Sifat web mirip правилни недвижими имоти ing wong sing duwe. Nalika nerangake properti web, пейте cetha isi lan rancangan пейте digawe dening wong utawa perusahaan ing domain, media sosial lan ing dunyo online umum.


Kaya ing babagan nyoto, блог kudu tuwuh kanthi entuk manfaat saka wektu, uga ing jumlah wong sing saben dina utawa ing джамла приходи пеят ditampa. Ing donya sing sampurna, entuk gol lan tukar laba.

Интернет имот Pertengkaran Liwat

Panentu пее duwe situs онлайн biasane cukup gampang. Безплатни Sapa njupuk безплатно безплатен домейн lan dibayar biaya хостинг. Nanging, ana sawetara kasus pengadilan пее ketok yen sing nduweni website kudu banget ati-ati kanggo netepake lan njaga kepemilikan sawijining blog lan kaca media sosial sing diikat karo blog kasebut.

phonedog

PhoneDog срещу Kravitz

Umumé para pengusaha kanggo milih wong ing perusahaan kanggo nggawe lan njaga akun media sosial. Nanging, ing kasus PhoneDog, karyawan nyipta akun banjur disimpen sawise kudune ditindakake.

TelponDog ndhukung manawa akun media sosial yaiku perusahaan sifat ora nyata nalika Kravitz ngajokake dheweke nggawe lan mbangun kaca media sosial ing Twitter lan kanthi mangkono iku dheweke.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Nalika sampeyan bisa milih karyawan kanggo njaga kaca media sosial, sampeyan bisa nggawé akun dhisikan dhewe kanggo njaga kepemilikan.
  • Aja dasi jeneng karyawan menyang kaca media sosial. Yen ngono, akun sing dialuk diarani @PhoneDog_Noah. Yen perusahaan mung mekso @PhoneDog, kasus kasebut bisa uga luwih cepet diputus.

орел срещу морганОрел срещу Морган

Ing liyane menarik kasus, sawijining perusahaan sing tuku metu wadon kanthi jeneng Eagle lan dipunginaake dheweke kanggo sawetara wektu. Akun LinkedIn пееш nggunakake Eagle пееш diikat karo perusahaan lan kepentingan pribadi.

Nalika loro partai mungkasi hubungane, Morgan ngrebut akun LinkedIn lan ora gelem ngidini Eagle ngontrol kasebut, nyatakake yen iki kalebu properti perusahaan lan kanthi mangkono bisa didol.

Kaputusan ing kasus iki menarik, amarga pengadilan ketemu Eagle nduweni akun LinkedIn dheweke. Nanging, ora menehi ganti rugi amarga ora bisa mbuktekaken rugi amarga приходи akun kasebut.

Kesalahan paling gedhe ing Eagle yaiku ngontrol akun dheweke kanthi nuduhake sandhi karo karyawan liyane sing mbantu dheweke nampa panjaluk sambungan lan njaga akun kasebut.

Apa sampeyan bisa sinau saka iki?

  • Aja menehi akses menyang akun pribadi utawa bisnis. Yen sampeyan butuh pitulung, ganti tembung sandhi sadurunge sampeyan mungkasi pagawean. Yen sampeyan karyawan, cukup sopan kanggo nuduhake info iki.
  • Sanajan pengadilan ditemokake ing Eagle, dheweke ilang sasi sambungan lan pendapatan potensial amarga dikunci saka akun dheweke.
  • Tansah akun bisnis lan pribadhi kanthi kapisah, utamané yen sampeyan nggarap wong liya.

Cukup Cara Terkenal Punapa Panjenengan Situs Properti?

Nalika mundhut akun media sosial mumet, nilai sing bener saka properti online sampeyan mbokmenawa ora bisa diukur. Sawetara situs web sing pealing larang ing donya w e diasilake ing yuta.

Isih, yen ora ana sing gelem mbayar jutaan dolar kanggo tuku situs web kasebut, banjur regane sing ora apik. Sawetara situs web wis didol kanggo apa sing dadi стойност, sanadyan.

  • SEO.com – Dituku kanggo $ 5 юта.
  • Toys.com – ToysRUs mbayar liwat $ 5 yuta kanggo domain iki ing 2009.
  • Hotels.com – Домейнът на Iki е от $ 11 за 2001 г..
  • VacationRentals.com – Pendhiri HomeAway tuku домейн kanthi $ 35 yuta mung supaya ora ana tangane pesaing Expedia.

Nalika jeneng domain dhewe bisa uga trep karo dhuwit, apa sing luwih angel kanggo ngukur yaiku nilai pengunjung sing teka ing situs kasebut lan potensial kanggo ngowahi akun kasebut dadi pelanggan.

Блог Намбах Нилай Сампеян

блоговетеKaya ing недвижими имоти, regane bisa beda kanggo kabeh wong. Kepiye sampeyan ngukur regane блог sampeyan gumantung karo tujuane kanggo blog sampeyan. В недвижими имоти, regane omah diukur wong sing tuku tuku properti kasebut.

