7 урока, които научих през първата си година на блогове

Първата ми година на блогове беше като каране на трион.


Качих се.

Слязох.

Това е типично преживяване за много нови блогъри.

Вълнението води до страх.

Елацията води до депресия.

Потенциалните печалби водят до гъши яйца.

Научих няколко ценни урока в началото на кариерата си в блогове, които може да изгладят вашето блог пътешествие, ако сте нов или борещ се блогър.

1: Популяризирайте други блогъри, за да управлявате трафика си бързо

Бях зашеметен от това колко лесно мога да генерирам трафик – дори като боядисана във вълната, новичка блогър – чрез популяризиране на други блогъри.

Разработете:

 • писане
 • създаване на видео
 • копие
 • мрежи

умения.

Развиването на тези умения помага да се постави основата за просперираща кариера в блоговете.

4: Платете, за да играете нагоре

Трябва да платите, за да играете.

Като начинаещ блогър постепенно научих как отпадането на 3 долара на месец в блога ми няма да го намали. Притиснах се към евтин хостинг, скапана безплатна тема и нямах CDN обратно в онези дни.

Станах наясно, че утвърдените професионални блогъри плащаха пари за хостинг на премии, премиум или по поръчка тема, VPN и различни други звънци и свирки, за да се движат нагоре в блоговите кръгове.

Малко блогъри взеха сериозно мен и моя блог през първата ми година. Един поглед в моя блог изкрещя „час на любителя“. Ако всъщност блогът ми работи и работи.

Като нов блогър това означава:

 • изброяване на вашите страсти, като любовта ви да пишете, да създавате видеоклипове или да проектирате инфографика
 • избиране на няколко потока доходи, които отговарят на тези таланти; Например, ако обичате да пишете, помислете за писане на свободна практика, писане и самостоятелно публикуване на електронни книги и създаване на текстови онлайн курсове
 • добавяне на 1 поток от доходи към вашия блог на всеки 3-6 месеца

6: Следвайте най-добрите блогъри

Последих големи блогъри на Dawg като Darren Rowse в Pro Blogger и Brian Clark в Copy Blogger в началото на моята кариера в блога, за да вляза в прав и тесен.

Въпреки че се борих през първите няколко години от кариерата си в блоговете, обръснах месеци от обучението си, следвайки съвети от професионалисти.

Плюсовете знаят как да изграждат успешни блогове. Спрете да се опитвате да експериментирате с недоказани методи за блогове, ако сте нов блогър. Следвайте най-добрите блогъри във вашата ниша, за да научите и практикувате основите на блоговете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map