9 най-добрият кака бадарат на Наон Тиаса Анжун Диахар

Aya rarancang tunggal nu ngajadikeun kaca badarat sampurna, tapi aya sababaraha bahan konci nu bisa nulungan.


Urang parantos ngobrol ngeunaan seueur barang-barang ieu saatos sababaraha bulan kapengker di WHSR, sapertos:

  • Unsur Dursasana pamaké
  • Cara pikeun ngaronjatkeun ongkos konversi
  • Suksés Telepon kana Aksi (čta) Paréntah

Sababaraha unsur séjén anu dipikabutuh pikeun halaman badarat anu henteu ngan ukur narik kunjungan sémah situs anjeun tapi nungtun aranjeunna dimana anjeun badé lebetna sareng tetep di dinya:

  • заглавие Алус
  • В подпозиции
  • Kuat tapi кондензиран eusi kaca badarat
  • Отзиви
  • навигаси басаджан
  • pamakéan визуално приятен gambar anu nambahkeun nilai

Salah sahiji cara anu pangalusna pikeun neuleuman kumaha carana ngawangun hiji kaca badarat éndah tangka ngakibatkeun converions nyaéta pikeun diajar kaca badarat ti usaha lianna. Ku nempo kumaha maranéhna ngalakukeun katuhu, anjeun tiasa ngulang usaha maranéhanana jeung dipikaresep kasuksésan maranéhna.

Wishpond

Кака бадарат

[Ikon връзка] URL Loka: http://blog.wishpond.com/

Hal kahiji anu terjadi nalika anjeun nganjang kana situs mangrupikeun kotak oranyeu ngabagéakeun anjeun, naroskeun anjeun ngadaptarkeun blog sareng tetep terang. Navigasi basajan sareng pos blog anu ditampilkeun calik di luhureun kaca pikeun ngarujuk pangunjung ngiringan kontes. Naon anu sigana dianggo badé ngeunaan halaman badarat ieu mangrupikeun teu pati sesak. Anjeun tiasa sacara gampil milarian daérah anu anjeun hoyong napigasi sareng fokus dina eusi dina situs sareng ngalanggan. Ieu jelas yén Wishpond hoyong parantos ngarobih sémah pikeun palanggan sareng ngagaduhan fokus anu tunggal.

Bear CSS

CSS biruang
[Връзка към Ikon] URL адрес на Loka: http://bearcss.com/

Bear CSS nyaéta situs anu ngamungkinkeun urang pikeun ngarobah hiji file HTML HTML dasar kana citakan CSS. Kaca badarat maranéhna ngajadikeun eta geulis jelas naon focus nyaeta: Unggah dokumen HTML anjeun sarta ngarobah éta ayeuna. Bear CSS geus dugi item dina kaca supados sadayana nu difokuskeun téh tombol "Пепелинг HTML". Malah biruang téh ngarah di tombol čta pikeun ngarojong anjeun pikeun ngamuat koropak anjeun. Pamakéan hiji gambar pilari arah atanapi ngarah di čta anjeun pohara efektif pikeun meunangkeun jalma keur neuteup ka item nu ogé. Kaca ieu ngagunakeun характер kartun, tapi anjeun oge bisa make gambar jalma nyata.

PPC анализатор

ppc анализатор бадарат

[Връзка към Ikon] URL адрес на Loka: http://www.ppcanalyzer.com/

PPC Analzyer nganggo konsép encapulasi inpormasi. Situs kawas Unbounce nyarankeun метод ieu pikeun ngagambar panon anu maca upami anjeun badé angkat. Salaku conto, perhatikeun kumaha kotak biru biru ngalawan latar biru poék langsung ngagambar panon anjeun? Tujuanana nyaoskeun pengunjung halaman kanggo ngadaptar pikeun buletin. Sakali anjeun parantos ngalakukeun éta, panon anjeun ditarik ka tilu kemungkinan:

  • kanaékan Конверсии
  • разходи за панурунан
  • Simpen Time

Апел

Апел

[Връзка към Ikon] URL адрес на Loka: http://apple.com

Fokus Apple kanggo halaman badarat maranéhanana biasana puseur dina ngaleupaskeun produk anu pangahirna. Скриншот на Dina conto, най-добър, Apple Watch. Gambar anu langkung alit kanggo nyalira kanggo jalma anu milarian inpormasi anu sanés, tapi inpormasi sapertos model MacBook énggal. Gambar anu éndah pikeun produk anjeun tiasa ngadorong pangunjung situs pikeun méréskeun poto éta sareng langkung seueur ngeunaan produkna. Perhatoskeun yén navigasi tetep sederhana. Pencét gambar sareng anglekat ka halaman produk atanapi click tautan di luhur. Teu aya tombol CTA anu terang pikeun narik perhatian tina produk pangénggalna.

