Как да спечелим повече пари Блог: Нишови идеи и стратегии

Contents

“Хей Джери, как мога да правя пари блог като теб?”

От време на време получавам въпроси „печелете онлайн“ от приятели и семейство.


Някои желаят да започнат блог и да направят някакъв страничен доход онлайн. Други, за да избягат от рутинните задръствания, за да работят, или да разширят бизнеса си онлайн, или да напуснат работата си от 9 до 5 и т.н..

Искрено искам да помогна на тези, които познавам да постигнат това. Но мога да споделя толкова много само по време на лични събирания или Whatsapp или Facebook Messenger.

Следователно, аз пиша тази дълга статия, за да споделя уроци, които научих като проблог в последните 15 години.

Примери от реалния живот

Ето някои от публикациите на моите гости в миналото.

 • 3 неща, които можете да направите сега, за да подобрите блога си
 • Навигации в блогове, за да увеличите шансовете си за успех
 • Прескачане към партньорски маркетинг: Ръководството за начинаещи

2. Кроудсорсинг пост

Публикуването в публикации е добър начин да се свържете с други блогъри във вашата ниша и да споделяте вниманието на последователите на социалните медии на другите.

Постигнах (и видях много други да получават) някои добри резултати чрез тази стратегия. Този краудсорсинг публикация за маркетинга на Triberr, който наскоро попаднах на издърпани в над 1000 туитове за много кратък период.

Примери от реалния живот

реклама във фейсбукЕто няколко примерни реклами, които направих във Facebook наскоро.

Също така прочетете – 20 идеи за насочване на базата на интереси за следващата Ви рекламна кампания във FB.

4. Синдикирайте блог публикации към други популярни сайтове

Популяризирайте блога си в сайтове, които синдикират съдържанието на другите; саморекламирайте се, просете, подкупвайте или изнудвайте (добре, шегувам се) редактора, за да приеме емисиите на блога ви в тяхното синдикиране.

Уверете се, че новите ви публикации се връзват обратно към старото ви съдържание, за да привлечете трафик. Блогът WHSR е обединен в редица популярни сайтове, включително Social Media Today и Business 2 Community.

5. Посещавайте конференции

websummit

Направете нови блогърски приятели и популяризирайте блоговете на другия онлайн. Не обичам особено да говоря с непознати (честно казано съм много зле в това).

Предишното ми посещение на WebSummit 2014 в Дъблин ми донесе ново преживяване и трябва да се съглася, че това е ефективен начин за популяризиране на блог.

6. Коментари в блога

Оставете конструктивни коментари в блоговете на другите (не спам!). Пишете по начин, който кара хората да искат да научат повече за вас.

Ето един чудесен пример за някой, който е направил правилно.

коментар на мелничаряЗа начало мистър Милър навлиза в някои подробности, предлагайки уникална перспектива, свързана с оригиналната публикация, като същевременно дава възможност на читателите да знаят за него и неговата приложимост към темата. Споделяйки собствения си опит, той показва собствения си опит в полето за търсене, спечелва ми вниманието и ме привлича да науча повече за него … дотолкова, че щракнах върху неговия профил в Моз и сега го последвам в Twitter.

7. Форум публикуване

Намерете подходящи ниши във вашата ниша (търсене на ключова дума в Google + inurl: форум), публикувайте полезно съдържание / отговори, популяризирайте сайта си в линкове за подпис или пускайте връзки в публикациите на вашия форум, но само когато е подходящо.

8. Общност в Google+

Обществото в Google+ работи почти като форума – ключът към успеха е да предоставяте много ценна информация на членовете на общността в замяна на последствия от социалните медии и трафик на блогове.

9. Раздаване на безплатни инструменти и безплатни

Всеки обича безплатни. В крайна сметка, който не обича да получи нещо безплатно?

Имайте предвид обаче, че не всички безплатни са добри сами. Трябва да предложите нещо в търсенето, така че да дадете повод на обществото да говори и да споделя блога си в социалните медии. Помнете, че целият смисъл на това е за получаване на трафик.

Основната ми дейност в Web Hosting Secret Revealed (WHSR) е насърчаване на хостинг услуги. Вместо да се вмъквам в препълнения Google SERP, открих по-добри коефициенти, насочени към уеб дизайнерите, които вероятно ще използват за моя хостинг съвет. За да заема място с тази публика, създадох множество безплатни.

Онези товари от безплатни икони? Да – безплатни, насочени към основната ми аудитория.

Безплатните икони всъщност спечелиха значително внимание от блогосферата, като привлечеха нови посетители и социални последователи. Ако се интересувате, това са само няколко от блоговете, в които са представени нашите безплатни.

 • http://psdreview.com/free-icon-sets-free-flat-social-media-icons-sets/
 • https://www.buildthis.io/free-logos/

10. Twitter

Социалните последователи пряко корелират с приходите.

Приходи срещу последователи в TwitterПриходи срещу последователи в Twitter

Много блогъри се чудят на кои показатели да се доверят, когато става дума за увеличаване на доходите им. Момчетата от Authority Hacker корелираха приходите с куп показатели и нищо не се доближиха до последователите на социалния Twitter.

