеки ден, така че ако сте ориентиран към новини блогър, това е задължителен ресурс, за да се абонирате и да бъдете под ръка.

URL: http://smartbrief.com/browse-topics

Ниши блогове

15. AWAI Онлайн статии

awai

Те са свободни да четат, дори на нечленуващи. Но богатството на AWAI от свързани с бизнеса и предприемачеството материали не се спира до статии – има и безплатни за регистрация и изтегляне телесеминари и аудиокадри.

Можете да регистрирате безплатен акаунт в AWAI и да получите седмичен (или всеки ден, ако има важни новини) бюлетин със съвети, покани за събития и специални оферти.

Хората на AWAI са приятелски и подкрепящи групи, така че можете да се свържете с поддръжката по всяко време, ако имате проблеми със сайта. Трябва да призная, че това е един от любимите ми ресурси досега.

URL: http://boostblogtraffic.com

17. QuickSprout.com

Друг находчив, практичен блог, с който маркетингът на блога ви да стане силен и безопасен. Нийл Пател е добре известен като продуктивен блогър, който дава много полезни съвети при всяка публикация в блога и неговите разширени ръководства..

Ако предпочитате визуално съдържание пред писмено съдържание, там е QuickSprout University, където Нийл периодично пуска безплатни маркетингови видеоелектрици, включително разширено SEO, имейл маркетинг и оптимизация на реализациите (моят личен фаворит!).

URL: http://backlinko.com

Социални общности

19. DeviantART.com

О, това не е само изкуство (но това е добро място да продавате и своите умения за изкуство, ако имате такива!) – DeviantART е прекрасен източник на уроци и качествени шаблони на уебсайтове – всичко безплатно.

Докато оставите дизайна или художественото произведение непокътнати – и спазвате лиценза – можете да използвате колкото искате материали в блога си.

URL: http://moz.com

21. MyBlogU.com

myblogu

Уеб дете на Ан Смари, MyBlogU е базирана в общността услуга „намери експерта“, която помага на блогърите за мозъчна атака на теми за публикации в блогове или експерти на интервюта.

Експертите в тази платформа са други членове на общността, които имат опит и опит, който се стремите да дадете на своите публикации в блога авторитет и доверие.

Използвах MyBlogU за намиране на източници за публикациите в моя блог през последните шест месеца, включително публикации за WHSR.

URL: http://beafreelanceblogger.com/forum

Какво ще кажете за безплатния набор от инструменти на блогър?

Разбирам, че 22 безплатни ресурси може да не са достатъчни.

Аз съм блогър като вас, знам, че не се нуждаете само от информация, но дори и полезен набор от инструменти, за който не е нужно да харчите много пари (или пари изобщо).

Ostel.co – Инструмент за телефон, който да използва „Net безопасно за извършване на криптирани телефонни разговори до вашите клиенти и интервюирани (те трябва да получат акаунт, за да може да работи, като в Skype). Услугата не може да скрие факта, че е имало комуникация между вас и вашия интервюиран или клиент, но всяка дума, която разменяте, ще бъде шифрована и невъзможно да се дешифрира за трета страна.

Статистика на WP – Мощен WordPress плъгин за измерване на статистически данни за трафика. Тя включва хитове, най-посещавани страници, реферали от търсачки, заявки за търсене и карта на света на вашите посетители. Добър заместител на Google Analytics или Piwik, въпреки че може да даде някои фалшиви положителни резултати, когато сгреши нов бот за истински посетител (но бъговете се отстраняват с всяка актуализация).

Taiga.io – За вашите нужди за управление на проекти. Той е с отворен код и интуитивен за използване. Ние, блогърите, сме не по-малко заети с проекти от стартиращите и разработчиците, така че този инструмент определено върши работата и за нас! (P.S. Не е нужно да избирате шаблон, когато създавате нов проект, ако той не се прилага.)

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map