Unbounce

unbounce

[Връзка към Ikon] URL адрес на Loka: http://unbounce.com

Ieu ukur ngajadikeun rasa nu Unbounce bakal boga hiji halaman badarat endah, saprak aranjeunna dina bisnis ngawangun Kaca badarat. Fokus sawaktos Anjeun pertama anjog di lokasi anu dina set band biru ngalawan bodas sarta hiji jeruk čta vivid nanyakeun anjeun "Bangun nu badarat Page High-jalan ngarobah Kiwari". Sanajan kitu, Unbounce manten hal sejenna anu hade ogé ngayakinkeun pembaca anjeun sah sarta anu mangrupakeun pamakéan testimonials, kaasup poto maranéhanana méré eupan balik teh. Ieu nambihan hiji unsur validitas jeung testimonials. The nganjang loka bisa ningali cutatan asalna ti jalma nyata.

iCracked

icracked

[Връзка към Ikon] URL Loka: http://icracked.com

iCracked ни най-малкото не се предлагат iPhone и ремонт на инструмент за Apple. Badarat kaca dieu téh basajan. Aranjeunna nyoba ngalakukeun salah sahiji dua hal:

  • Ngajual maneh ka layanan на ремонт на инструмент Anjeun
  • Beuli инструмент Anjeun nu euweuh rék

Kaca badarat Ieu ogé migunakeun poto badag pikeun ngeset nada, tapi aya dina nemed, kelir nétral nu draws panon kana dua pilihan encapsulated. CTAs aya tombol vivid di biru caang jeung héjo.

U-хвърляне

бадарат ухаул

[Връзка към Ikon] URL Loka: http://uhaul.com

U-haul manten sababaraha hal béda dina kaca badarat maranéhanana anu hade utamana ogé jeung nu bisa emulate dina situs anjeun sorangan. Kahiji, aranjeunna ngagunakeun капсули pikeun misahkeun hal béda datang bisa jadi pilari, kayaning gudang atawa suplai pindah. Щракнете върху това, за да стигнете до най-добрия начин, ако щракнете върху линк, след това щракнете върху връзката. Poto anu kualitas profésional sarta dipaké pikeun ngagambar panon ka téks, sapertos nu awéwé kalayan kotak nyanghareupan Tumbu suplai pindah béda. Tungtungna, kaca nyokot pamaké persona kana tinimbangan. Sakali anjeun punch kaping tur lokasi nu peryogi di, U-haul tiasa mantuan Anjeun cagar a pindah treuk atawa trailer rent. навигаси éta geus cukup gampang за geus dewasa umur sagala mun gampang make eta.

бадаг Баркър

Barker badag

[Ikon връзка] URL Loka: http://bigbarker.com

Nalika kuring munggaran dimimitian nulis ieu studi kasus kaca badarat migunakeun téhnik alus pikeun nyieun converions, abdi terang mah hayang kaasup kaca badarat nu disorot faktor amanat. Najan kitu, kuring kungsi waktos teuas nyungsi hiji yén ieu ngamangpaatkeun ulasan dina cara anu atra ka nganjang situs. Kuring tungtungna kapanggih hiji rujukan ka situs ieu dina WordStreamTapi преглед maranéhanana desain ieu teu 100% позитив. Kuring satuju jeung aranjeunna nu aya sawatara hal anu bisa ningkat di dieu, kaasup cara leuwih atra kana tatanan ranjang jeung ngabogaan anjing nyanghareupan téks tinimbang jauh ti téks.

Sanajan kitu, naon kaca badarat ieu henteu bener éta nambahan faktor trust sababaraha nu maos bakal nyaritakeun. Heula, rata Amazon преглед nyaeta 5 béntang sarta aranjeunna nyorot nu katuhu handapeun gambar tina ranjang anjing maranéhanana. Éta ogé nambah "Google dipercaya Store" банер mun ngantep anjeun terang yen aranjeunna geus digawé teuas dina kapuasan customer. Aranjeunna удебелен кекап "Terjamin" na di luhur maranéhna nyieun jelas yén aya hiji jaminan 10-taun sarta eta mangrupakeun dijieun ranjang kualitas anu mangrupakeun produk dijieun AS. Ieu kabeh индикатор доверете ну данни, лока bakal ngabales. Kalawan sababaraha tweaks, situs ieu bisa ningali hiji nambahan badag di converions.

Sharelock

sharelock

[Ikon връзка] URL Loka: https://sharelock.io/

Halaman badarat Sharelock ngajantenkeun sababaraha hal anu jelas pikeun pamaca tanpa ngagunakeun sarébu kecap pikeun ngarengsekeun tugas éta. Mimiti, Sharelock tiasa dianggo sareng tool-tool sélulér, naon anu seueur produk anu sami henteu hasil. Fokusna aya dina poto perangkat lunak anu dimuat kana layar telepon. panon teras gerak ka katuhu sareng dua kalimat anu ngajelaskeun naon anu di lakukeun ku Sharelock. Éta nyéta inpormasi anu swasta. Tungtungna, anjeun tiasa milih dua kapsul sareng langkung jéntré atanapi ngadamel Sharelock anjeun sorangan pikeun ngamimitian. Aya ogé link undeuran leutik di sisi katuhu luhur sareng cara pikeun ngabagi halaman di Twitter. Tautan sanésna leutik, kulawu sareng di juru kénca handap bisi anjeun peryogi aranjeunna. Halaman jadi sederhana sahingga anjeun henteu kedah ngagulung ka handap pikeun ningali sadaya dina halaman badarat.

Тетеп Тес и учене

Kaca badarat sampel ieu bakal просто Anjeun hiji pamanggih sababaraha elemen bisa ngawengku dina kaca badarat sorangan mun entice datang kana hiji aksi, mésér produk atawa malah mun percanten ka anjeun beuki. Sanajan kitu, naon lumaku pikeun hiji loka bisa teu dianggo keur demografi nganjang Anjeun. Anjeun tambahkeun елемента anyar jeung cobaan desain anyar, neruskeun do A / B nguji tur tingal kumaha jalan pangalusna keur anjeun.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map