Ако искате да увеличите приходите си, съсредоточете се върху свързването с хората в социалните медии и ангажирането им с вашето съдържание. Това е най-добрият ви опит за подобряване на долния ред!

Отглеждане на вашите последователи в Twitter & трафик 

Няколко бързи съвета за отглеждане на вашите последователи и директен трафик от Twitter:

 • Туитвайте често. За да накарате последователите си да ретуират и да кликнат върху връзките ви към туит, първо трябва да се появи на стената им в Twitter. За целта използвам плъгин на име Revive Old Post и прекарвам 20 – 25 минути всеки ден в Commun.it, за да общувам с моите последователи в Twitter.
 • Свържете се наистина със своите последователи. Едно обикновено лично съобщение е 100 пъти по-добро от взривяването на стотици консервирани съобщения.
 • Бъдете хиперактивни – отговаряйте на туитове на други хора, присъединявайте се към популярни разговори и туширайте хештеги.

Идеи за осигуряване на приходи: 3 умни начина за осигуряване на приходи от вашия блог

Все още не сме свършили.

До този момент сте научили –

 1. Как да намерите печеливша ниша и
 2. Как да намерите насочен трафик към вашия блог.

Сега е време за последното парче от нашия пъзел – как да осигурите приходи от посетителите на блога си.

В този раздел ще се съсредоточа върху три конкретни начина за осигуряване на приходи от вашия блог трафик в дългосрочен план.

Това каза, имайте предвид, че има безброй начини да печелите пари онлайн. Ако погледнете статията на Ашли Фолкс, в която той е обхванал повече от 100 онлайн бизнес идеи; ще видите, че блоговете са само част от голямата картина. Въпросите, които трябва да си зададете, според предложенията на Ашли, са:

 • какво можете да направите, за да печелите бързо (замени работата си)
 • какво искате да направите дългосрочно
 • какви умения, знания трябва да предложиш на света
 • какви са твоите страсти

Идея №1 – Напишете и продайте електронна книга

Продажбата на електронна книга е класическа техника за монетизиране на блога.

Електронните книги предлагат много предимства:

 • За да ги създадете, всичко, от което се нуждаете, са знанията, които вече имате
 • Платените електронни книги изграждат вашия авторитет като експерт
 • Можете да ги продавате на множество платформи (като Amazon и Payhip)
 • Те могат да станат чудесни източници на пасивен доход
 • Те могат да направят ефективни допълнения към вашата фуния за продажби като оферти с по-ниска стойност

Много експерти започнаха да правят име за себе си с електронна книга. Ремит Сети, основател на I Will Teach You To You Rich и един от най-добрите експерти в онлайн бизнеса, продаде първата си електронна книга за $ 4.95.

Изображение 1 Ebook 1Първата книга на Рамит – „Ръководство за ритане задник 2007“.

Тази електронна книга доведе до най-продавача на New York Times и 14 различни премиум продукта, които го превърнаха в много богат човек – всички изцяло онлайн и основно продадени чрез блога си.

Ето процеса, който можете да следвате, за да напишете електронна книга:

 1. Изберете тема. Пишете за нещо, което публиката ви иска да научи, но не може да бъде научена в една публикация в блога. Мнозина са готови да платят за едно гише на тази информация.
 2. Създайте контур. Това ще ви помогне да организирате идеите си, докато пишете.
 3. Блокирайте всеки ден време за писане. Не бъдете човекът, който стартира електронна книга и никога не я завършва. Блокирайте един час всеки ден, два часа, 15 минути – няма значение колко дълго. Просто го напишете.
 4. Прехвърлете го в добре изглеждащ шаблон за електронна книга. Ето няколко от HubSpot.
 5. Проектирайте покритие (т.е. Canva) или заплатете на свободна практика да го направи (дизайнер на свободна практика струва ~ 26 $ / час средно според моето проучване за разходите)
 6. Photoshop покрийте върху 3D изображение на електронна книга. Пат Флин събра страхотно видео за това как да направите това.

Готово сте! Сега го популяризирайте към съдържанието на сърцето си.

Идея №2: Популяризиране на партньорски продукти в различни сценарии

Ако вече обсъждате и препоръчвате продукти и услуги на аудиторията си, защо да не спечелите пари от хората, към които се позовавате?

Това не струва на вашите читатели нищо и печелите комисионна всеки път, когато някой от тях купи продукта.

Партньорският маркетинг може да бъде чудесен източник на приходи за малко допълнителна работа. Вижте тези идеи за включване на партньорски продажби във вашите приходи:

1- Намерете възможности в текущото си съдържание

Първо, прегледайте вече публикуваните от вас статии и потърсете продукти или услуги, които сте споменали. След като ги намерите, просто отидете на всеки уебсайт и потърсете страница „Съдружници“.

След това следвайте инструкциите, за да станете филиал. След като станете такъв, обикновено ще получите уникален идентификационен номер за проследяване, който да поставите в края на всеки URL адрес.

Когато посетител кликне върху този URL адрес с вашия идентификационен номер и купи продукта, ще спечелите пари.

