Обобщение (TL; DR)


Научете компонентите на добър преглед и как да подредите първите си концерти за безплатни продукти, пътувания или услуги в замяна на вашите честни отзиви.

Contents

Разкриване на FTC: В тази статия се използват партньорски връзки. WHSR получава такси за сезиране от някои от компаниите, изброени на този уебсайт.

Едно от най-големите удоволствия да си блогър е писането на отзиви за продукти. Вълнението от получаването на пакети по пощата, тръпката от намирането на нов продукт, който помага на семейството ми, и радостта да печеля пари от уюта на дома ми доведе до кариерата ми в професионалния блог.

И така, как можете да започнете? Този грунд ще ви покаже как да започнете като рецензент на продукт.

екскурзовод за ваканционни подаръциПътеводител за ваканционни подаръци с отзиви & партньорски връзки

Избор на елементи за преглед

Първото нещо, което трябва да вземете предвид, е вашата аудитория. Това нещо, което само ви е от полза, или бихте естествено препоръчали този продукт на приятел, който отговаря на вашата целева аудитория? Със сигурност можете да прегледате всеки продукт, който идва по ваш начин, но се уверете, че вашите продукти преминават и трите от следните точки:

  • Те са нещо, което искате и можете да използвате;
  • Представляват интерес / полза за вашите читатели или желана аудитория; и
  • Подхождайте на темата на вашия блог.

Ако не, вашият отзив изглежда твърде самоцелен.

Вие сте инфлуенсър

Започнете да мислите за себе си като за влияние: можете да повлияете на поведението и навиците на купувачите си.

Докато вашите читатели растат да ви се доверяват, естествено ще искате да препоръчате неща, които са им полезни. Ако има продукти, услуги или дори дестинации, на които вече сте се радвали, които отговарят на фокуса на вашия блог, продължете напред и напишете парче за тях. След като направите това, вие сте влиятел – това е толкова просто.

Отначало няма да получите заплащане или безплатни продукти, но можете лесно да си осигурите приходи от отзивите си.

Създайте публикация в блог, която препоръчва продукти и поставете във вашите партньорски връзки от програми като Партньорската програма на Amazon, Комисия Junction или Share a Sale. Идеите включват пътеводители за ваканционни подаръци, рецепти със съставки на партньорски връзки, туристически обиколки, инструменти за уеб публикуване, хостинг, плъгини за блогове или „must have“ публикации, съдържащи неща като най-добрите технологии, сезонни модни връзки или обратно към учебни предмети.

Пример е ръководство за подаръци, което създадох за моите читатели миналата Коледа (вижте правилното изображение). Ръководствата за подаръци са страхотни, защото когато пораснете, можете да таксувате компаниите да участват във вашето ръководство.

Намиране и избор на елементи за преглед

Блогът за общото родителство ще има богат избор от продукти, от които да избирате. Блогът за „зелено живеене с деца“ обаче ще има по-малък избор от подходящи продукти и услуги – само екологични детски артикули. Публикация на най-новата технологична джаджа там няма да лети с тази аудитория.

Друг конкретен продукт, който е доста добър за преглед и популяризиране, са уеб хостинг услугите. Защо? Тъй като това е „мек“ продукт, който има голямо търсене – всеки човек, който иска присъствие онлайн, се нуждае от уеб хост. Имате нужда от него и го използвате. Така че защо да не прегледате собствения си уеб хост?

Семейни продукти, предлагани за промоция в ShareASale. Виждам ме, персонализиран продавач на бебешки книги, плаща 10% за всяка реклама, която се отнася за продажба. В момента в дружеството ShareASale (регистрация) са регистрирани 152 семейни компании.

Компонентите на страхотен преглед

Има няколко части за написването на рецензия, която е едновременно ангажираща за вашата аудитория и полезна за бъдещите клиенти, които идват по ваш път.

1. Снимка за улов на очите

Марките ОБИЧАЙТЕ го, когато направите продукта им да изглежда добре, така че направете много снимки и направете всичко възможно, за да изглежда изображението добре.