Contone, siji kulawarga bisa luwih ngeling-eling yen ana sekolah пее apik ing wilayah kasebut, dene liyane isih golek nomer tartamtu saka kamar mandi. Contone, apa sampeyan pengin nyedhaki para pamaca? Banjur, pangukuran sampeyan bisa uga sing maca lan maca apa sing diwaca. Mangkene sawetara cara sampeyan ngukur nilai блог sampeyan:

  • Jumlah pengunjung
  • Peringkat mesin telusur
  • Блог на Jumlah kiriman
  • Джула връща обратно

Sawise sampeyan ngerti pangukuran sing sampeyan hargai blog sampeyan, mula sampeyan bakal bisa nambah nilai kasebut.

  • Tambah Pengunjung: Lalu lintas nyopir menyang блог sampeyan bisa uga luwih gampang diucapake tinimbang rampung lan asring asil saka macem-macem faktor. Siji bab пее sampeyan pengin nggawe yaiku nambah tembung saka tutuk. Dakkandhani babagan kulawarga lan kanca-kanca ing blog sampeyan. Връзка kirim menyang media sosial. Sampeyan uga pengin maca kiriman Wisnu Supreet ing SEO Plugin sing Disaranake Kanggo Situs WordPress Sampeyan ing 2015 kanggo gain sawetara gagasan tambahan.
  • Продажби в Tambah Penjualan: Entuk pengunjung ing blog blog sampeyan mung setengah perang. Yen sampeyan pengin печелете блог sampeyan, sampeyan kudu maca para pamaca kanggo click link langganan бюлетин utawa tuku produk. Waca pandhuan rinci lengkap Luana Spinetti babagan mbangun konversi lan judhul kesetiaan 37 Elements of Engagement Enter – UX, Konversions, Loyalty kanggo gagasan babagan aspek blog iki.
  • Тамбах Класиране: Kaca telusuran ing ngarep telusuran Google bisa uga disebut недвижими имоти. Yen situs web sampeyan orra peringkat ing limang utawa enegitus situs paling gedhe ing wilayah ceruk sampeyan, sampeyan bisa uga ora entuk akeh lalu lintas saka Google. Nambah rangking mesin telusuran sampeyan minangka tugas angel. Google ngganti apa пеят dikarepake kanthi rutin saben dinane, sawise kabeh. Siji bab sing bisa ditindakake saiki lan bisa uga bakal bisa digunakake ing jaman ngarep, yaiku nulis konten sing apik banget.
  • Обратни връзки в Тамба: Yen sampeyan ora pengin ngandelake Google utawa mesin telusuran liyane kanggo kabeh lalu lintas sampeyan, mula nandur modal sawetara wektu kanggo nggawe backlink iku cerdas. Sawetara cara sampeyan bisa nambah backlink kalebu коментар към блога liyane (priksa manawa коментар sampeyan migunani lan ora spam), dadi blogger tamu, lan hubungan dagang karo wong liya. Cukup manawa situs sing nyambung menyang sampeyan uga situs kualitas.

Надстройте Siklus

Имоти за недвижими имоти, ana limang taun aturan sing nyatakake yen sampeyan kudu ngedol omah lan nganyarke menyang luwih larang saben limang taun utawa luwih. Jendhela iki ngidini sampeyan kanggo nggawe paling éntuk saka omah lan nganyarke menyang luwih gedhe kanggo dhuwit kurang. Sajrone wektu, lan sawise sawetara nganyarke, sampeyan bakal ing omah sing luwih gedhe kanggo biaya sing padha, kanthi asumsi sampeyan muter rata-rata saben.

Sampeyan bisa nggunakake siklus надграждане menyang situs web uga, nanging elinga yen Internet gerakane ing kecepatan warp dibandhingake nyata gesang. Mbokmenawa paling apik kanggo nganyarake blog saben nem sasi kanggo taun kanthi maksimal.

  • Анализирайте страниците. Kang nampa lalu lintas paling akeh? Kang paling ora? Apa wae bakal dianyari, dirubah, utawa dibusak?
  • Тамба сесуату пее аняр. Salah sijine gedhe babagan tuku omah anyar yaiku njupuk вана спа спа utawa kolam renang sing apik. Carane sampeyan bisa nambah blumbang ing lemah ing situs web sampeyan? Apa anyar lan pinggiran sing bisa nambah ora ana wong liya sing lagi gawe?
  • Tambahake menyang "kulawarga." Salah sijine omah пее luwih gedhe kanggo omah gedhene yaiku kemampuan kanggo ningkatake ukuran kulawarga, duwe bayi liyane, utawa pindhah menyang wong tuwa. Carane sampeyan bisa nambah menyang kulawarga bisnis virtual sampeyan? Apa sampeyan nyewa panulis supaya sampeyan bisa nggawe tulisan blog 10 seminggu tinimbang 5? Mungkin sampeyan butuh spesialis PR kanggo mbantu sampeyan ningkataké situs sampeyan? Deleng cara kanggo nambah kulawarga.

Akeh cara, блог kaya недвижими имоти. Iki minangka пее sampeyan investistasi lan sinau tresna liwat wektu. Kanthi ngetrapake aturan sing gampang iki, sampeyan bakal sukses karo blog sampeyan, lan ing sawetara cara, malah luwih migunani tinimbang omah sampeyan dhewe.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me