2- Намерете възможности в продуктите / услугите, които използвате

Направете списък на всеки продукт и услуга, които използвате. Използвам много онлайн софтуер, който е свързан с моя бизнес. Това могат да бъдат големи възможности за партньорски приходи.

Тъй като все още нямате съдържание за тях, ще трябва да създадете такова.

Ето какво предлагам:

 1. Напишете как използвате продукта или услугата. Помага ли ви да оптимизирате работата си? Помага ли ви SEO? Помага ли ви да достигнете до влиятелни блогъри?
 2. Създайте урок за публикации в блога, който учи вашата аудитория как да постигне същите резултати, използвайки този продукт или услуга.
 3. Връзка към продукта или услугата и добавете вашия уникален идентификационен номер за проследяване.
 4. Популяризирайте тази публикация пред вашата аудитория, в социалните медии и всички онлайн центрове, пълни с хора, които биха могли да искат същите тези резултати.

Преподавате на хората полезна безплатна информация и получавате пари в замяна.

3- Намерете възможности в продукта / услугите, които искате да използвате

Искате ли да използвате определен продукт, но не можете да си го позволите? Ами ако можете да върнете парите си за сравнително кратко време?

Ако продуктът има партньорска програма, това е реална възможност.

Първо, направете списък на продуктите / услугите, които искате да използвате. След това отидете на техните уебсайтове и вижте дали имат партньорска програма.

Ако го направят, купете продукта и се регистрирайте. След това го използвайте, създайте казус / урок и популяризирайте публикацията пред вашата аудитория, както преди.

Тези публикации могат да останат активни за дълго време, което ви носи пасивен доход за живота на всяка статия.

4- Популяризирайте партньорски продукти в имейл автоматичен отговор

Имейлът е мощен маркетингов инструмент. Това е един от малкото канали, които хората проверяват всеки ден и са готови да бъдат продадени.

Автоматичният имейл е автоматизирана поредица от имейли, която се изпраща на хората, когато се абонират за вашия имейл списък.

Ето и двете ми любими услуги:

 1. GetResponse
 2. MailChimp

И двете ви позволяват да настроите автоматичен отговор.

Точно като популяризиране на партньорски продукти във вашия блог, популяризирането на тези продукти в имейл автоматичен отговор може да генерира пасивни приходи за вас.

Можете да ги популяризирате директно в имейлите или да създадете уроци за публикации в блогове и да ги популяризирате. Така или иначе, има възможност да спечелите пари.

Ето какво предлагам с вашия автоматичен отговор:

 • Започнете първите си няколко имейла с полезно съдържание, което не продава нищо. Това ще ви помогне да установите доверие с нови абонати.
 • Поръсете имейлите за изграждане на взаимоотношения, като питайте абонатите си дали можете да им помогнете с каквото и да било. Това също ще изгради доверие и ще намали отписванията.
 • Когато популяризирате продукта, съсредоточете се върху резултатите, които могат да получат, а не върху самия продукт. Ако сте получили резултати, използвайте го, не забравяйте да ги обясните подробно. Това ще направи продажбата вместо вас.

Идея № 3: Домакин на борда за работа

Съветите за работа съвпадат на търсещите работа с работодателите. Те могат да предлагат концерти на пълен работен ден, непълно работно време или договорна работа.

Например, бордът за работа на Problogger съвпада с блогъри с компании, които искат да наемат някого, който да създава съдържание за тях.

Ако имате власт в своето пространство и можете да сравните търсещите работа с работодателите, можете да домакинствате борд за работа и да печелите пари всеки път, когато работодател иска да публикува откриване на работа.

Можете също да таксувате търсещите работа за достъп до дъската.

Проблем на борда на задачитеПроблем на борда на задачите

TL; DR / Превиване

Ако можете да отнемете само три ключови точки от тази статия:

 1. Да, можете да си изкарвате прехраната чрез блогове. Някои топ блогъри печелят редовно близо шест цифри.
 2. Най-добрите начини за осигуряване на приходи от вашия блог: Реклама, партньорски маркетинг, продажба на собствени продукти и услуги.
 3. Качеството на съдържанието на вашия блог е от решаващо значение. Но за да започнете да печелите пари, вашият блог също трябва да бъде в печеливша ниша и да получава достатъчно целеви трафик.

Предприемам действие!

Споделих в тази публикация повече от дузина лични тактики, блогове за блогове. Ще бъда много, много щастлив, ако това вдъхнови някои от вас да предприемат следващата стъпка и да започнат да осигуряват приходи от вашия блог, като използвате споменатите стратегии.

Ето едно последно напомняне, преди да завърша тази публикация: Резултатите идват от действие.

Мнозина, които идваха при мен в миналото, разполагаха с достатъчно ресурси (умения, знания, време), за да започнат блог и да печелят пари. Но те не успяха – защото също имаха повече извинения да забавят плановете си и да изчакат звездите да се приведат в съответствие.

Мога само да ви покажа пътя и да премахна няколко препятствия по пътя. За да успеете, ще трябва сами да извървите пътя.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map