Ако това е готварски продукт, покажете продукта и полученото ястие, което сте създали. Ако не можете да направите добра снимка, поискайте изображение от клиента – по-добре да имате нещо, което изглежда добре, отколкото изобщо нищо, но трябва да се научите да правите сравнително добри снимки. Отзивите за пътувания се поддават на страхотни снимки, но може да се наложи за да станете творчески за услуга.

Например, ако преглеждахте услуга за почистване, можете да заснемете логото върху камиона, екипа и тяхното оборудване и преди / след снимки на площите, които почистват.

Снимката по-долу е рецензия за книги от „Замръзнали“. Забележете, че имам няколко изображения с възможност за закрепване, така че от време на време мога да се преципирам и да сменям щифтовата дъска и тема всеки път, когато правя.

Преглед на продукта - детски книгиНаправете пин-изображения

Друг пример – Ако погледнете ревюто на Jerry’s InMotion Hosting – той използва тонове снимки и графики за добавяне на стойност, за да допълни написаното.

За описване на детайлите се използват анимирани GIF изображения с висока разделителна способност.образ на зарбиИзображение, предоставено от клиента (Zarbee)

2. Ползите от този артикул или услуга

Напишете всичко, което обичате за този продукт, но обърнете внимание на това, което марката промотира и в момента.

Например, ако това е продукт за алергия и е пролетното време, можете да позиционирате съдържанието върху това колко предизвикателно е това време на годината за вас и други страдащи от алергия..

Дума на внимание: бъдете честни! Не правете неща; подчертайте позитивите, които сте харесали, които отговарят на кампанията на марката, ако и когато е възможно, или иначе се придържайте към фактите. Подредете колкото се може повече позитиви и подчертайте всичко, което сте харесали в него.

В сезонната си рекламна кампания от Zarbee’s – използвах тяхната снимка, тъй като все още не съм получил продукта.

3. недостатъците

На конференция една година присъствах на Q&А с панел от марки. Критичното отнемане, което научих от представител на марката, беше, че нищо не е перфектно. Ако напишете 100% позитивен отзив, никой няма да ви повярва и ще загубите доверие.

Пишете за недостатъците, но бъдете нежни.

Не забравяйте, че се опитвате да накарате хората да купуват този продукт. Ако обаче продуктът е мръсен или недостатъците са твърде големи, за да го препоръчате в действителност и сте получили продукта срещу заплащане, незабавно се свържете с продавача и ги попитайте какво да правят. Може да искат да спрете работата по прегледа, може да поправите недостатъка или може да не знаете за проблема и да ви помолят да забавите публикацията. Говоренето с тях винаги е отговорът и това им дава положителна гледна точка към вас.

Преглед на SiteGroundНе се страхувайте да посочите недостатъците на даден продукт / услуга – дори и да получавате заплащане от компанията. Ето снимка на екрана от ревюто на Jerry’s SiteGround – обърнете внимание на недостатъците, които той посочи в рецензията.

4. Вашето общо мнение и информация за продукта

След като изброите позитивите и недостатъците, можете да дадете общото си мнение – бъдете толкова креативни, колкото искате. Направете система за оценяване, вдигне палец, покажете усмихнато дете – каквото най-добре работи за вас.

И накрая, дайте подробности за продукта, особено линк къде да го получите.

Преглед на коприненото млякоРазкажете убедителна история за представяне на марки във вашия блог.

5. Привлекателна история, за да ги обгърне всичко

Днес разказването на истории е най-добрият начин да напишете добро копие. Това е още нещо, което марки LOVE.

Ако е достатъчно добър, той може дори да сподели отзива ви с аудиторията си – и това е страхотно изложение за вашия блог. Ако започнете с убедителна лична история и как продуктът допринесе за живота ви, ще получите и по-добър отговор на читателя. Ако е достатъчно добър, той може дори да сподели отзива ви с аудиторията си – и това е страхотно изложение за вашия блог.

