Прочетете също: 7 бързи начина за популяризиране на вашия блог


Осигуряването

Как успешно си осигурявате приходи от блога си за мама? Събрах съвети от различни блогъри за това какво е било успешно за тях – започвайки от себе си!

Спонсорирани публикации

Това е един от най-печелившите ми начини да печеля пари онлайн дори като блогър с нисък трафик. Преминах в писане на компенсирани публикации, след като прекарах време като рецензент на продукт. След това написах публикации в замяна на сертификати за подаръци.

След като започнете да работите с марки за компенсация, можете да повишите процента си, докато опитът ви расте. Препоръчвам ви да зададете тарифи – както на час, така и на блог. След като работих с Silk миналата година, сега редовно пиша компенсирани публикации, като запитванията идват лично при мен, както и чрез любимите ми блогърски мрежи.

За всякакви запитвания или спонсорирани приложения за публикации винаги поставям уникален ъгъл или креативна идея (насочена към собствената ми аудитория), която ми позволява да се откроявам от тълпата.

слънчеви лъчи и чаени чаши

Меган Паулин от „Слънчеви и сипи чаши“ каза –

„Когато започнете да осигурявате приходи от вашия блог, много хора {и признавам, аз съм включен} просто вземат всяка оферта, която идва по техния начин. Толкова е вълнуващо – 25 долара за публикуване за някакъв случаен продукт, че ми отнема само 20 минути? резултат!

„Но в дългосрочен план това не работи. Вашите читатели идват при вас за автентичност и да чуят какво друга истинска мама мисли за продукти, марки и услуги. И не искате блогът ви да се превърне в серия реклами. Искате качествено съдържание. Точно както не бихте се абонирали за списание, ако беше само реклама, никой не иска да посещава вашия сайт, ако това е само реклама. Така че, винаги имайте предвид читателите си, когато добавяте реклами, спонсорирани публикации и т.н. Ако не бихте ги прочели, не го публикувайте. “

Ставам професионален блогър

Мрежите на Blogger могат да се превърнат и в критичен източник на възможности, тъй като те често се справят с всички административни задължения, като осигуряване на договор и плащане в разумни срокове. Това ви позволява ниво на комфорт и безопасност, когато влизате на терена.

Освен това, като професионалист, трябва да имате под ръка някои инструменти – а не само визитките си. Основен договор е добра идея за клиенти, които се свързват с вас извън установена мрежа. Не забравяйте да изброите своя опит и умения в блога си и в медийния си комплект, като подчертавате уменията и признанията.

зелена беседа

Анна Хакман, Зелена беседа –

„Създайте медиен комплект със статистиката си, заедно с някои от най-добрите си публикации. Използвайте Amazon и споделяйте партньорски връзки за продажба за продукти, в които вярвате. Посетете чатове в Twitter, за да се срещнете като хора и да се присъедините към общностите!

Готови ли сте да копаете и да започнете? В част 3 ще обсъдим стратегическите методи за работа в мрежа, за да подобрим маркетинга на блога на майка ви.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me