В кампания за платен преглед, която направих за Silk – писането ми беше вдъхновено от безсилието ми какво да правя с прекалено много банани в къщата ми!

6. Пълно разкриване и правилно свързване

Правилата на FTC изискват да разкривате, когато блогвате с какъвто и да е вид възстановяване, включително пари в брой, безплатни или намалени продукти, талони, сертификати за подаръци, допускане на конференция / събитие или всякакъв вид плащане.

Направете това в горната част на публикацията си или преди някакви връзки. Ако не сте получили продукта безплатно, но използвате собствените си партньорски връзки, ТРЯБВА да разкриете.

Използвайте подходящите хештегове, за да ги разкривате в социалните медии. Използвам „#ad“ за публикации и социални медии, тъй като е кратко и лесно да се включи във всеки търговски обект. Можете да поставите в публикацията си „Получих този продукт за преглед, но всички мнения са мои“, за продукти, които сте получили без заплащане.

Не забравяйте да разкриете, ако сте получили безплатен продукт, дори ако просто се възхищавате за тях друг път. Това е объркващо, но най-добрият съвет, който съм чувал, е: „Когато се съмнявате, разкрийте“.

И накрая, винаги избирайте „не следвайте“ за вашите връзки, филиал или друго. Ако марката откаже да приеме тази насока, отидете.

Това са само част от списъка на това, което трябва да направите, за да не бъдете подведени на вашия блог.

За продукти, които вече притежавате и за които не сте получили компенсация, можете да пропуснете това – освен ако не искате да разкриете, че не получавате нищо в замяна на публикацията.

Спонсорирана публикация verbiage за върха на публикациятаПример за спонсорство, споменато преди и близо до продуктовата връзка. Включва „#ad“ в заглавието за автоматизирана промоция в социалните медии.

Къде да вземете продукти, които харесвате?

1. Pitching марки

Напълно приемливо е да нагласите марки, за да преглеждате продукти, които харесвате. Колкото по-малък е бизнесът, толкова по-голяма е вероятността да вкарате някои продукти за преглед.

Може да ви бъдат предложени купони, а не продуктът, който да започнете. Позиционирайте терена си, защо вашата аудитория е подходяща за тях, как те ще реагират на продукта и какво ще направите за тях. Преструвайте се, че пишете корица за кандидатстване за работа!

Не забравяйте да включите своите статистически данни и медиен комплект.

2. Партньорски мрежи

Партньорският маркетинг е развита индустрия и се превърна в ключов източник на онлайн доходи за много мамски (сред другите) блогъри. Асоцииран маркетинг популяризира продукт или услуга, които могат да бъдат проследявани чрез връзки, кодове, телефонни номера и т.н., които са уникални за вас. След това печелите част от приходите, когато продажба се случи чрез вашата уникална връзка.

Партньорската мрежа често е платформата, която действа като посредник между филиал и марките (известни още като търговци). Това е част от уравнението на партньорския маркетинг, което има тенденция да бъде изоставено, тъй като повечето филиали се занимават директно с продуктите / услугите, но все още е важна информация, която трябва да знаете.

Като цяло, партньорска мрежа често се използва от търговците за управление на тяхната партньорска програма и също така действа като база данни за техните продукти. След това издателите могат да изберат продукта, който искат да рекламират, в зависимост от техния пазар.

Комисия за връзки и споделяне на продажба са две от най-популярните партньорски мрежи.

3. Сайтове за преглед на продукти

За начинаещи препоръчвам Tomoson, който има много кампании за блогъри с малка аудитория. Лично аз започнах с BlogPRWire и SheSpeaks. Можете също да опитате MomSelect, MomItForward и Bloggy Moms.

След като започнете да създавате аудитория, можете да се регистрирате за места, които изискват изгледи на страници с по-високо ниво, като MomCentral, Clever Girls или Social Fabric.

Томосон - платени възможности за прегледПлатени възможности в Tomoson.

4. Покани за събития

Именно тук ще са полезни връзките на блогърите и групите за поддръжка.

Тази пролет присъствах на събитието за играчки с блогърски играчки Time to Play Magazine в Ню Йорк, където компаниите представят нови издания на играчки и демонстрации, докато събират визитки от блогъри. Тези видове събития обикновено са само покани, поради което плаща да се регистрирате в местна блогърска група, подобна на вашата ниша. Две групи, към които принадлежа, включват Philly Social Media Moms и Green Sisterhood. Ние споделяме събития, промоция, възможности, професионални съвети и популяризираме сайтовете на другия.

Подценявайте, прекалявайте и предпазвайте себе си

След като една марка ви ангажира, следвайте указанията на заявката за преглед.

Ако поискат нещо неетично, изключете го преди да започнете. Уважаемите марки, които поддържат блогър, ще ви изпращат връзки към техния сайт, а не спам текстови връзки. Обещайте основите – например, 500 думи публикация, споделяне във Facebook & Twitter – и след това доставете екстри, като допълнително споделяне или фиксиране. Винаги маркирайте марката, когато популяризирате вашите отзиви.

И накрая, следете стойността на долара на всички продукти и възстановяването, което получавате. Ще трябва да отчетете това като доход от данъците си.

често задавани въпроси

Правят ли блогъри?

Това зависи, тъй като съществуват голям брой блогове и не всички от тях генерират приходи. Ключът към комерсиализацията е трафикът и сайтовете с нисък трафик обикновено не могат да печелят пари. Ето няколко полезни съвета за увеличаване на трафика на блогове.

Колко пари можете да спечелите от трафика на блога?

Като правило, приходът се подчинява на правилото за преобразуване, което означава, че обикновено има приблизително определен процент от вашия трафик, който ще купи продукт. Сумата, която печелите от реализация, зависи от продуктите, които рекламирате.

Пример: При коефициент на реализация от 2,5% и печелене от $ 100 на реализация, вие ще направите 2500 долара за всеки 1000 трафик.

Как да забележа моя блог?

Блогерите имат достъп до голяма част от каналите за промоция в блога. Едно от най-популярните средства е чрез социалните медии, където страхотното съдържание може да се възползва от социалното споделяне. Като отправна точка можете да се обърнете към тази 5 основна стратегия за разрастване на читателската ви блог.

Кой печели повече – Blogger или Youtuber?

Youtube работи главно върху рекламна система, която изисква от потребителите да имат много изгледи, за да бъдат търговски жизнеспособни. Блогерите, които работят по партньорска система, могат да имат потенциал да печелят значително повече от по-малък обем на трафик.

Ако търсите алтернативни начини да печелите повече онлайн, имаме 50 онлайн бизнес идеи, които можете да следвате.

Как блоговете за начинаещи печелят пари?

Посвещението и постоянството са ключовите думи на деня за начинаещи. Необходимо е време за генериране на трафик на уебсайт от нулата и по време на ранните периоди много блогове не генерират много приходи. Изграждането на силен s ще ви помогне да увеличите трафика си с течение на времето – и тогава парите ще започнат да текат.

Горещо ви препоръчвам да прочетете нашето подробно ръководство, за да започнете блог, в който сме обхванали всичко от А до Я.

Какво следва?

Сега е време да влезете и да започнете. Практикувайте върху любимите си вещи и използвайте социалните медии за популяризиране на публикациите си, като маркирате марката, за която се възхищавате. Не спирайте само на един или два поста – постоянството е от ключово значение. Продължавайте да подобрявате блога си, ако сте нов – споделете блога си с приятели и членове на семейството, за да започнете, научете и внедрите добро SEO и продължете да публикувате добро съдържание.

Можете да направите това. Джери Лоу, собственикът на този сайт, започна WHSR сам като блог за преглед на хостинг. Вижте колко далеч той и екипът му стигнаха днес – WebHostingSecretRevealed.net (WHSR) се превърна в един от най-добрите сайтове за ръководство за хостинг.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me